Αναπλαση δερματος

researcher

New Member
Καλησπερα παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ αλλα οχι στις θεραπειες..ειμαι 25 και εχω κανει πολλα ως τωρα..μινοξ βαζω απο τα 20 και ταυτοχρονα δοκιμαζω διαφορα.αυτο που θελω να ρωτησω ολους ειναι αν συμφωνουν με μια σκεψη μου..τριχοπτωση=αυξημενη dht στο τριχωτο+γονιδια...ωπα :exclamation:exclamation:εδω κανουμε σταση..γονιδια τι?μηπως γονιδια προωρης γηρανσης των τριχων και του δερματος στο κεφαλι.???.και να το παμε και αντιστροφα..βαζουμε μινοξ για να απογυγουμε τελογενη φαση..=γηρανση τριχας..και αλλιως πινουμε κολλαγονο για αποφυγη γυρανσης..και αλλιως αιρολ για restore δερματος..και αλλιως ενεσεις πλασματος παλι για restore...μηπως να φτιαχναμε λιγο το εργοστασιο(δερμα) και οχι στο προιον?(τριχα)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sito

Active Member
Συμπλρωνω... Κάνουμε κ ρολλερ

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

zafi1988

Member
researcher είπε:
Καλησπερα παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ αλλα οχι στις θεραπειες..ειμαι 25 και εχω κανει πολλα ως τωρα..μινοξ βαζω απο τα 20 και ταυτοχρονα δοκιμαζω διαφορα.αυτο που θελω να ρωτησω ολους ειναι αν συμφωνουν με μια σκεψη μου..τριχοπτωση=αυξημενη dht στο τριχωτο+γονιδια...ωπα :exclamation:exclamation:εδω κανουμε σταση..γονιδια τι?μηπως γονιδια προωρης γηρανσης των τριχων και του δερματος στο κεφαλι.???.και να το παμε και αντιστροφα..βαζουμε μινοξ για να απογυγουμε τελογενη φαση..=γηρανση τριχας..και αλλιως πινουμε κολλαγονο για αποφυγη γυρανσης..και αλλιως αιρολ για restore δερματος..και αλλιως ενεσεις πλασματος παλι για restore...μηπως να φτιαχναμε λιγο το εργοστασιο(δερμα) και οχι στο προιον?(τριχα)

Λογική σκέψη

mikipitri

Member
Παιδιά, έχει ενδιαφέρον να κάνετε το εξής:
βάλτε στην άκρη του δαχτύλου σας κρύο νερό απο το ψυγείο και ακουμπήστε το στο κεφάλι σας... εγώ όταν το ακουμπάω στα πλάγια το νιώθω κανονιά το κρύο... όταν το ακουμπάω στο πάνω μέρος του κεφαλιού (έχω διάχυτη σε nw6) δεν νιώθω τίποτα!!!!!
Αν θέλετε κάντε το πείραμα αυτό να μοιραστούμε τις εντυπώσεις μας!!!
Νιώθω λες και έχει νεκρώσει το πάνω μέρος του κεφαλιού μου... Αλήθεια με ποιον τρόπο άραγε μπορεί να επανέλθει?

kapa

Μέλος του προσωπικού
mikipitri είπε:
βάλτε στην άκρη του δαχτύλου σας κρύο νερό απο το ψυγείο και ακουμπήστε το στο κεφάλι σας... εγώ όταν το ακουμπάω στα πλάγια το νιώθω κανονιά το κρύο... όταν το ακουμπάω στο πάνω μέρος του κεφαλιού (έχω διάχυτη σε nw6) δεν νιώθω τίποτα!!!!!
Νιώθω λες και έχει νεκρώσει το πάνω μέρος του κεφαλιού μου... Αλήθεια με ποιον τρόπο άραγε μπορεί να επανέλθει?

με Detumescence http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8693.html

researcher

New Member
kapa είπε:
mikipitri είπε:
kapa έκανες το πείραμα? νιωθεις κάτι στο πάνω μέρος του κεφαλιού?

