Φίλε original poster, γράφω σπάνια στο φόρουμ. Όταν όμως βλέπω ανθρώπους τόσο στεναχωρημένους κάτι παθαίνω!
Κοίτα να δεις, είμαι ένας παθών, και εγώ από μικρή ηλικία (17-20) καράφλιασα σχεδόν τελείως (Nw5-Nw6). Τώρα είμαι 37, έχω περάσει από όλη τη φάση (φάρμακα, παρενέργειες, αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις και μία ακόμα πετυχημένη μεταμόσχευση με ότι μου είχε απομείνει στη δότρια) και έχει μαζευτεί κάπως το πράγμα. Έχω μία συμπαθητική αραιή κάλυψη στο πάνω μπροστά μισό κεφάλι και κοντό μαλλί στα 5-10 χιλιοστά.
Αφού έκανα ένα κάρο κακές επιλογές, σε εποχές που όλα ήταν σε πρώιμο στάδιο, κατέληξα ΟΚ με την εικόνα μου. Εσύ από την άλλη, με την εξέλιξη που έχει υπάρξει, μπορείς να πετύχεις ακόμα καλύτερα πράγματα οπότε ψυχραιμία φίλε, κοίτα το με την ησυχία σου μην βιαστείς όπως σου λένε τα παιδιά!
Θα σταθώ όμως στο ψυχολογικό κομάτι. Είσαι 24. Δεν είσαι 17,18. Το να έχει κάποιος καραφλιάσει στην ηλικία σου δεν είναι καθόλου σπάνιο, απορώ που το λες. Αν δεν είναι τα 24 είναι τα 26 οπότε δεν κάνει διαφορά.
Σε ότι αφορά το bullying, η ηλικία που βρίσκεσαι είναι μέσα στο χαβαλέ και την καφρίλα. Μην μισείς αυτούς τους ανθρώπους, πες τους με ωραίο τρόπο "άσε φίλε μην μου το θυμίζεις όλη την ώρα γιατί η καράφλα με στεναχωρεί". Να δείχνεις κατανόηση διότι δεν είναι σε αυτές τις ηλικίες συνηθισμενη τόσο η ενσυναίσθηση, δυστυχώς! Βοήθα και εσύ αυτά τα παιδιά να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Άσε που ούτε καν ίσως φαντάζονται τον πόνο που σου προκαλεί.
Αντιμετωπίζουμε την καράφλα σαν να είναι αρρώστεια, η αλήθεια όμως είναι πως δεν είναι. Και μια χαρά πιπίνια μπορείς να βρεις αν μαζέψεις το κουράγιο, πιεις το ποτάκι σου και χαλαρώσεις! Όλα καλά θα πάνε φίλε μην αφήσεις τις τρίχες να σου φάνε τη ζωή!