Βιαστικές αποφάσεις το καταλαβαίνω, αλλά αν δεν βλέπω και το παραμικρό και μόνο βήματα προς τα πίσω, πανικοβάλλομαι ακόμα περισσότερο. Ξέρετε, η απόγνωση κάποιες φορές μοιάζει σχεδόν μη διαχειρίσιμη. Εγώ θα δώσω χρόνο, αλλά…
Σας παρακαλώ, καλύτερα σκοτώστε με παρα να ξυρίσω το κεφάλι μου, μετά από τέτοιο ΘΑΥΜΑ που είδα. Με προσβάλλετε με τα λόγια σας. Νομίζω δεν έχετε καταλάβει τι σημαίνει να καραφλιάζει κανείς στα 17 του σαν ένας 40 χρόνος και βάλε… Έτσι απλά, 23 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, μου τα έκλεψαν από τη ζωή μου και τη ψυχική υγεία μου… Α! Και σε ποια ηλικία; Υποτίθεται στα καλύτερα σου χρόνια… Γελάνε και οι πέτρες…Ήμουν νεκρός και είδα ανάσταση και δεν πρόκειται να ξανά πάω στο θάνατο να χαλάσει ο κόσμος…Μιλάτε τόσο εύκολα χωρίς να ξέρετε την πραγματικότητα, όπως και εγώ τη δίκη σας. Αυτήν την στιγμή είμαστε μόνο πίσω από μια οθόνη.. Έχω πει ότι θα κάνω οτιδήποτε περνάει από το χέρι μου μπας και κρατήσω το ΘΑΥΜΑ, αλλά αν δεν έχω και τύχη μαζί μου…
Και να το ξέρετε όλα αυτά είναι για τη ψυχική μου υγεία… Εκνευρίζομαι απίστευτα όταν όλους μας βάζουν στα στερεότυπα (βγάλε μούσι, γυμναστήριο και έγινες) και στην εμφάνιση για τις γυναίκες ή για να ρίξουμε κοπέλες…. ΟΧΙ! Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Άλλοι το βλέπουν έτσι και άλλοι αλλιώς…
Αν σας προσβάλλω ή σας ενοχλούν τα λόγια μου και το σκεπτικό μου, μπορείτε να μην μου απαντάτε. Εγώ, απλά προσπαθώ να μοιραστώ εμπειρίες και αφήνω την παρακαταθήκη μου και σε άλλους….
Με όλο τον σεβασμό.