Αναβαθμίσεις/Ενημερώσεις για το site...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Αναβαθμίσεις/Ενημερώσεις για το site...

Μετά από (αρκετό τολμώ να πω) περίμενε και αφού είδα ότι πλέων σταμάτησαν οι συχνές ανανεώσεις του SMF, πρόσθεσα το chat.
Κάποια μικροπροβληματάκια πιθανών να υπάρξουν και θα λυθούν asap :)

kapa

Μέλος του προσωπικού

η μηχανη αναζητησης δεν λειτουργει οπως πριν,τις πιο πολλες φορες βγαζει error

somari

Active Member

Nα προτείνω να φτιάχναμε ένα ακόμα sub-forum που να βάζαμε όλα τα κοσμητικά/μικροϊατρικά θέματά μας εκεί; (τύπου "μαύροι κυκλοι κάτω από τα μάτια" "λιπαρό πρόσωπο" κλπ)

Άκης

Administrator

somari είπε:
Nα προτείνω να φτιάχναμε ένα ακόμα sub-forum που να βάζαμε όλα τα κοσμητικά/μικροϊατρικά θέματά μας εκεί; (τύπου "μαύροι κυκλοι κάτω από τα μάτια" "λιπαρό πρόσωπο" κλπ)
Εννοείς άσχετα με την τριχόπτωση θέματα; Καλή ιδέα...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
RE: Απ: Αναβαθμίσεις/Ενημερώσεις για το site...

Με γειά το νέο φόρουμ!!! :smiley::blush:
Πάρα πολλές νέες επιλογές και λειτουργίες απ ότι βλέπω!!!

LOK

Member
Με γειές!!! Πολύ ωραίο!! Συγχαρητήρια παιδιά, συγχαρητήρια και για την προσπάθειά σας! συνεχίστε να το κρατάτε έτσι ζωντανό και αξιόπιστο!
:):):)

MANKAR

Active Member
μπραβο καλη δουλεια , ειναι λιγο παραξενο βεβαια αλλα θα το συνηθισουμαι και αυτο!!η μονη διορθωση που θα προτηνα ειναι στο πινακα με τα latest post να εχει περισσοτερα και να μην καθομαστε να τα ψαχνουμαι 1 ωρα!!!!:sleepy:

xDante

Member
μεγιές... αν και πολύ fancy (εμένα μ άρεσε περισσότερο το προηγούμενο καθώς ήταν ποιο ξεκούραστο για τα μάτια) πού βρίσκεται η εμφάνιση νέων απαντήσεων στα μνμτα σας ! damn it δεν μπορώ να το βρώ..... επίσης τα πορτοκαλί που έβγαζε και πατάγαμε πάνω μας μετέφερε κατευθείαν στα νέα πόστς και δεν χρειαζόταν να ψάχνουμε ....
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Α. το μαύρο που παρεμβάλεται μεταξύ των ποστ καλό θα ήταν προς το γαλάζιο ποιο ανοικτό για να μην κουράζει
Β. η γραμματοσειρά στην υπογραφή αν γίνεται να μικρύνει σημαντικα
Γ. τα πορτοκαλί κουμπάκια που εμφανίζονταν στα καινούρια ποστς για να μας μεταφέρουν μπαμ αν γίνεται να επιστρέψουν
Δ.να μικρύνουν τα κουμπιά EDIT REPLY REPORT Και αν γίνεται να αλλάξουν χρώμα
γίνεται κάτι απο τις προτάσεις ? συμφωνούν οι υπόλοιποι ?

xk

Active Member
xDante είπε:
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Α. το μαύρο που παρεμβάλεται μεταξύ των ποστ καλό θα ήταν προς το γαλάζιο ποιο ανοικτό για να μην κουράζει
Β. η γραμματοσειρά στην υπογραφή αν γίνεται να μικρύνει σημαντικα
Γ. τα πορτοκαλί κουμπάκια που εμφανίζονταν στα καινούρια ποστς για να μας μεταφέρουν μπαμ αν γίνεται να επιστρέψουν
Δ.να μικρύνουν τα κουμπιά EDIT REPLY REPORT Και αν γίνεται να αλλάξουν χρώμα
γίνεται κάτι απο τις προτάσεις ? συμφωνούν οι υπόλοιποι ?

