Έφτασε (ξανά) η ώρα μου…. Μπαίνω δυναμικά για τη 2η

Kostas97

Well-Known Member
Λοιπόν αγαπητοί,
Πριν λίγο επέστρεψα από την τελική μου συνάντηση. Η μμ θα γίνει σε 9 μέρες την επόμενη Πέμπτη-Παρασκευή (θα είναι διήμερη). Θεωρούν ότι θα βγάλουν κοντά στα 3,500 μοσχ και η τιμή που συμφωνήσαμε είναι στα 4.500 ευρώ. Μου έγινε έκπτωση γύρω στα 1000 ευρώ γιατί τους είπα ότι θα παρουσιάσω το αποτέλεσμά μου στο φόρουμ. Γενικά δεν το παζαρέψαμε ιδαίτερα, ήταν πολύ ευγενικοί και δεκτικοί να ακούσουν τις οικονομικές μου δυνατότητες. Για τον σχεδιασμό επέμεναν να γίνει διασπορά μόνο στην Α και Β αλλά άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο ανάλογα με τον αριθμό των μοσχευμάτων και κυρίως τον λόγο εξαγωγής (δλδ αν βγάλουν αρκετά πολύτριχα) να μετακινηθούν και λίγο στη Γ ζώνη. Για να δούμε. Θα σας κρατώ ενήμερους.
Τιμιοτατος!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corona

Active Member
Οπότε στα 1.28 €/μοσχευμα θα σου βγει η μεταμόσχευση...Με ποιο γιατρό θα κάνεις την επέμβαση φιλε;

theoblue

Active Member
Μου έγινε έκπτωση γύρω στα 1000 ευρώ γιατί τους είπα ότι θα παρουσιάσω το αποτέλεσμά μου στο φόρουμ.
Μια χαρά! Και αν δεν πετύχει, σου δίνουν αλλά 1000Ε να μην το παρουσιάσεις και είσαι μπόμπα!

g_pal

Active Member
Μια χαρά! Και αν δεν πετύχει, σου δίνουν αλλά 1000Ε να μην το παρουσιάσεις και είσαι μπόμπα!
φιλε μου αλλοι γιατροί έχουν κατηγορηθεί από τους πελάτες τους (aldo και jacksmith) για προσπάθεια απόκρυψης αρνητικών περιστατικών από το φορουμ... Δεν τα ξεχνάει αυτά το φορουμ ;)

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Και ενδιάμεσα έχεις χάσει μερικές (ή πολλές) εκατοντάδες γκραφτ….δεν είναι σοβαρή λογική αυτή…εκτός αν κάνεις πλάκα οποτε πάω πάσο….

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Η σε απειλούν ότι θα αλλάξουν οι σχέσεις μεταξύ σας( γιατρου-ασθενη) αν συνεχίσεις παρουσίαση ,και σε λέει και μπακαλογατο μετά .χαχαχαχα
Βέβαια αυτά είναι κατηγορίες,δεν ξέρουμε αν ισχύουν η όχι..αλλά κάνει τον Μάο Τσε Τουν ο δόκτωρ και δεν δίνει απάντηση..ισχύει η όχι?
Πάντως μπακαλόγατο,τον είπε τον έναν..χαχαχαχα

g_pal

Active Member
Η σε απειλούν ότι θα αλλάξουν οι σχέσεις μεταξύ σας( γιατρου-ασθενη) αν συνεχίσεις παρουσίαση ,και σε λέει και μπακαλογατο μετά .χαχαχαχα
Βέβαια αυτά είναι κατηγορίες,δεν ξέρουμε αν ισχύουν η όχι..αλλά κάνει τον Μάο Τσε Τουν ο δόκτωρ και δεν δίνει απάντηση..ισχύει η όχι?
Πάντως μπακαλόγατο,τον είπε τον έναν..χαχαχαχα
χαχα πάντως η λογική λεει οτι αν κάποιος νιώθει οτι αδικείται και λενε ψέματα οι ασθενείς του βγαινει και τα διαψευδει κατευθείαν, αλλιώς αμα ξέρει οτι έχουν δικιο οι ασθενείς του και κάποιος πιθανον να έχει αποδείξεις , δεν θα απαντάει με σκοπό να ξεχαστεί το θέμα...Αλλά οπως και να έχει οφείλει να απαντήσει γιατι ειναι πολυ σοβαρο ζητημα.

Τελευταία επεξεργασία:

piros75

Well-Known Member
1η μέρα και ένα σνικ πριβιου (που λένε και στο χωριό μου) με τα πρώτα μοσχεύματα που μπήκαν και τον σχεδιασμό της ημέρας. Θα επανέλθω αύριο ή μεθαύριο με νέο νήμα και κανονική παρουσίαση. Είμαι ΤΟΣΟ χαρούμενος!!!σχεδιασμός χερλαιν - Copy.jpg

LoverBoy

Well-Known Member
Όλα με το καλό αδερφέ σου εύχομαι να πάρεις αυτό που επιθυμείς και να είσαι έτσι πάντα χαρούμενος!

Corona

Active Member
Καλή φυτρωση και ολα καλά να σου πάνε...Αναμένουμε το νέο σου νημα με τη παρουσίασης της μμ σου...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corona

Active Member
Καλή φυτρωση να έχεις. Μακάρι να πάρεις αυτό που θέλεις. Περιμένουμε υλικό.
έχει φτιάξει νέο νημα φιλε για την παρουσίαση της μμ του....

Μπλουζα