Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ρε μάγκες χαλαρώστε λίγο με τις επιθέσεις εδώ μέσα. Βγηκε ο @Georgx να δώσει πληροφορίες για ντουτα επειδή τον ρωτήσαμε.Παιδιά που θα διαβάσετε αυτό το σχόλιο, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ από όσα γράφει ο κύριος. Πιο λάθος δεν γίνεται. Απευθύνομαι στους απλούς αναγνώστες και όχι στους σχολιαστές που καταλαβαίνουν πως τα γραφόμενα εδώ είναι χαμηλότατου επιπέδου.
Ρε μάγκες χαλαρώστε λίγο με τις επιθέσεις εδώ μέσα. Βγηκε ο @Georgx να δώσει πληροφορίες για ντουτα επειδή τον ρωτήσαμε.
Στο φόρουμ σχεδόν οι μισοί έχουμε κάνει θεραπεία με φίνα και όλοι πάνω κάτω ξέρουμε τι μπορεί να δώσει και το όχι.
Αλλά από αποτελέσματα ντουτα δεν εχουμε ιδέα. Ο τύπος δοκίμασε 8 χρονια φινα και μας λέει τώρα για την ντουτα. Χωρις να έχει κάποιο κέρδος. Στην τελική αν έχει διορθώσει το πρόβλημα του όπως λέει δεν είχε κανένα λόγο να ασχοληθεί και να δώσει πληροφορίες θα μπορούσε απλά να εξαφανιστεί απ εδώ όπως οι περισσότεροι. Τώρα μπορεί σίγουρα εν μέσο υπερβολής να ήθελε να πει ότι δεν σου προκαλεί αλλαγή φύλλου, μαραζομα πέους, πράσινο σπέρμα κλπ παρενεργειες όπως κατά καιρούς έχουνε ακούσει κάτι τρελά εδώ μέσα για την φίνα και απλά δικαιολόγησε την άποψη του υπερβολικά με τα 50 mg. Δεν είπε σε κανέναν να πάει να πάρει 50 mg.
vag25
ειμαι και εγω μελος 9 ετη εδω,αυτο εχει καποια σημασια;ειναι εντελως οτι να ναι το σχολιο σου.
ο συλλογισμος για την λειτουργεια της φινας ειναι οντως λαθος. Η ντουντα περα απο οτι μπλοκαρει κιαλλο ενζυμο μπλοκαρει σχεδον τελειως το ενζυμο που μπλοκαρει κι η φινα. Οντως η μεγαλυτερη δοση ντουντας εχει δωσει καλυτερα κλινικα αποτελεσματα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι δοκιμο.Και ξανα, δεν παιζει ρολο οτι κραταει 8 ωρες στο αιμα. Ο λορενζο την δινει και σε μια δοση καθε δευτερα. Εχει να κανει με την συγκεντρωση στους ιστους. Αυτο μας ενδιαφερει. Αν παρεις 4 proscar τον μηνα (1/w) παλι θα δεις αποτελεσμα.
Η ντουντα δουλευει καλυτερα γιατι μπλοκαρει και κατι αλλο. Οχι λογο περισσοτερου half life.
Αν ηταν ετσι θα μας εδιναν την fina πρωι μεσημερι βραδυ και ετοιμος ο φωντας. Θα δουλευε σαν την Ντουντα.