Ε.Το χρωμα του quote να τονιζεται λιγο να ξεχωριζει απο το κειμενο

ωραιο εγινε παντως! :grinning-smiley:angel:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Retro

New Member
Γεια σας παιδιά,δεν συμμετέχω ενεργά στο φόρουμ αλλά παρακολουθώ τα όσα συζητιούνται καθημερινά. Ωραίο το καινούργιο φόρουμ πιο elegant.Εγώ προσωπικά χάρηκα γιατί είναι μια αλλαγή και ανανέωση σαν να γίνετε κάτι καινούργιο και ευχάριστο.Αλλάζουμε παραστάσεις.Οπότε κι από μένα με γεια.

Θα ήθελα να αναφέρω κάτι για το Mybb.Σήμερα ή καλύτερα χθες η ομάδα χακτιβιστών ugnazi μπήκε στην κεντρική σελίδα του Mybb (την Αγγλική όχι την Ελληνική) και κάθε σύνδεσμος κάνει redirect στο site τους.Αυτό το λέω γιατί είναι ίδιος κώδικας και αναρωτιέμαι τι Security Risks κι εδώ; Πιστεύω όμως πως η επόμενη update στον κώδικα θα έχει καλύψει τα flaws. Συγνώμη άμα είναι Off topick.

kapa

Μέλος του προσωπικού
οι μισες φωτο στο φορουμ εχουν μετατραπει σε αποτελεσματα της HDC
με ενα γρηγορο ψαξιμο οχι μονο οι δικες μου

n094

Active Member
Παίδες, Συγνώμη που το λέω, αλλά προτιμούσα το παλιό lay out 100%. Ωστόσο, δεν είναι επιλογή μου, οπότε μερικές παρατηρήσεις που έχω να κάνω για το νέο φόρουμ μας:
Θα προτιμούσα στην αρχική σελίδα, το «Latest Posts» να βγαίνουν λίγο πιο ψηλά και να φαίνονται καθαρότερα τα θέματα για να μη ψαχνόμαστε.
Θα ήθελα στο τέλος του κάθε νήματος να υπάρχει ξανά το drop-down menu που σε οδηγούσε απ’ ευθείας στα θέματα του φόρουμ που διάλεγες.
Και τέλος ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ στα θέματα να επανέλθουν ως είχαν (ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΝ δλδ) γιατί έχουν μπερδευτεί τα πάντα… και άρα ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΗΚΑΝ όλα τα νήματα.

xDante

Member
To βρήκα τα πορτοκαλί κουμπάκια έγιναν πράσινα τώρα και είναι στην αρχή του τίτλου του νήματος :Win

n094

Active Member
Παίδες, Συγνώμη που το λέω, αλλά προτιμούσα το παλιό lay out 100%. Ωστόσο, δεν είναι επιλογή μου, οπότε μερικές παρατηρήσεις που έχω να κάνω για το νέο φόρουμ μας:
Θα προτιμούσα στην αρχική σελίδα, το «Latest Posts» να βγαίνουν λίγο πιο ψηλά και να φαίνονται καθαρότερα τα θέματα για να μη ψαχνόμαστε.
Θα ήθελα στο τέλος του κάθε νήματος να υπάρχει ξανά το drop-down menu που σε οδηγούσε απ’ ευθείας στα θέματα του φόρουμ που διάλεγες. Και τέλος
ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ στα θέματα να επανέλθουν ως είχαν (ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΝ δλδ) γιατί έχουν μπερδευτεί τα πάντα… και άρα ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΗΚΑΝ όλα τα νήματα.

