Ωραια.
παμε σε αυτα που γραφεις.
"
Γιατρέ, άλλο σηκώνω τα τηλέφωνα και κλείνω ραντεβού, άλλο βλέπω τον ενδιαφερόμενο και του κάνω διάγνωση, τι λέμε τώρα;
Προφανως, αλλα ΔΕΝ χρειαζονται ολοι διαγνωση, πολλοι περνουν απλα γιατι ακούσαν για τον Αναστασακη, να παρουν τιμουλα και τελικα να πανε μεντιζενέ (οπως το λεν) ή Τουρκια γιατι "εκει ξερουν".
Ο μόνος λόγος που το σχολιάζω είναι επειδή έχεις κάνει τόσα βίντεο που σχολιάζεις αυτές τις πρακτικές από άλλες κλινικές.
ξαναδες τα βιντεο:
Αν καποιος δει ΜΟΝΟ ΜΗ ΙΑΤΡΟ, να ΜΗΝ κλειεσει χειρουργειο συμβουλευω, γιατι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΑΤΡΟ!
Στην περιπτωση του
@Inactive , συμφωνω, ΔΕΝ επρεπε να κελισει χειρουργειο "επι της αρχής".
Φθανεις ομως ως επαγγελματιας να αποκτας αρκετη αξιοπιστια, στη δική μου περιπτωση οπως ειπες και μονος σου δικαιολογημενα, ωστε να νιωθεις ασφαλης ο ασθενής να προχωρησει χωρις να τον δεις απο κοντα.
Αν συμφωνω: ΟΧΙ!
Αν μπορω να το παρεχω χωρις κανενα πρόβλημα και με μηδενική απόκλιση: ΝΑΙ.
Αν τωρα ΔΕΝ ηταν σε αυτη την ηλικια, ΔΕΝ επαιρνε φινα, ΔΕΝ ήταν σταδιο 4, δεν ηταν πειθαρχημενος (το ξερω λογω δουλειας του), το ποσοστο της αποκλισης θα ήταν >0, μπορει και 20%, οπότε θα του απαιτουσα να τον δω από κοντα.
Επίσης παλιά έλεγες ότι χρέωνες πάντα την επισκεψη για να δεις έναν ασθενή στο 1ο συμβουλευτικό ραντεβού, το οποίο το έβρισκα τίμιο και απολύτως δικαιολογημένο.
Και εγω.! Αλλα αφουγκραστηκα τους ασθενεις μου και την ...κουλτουρα που δεκαετιεσ εχουν καλλιεργησει επιτηδειοι.
Ανακαλυψα ότι πολλοι κοντοφθαλμοι ενδιαφερόμενοι προτιμησαν καποιον για πρωτο ραντεβου επειδη ηταν τσαμπα και ΤΗΝ ΦΑΓΑΝΕ και τους ειδα ως repair μετα απο 2 χρόνια με την ουρα στα σκελια που το 50ρικο τους κοστισε επι 200. Καθοτι προτιμω να τους βλεπω με παρθενα κεφάλια ΔΕΝ εμεινα προσκολλημενος στην σωστη κατα τα αλλα αποψη μου, ουτε περιμενα να βαλει ο κοσμος μυαλο και να ΜΗΝ κρινει με βασει το 50αρικο. Απλα ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΑ τον κακο ανταγωνισμό και τωρα οι περισσοτεροι που κοιταν και το 50ρικο ερχονται ΚΑΙ σε εμενα. Και οταν ερθει σε εμενα, αντε μετα να τον πεισουν ολοι αυτοι.... Ακομα και εγω να μην τον αναλαβω λογω τιμής, ΔΕΝ θα τον καταστρεψουν καποιοι τοσο ευκολα οσο πριν.
Τ
ώρα το έχεις κάνει δωρέαν και εσύ όπως οι περισσότερες κλινικές αφιερώνοντας λιγότερο χρόνο προφανώς και απο επιχειρηματική άποψη εικάζω ότι θα είναι η καλύτερη κίνηση. Δε σου κάνω υποδείξεις πως να λειτουργείς την κλινική σου, απλά σχολιάζω σε σχέση με αυτά που έλεγες παλια"
Σου απαντησα παραπανω.
Οταν έχεις εξαιρετικούς συνεργατες, οι δυνατοτητες αυξανονται εντυπωσιακα.