σε εμενα ειναι το ιδιο

Λοιπον αυτο που θελω να πω σε ολους για να παω τη κουβεντα προς εκει που ειχα στο μυαλο μου απο την αρχη ειναι μια δοκιμη απο κρεμες η λοσιον αναπλασης δερματος..σκεφτειτε λιγο..το δερμα φτιαχνει την τριχα..και ποιος μου λεει εμενα οτι αυτη η γενετικη προδιαθεση που λενε ολοι χωρις να την προσδιοριζουν ειναι η προωρη γηρανση του δερματος της κεφαλης..δηλαδη το βλεπω ως χαρακτηριστικο του ανθρωπινου dna..μετα απο καποια ηλικια καποιοι βγαζουμε φρονιμητες..αλλα οχι ολοι..ετσι και μετα απο καποια ηλικια σε καποιους πεφτουν τα μαλλια...λοιπον για να μην το κουραζουμε..παμε να φτιαξουμε το δερμα μας... (ακομα και το regain διμιουργει ξηροδερμια=πεφτει παλιο δερμα και ο οργανισμος φτιαχνει καινουριο..)

researcher

New Member
λοιπον επειδη μαλλον δεν εγινα και τοσο κατανοητος στο προηγουμενο..μηπως ειναι καποιος που γνωριζει μια πολυ καλη κρεμα αναπλασης δερματος?ειναι πολυ σημαντικο να γινει εμπειρικη ερευνα προς αυτη τη κατευθυνση αν σκεφτειται οτι μαζι με το δερμα στο κεφαλι και η τριχα ισως καταφερει να αποκτησει υγεια και ανθεκτικοτητα...

kapa

Μέλος του προσωπικού
researcher είπε:
λοιπον επειδη μαλλον δεν εγινα και τοσο κατανοητος στο προηγουμενο..μηπως ειναι καποιος που γνωριζει μια πολυ καλη κρεμα αναπλασης δερματος?ειναι πολυ σημαντικο να γινει εμπειρικη ερευνα προς αυτη τη κατευθυνση αν σκεφτειται οτι μαζι με το δερμα στο κεφαλι και η τριχα ισως καταφερει να αποκτησει υγεια και ανθεκτικοτητα...

airol η derma roller 1,5mm
το δευτερο επηρεαζει πολυ το κολλαγονο του δερματος,μπορει να μειωσει κατα 50% και ουλες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

researcher

New Member
χαχα φιλε καπα καπου χαλει το θεμα..airol εβαλα πριν κανα χρονο και ηταν κατι παραπανω απο καταστροφικη..derma roller πηρα προσφατα το 0,5mm και προς το παρον εχω εντονο shedding..βεβαια ειναι και η εποχη αλλα θα διξει..airol παντως ουτε που να την ακουω δε θελω..

kapa

Μέλος του προσωπικού
researcher είπε:
χαχα φιλε καπα καπου χαλει το θεμα..airol εβαλα πριν κανα χρονο και ηταν κατι παραπανω απο καταστροφικη..derma roller πηρα προσφατα το 0,5mm και προς το παρον εχω εντονο shedding..βεβαια ειναι και η εποχη αλλα θα διξει..airol παντως ουτε που να την ακουω δε θελω..

η airol ενησχυει το κολλαγονο ασχετα αν σε καπιους προκαλει αραιωση.
κατι που δοκιμασα τοπικα και ηταν φοβερα αποτελεσματικο σε αναπλαση δερματος ειναι το τοπικο υαλουρονικο οξυ.
υπαρχει σαν jalplast jel.
μου εξαφανισε ξεφλουδισματα και κοκκινησμα αυθημερον.
δεν εχω δοκιμασει τιποτα πιο αποτελεσματικο απο αυτο ακομα

kapa

Μέλος του προσωπικού
researcher είπε:
εχεις δει καποιο θετικο αποτελεσμα?

