Αντιανδρογόνα

Βαλε καμια φωτο οπως λεει κι ο dance γιατι θα νομίζουμε οτι εισαι καπως ετσι..
http://www.pinnokio.gr/Uploads/Articles/APISTEYTO-O-ANTHRWPOS-POY-EGINE-LYKANTHRWPOS/ArticleImage_6849-jpg.xpng?p=6849

ετσι οπως μας τα λες φιλε μου!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

qwsa

New Member
Γιάννης7 είπε:
Βαλε καμια φωτο οπως λεει κι ο dance γιατι θα νομίζουμε οτι εισαι καπως ετσι..
http://www.pinnokio.gr/Uploads/Articles/APISTEYTO-O-ANTHRWPOS-POY-EGINE-LYKANTHRWPOS/ArticleImage_6849-jpg.xpng?p=6849

ετσι οπως μας τα λες φιλε μου!!

εντάξει είπαμε δεν είμαι και σα λυκάνθρωπος,αλλά το να βάλω φώτο δε παίζει,σόρρυ κιόλας. :exclamation:

εγώ θέλω μόνο περισότερο info για τα αντιανδρογόνα,τώρα αν τα πάρω για να γίνω trans η οτιδήποτε άλλο δε νομίζω να αφορά κανένα άλλο εκτός από μένα :dodgy::dodgy::dodgy:

giamakr1

Active Member
qwsa, υπαρχει και το laser. Εχοντας την εμπειρια απο την γυναικα μου,οι τριχες μετα απο καθε συνεδρια βγαινουν και λιγοτερες-ασθενεστερες. Γιατι να μπλεξεις με αντιανδρογονα?
sorry εχει ηδη συζητηθει το laser

pazuzu

New Member
qwsa είπε:
από ξυράφια έχω δοκιμάσει τα πάντα σχεδόν....και με 1 λεπίδα και με 2,μέχρι και με 5. με τις 5 χρησιμοποιώ αλλά και πάλι.:mad:

Πήγαινε σε μια εταιρία μεταμόσχευσης και ζήτησέ τους να σου εξάγουν τους θύλακες με τη μέθοδο FUE, αν ο καημός σου είναι μόνο οι τρίχες σου στο πρόσωπο και στο σώμα.

qwsa είπε:
εγώ θέλω μόνο περισότερο info για τα αντιανδρογόνα,τώρα αν τα πάρω για να γίνω trans η οτιδήποτε άλλο δε νομίζω να αφορά κανένα άλλο εκτός από μένα :dodgy::dodgy::dodgy:

Κάνει λίγο πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και εν πάση περιπτώσει το να δουλεύεις τόσα άτομα λέγοντας ότι θέλεις να πάρεις αντιανδρογόνα για να μην... ξυρίζεσαι στο πρόσωπο, επειδή ντρέπεσαι να πεις τον αληθινό λόγο, δεν νομίζω ότι πάει χέρι-χέρι με το να ζητάς παράλληλα τη συμβουλή τους.

pithikas

Well-Known Member
Δε θελω να σε ειρωνευομαι αλλα θεωρω οτι κανεις πλακα, απο τη μια γραφεις προς θεου δε θελω να γινω τρανς απο την αλλη ε ας γινω αν ειναι να αποβαλλω την τριχα και αυτη η περιεργη χρηση των συμβολων τελοσπαντων, αν εστω μια στο εκατομμυριο που δεν το πιστευω λες αληθεια δεν εισαι στο σωστο μερος ,καλυτερα να επισκεφτεις καποιον ειδικο για να λυσεις το θεμα σου.

qwsa

New Member
giamakr1 είπε:
qwsa, υπαρχει και το laser. Εχοντας την εμπειρια απο την γυναικα μου,οι τριχες μετα απο καθε συνεδρια βγαινουν και λιγοτερες-ασθενεστερες. Γιατι να μπλεξεις με αντιανδρογονα?
sorry εχει ηδη συζητηθει το laser

Μα έχω κάνει λέιζερ λέμε!!!!!!! βέβαια ρώτησα κιόλας που έλεγα πριν μερικές βδομάδες,και τελικά μου κάνουν φωτόλυση....αφού το να κάνεις λέιζερ είναι πανάκριβο...χαζομάρα μου αλλά τέσπα. :-/

@pazuzu δε μου λες το να έχεις σκάσει κάτι χιλιάρικα σε ξυράφια,after shave,betadin,κτλ λίγο είναι;; γιατί είναι και οικονομικό κιόλας το θέμα. Τα έβαλα κάτω και έχω ξοδέψει πάνω από 3000 € σε ξυρίσματα :mad: και έχω πει 100 φορές ότι απλά θέλω να γλιτώσω αυτό το πράγμα γιατί έχω Α-Η-Δ-Ι-Α-Σ-Ε-Ι ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ;;;;;;;:exclamation::exclamation::exclamation::exclamation:

pazuzu

New Member
qwsa είπε:
@pazuzu δε μου λες το να έχεις σκάσει κάτι χιλιάρικα σε ξυράφια,after shave,betadin,κτλ λίγο είναι;; γιατί είναι και οικονομικό κιόλας το θέμα. Τα έβαλα κάτω και έχω ξοδέψει πάνω από 3000 € σε ξυρίσματα :mad: και έχω πει 100 φορές ότι απλά θέλω να γλιτώσω αυτό το πράγμα γιατί έχω Α-Η-Δ-Ι-Α-Σ-Ε-Ι ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ;;;;;;;:exclamation::exclamation::exclamation::exclamation:

