Αναζήτηση κλινικής για μμ

PRODROMOS

New Member
πάντως σε προηγούμενη ανακοινωση του ο John_john_1 ειχε αναφέρει τιμή 1.80 με Βρυωνίδου και 2.00 με Μάρα για αυτους τους μηνες Νοέμβριο-Δεκέμβριο. Και ενα αλλο μέλος ο @Larioso1976 πλήρωσε 1.80 με τον Μάρα τον Απρίλιο του 2024. Ειναι αρκετά ακριβές οι τιμές θα έλεγα πάντως.
Σωστα, ειχε βγαλει μια τετοια ανακοινωση αλλα από ότι μου είπαν από την HDC την απεσυραν λογω εγκυμοσυνης της κα Βρυωνιδου .
Εν τελει εγω εκλεισα για τον Μαιο με 2€/graft με τον Μαρα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corona

Active Member
Αυτο δεν εχει καμια σημασια, υπαρχουν κορυφαιοι γιατροι που χρησιμοποιουν forceps με σταθερα πολυ καλα αποτλεσματα
Το αν έχουν σταθερά καλά αποτελέσματα δεν το ξέρεις εφόσον δεν βλέπεις συνεχή ανεξάρτητα περιστατικά. Ειναι γνωστό οτι η χρηση forces(τσιμπιδάκι) μπορεί να τραυματίσει τα μοσχεύματα και ανταυτου καλύτερα θα ηταν με implanter (οχι sharp implanter).

Το ακριβη ειναι σχετικο, δηλαδη σχετικο με το ποσο χρεωνουν αλλοι με χειροτερα και καλυτερα αποτελεσματα, προσωπικα απο τις κλινικες που χρεωνουν λιγοτερα δεν εχω δει κανεναν καν να πλησιαζει τις χερλαιν της HDC, επισης το manual και motorized παιζουν ρολο αλλα ως ενα σημειο, πχ και ο Bissanga motorized χρησιμοποιει αλλα οι δοτριες που αφηνει ειναι αψογες, οσον αφορα το πλανο συμφωνω και δυστυχως ειναι απο τα μεγαλα μειονεκτηματα της κλινικης, αν ωστοσο εκανε ολα οσα αναφερεις θα επρεπε να πληρωνεις 3 ευρω το γκραφτ +. Εδω κατι Bicer κτλπ χρεωνουν 3 ευρω το γκραφτ για motorized και 4 ευρω το γκραφτ για manual.
Κοίτα το τι μπορει να χρεώνει κάποιος άλλος που ειναι πολυ υπερτιμιμένος χωρις να το αξίζει δεν σημαίνει οτι αμα κάποιος αλλος που χρεώνει λιγότερα οτι δεν ειναι ακριβός.
Οπως ανέφερα υπάρχουν μειονεκτήματα της HDC που αυτά ξεχωρίζουν μια κλινική με καλύτερη ποιότητα. Οι καλές κλινικές χρησιμοποιούν μικρά punch για μικρότερη καταπόνηση και οχι ενα συγκεκριμένο για ολους μεγάλου μεγέθους οπως κάνει η HDC. Το manual punch επίσης παίζει σημαντικό ρολο. Το σωστό πλάνο με μετρήσεις δότριας και λήπτριας ειναι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα για περιπτώσεις που έχουν μετρημένα κουκιά, ενώ η κλινική δεν κανει καν μετρήσεις.
Ο χαμηλός λόγος γενικά που χρησιμοποιούν στα περιστατικά τους που ανέφερα επίσης δεν ειναι θετικό. Θα μπορούσε να χρησιμοποιείται υψηλότερος λόγος και να γινεται καλύτερη διαχείρηση των μοσχευμάτων.

Γενικά καλή κλινική ειναι πάντως και ας μην κάνει ολα αυτά.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγω θέλω να είναι ταβάνι τα 2 ευρώ για τους Ελληνες είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τον γιατρό.
Δεν είναι λίγες φόρες που έρχομαι σε αντιπαράθεση με την κλινική σε αυτό γιατί το βλέπω και σαν ασθενής όπως και εγώ που έκανα 2 μμ.
Ακόμη ένα παιδί από εδώ πίρε στα 2 ευρώ για τον Μάιο η Ιούνιο.

JimKan1

Well-Known Member
Το αν έχουν σταθερά καλά αποτελέσματα δεν το ξέρεις εφόσον δεν βλέπεις συνεχή ανεξάρτητα περιστατικά.

