Μπορεις να περιηγηθεις στο φορουμ και να τα δεις μονος σου.
Να σε βοηθησω ομως αφου ζητησες ευγενικα βοηθεια
Προβολή συνημμένου 66556
Υπερεβαλα λες που ειναι 36 και οχι 40;
Ευχαριστουμε για την συμβολη, καταλαβαινω οτι χρησιμοποιησες και τα 2 και προτιμας implanter, μπορεις να μας εξηγησεις γιατι ειναι καλυτερο; Η πρεπει απλα να δεχθουμε οτι ισχυει επειδη το λες εσυ που εισαι γιατρος; Αναρωτιεμαι τι γινεται αν καποιος αλλος γιατρος πει οτι ειναι καλυτερα με forceps.
Κανονικα, οποιοσδηποτε γνωριζει ποιος ειμαι και το συγγραφικο μου εργο και το κλινικο μου εργο και δεν ειναι απλα φανατικος hater, ναι, του αρκει που το λεω εγω για να το δεχθει.
Οπως κανουμε ΟΛΟΙ μας σε ενα ειδικο.
Ενταξει, οχι σε φορουμ, εκει ειμαστε ολοι expert patients, guru, Chuck Norris ktl.
Εχω ολοκληρη λιστα με pros & cons στον 3ο τομο του βιβλιου μου.
Η αποψη του αλλου ιατρού ειναι σεβαστη αλλα για να εχει την ΙΔΙΑ αξια θα πρεπει να φερει παρομοια σε ποιοτητα και ποσοτητα περιστατικα με εμενα.
Μεχρι τοτε, μπορει π.χ. η HDC να εχει φανατικους οπαδους υπερ της ή υπερ των forceps ή των 1000 μονοτριχων, αλλα οποισδηποτε δεν εχει ατζεντα, εχει ματια και βλεπει.
Ποιο δεν ισχυει; Οτι ο λογος εξαρταται απο τι δοτρια εχει ο καθενας; Δηλαδη αν ενας εχει μαμισιο λογο 1.8 μπορεις να κανεις εξαγωγη με λογο 2,7?
Ναι μπορεις αν βγαλεις μεχρι 2000, αν δεν εχει μικρο κεφαλι, αν ειναι ομοιμορφα κατανεμημ,ενα τα πολυτριχα, αν , αν αν.
Αλλα με 1,8 δεν το δεχεσαι για επεμβαση.
Εγω, δλδ, εσυ στο ιατρειο σου μπορει να κανεις θαυματα.