Φιλε CVIAL, ας τοποθετηθω και εγω, ως νηματοθετης.
Συμφωνω απολυτα οτι πρεπει να πεσουν οι τονοι. Φυσικα και ο χωρος του forum δεν ειναι σωστο να μετατραπει σε χωρο δικαστηριων και απειλες μηνυσεων.
Επισης, επειδη μελημα μου ειναι η αντικειμενικοτητα, ανοιγοντας το νημα δεν ηθελα να διαβασω σχολια, οπως αυτα που διαβασα σημερα.
Τι εννοω;
Δεν ηθελα να δωσω την ευκαιρια σε καποιους (υποστηρικτες αλλων γιατρων και κλινικων) να "ξεσπαθωσουν".
Δεν ηθελα και αλλοι που (κατα την ταπεινη μου αποψη) δεν ειναι σωστοι στις παρουσιασεις, που και αυτοι (κατα την ταπεινη μου αποψη) ωραιοποιουν αποτελεσματα, να θεωρησουν το παρον νημα ως θεοσταλτη ευκαιρια να προωθησουν τα συμφεροντα των γιατρων/κλινικων τους.
Ειναι αυτονοητο οτι προσωπικα δεν μπορω να φερω αντικειμενικα αποδεικτικα στοιχεια περαν των φωτογραφιων που ανεβηκαν στην επισημη παρουσιαση. Δεν μπορω π.χ. να συναντηθω με τον πελατη και να τραβηξω φωτογραφικο υλικο, για να αποδειξω τις υποψιες μου, για να στηριξω τις θεσεις μου.
Γραφτηκαν και οι αποψεις αλλων χρηστων μικροϊνων....σεβαστες. Ισχυριζονται οτι προκειται για θεματα φακου και σκιων...σεβαστες οι αποψεις τους. Κανείς, ομως, δεν μπορει να το αποδειξει. Ουτε εγω, ουτε αυτοι.
Γενικα, εξακολουθω να θεωρω οτι μονο ανεξαρτητες παρουσιασεις (και αυτες υπο αυστηρες προϋποθεσεις) μπορουν να οδηγησουν σε σχετικα ασφαλη συμπερασματα.
Δυστυχως, απο πολλες κλινικες/γιατρους δε βλεπω να τηρουνται αυτες οι προϋποθεσεις.
Ετσι, επειδη δε θελω να ειμαι ο "Δουρειος ιππος" καποιων που και αυτοι δεν κανουν σωστες παρουσιασεις μεταμοσχευσεων, θα ηθελα, ως νηματοθετης, να πεσουν οι τονοι.
Δεν ξερω...αν ειναι να προκληθει ενας πολεμος για το ποιος κανει τις λιγοτερο κακες παρουσιασεις (
)...ισως ειναι προτιμοτερο ακομη και να κλειδωθει το νημα.
ΥΓ Φιλε CVIAL, απο χθες που διαβασα το υπ' αριθμ. 20 σχολιο σου στο παρον νημα και τη δεδηλωμενη προθεση σου για verified παρουσιασεις μεταμοσχευσεων, ταυτιζομαι απολυτα με τις αποψεις σου. Θεωρω οτι, αν μπορεσεις να βρεις τον συγκεκριμενο πελατη, αλλα οχι μονο...
Αν μπορεις να φερνεις ατομα που εχουν υποβληθει σε μεταμοσχευσεις (απο διαφορες κλινικες) στο γραφειο σου (στον ιδιωτικο σου χωρο) και ανεξαρτητα, αντικειμενικα συλλεγεις το καταλληλο υλικο (φωτογραφιες, video) και στη συνεχεια το ανεβαζεις στο forum, αυτο θα ηταν το ιδανικο.
Τετοιες verified, επαληθευμενες παρουσιασεις θα ειχαν μεγαλη αξια.
Η αντικειμενικοτητα και το κυρος σου, οι γνωσεις/εμπειριες, τα καταλληλα μεσα που διαθετεις (φωτογραφιες, μεγεθυντικοι φακοι κ.α.) εγγυωνται την αξιοπιστια των παρουσιασεων.
Ετσι, δε θα υπαρχουν υποψιες, υπονοιες, "θολουρα στον οριζοντα".
Μακαρι, φιλε CVIAL, να ευοδωθει το σχεδιο σου. Θα ειναι τεραστια η συνεισφορα σου για το forum.