Επειδή το δούλεμα αρχίζει και αγγίζει νέα επίπεδα, η απάντηση που σου έδωσα για τις εταιρίες μεταμόσχευσης δε σε καλύπτει; Εφόσον με τη FUE η τρίχα βγαίνει μαζί με το θύλακα, νομίζω ότι είναι η καλύτερη και γρηγορότερη λύση -χτύπημα και τέλος. Σε βοήθησα με το θέμα σου, εντάξει;

qwsa

New Member
οκ...αλλά με σημεία που απ'όσο μου έχουν πει στα διάφορα κέντρα που πάω που δε χτυπάνε όπως στο πέος και στα οπίσθια αυτή η μέθοδος επιτρέπεται; :idea:

μιλάω σοβαρά και άμα θες το πιστεύεις άμα δε θες απλά ας το και μην ασχολείσαι :)

pazuzu

New Member
qwsa είπε:
οκ...αλλά με σημεία που απ'όσο μου έχουν πει στα διάφορα κέντρα που πάω που δε χτυπάνε όπως στο πέος και στα οπίσθια αυτή η μέθοδος επιτρέπεται; :idea:

μιλάω σοβαρά και άμα θες το πιστεύεις άμα δε θες απλά ας το και μην ασχολείσαι :)

Επιτρέπεται, ναι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

qwsa

New Member
pazuzu είπε:
Τίποτα, χαίρομαι που βοήθησα.

τώρα ποιος δουλεύει ποιον;;;;;; έψαξα στο google και μου βγάζει για μεταμόσχευση μαλλιών αλλά και γενιών :mad::mad::mad:

http://bit.ly/1cAkxmo

κοίτα όμως να δεις...άλλοι (όπως εγώ) παρακαλάνε να μην έχουν γένια,και άλλοι πάνε και κάνουν μεταμόσχευση....ήμαρτον :21m:

pithikas

Well-Known Member
qwsa είπε:
τώρα ποιος δουλεύει ποιον;;;;;; έψαξα στο google και μου βγάζει για μεταμόσχευση μαλλιών αλλά και γενιών :mad::mad::mad:

κοίτα όμως να δεις...άλλοι (όπως εγώ) παρακαλάνε να μην έχουν γένια,και άλλοι πάνε και κάνουν μεταμόσχευση....ήμαρτον :21m:

:lamp:

pazuzu

New Member
qwsa είπε:
pazuzu είπε:
Τίποτα, χαίρομαι που βοήθησα.

H FUE αναπτύχθηκε για μεταμόσχευση μαλλιών: α) βγάζουμε από τον σβέρκο τρίχες μαζί με τον θύλακα και β) τις φυτεύουμε πάνω. Εσύ θες μόνο το Α. Αν απευθυνθείς σε κάποια εταιρία μεταμόσχευσης θα χαρεί να σε βοηθήσει.

qwsa

New Member
pazuzu είπε:
[

H FUE αναπτύχθηκε για μεταμόσχευση μαλλιών: α) βγάζουμε από τον σβέρκο τρίχες μαζί με τον θύλακα και β) τις φυτεύουμε πάνω. Εσύ θες μόνο το Α. Αν απευθυνθείς σε κάποια εταιρία μεταμόσχευσης θα χαρεί να σε βοηθήσει.

μα εγώ από το πρόσωπο ζήτησα,όχι από το σβέρκο :2m:

pazuzu

New Member
To από πού θα τις βγάλεις δεν έχει σημασία, μπορεί να βγάλεις από όπου θέλεις, και μπορείς επίσης να τις βάλεις όπου θέλεις (ή να τις ξεφορτωθείς -αυτό που θες εσύ).

tropheus

Well-Known Member
Αγαπητε φίλε qwsa θα ήθελα να σε ρωτήσω και συγγνώμη αν έχεις ήδη απαντήσει.
Έχεις γνώση του τι σημαίνει να πάρεις αντιανδρογόνα για το σώμα σου; Γνωρίζεις τις παρενέργειες που θα εμφανίσεις;
Για παράδειγμα ξέρεις ότι θα έχεις καθολική απώλεια στύσεων και εξαφάνιση της λίμπιντο;
Γνωρίζεις πως μπορείς να αντιμετωπίσεις τέτοιου είδους παρενέργειες;

qwsa

New Member
@tropheus τώρα το προχωράς πολύ και δε μπορώ να μιλήσω στο φόρουμ για τέτοιο θέμα... ;)

αυτό θέλω να μάθω τόσην ώρα βασικά...τις παρενέργειες. :exclamation:

pazuzu

New Member
@qwsa

Γιατί θες να μάθεις τις παρενέργειες των αντιανδρογόνων και επιμένεις στη λήψη τους..; Δεν σε καλύπτει η αποτριχωτική μέθοδος που σου πρότεινα; Αποτρίχωση δεν λες ότι θέλεις;

Μπλουζα