Retro

New Member
:idea: Κάτι που δεν ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου και όντως είναι πρόβλημα.Η δομή σε μεγάλες οθόνες κουράζει τα μάτια. Στο css το #container είναι ρυθμισμένο σε 95% και αυτό δημιουργεί μία πολύ μεγάλη επιφάνεια όπου τα μάτια θα πρέπει να διαβάζουν κατά μήκος της οθόνης και η χρωματική παλέτα δεν βοηθάει πολύ.Παραθέτω μία άποψη παρακάτω.

Να ήταν στο 60% της οθόνης πιστεύω θα ήταν ωραία.Στην εικόνα είναι σε 920px ρυθμισμένο αλλά το 60& είναι λίγο μεγαλύτερο. Άλλαξα και το background-color σε κάτι λιγότερο έντονο για να επικεντρώνει τα μάτια στο container και να μην κουράζει τόσο.

Και οι εικόνες αν μπορούσαν, αν ένας χρήστης βάλει διαδοχικές εικόνες ένα shadowbox θα ήταν όμορφο με επιλογή πλοήγησης ώστε να μην ανοίγουμε νέο παράθυρο κάθε φορά.
Edit: Βλέπω πως η εικόνα χαλάει όλη την δομή.Ένα max-width limit θα ήταν όμορφη ιδέα ώστε να κρατάει καθαρή την δομή ή κάτι σε thumbnail φάση.Βγάζω εντελώς την εικόνα και την παραθέτω σαν απλό λινκ

http://anonimd.x10.bz/imgupload/hairlossgr920pxconainer.jpg

Κι άλλο Edit:Μία ενημέρωση η ώρα φαίνεται να είναι εκτός οπότε λογικά μηδενίστηκε με την αλλαγή.+2 στα ρολόγια μας.Δεν ξέρω εάν αυτήν την στιγμή έχει αναφερθεί προηγουμένως.Αν ναι, το γράφω για υπενθύμιση.

P.S. Είπα να συμβάλλω κι εγώ και άρχισα με "παραπονάκια"....χαχαχα...peace :14m:...όπως και να έχει μένουμε βράχοι εδώ κατά του ανεμοσκροπίσματος των τριχών μας..

kos1987

New Member
Τα περισσοτερα θεματα εχουν γινει τουρλου με τις φωτο, γινεται promo σε εταιρειες μεταμοσχευσεων ελεος δλδη...

Παιδια please ειναι απιστευτα δυσκολο στο διαβασμα το νεο site...εχω μεγαλη οθονη και πραγματικα τα χω παιξει.
Καλα τα λεει ο Retro

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
kos1987 είπε:
Τα περισσοτερα θεματα εχουν γινει τουρλου με τις φωτο, γινεται promo σε εταιρειες μεταμοσχευσεων ελεος δλδη...

Παιδια please ειναι απιστευτα δυσκολο στο διαβασμα το νεο site...εχω μεγαλη οθονη και πραγματικα τα χω παιξει.
Καλα τα λεει ο Retro

Δοκίμασε να ανεβάσεις και άλλο την ανάλυση της οθόνης, αν δεν την έχεις στο τέρμα. Εγώ με 24άρα μια χαρά τα βλέπω σε HD ανάλυση.

Άσχετο
Μήπως πήρε κανενός το μάτι τις δικές μου φωτογραφίες? Από εχθές ψάχνω να τις βρώ σε διάφορα θέματα. Έτσι απλά να δω που είναι :blush:

Πάντως έχω ρίξει πολύ γέλιο με αυτό, πχ σε εμένα για φωτό έχουν βγει οι κρέμες ακμής του καπαμαρού, σε thread της hdc έχει βγει φωτό του n094 από τα γένια μαζί με φωτό από μπαλάκια του golf (spambots),τελείως Random χαχαχα :)

Μπλουζα