και παλι επιμενω διαβαζοντας τοσα πολλα σε ξενα φορουμ ,κραταει 8 ωρες στον ορο,μεχρι εκει και κανει αυτη τη δουλεια που μπορει να κανει,το βαρυ οπλο οπως και να εχει ειναι η ντουτα και ειδικα σε ποσοτητες ανω των 2,5mg κανει θαυματα αλλα και παλι δεν λεω σε κανεναν να φτασει σε τετοιες δοσολογιες.το συκωτι μου εχει επηρεαστει σε εναν πολυ μικρο βαθμο αλλα οχι απο το προσκαρ και την ντουτα αλλα απο τα πολλα αλγκοφρεν και τα ιμιγκραν λογω ημικρανιας.ο δε γιατρος μου μου ειπε οτι και σε ποσοτητες 5 mg /μερα στην ντουτα δεν επηρεαζει καθολου τις τρανσαμινασες αν θυμαμαι καλα οπως μου το ειπε τοτεΚαι ξανα, δεν παιζει ρολο οτι κραταει 8 ωρες στο αιμα. Ο λορενζο την δινει και σε μια δοση καθε δευτερα. Εχει να κανει με την συγκεντρωση στους ιστους. Αυτο μας ενδιαφερει. Αν παρεις 4 proscar τον μηνα (1/w) παλι θα δεις αποτελεσμα.
Η ντουντα δουλευει καλυτερα γιατι μπλοκαρει και κατι αλλο. Οχι λογο περισσοτερου half life.
Αν ηταν ετσι θα μας εδιναν την fina πρωι μεσημερι βραδυ και ετοιμος ο φωντας. Θα δουλευε σαν την Ντουντα.
Γειά σου vlafo.Πως τον είδες τον Ζώντο,
Κάνατε κάποιες μετρήσεις?
Η κλινική του η καινούργια είναι ωραία?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι τιμή σου είπε?Γειά σου vlafo.
Ειναι μια όμορφη κλινική σε κτίριο στην Γλυφάδα. Δεν έχω πάει σε πολλές.
Η επίσκεψη μου χρεώθηκε 50 ευρώ.
Ήταν πιο επεξιγηματικος από τις άλλες 2 κλινικές που έχω επισκευτει. Μια ωρα έκατσα μου είπε το πλάνο που θα ακολουθούσε σε μένα το πόσα μοσχεύματα χρειάζομαι,
Μου έκανε κάποιες μετρήσεις οι οποίες μου φάνηκαν λίγο υπερβολικές η αλήθεια είναι. Μου είπε ότι η δοτρια μου είναι 80 grafts ανά εκατοστό με λόγο 2.5 που σημαίνει 200 τριχες.
Ότι στην μεταμοσχευμενη περιοχή θα υπάρχουν 120 τρίχες ανά τετραγωνικό εκατοστό. Ότι θα χρειαστώ γύρω στα 1600 grafts για 4000 τριχες. Και ότι η τρίχα μου είναι πολύ χοντρή 98 κάτι δεν θυμάμαι την μονάδα μέτρησης απλά μου είπε ότι συνήθως είναι γύρω στα 80.
Στο τελος με ρωτησε αν καπνίζω του είπα ναι και είπε δεν δεχεται να μου κάνει την μεταμοσχευση αν δεν σταματήσω το κάπνισμα τουλάχιστον ένα μήνα πριν και ένα μετά. Μου φάνηκε περίεργο αυτό γιατί δεν μου το είχε ξαναπεί κάνεις πιο πριν ούτε το είχα ακούσει.
Βέβαια με αποθαρινε πολύ η τιμή που μου έδωσε οπότε αναγκαστικά θα στραφώ αλλού.
Αλλά σε γενικές γραμμές ήταν πολύ εξυπηρετικός και συμβουλευτικος. Μου έκανε καλή εντύπωση
καλα ειναι ειμαστε σε περιοδο εκπτωσεων.Είναι πολύ καλός στην ανάλυση.
Πόσο σου είπε 3€?
Γιατί το λες αυτό dimκαλα ειναι ειμαστε σε περιοδο εκπτωσεων.
Δανία ήταν τώρα γύρισε.δεν υπαρχει κλινικη στην ελλαδα να μπορει να δικαιολογει 3 ευρω το μοσχευμα.
Δυστυχώς δεν απευθύνονται στον μέσο Έλληνα αυτές οι κλινικές...οταν ο βασικος ειναι 5 και 6 κατοσταρικα δεν νομιζω ο ελληνας να μπορει πλεον να δωσει τοσα οσα ζηταει ο κοουτο και ο καθε ισπανος