Αναζήτηση κλινικής για μμ

kollaps

Active Member
Η κλινική είναι διάσημη και την ρετρό πήρε πρέφα και τα πάντα. Απλά η περιορισμένη δότρια ήθελε 2000-2200 και πήραν 4100 και έγινε η ζημιά. Προφανώς στους 10 σε 1-2 θα γίνει η ζημιά. Αυτό είναι το ρίσκο που παίρνεις.
Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, μήπως ο φίλος θα έβγαζε πρόβλημα (μικρότερο προφανώς) ακόμα κι αν του έπαιρναν 2000;

Στη φύτρωση πώς πήγε;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό δεν το ξέρουμε. Κρίνοντας όμως από την περιορισμένη δότρια του (<200cm2 λόγω retro), την πυκνοτητά του (είχε έρθει πριν πάει και τον είχα μετρήσει) αυτή ήταν μια περίπτωση για 2000-2500 σύμφωνα με τα guidelines που έχω ποστάρει αναλυτικά στα "οσα πρέπει να ξέρετε". Η φύτρωση του ήταν καλή.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είχε έρθει και σε cons με Λορενζο να δει τι μπορεί να κάνει. Ο Λορένζο του είπε τίποτα (από τις σπάνιες περιπτώσεις που το έχω ακούσει), η δότρια σου έχει καταστραφεί.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ναι ρε συ @bobby το μέλος δεν μπορούσε να το πιστέψει, είχε πάθει σοκ. Για αυτό και γω τρελλαίνομαι με κάτι "θεωρητικούς" που τρώνε αμάσητα τα virtual θαύματα του internet και θεωρούν ότι βρήκαν τη μαγική λύση. Τέτοια περιστατικά έχω δει τουλάχιστον 4-5 τα τελευταία χρόνια, αυτό είναι από τα χειρότερα. Αξίζει να πάρεις αυτό το ρίσκο, έστω και αν είναι 10-15%? Γιατί να μην πας πιο safe σε 2μμ? Τι θα γίνει δηλαδή?

Τελευταία επεξεργασία:

theoblue

Active Member
Εκτος των αλλων οταν κανεις τη ΜΜ σου σε σταδια, εχεις τη δυνατοτητα να αξιολογησεις το αποτελεσμα που σου εδωσε η κλινικη που επελεξες ωστε να αποφασισεις αν θα την εμπιστευτεις και για τα επομενα σταδια.

Και θα εχεις μεγαλυτερα περιθωρια να διορθωσεις την οποια αστοχια.

bobby

Well-Known Member
Ναι ρε συ @bobby το μέλος δεν μπορούσε να το πιστέψει, είχε πάθει σοκ. Για αυτό και γω τρελλαίνομαι με κάτι "θεωρητικούς" που τρώνε αμάσητα τα virtual θαύματα του internet και θεωρούν ότι βρήκαν τη μαγική λύση. Τέτοια περιστατικά έχω δει τουλάχιστον 4-5 τα τελευταία χρόνια, αυτό είναι από τα χειρότερα. Αξίζει να πάρεις αυτό το ρίσκο, έστω και αν είναι 10-15%? Γιατί να μην πας πιο safe σε 2μμ? Τι θα γίνει δηλαδή?
Και τρεις και τέσσερις αν είναι να είσαι ασφαλής. Αλλά δυστυχώς μυαλό κουκούτσι….βεβαια φταίνε και όσοι γιατροί το πιέζουν τόσο….

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για αυτό προτιμώ τις μονοημερες για πολλούς λόγους.....
Οι μονοήμερες είναι πολύ περιοριστικές και πολύ επιβαρυντικές όταν πρέπει να περάσεις τα 2500g. Δεν μπορείς να βάλεις 3000g σε μια μέρα, που είναι ένα λογικό (και πολλές φορές απαραίτητο νούμερο). Πρέπει να πας σε 2.

LoverBoy

Well-Known Member
Οι μονοήμερες είναι πολύ περιοριστικές και πολύ επιβαρυντικές όταν πρέπει να περάσεις τα 2500g. Δεν μπορείς να βάλεις 3000g σε μια μέρα, που είναι ένα λογικό (και πολλές φορές απαραίτητο νούμερο). Πρέπει να πας σε 2.
Ναι συμφωνώ απλά γενικά προτιμώ μικροτερες όπως αναφερθηκε παραπάνω για τους λόγους ασφαλείας ολου του τριχωτου κ στην περίπτωση μη φυτρωσης να μην έχουν χαθει πολυτιμα τριχοθυλακια

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όταν χρειάζεσαι 2500g και κάτω ναι είναι προτιμότερο. Από 2500g και πάνω αναγκαστικά πρέπει να πας σε 2.

JimKan1

Well-Known Member
Είχε έρθει και σε cons με Λορενζο να δει τι μπορεί να κάνει. Ο Λορένζο του είπε τίποτα (από τις σπάνιες περιπτώσεις που το έχω ακούσει), η δότρια σου έχει καταστραφεί.
Για να ειπε ο Λορεντζο δεν μπορεις να κανεις τιποτα τοτε κλαφτα, εδω ανελαβε τον konjaap

aeratos28

Just aeratos
Τσαπού δυνατή έφαγε ο τύπος..πω ρε ..δεν χρειαζόταν καν να το πει ο Χοσέ Λορετζο ντε λα πιαστον και κουνα τον ώρες ,ότι καταστράφηκε η δοτρια,μπαμ κάνει..αλλά λες,μπας και μπορεί να σώσει τπτ ..αν ακούς και αυτόν να σου λέει παπαλα,σε πιάνεις μια σκοτοδίνη...ταλεντο μεγάλο ο γιατρός που τον κατέστρεψε...
Έπρεπε λιγότερα grafts εξαρχής..είχε και θέμα στη δοτρια και αντί να πάνε συντηρητικά του ξηλωσε το σκαλπ..
Θέλει προσοχή η δοτρια και όχι υπερβολές..και εγώ. Στη δεύτερη θα κάνω μικρότερη εξαγωγή από την προηγούμενη τουλάχιστον ένα 15% μικρότερη εξαγωγή από πριν..προσέχετε δοτριες μάγκες και μην πάτε να καλύψετε με όσο περισσότερα σας πουν σε μια επέμβαση..εγώ θα κάνω άλλες δύο για να φτιάξω το κεφάλι μου όπως πρέπει ..θέλει μέτρο ..
Προβολή συνημμένου 65412
Επειδή αυτά δεν θα σας τα δείξει καμμία κλινική αλλά αφορά μέλος που δεν έκανε ποτέ παρουσίαση (και έχω κάμποσα τέτοια), δείτε NW5 και κατάσταση δότριας 1 χρόνο μετά την μμ και έπειτα από 4100g εξαγωγη με punch 0.75-0.80 σε διάσημη κλινική του εξωτερικού. Κατά τα άλλα συνεχίστε με το σανό, ότι βλέπουμε στο ιντερνετ (και σε μερικά φόρουμ χωρίς διαφάνεια) είναι χρυσός.

Μπλουζα