Αναπλαση δερματος

researcher

New Member
ωραιος ρε καπα,,,εγω θα το δοκιμασω..ειδα οτι ξεκινησες και μελατονινη.εγω δεν ειχαα δει ουτε κατι καλο αλλα ουτε και κατι κακο..σημερα πηρα ω3 και ψευδαργυρο και λεω να ξεκινησω..η κοπελα στο φαρμακειο μου ειπε να μη τα παιρνω μαζι..οσον αφορα την αναπλαση κατι μου λεει οτι δεν ειναι κακη ιδεα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
researcher είπε:
ωραιος ρε καπα,,,εγω θα το δοκιμασω..ειδα οτι ξεκινησες και μελατονινη.εγω δεν ειχαα δει ουτε κατι καλο αλλα ουτε και κατι κακο..σημερα πηρα ω3 και ψευδαργυρο και λεω να ξεκινησω..η κοπελα στο φαρμακειο μου ειπε να μη τα παιρνω μαζι..οσον αφορα την αναπλαση κατι μου λεει οτι δεν ειναι κακη ιδεα...

η μελατονινη με πιανει στο θεμα υπνου αλλα δεν βλεπω προκοπη στο μαλλι ακομα.
το τοπικο υαλουρονικο οξυ με εχει αφησει αφωνο,οχι σε θεμα τριχοπτωσης,δεν προλαβα να το δοκιμασω σε αυτο
αλλα σε επουλωση,τιποτα πιο αποτελεσματικο ακομα.
μην ακους γυναικες :p

researcher

New Member
να σου πω καπα τη κουρκουμινη πως την εφαρμοζεις?επισης πες μου λιγο και το γιατι..εγω σκεφτομουν να κανω μονος μου τοπικες ενεσεις γιατι αν το σκευτεις ειναι βαρυ αντιφλεγμονωδες και φυσικη κορτιζονη χωρις παρενεργειες..πραγμα που σημαινει θεωρητικα οτι μετα απο 2 μονο μηνες εχεις φουλ μαλλι..(η κορτιζονη απο πειρα μαμαει σε αυτο το θεμα)

kapa

Μέλος του προσωπικού
researcher είπε:
να σου πω καπα τη κουρκουμινη πως την εφαρμοζεις?επισης πες μου λιγο και το γιατι..εγω σκεφτομουν να κανω μονος μου τοπικες ενεσεις γιατι αν το σκευτεις ειναι βαρυ αντιφλεγμονωδες και φυσικη κορτιζονη χωρις παρενεργειες..πραγμα που σημαινει θεωρητικα οτι μετα απο 2 μονο μηνες εχεις φουλ μαλλι..(η κορτιζονη απο πειρα μαμαει σε αυτο το θεμα)

δεν βαζω τοπικα κουρκουμινη.
σε συμπληρωμα την χρησιμοποιω http://www.hairlossgr.com/forum/thread-9205.html
δεν ξερω αν η κουρκουμινη τοπικα κανει αυτην την δουλεια.
δεν το εχω δοκιμασει.
η κορτιζονη τοπικα σε συνδιασμο με μινοξιδιλη παντα ειναι πολυ αποτελεσματικη σε αποδοση και ταχυτητα.
αλλα δεν κανει αναπλαση δερματος

Μπλουζα