εχω δει θαυματα απο το τοπικο υαλουρονικο οξυ.
το εννοω ομως θαυματα.
τιποτα δεν το εχει πλησιασει σε αποτελεσματα.
ουτε σε θεματα θεραπειων η οτιδηποτε αλλο....
ειδα να αναπλαθετε δερμα σε ενα 24ωρο
ειναι οτι πιο αποτελεσματικο εχω χρησιμοποιησει γενικα....
σαν θεραπεια για την ΑΑ δεν το εχω δοκιμασει

mikipitri είπε:

ακριβως το ιδιο θεμα εχω .αρχικα ηταν σαν μουδιασμενο το μετωπο και λιγο το πανω μερος του κεφαλιου.πλεον το εχω μονο στον δεξι κροταφο .πραγματικα δεν ξερω τι φταιει.

35007

Member
kapa εχω κατι σαν εκζεμα σε σημειο εμφανες. Ευτυχως δεν ειναι μεγαλο σε εκταση. Στο δερματολογο που πηγα μου ειπε οτι εμφανιστηκε λογω αγχους. Δοκιμασα διαδοχικα elocon, travocort, verdal κορτιζονουχες αλοιφες ανεπιτυχως ομως. Επιμένει η ερυθροτητα, λιγο ποιο ηπια ομως ειναι τωρα. Ποιο υαλουρονικο να δοκιμαζα? Εχεις κανα λινκ? Ή μηπως να μην δοκιμασω καθολου?
kapa είπε:
researcher είπε:
εχεις δει καποιο θετικο αποτελεσμα?

εχω δει θαυματα απο το τοπικο υαλουρονικο οξυ.
το εννοω ομως θαυματα.
τιποτα δεν το εχει πλησιασει σε αποτελεσματα.
ουτε σε θεματα θεραπειων η οτιδηποτε αλλο....
ειδα να αναπλαθετε δερμα σε ενα 24ωρο
ειναι οτι πιο αποτελεσματικο εχω χρησιμοποιησει γενικα....
σαν θεραπεια για την ΑΑ δεν το εχω δοκιμασει

kapa

Μέλος του προσωπικού
35007 είπε:
kapa εχω κατι σαν εκζεμα σε σημειο εμφανες. Ευτυχως δεν ειναι μεγαλο σε εκταση. Στο δερματολογο που πηγα μου ειπε οτι εμφανιστηκε λογω αγχους. Δοκιμασα διαδοχικα elocon, travocort, verdal κορτιζονουχες αλοιφες ανεπιτυχως ομως. Επιμένει η ερυθροτητα, λιγο ποιο ηπια ομως ειναι τωρα. Ποιο υαλουρονικο να δοκιμαζα? Εχεις κανα λινκ? Ή μηπως να μην δοκιμασω καθολου?

δεν ξερω αν κανει κατι σε εκζεμα.
αξιζει να την δοκιμασεις σε καποιο εγκαυμα η ξεφλουδισμα.
σε εμενα επιταχυνε τρελά στο να χτισει δερμα κατι που θα επειρνε λιγες μερες χωρις αυτην https://www.skroutz.gr/s/4179312/Jalplast-Gel-30gr.html?from=drop
με εχει εντυπωσιασει το υαλουρονικο οξυ

Καπα τι ειναι αυτο.ρε φιλε?..αλιφη?.. Το εχει ψαξει κανεις ομως αν κανει με την τοπικι χρηση καμια βλαβη ειτε τοπικα ειτε εσωτερικα?

kapa

Μέλος του προσωπικού
petrosAlex είπε:
Καπα τι ειναι αυτο.ρε φιλε?..αλιφη?.. Το εχει ψαξει κανεις ομως αν κανει με την τοπικι χρηση καμια βλαβη ειτε τοπικα ειτε εσωτερικα?

δεν εχει καμια παρενεργεια.
εδω ειναι το νημα http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3594.html
που ειχε ξεκινησει τοτε και την ειχα δοκιμασει.
ειναι τζελ,ειχε 7,5 ευρω στα φαρμακεια,δεν ξερω αν το εχουν ακομα τα φαρμακεια.
δεν ανηκει στα φαρμακα.
σε καποιους το τοπικο υαλουρονικο οξυ κανει θαυματα.
και λεω σε καπιους επειδη ειχαμε και αναφορα απο μελος που δεν ειδε κατι αξιολογο.
εγω ειδα φοβερη ταχυτητα επουλωσης απο ατυχηματακι με κοκκινησμα και ξεφλουδισμα

Μπλουζα