Μα σε κανεναν γιατρο δεν βλεπεις συνεχη ανεξαρτητα περαστατικα, ενα μικρο δειγμα της δουλειας τους εχεις μονο απο τα ανεξαρτητα που βλεπεις, ακομα και στο Lorenzo και τον Τυρκαλα που εχουν απο 40 ανεξαρτητα εδω μεσα εχουν αλλα 1000+ που δεν εχεις δει ποτε.

Ειναι γνωστό οτι η χρηση forces(τσιμπιδάκι) μπορεί να τραυματίσει τα μοσχεύματα και ανταυτου καλύτερα θα ηταν με implanter (οχι sharp implanter).

Απο που ακριβως ειναι γνωστο οτι ειναι καλυτερο το implanter? Αρα ολοι αυτοι οι γιατροι που χρησιμοποιουν forceps δεν το ξερουν;
Καθε μεθοδος εχει πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα, δεν μπορεις να πεις απολυτα το ενα ειναι καλυτερο απτο αλλο.

Ο χαμηλός λόγος γενικά που χρησιμοποιούν στα περιστατικά τους που ανέφερα επίσης δεν ειναι θετικό. Θα μπορούσε να χρησιμοποιείται υψηλότερος λόγος και να γινεται καλύτερη διαχείρηση των μοσχευμάτων.

Ο λογος εχει να κανει με τον λογο της δοτριας του ασθενη και μπορει να επηρρεαστει σε ενα συγκεκριμενο βαθμο απο τη κλινικη κατα την εξαγωγη, επισης ο χαμηλος λογος ειναι καλος για την χερλαιν για να μην βλεπεις τα διτριχα και τα τριτριχα στις χερλαιν που βλεπεις απο τις αλλες κλινικες που χρεωνουν λιγοτερα

Nik.Mos

Well-Known Member
Corona η διαχείριση δότριας είναι αρκετά καλή όσο άφορα τα white dots και την ομοιογενια
Γιάννο δεν σου έχω πει κάτι;Χαχαχα
Hdc και ξερό ψωμί ,τουρκικές και ελληνικές τις έχει για πλάκα,κάποια πράγματα πρέπει να βελτιωθούν αλλά και πάλι δεν σας βλέπουν

Corona

Active Member
Μα σε κανεναν γιατρο δεν βλεπεις συνεχη ανεξαρτητα περαστατικα, ενα μικρο δειγμα της δουλειας τους εχεις μονο απο τα ανεξαρτητα που βλεπεις, ακομα και στο Lorenzo και τον Τυρκαλα που εχουν απο 40 ανεξαρτητα εδω μεσα εχουν αλλα 1000+ που δεν εχεις δει ποτε.
Ε τοτε εφόσον δεν βλέπεις συνεχή ανεξάρτητα περιστατικά δεν μπορεις να μιλάς για συνεχή καλά περιστατικά οπως λες με λίγα περιστατικά.

Απο που ακριβως ειναι γνωστο οτι ειναι καλυτερο το implanter? Αρα ολοι αυτοι οι γιατροι που χρησιμοποιουν forceps δεν το ξερουν;
Καθε μεθοδος εχει πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα, δεν μπορεις να πεις απολυτα το ενα ειναι καλυτερο απτο αλλο.

Ο λογος εχει να κανει με τον λογο της δοτριας του ασθενη και μπορει να επηρρεαστει σε ενα συγκεκριμενο βαθμο απο τη κλινικη κατα την εξαγωγη, επισης ο χαμηλος λογος ειναι καλος για την χερλαιν για να μην βλεπεις τα διτριχα και τα τριτριχα στις χερλαιν που βλεπεις απο τις αλλες κλινικες που χρεωνουν λιγοτερα

Δεν λέω να βάζουν sharp implanter, εννοω να κανουν τομές στη λήπτρια και μετά να τα τοποθετούν με implanter αντί για τσιμπιδάκι για να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια. Ειναι γνωστό αυτό οτι η χρηση implanter υπερέχει κατά πολυ και οταν γινονται pre made incisions.
Ο λόγος μπορει να ανέβει με το cherry picking. Επισης δεν ξέρουμε κατά πόσο τυχαίο ειναι οτι στα περισσοτερα περιστατικά έχουν χαμηλούς σχετικά λόγους....δεν γινεται δηλαδη οι περισσοτεροι να έχουν χαμηλού λόγους. Π.χ. το αντίθετο βλέπουμε στον Lorenzo οπου χρησιμοποιούνται ψηλοί λογοι συνήθως. Δεν χρειάζονται 1000 μονότριχα πχ για να έχεις καλή φυσικότητα στη hairline, κάτι που μειώνει πολυ τον λόγο.
Το motorised punch και τα οχι μικρό μεγέθους Punch που χρησιμοποιείται σιγουρα δεν ειναι από τα θετικά όπως και οτι δεν γινονται μετρήσεις για να καθοριστεί το μακροπρόθεσμο πλάνο ανάλογα με τη δότρια και τις ανάγκες του ασθενούς.
Ειπαμε καλή κλινική ειναι αλλά οχι οτι δεν έχει αυτά τα αρνητικά που ειναι γνωστά.

Τελευταία επεξεργασία:

JimKan1

Well-Known Member
Ε τοτε εφόσον δεν βλέπεις συνεχή ανεξάρτητα περιστατικά δεν μπορεις να μιλάς για συνεχή καλά περιστατικά οπως λες με λίγα περιστατικά.
Αρα δεν μπορεις να εκφερεις καμια αποψη για κανενα γιατρο επειδη δεν εχεις δει ολα τα περιστατικα τους αλλα απλα ενα δειγμα σωστα;

Δεν λέω να βάζουν sharp implanter, εννοω να κανουν τομές στη λήπτρια και μετά να τα τοποθετούν με implanter αντί για τσιμπιδάκι για να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια. Ειναι γνωστό αυτό οτι η χρηση implanter υπερέχει κατά πολυ και οταν γινονται pre made incisions.

Απο που ειναι γνωστο περιμενω να μου πεις….

Ο λόγος μπορει να ανέβει με το cherry picking. Επισης δεν ξέρουμε κατά πόσο τυχαίο ειναι οτι στα περισσοτερα περιστατικά έχουν χαμηλούς σχετικά λόγους....δεν γινεται δηλαδη οι περισσοτεροι να έχουν χαμηλού λόγους. Π.χ. το αντίθετο βλέπουμε στον Lorenzo οπου χρησιμοποιούνται ψηλοί λογοι συνήθως. Δεν χρειάζονται 1000 μονότριχα πχ για να έχεις καλή φυσικότητα στη hairline, κάτι που μειώνει πολυ τον λόγο.
Το Manual punch και τα οχι μικρά μεγέθη Punch που χρησιμοποιούνται σιγουρα δεν ειναι από τα θετικά όπως και οτι δεν γινονται μετρήσεις για να καθοριστεί το μακροπρόθεσμο πλάνο ανάλογα με τη δότρια και τις ανάγκες του ασθενούς.
Ειπαμε καλή κλινική ειναι αλλά οχι οτι δεν έχει αυτά τα αρνητικά που ειναι γνωστά.

Φιλε ξαναλες τα ιδια και τα ιδια, μπορεις να απαντησεις σε αυτα που σε ρωταω;

Kostas97

Well-Known Member
Αυτο λεγεται σοβαροτητα @John_John1 .

Ορισμενοι στον κλαδο θεωρουν οτι πρεπει ο πελατης να τους κανει αποσβεση τα λουξ ιατρεια και ακριβα γουστα.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού

Ποιος εχει 40????
Εχει 40 ανεξαρτητα του Δρ. Τυρκαλα?
Μπορεις να μου πεις που θα τα δω?
οχι, δεν υπερβαλεις, ειμαι βεβαιος

Anastasakis Hair Clinic

Το Implanter ειναι καλυτερο, αρκει να εχει σωστο implanter
Φυσικα, μια γνωμη λεω, που να ξερω εγω που εχω χρησιμοπποιησει και τα 2 ....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Σε παρθενα περιστικα δεν ισχυει αυτο.
ισχυει μονο σε πολλαπλα repair

JimKan1

Well-Known Member
Ποιος εχει 40????
Εχει 40 ανεξαρτητα του Δρ. Τυρκαλα?
Μπορεις να μου πεις που θα τα δω?
οχι, δεν υπερβαλεις, ειμαι βεβαιος
Μπορεις να περιηγηθεις στο φορουμ και να τα δεις μονος σου.

Να σε βοηθησω ομως αφου ζητησες ευγενικα βοηθεια
IMG_2946.jpeg
Υπερεβαλα λες που ειναι 36 και οχι 40;

Το Implanter ειναι καλυτερο, αρκει να εχει σωστο implanter
Φυσικα, μια γνωμη λεω, που να ξερω εγω που εχω χρησιμοπποιησει και τα 2 ....

Ευχαριστουμε για την συμβολη, καταλαβαινω οτι χρησιμοποιησες και τα 2 και προτιμας implanter, μπορεις να μας εξηγησεις γιατι ειναι καλυτερο; Η πρεπει απλα να δεχθουμε οτι ισχυει επειδη το λες εσυ που εισαι γιατρος; Αναρωτιεμαι τι γινεται αν καποιος αλλος γιατρος πει οτι ειναι καλυτερα με forceps.
Σε παρθενα περιστικα δεν ισχυει αυτο.
ισχυει μονο σε πολλαπλα repair

Ποιο δεν ισχυει; Οτι ο λογος εξαρταται απο τι δοτρια εχει ο καθενας; Δηλαδη αν ενας εχει μαμισιο λογο 1.8 μπορεις να κανεις εξαγωγη με λογο 2,7?

Anastasakis Hair Clinic

Μπορεις να περιηγηθεις στο φορουμ και να τα δεις μονος σου.

Να σε βοηθησω ομως αφου ζητησες ευγενικα βοηθεια
Προβολή συνημμένου 66556
Υπερεβαλα λες που ειναι 36 και οχι 40;

Ευχαριστουμε για την συμβολη, καταλαβαινω οτι χρησιμοποιησες και τα 2 και προτιμας implanter, μπορεις να μας εξηγησεις γιατι ειναι καλυτερο; Η πρεπει απλα να δεχθουμε οτι ισχυει επειδη το λες εσυ που εισαι γιατρος; Αναρωτιεμαι τι γινεται αν καποιος αλλος γιατρος πει οτι ειναι καλυτερα με forceps.
Κανονικα, οποιοσδηποτε γνωριζει ποιος ειμαι και το συγγραφικο μου εργο και το κλινικο μου εργο και δεν ειναι απλα φανατικος hater, ναι, του αρκει που το λεω εγω για να το δεχθει.
Οπως κανουμε ΟΛΟΙ μας σε ενα ειδικο.
Ενταξει, οχι σε φορουμ, εκει ειμαστε ολοι expert patients, guru, Chuck Norris ktl.
Εχω ολοκληρη λιστα με pros & cons στον 3ο τομο του βιβλιου μου.
Η αποψη του αλλου ιατρού ειναι σεβαστη αλλα για να εχει την ΙΔΙΑ αξια θα πρεπει να φερει παρομοια σε ποιοτητα και ποσοτητα περιστατικα με εμενα.
Μεχρι τοτε, μπορει π.χ. η HDC να εχει φανατικους οπαδους υπερ της ή υπερ των forceps ή των 1000 μονοτριχων, αλλα οποισδηποτε δεν εχει ατζεντα, εχει ματια και βλεπει.

Ποιο δεν ισχυει; Οτι ο λογος εξαρταται απο τι δοτρια εχει ο καθενας; Δηλαδη αν ενας εχει μαμισιο λογο 1.8 μπορεις να κανεις εξαγωγη με λογο 2,7?
Ναι μπορεις αν βγαλεις μεχρι 2000, αν δεν εχει μικρο κεφαλι, αν ειναι ομοιμορφα κατανεμημ,ενα τα πολυτριχα, αν , αν αν.
Αλλα με 1,8 δεν το δεχεσαι για επεμβαση.
Εγω, δλδ, εσυ στο ιατρειο σου μπορει να κανεις θαυματα.

JimKan1

Well-Known Member
Κανονικα, οποιοσδηποτε γνωριζει ποιος ειμαι και το συγγραφικο μου εργο και το κλινικο μου εργο και δεν ειναι απλα φανατικος hater, ναι, του αρκει που το λεω εγω για να το δεχθει.
Οπως κανουμε ΟΛΟΙ μας σε ενα ειδικο.

Ενταξει, οχι σε φορουμ, εκει ειμαστε ολοι expert patients, guru, Chuck Norris ktl.
Εχω ολοκληρη λιστα με pros & cons στον 3ο τομο του βιβλιου μου.
Η αποψη του αλλου ιατρού ειναι σεβαστη αλλα για να εχει την ΙΔΙΑ αξια θα πρεπει να φερει παρομοια σε ποιοτητα και ποσοτητα περιστατικα με εμενα.
Μεχρι τοτε, μπορει π.χ. η HDC να εχει φανατικους οπαδους υπερ της ή υπερ των forceps ή των 1000 μονοτριχων, αλλα οποισδηποτε δεν εχει ατζεντα, εχει ματια και βλεπει.
Θεωρεις λοιπον οτι οταν καποιος εχει τον τιτλο του ειδικου σε ενα αντικειμενο οφειλουν ολοι να τον ακουν και να θεωρουν πως οτι λεει αποτυπωνει 100% την πραγματικοτητα χωρις αμφισβητηση, αν πηγαινες ας πουμε σε ενα γιατρο με πονους στο στομαχι και σου ελεγε οτι εχεις καρκινο χτυπα ξυλο δεν θα πηγαινες σε εναν δευτερο να παρεις αποψη θα εμπαινες κατευθειαν για θεραπεια επειδη αυτη ειναι η αποψη του ειδικου, αν ηταν ετσι δεν θα υπηρχαν διαφωνιες στην επιστημονικη κοινοτητα και θα συμφωνουσαν ολοι σε ολα αφου ειναι ολοι ειδικοι , η αληθεια ομως δεν θα μπορουσε να απεχει περισσοτερο απο αυτο και υπαρχουν ατελειωτα παραδειγματα που αποδεικνυουν το αντιθετιο.

Οσον αφορα το βιβλιο σου ουτε ο Χρηστος87 παιζει να μην το εχει διαβασει.

Και για οπαδους κτλπ αλλοι εχουν την φημη των οπαδων και η HDC σιγουρα δεν ειναι απο αυτους

Ναι μπορεις αν βγαλεις μεχρι 2000, αν δεν εχει μικρο κεφαλι, αν ειναι ομοιμορφα κατανεμημ,ενα τα πολυτριχα, αν , αν αν.
Αλλα με 1,8 δεν το δεχεσαι για επεμβαση.
αρα συμφωνεις με το αρχικο μου σχολιο οτι ο λογος προσαρμοζεται με βαση τον μαμισιο υπο προυποθεσεις, αρα απλα διαφωνεις για να διαφωνεις και για να το παιξεις ειδικος.

Εγω, δλδ, εσυ στο ιατρειο σου μπορει να κανεις θαυματα.
καλα για το αν θα απερριπτες ασθενεις η οχι καλο ειναι να μην λες πολλα λογια, εχουμε δει να βαζεις για χειρουργειο 23χρονους με πολυ επιθετικη και εξελισομενη τριχοπτωση.

aeratos28

Just aeratos
@JimKan1
Τον είδες τον κουκλεντέ?? Χαχαχαχα
Έκανε το παγώνι πάλι ,δεν απάντησε τπτ σε αυτό ..σαν να μην είπε ποτέ τπτ ...α ρε κουτοπόνηρε twin turbo,gt,gti,θυριοδαμαστη και βασιλιά της κωλοτουμπας και των grafts ΑΝΑΣτασακη...μέτρ στο είδος σου..χαχαχαχαχαχα

kvaz

New Member
@JimKan1
Τον είδες τον κουκλεντέ?? Χαχαχαχα
Έκανε το παγώνι πάλι ,δεν απάντησε τπτ σε αυτό ..σαν να μην είπε ποτέ τπτ ...α ρε κουτοπόνηρε twin turbo,gt,gti,θυριοδαμαστη και βασιλιά της κωλοτουμπας και των grafts ΑΝΑΣτασακη...μέτρ στο είδος σου..χαχαχαχαχαχα
Πέρα από τις κόντρες και τα beefs, μπορούν να εξηγηθούν οι διαφορετικοί τρόποι-εργαλεία εισαγωγής τριχοθυλακίων (implanter κ.α.); Αυτό πιστεύω θα βοηθούσε τα μέλη του φόρουμ να έχουν μια καλή ενημέρωση.

JimKan1

Well-Known Member
Πέρα από τις κόντρες και τα beefs, μπορούν να εξηγηθούν οι διαφορετικοί τρόποι-εργαλεία εισαγωγής τριχοθυλακίων (implanter κ.α.); Αυτό πιστεύω θα βοηθούσε τα μέλη του φόρουμ να έχουν μια καλή ενημέρωση.

Μπλουζα