Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τα τοπικά δεν θεωρούνται φάρμακα;Σε καμιά περίπτωση δε θέλω να πάρω φάρμακα. Γι` αυτό το σκέφτομαι ως τοπικό.
Τάσο, θα το δοκιμάσω. Λέω να βάλω 5 χάπια στη φιάλη μινοξιδίλης. Μετά από 5-6 μήνες θα επανέλθω ( θα βγάλω και φωτογραφίες) να σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα.
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
nad900 βεβαια δεν εισαι σαν τις συνηθισμενες στο φορουμ περιπτωσεις ανδρογενετικης αλωπεκειας , οποτε ισως το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να συμβουλευτεις το γιατρο που σε παρακολουθει . Απο τη στιγμη που κανεις ειδικη θεραπεια με ορμονικη αντικατασταση τον τελευταιο λογο για τα φαρμακα που μπορεις να παρεις τον εχει ο γιατρος σου . Παντως αν παιρνεις ηδη οιστογονα , τοτε λογικα ηδη η τεστοστερονη σου θα ειναι χαμηλα οποτε δε ξερω τι θα μπορουσες να κερδισεις παραπανω απο φαρμακα οπως η φιναστεριδη ή η ντουταστεριδη. Εντελως τεχνικα βεβαια , στην ερωτηση αν το avodart αυξανει τη τεστοστερονη , η απαντηση ειναι ναι , γυρω στο 10-15 ως και 20% . Αυτο το κανει σε αντρες βεβαια που δεν παιρνουν αλλα φαρμακα η ορμονες . Οπως ειπα και πριν . Συζητησε το με τον γιατρο σου. Μην κανεις τιποτα αυθαιρετα.
Φίλε επειδή είμαι σε παρόμοια φάση με σενα, να σε ρωτήσω:Να αναφέρω εδώ ότι 7 μέρες μετά περίπου στις 03.12.2019 περίπου διέκοψα τη ντούτα, και συνέχισα proscar όπως κάνω τα τελευταία 2 χρόνια, καθαρά λόγω παρενεργειών (δεν ξέρω αν ήταν placebo, ή κάτι που θα περναγε μετά απο κάποιες επιπλέον μέρες αλλά μιλάμε ανησυχητικά πράγματα) διότι λόγω πιθανότητας να κληθώ να "αποδόσω" δεν ήθελα να ξεφτελιστώ... Πηρε καμιά εβδομάδα να επανέλθω στη προ ντούτα κατάστση