ΑΟΡΑΤΕΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Απ: ΑΟΡΑΤΕΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ

bark1979 είπε:
ποιος εχει γερασει ρε???? εγω ??? ο νεος???? 365 κ σημερα??? κατσε καλα.... ;D

πες μου οτι εισαι ατριχος αυτο μονο... τελος
[/quote]

χαχαχα.....αυτα ενοουνται φιλε μου... ;D
βρεχει οφ τοπικ η μου φαινεται????

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΚΩΝ/ΝΟΣ

New Member

damianos είπε:
Αρα πρεπει να καταληξουμε στο συμπερασμα οτι για τις μεταμοσχευσεις δεν υπαρχει περαιτερω
σταδιο εξελιξης και οτι απο αποψη αισθητικης αν θελουμε το τελειο αποτελεσμα θα πρεπει να περιμενουμε την κλωνοποιηση?

Δεν έχει σχέσει η κλωνοποίηση με το αποτέλεσμα στη λήπτρια περιοχή αλλά ο Γιατρός και τα εργαλεία του (φορά τρίχας, implanters...)

mindtrapper

Member

ΚΩΝ/ΝΟΣ είπε:
[quote author=damianos link=topic=1993.msg36732#msg36732 date=1278602267]
Αρα πρεπει να καταληξουμε στο συμπερασμα οτι για τις μεταμοσχευσεις δεν υπαρχει περαιτερω
σταδιο εξελιξης και οτι απο αποψη αισθητικης αν θελουμε το τελειο αποτελεσμα θα πρεπει να περιμενουμε την κλωνοποιηση?

Δεν έχει σχέσει η κλωνοποίηση με το αποτέλεσμα στη λήπτρια περιοχή αλλά ο Γιατρός και τα εργαλεία του (φορά τρίχας, implanters...)
[/quote]

Πως δεν έχει; Αν τώρα βάλεις 5.000 θύλακες και με κλωνοποίηση βάζουμε 15-20.000 με τη μία, θα είναι το ίδιο;

ΚΩΝ/ΝΟΣ

New Member

εσύ μιλάς για πυκνότητα, εγώ λέω για φυσικά μαλλιά τα οποία όπως είπε ο damianos να μην μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι είναι μεταφυτεμένα

damianos

New Member

Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι τελικα η κλωνοποιηση θα αφορα μονο αυτους που εχουν μεγαλο προβλημα αραιωσης και δεν εχουν επαρκη μοσχευματα να βαλουν στην δοτρια περιοχη και ισως τελικα να μην αφορα αυτους που εχουν μικροπροβληματα γιατι απο οτι αντιλαμβανομαι απο αποψη αισθητικης δεν θα εχει καμια διαφορα με την μεταμοσχευση!!

pfd

New Member

καλησπερα παιδες,εχω 2 ερωτησεις περι μεταμοσχευσης.1.υποστηριζεται σε διαφορα ποστς πως πευχαινεται μια πυκνοτητα περι τα 40 grafts/cm2 και ισως λιγο πιο πυκνα στην hairline,μιλαω για μικρα nw1-2-3 καθως μετα φανταζομαι ο σκοπος ειναι το coverage και οχι η πυκνοτητα.η απορια μου ειναι :α)
ποια ειναι η μεση πυκνοτητα ανα cm2 σε ανθρωπο χωρις ΑΑ μετα την ηλικια των 20?
β)οσον αφορα στην κλωνοποιηση ρε παιδες αν απο το α βγαλεις β απο το β δε μπορεις να ξαναβγαλεις β (οπου α=τριχα δοτριας και β=κλωνοποιημενη τριχα δοτριας)οποτε σε περιπτωση κλωνοποιησης οταν αυτο θα ειναι εφικτο γιατι συζηταμε για κατεστραμενη δοτρια?

Lord Raflas

New Member

pfd είπε:
καλησπερα παιδες,εχω 2 ερωτησεις περι μεταμοσχευσης.1.υποστηριζεται σε διαφορα ποστς πως πευχαινεται μια πυκνοτητα περι τα 40 grafts/cm2 και ισως λιγο πιο πυκνα στην hairline,μιλαω για μικρα nw1-2-3 καθως μετα φανταζομαι ο σκοπος ειναι το coverage και οχι η πυκνοτητα.η απορια μου ειναι :α)
β)οσον αφορα στην κλωνοποιηση ρε παιδες αν απο το α βγαλεις β απο το β δε μπορεις να ξαναβγαλεις β (οπου α=τριχα δοτριας και β=κλωνοποιημενη τριχα δοτριας)οποτε σε περιπτωση κλωνοποιησης οταν αυτο θα ειναι εφικτο γιατι συζηταμε για κατεστραμενη δοτρια?
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1791.0.html

Για κατεστραμμενη δοτρια μιλαμε τωρα...αν ερθει η κλωνοποιηση ουτε γατα(χασαπογιατρος) ουτε ζημια...

Lord Raflas

New Member

Don Corleone είπε:
[quote author=pfd link=topic=1993.msg41828#msg41828 date=1288790734]
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1791.0.html

Για κατεστραμμενη δοτρια μιλαμε τωρα...αν ερθει η κλωνοποιηση ουτε γατα(χασαπογιατρος) ουτε ζημια...(ακ και ουτε για αυτο ειμαι 100% βεβαιος)
[/quote]

ΠΑΝΟΣ26

New Member

καλε ρε συ . με Nw2 και σου λεγε η τυπισσα οτι συνεχεια αρραιωνεις??.......ρε μπας και δουλευει σε καμια κλινικη μεταμοσχευσεων ????

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα