Αξίζει η μεταμόσχευση σε όλες τις περιπτώσεις?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

dk

New Member
Λογω του θεματος με τον Ρουνευ που εσκασε, αρχισε παλι να μου τριβιλιζει το μυαλο η ιδεα της μεταμοσχευσης.
Το παρακατω ερωτημα ειναι προσωπικο αλλά το εβαλα εδω και οχι στο "Σχετικα με σας" γιατι νομιζω θα ενδιαφερει η κουβεντα και αλλα παιδια
Το σκεφτηκα απο εδω, το σκέφτηκα από εκεί και τελικά όλα καταληγουν σε μια βασική ερώτηση

Η ερωτηση μου ειναι η εξης...

Αξίζει να δώσει κάποιος ένα ποσό της τάξης των 15-17χιλ για μεταμόσχευση, σε μια μεγάλη κλινικη τύπου Hasson γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να έχει πλήρες αποτέλεσμα?
Είμαι nw 4.5-5. Από κάποιες φωτο, μια κουβεντα με τον comb, απο τη γνωματευση του Hasson, καταλήξαμε ότι με μια επέμβαση δεν θα μπορεσω να εχω τέλεια αποτέλεσμα αλλά απο αναλογα παραδειγματα, εγω θα ημουν κομπλέ με το "προσδοκομενο". Ξέρω ότι δεν θα δειξω ποτέ 25 ξανα, αλλα δεν θα με χαλάσει στα 38 μου, να δειχνω 38αρης (και όχι στα 32 μου να δειχνω 38αρης)

Συνηθως σε τετοια ερωτήματα, οι απαντησεις ειναι "ο,τι νιωθεις εσύ", "αν σε κανει να νιωσεις καλυτερα" κτλ αλλα τα περισσότερα παιδιά που το έχουν τολμήσει, είναι συνήθως είτε μικρότερο nw είτε μπορουν να δώσουν πάρα πολλα Grafts άρα το αποτέλεσμα ειναι πολυ δυνατό. Εμένα με ενδιαφέρει η ψυχολογία κάποιου που έκανε μεταμόσχευση, έχωντας σοβαρό πρόβλημα πχ nw 5/6 και πήγε σε ένα nw 3/4, αν υπαρχει βεβαια κανεις. Θα τα θυσίαζα όλα, και τους 6 μηνες καζουρα, και τα σχολια και τα 17-18 χιλιαρικα αν μου λεγανε "θα εισαι τελειος για παντα". Ξέρω ότι δεν θα ειμαι. Μπορεί να μου δώσει κάποιος, σε ανάλογη θέση, κάποιες συμβουλές?

ΥΓ. Αν νομίζετε ότι ταιριάζει σε αλλο μέρος του φορουμ, μετακινήστε το

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

max_os

New Member
Απ: Αξίζει η μεταμόσχευση σε όλες τις περιπτώσεις?

τα ζυγίζεις.
Τίποτα δε γίνεται χωρις θυσίες
Αν έχεις λιγότερα 17000,00 Ευρος και από την άλλη έχεις εμφάνιση που σε ικανοποιεί τότε το τολμάς.
Αν έχεις αποδεχθεί να είσαι χωρις μαλλάκια στο κεφάλι τότε δεν κάνεις τίποτα. Πεταμένα λεφτά.
Η προσωπική μου εμπειρία ήταν με το πρώτο. Και όσο περνά ο καιρός το ευχαριστιέμαι περισσότερο που το έκανα.
Μαχος

wonderwall

New Member

Φίλε dk κανένας γιατρός δεν μπορεί να φτάσει την φυσική πυκνότητα που έχει κάποιος όταν είναι στα 18 παρά μόνο να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα με αίσθηση πυκνότητας - σε μεγάλο nw πάντα(εάν κάνω λάθος διορθώστε με). Από εκεί και πέρα είναι θέμα της ψυχολογίας τους καθενός εάν θα προχωρήσει σε μεταμόσχευση. Προσωπικά θα προχωρούσα σε μία μεταμόσχευση έτσι όπως το θέτεις αλλά με την προϋπόθεση πως τα χρήματα που θα έδινα δεν θα τα χρειαζόμουν για κάτι πιο σοβαρό.

dk

New Member

Mαχο, το θεμα ειναι, εκανες τη μεταμοσχευση αλλα με τι προοπτικες? Αποτι βλεπω στο status σου εισαι λιγοτερο απο nw2 πλεον? Αρα ειχες παρα πολυ καλο αποτελεσμα
Το ερωτημα ειναι, αν δεν μπορεις να φτασεις εκει?
Πχ αν σου λενε οτι απο Σεφερλης μπορεις να γινεις οχι Κανακης, αλλα αντε το πολυ Χρηστος Κιουσης και πολλα λεω (αρα παλι θα καταληγεις αν ο αλλος γουσταρει να σε λεει καραφλα και να νιωθεις ασχημα)
Εκει τι γινεται? Η απαντηση του "απεξω" ειναι "Καν'το, θα εισαι καλυτερα"
Μπορει καποιος που να το εχει κανει ομως να θελει να προσθεσει πχ "Φιλε το εκανα, αλλα τελικα μετα απο 1 χρονο, πάλι ένιωθα λειψος"

best1210

Member

εγω dk πιστευω οτι αν νιωθεις ασχημα στον καθρεφτη καντο για σενα..
για να νιωσεις σουπερ...
δεν κανουμε ποτε κατι για τους αλλους αλλα παντα για εμας..

οσον αφορα τα της μεταμοσχευσης παρε παραδειγμα απ τα παιδια..
comp που ειχε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,Μαχος κ αλλα παιδια.

Η αν θες να πας παραεξω δες τον τυπα που απο nw 5 με 2 επεμβασεις εγινε τουμπανο...
θελω να πω αν το θες καντο κ σκεψου μονο αισιοδοξα γιατι αλλιως θα σε αφηνει στασιμο..

priceless.jpg

Futzy_8%20month_%20front.jpg

Futzy_8%20month_%20top.jpg

Futzy_8%20month_%20back.jpg

http://www.hairtransplant.net/hair_transplant_gallery/patientgallery_futzy_1.cfm

ολα γινονται στις μερες μας κ προσωπικα αν θες να κανεις την επεμβαση να χεις κατα νου οτι καλυτερο..

best1210

Member

κ ενα σουπερ αποτελεσμα (το χω ξαναποσταρει)που για μενα πρεπει να αποτελει οδηγο για καποιον που θελει να κανει μεταμοσχευση...
δηλ η αποψη μου η προσωπικη στο αν θελει καποιος να κανει ειναι να σκεφτεται απλα αισιοδοξα....

Megasession Hair tr*nspl*nts - 11, 548 Grafts - 3 Sessions

max_os

New Member

δεν είμαι λιγότερο από nw2 αλίμονο!! στο στατους εννοώ 2 ίσως κ κάτι παραπάνω. (περίπου 2)
Εν πάση περιπτώσει πιστεύω ότι αν ξεκινούσα από nw5 και πάντα με γνώμονα τη δότρια περιοχή θα επιχειρούσα να είχα την καλύτερη κάλυψη και όσο πήγαινε.
Δλδ θα προτιμούσα να είχα πιο πυκνό μαλλί με nw3 παρά αραιό σε nw2 (παράδειγμα λεμε τώρα). Είσαι nw5 kai έχεις δότρια καλή 90-100 τθλ ανα τ.εκ με δυο στριπ μπορείς να πάρεις για παραδειγμα 6000 θύλακες , με πυκνότητα πχ 35-40 /τετ. εκ. και καλύπτεις 150 τ.εκ. βλέπεις πόσο σε καλύπτουν και προχωράς στην κλινική που θα σου δώσει τις λιγότερες απώλειες στην φύτρωση.
Ετσι δεν είναι?

max_os

New Member

ετσι είναι συμφωνώ με τον βεστ1210

max_os

New Member

δεν ξέρω ειλικρινά τι nw είμουν ! Δες και πές μου και μένα.....

best1210

Member

ουτε εγω ξερω (εχω δει το μπλογκ σου) !!!
αλλα οτι κ να σουν σε εκαναν αγνωριστο :worshipper :worshipper :worshipper
κ για το crown που ανησυχουσες ολα πηγαν πολυ καλα..

παντως νομιζω οτι αποτελεις παραδειγμα για οποιον το σκεφτει...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giorgio10

New Member

Παιδια επειδη κι εγω ειδα την περιπτωση του Ρουνευ που πιστευω πως το αποτελεσμα του θα ειναι αψογο,θελω να ρωτησω...Καποια κλινικη εδω Ελλαδα μπορει να μου δωσει ενα καλο αποτελεσμα?Κι αν ναι για τι λεφτα μιλαμε?

max_os

New Member

@best1210 ..πάντα με τον καλό λόγο... τι να πω ευχαριστώ να είσαι καλά.
@giorgio10 :( μπορεί .... αν θέλει.

giorgio10

New Member

Το θεμα ειναι να μπορω να κανω εγω και να θελει κι αυτη μαζι... :p μπορει να μου συστησει καποιος καμμια ::)

dk

New Member

Mαχο, εγω ξεκιναω σε χειροτερη κατασταση απο σενα :( (το κακο) αλλα θα ειμαι ικανοποιημενος και με μικροτερο αποτελεσμα απο σενα ;D (το καλο)
Το θεμα ειναι οτι τουλαχιστον ο Hasson απο τις φωτο περσυ, με ειχε για 4000 Grafts και δυστυχως η δοτρια μου με την μια δεν βγαζει 6000

dk

New Member

@best

Φιλος, απλα μια παρατηρηση. Δεν θελω να το κανουμε το τοπικ γενικο, εχω ενα πολυ συγκεκριμενο θεμα που θελω να συζητησω.
Πχ. στο βιντεακι που ποσταρεις...τα λες μια χαρα και τα δειχνει μια χαρα. Αλλα να σου πω κατι? Ο τυπος εκανε 3 συνεδριες των 11,500 γκραφτς
Δυστυχως αυτο δεν μπορω να το κανω. Οχι αμεσα. Παροτι ταιριαζει αρκετα στην περιπτωση μου (αν και ευτυχως σε μενα το πλαι δεν εχει ερθει σχεδον καθολου προς τα πισω οποτε ειμαι λιγο καλυτερα) δυστυχως ουτε μπορω να δωσω 6χιλ/session που μπορει ο comb ή ισως ο Μαχος αλλα και να μπορουσα δεν νομιζω οτι εχω το χρημα για να το κανω

Οποτε η ερωτηση μου ειναι - και στην οποια μπορουν να δωσουν απαντηση, νομιζω ρεαλιστικα, μονο τα παιδια που το εχουν επιχειρηση - πως νιωθουν μετα την εμπειρια τους?
Αν ο τυπος στο βιντεο είχε κανει μόνο το 1 ή αντε ειχε κανει το 1 με δυνατοτητα να κανει αλλο ενα (4+4 μετα απο καποια χρονια), θα το επιχειρουσε?
Και ποιο σημαντικο, αξιζει το εξοδο?

Μαλιστα, αυτο το σκεφτομουν μια φορα στο γηπεδο. 2 σειρες μπροστα μου ηταν ενα παλικαρι που ειχε κανει στριπ. Προφανως ειχε σημαντικο θεμα και εκανε οτι μπορουσε, εμενα δεν μου φανηκε πολυ δυνατο (με πολλα Grafts) αλλα δεν ηταν κακοφτιαγμενο. Δηλαδη δεν πρεπει να ειχε κανει μεγαλη επεμβαση αλλα ο,τι εγινε, δεν ηταν τσαπατσουλικο
Λοιπον σκεφτομουν οτι απο τη μια θα σου ελεγε "φιλε, αξιζει γιατι σε σχεση με πριν τουλαχιστον ειμαι μισο βημα καλυτερος" και πιθανον εχει δικιο
Απο την αλλη σκεφτομουν οτι σιγουρα σε εναν τσακωμο και παλι θα τον ελεγε καποιος καραφλα, και παλι σε ενα πεσιμο σε γκομενα ισως δεν ειχε τοσο θαρρος (Εκτος αν παραμυθιαζε τον εαυτο του οτι εγινε Τσαλικης) και γενικα οποιος ηθελε να τον πικρανει ακομα μπορουσε

Αυτο ειναι λοιπον το θεμα που θελω να συζητησω. Το λεω γιατι ειμαι σε μια φαση που παροτι υπαρχει η κριση, εχω το ποσο για να προχωρησω ακομα και αμεσα στην επεμβαση. Αλλα επισης, ξερω οτι μετα θα ειμαι πιο στενα και δεν θα μπορεσω αμεσα (εντος 2ετιας-3ετιας) να κανω και 2ο. Ή τουλαχιστον όχι, αν θελω να εχω χρηματα για να κανουμε ας πουμε παιδι με τη γυναικα μου

Και, να με συμπαθατε οι νεωτεροι που εχετε τις αγωνιες σας, καμια καραφλα δεν αξιζει να γεμισει αλλα η κουνια να ειναι αδεια

alekontas

Member

Φίλε dk, 5 χρόνια ψάχνω απαντήσεις σε μερικά απ τα ερωτήματα σου και σε πολλά αλλα,αλλά δν έχω προχωρήσει ακόμα.....ίσως βέβαια γιατί είχα και τραγικό παραδειγμα πριν 15 χρόνια του αδελφού μου απο έλληνες χασαπηδες.....και λεω απλά αν σε απασχολεί τόσο να το κάνεις με αισιοδοξία και χωρίς πολύ σκέψη.....λέω τώρα εγω.... :chinscratch

best1210

Member

dk δεν ηθελα να το γενικευσω απλα να σου πω οτι αν θες να το κανεις να το δεις σκεφτομενος αισιοδοξα,...

επειδη δεν εχεις ποσταρει φωτο αν θες μπορεις να πεις αν ας πουμε τωρα ειχες τα φραγκα ακομα κ για 3 συνεδριες οπως ο τυπος στο βιντεο ,11000 grafts συνολικα θα σου "βγαζανε"?(ENNOΩ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΥΠΟΣ)

απλα επειδη διαβαζοντας τα οσα ποσταρεις καταλαβαινω οτι δινεις βαρυτητα σε οσα ακους απο αλλους(αν ηταν να απανταει ο καθενας σε οτι ακουει απ τον καθε μιζερο τυχαρπαστο ανθρωπακι θα πλακωνονταν ολοι με ολους,,,,απλα ανταπαντα το ιδιο καυστικα η ακομα καλυτερα γειωσε τους για παντα) οποτε γι αυτο κ εγω σου επισημανα οτι αν κανεις κατι καντο ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ...
ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΥΛΗ ΣΟΥ...

η οποια αισθητικη επεμβαση γινεται για την αλλαγη ψυχολογιας που ειναι αυστηρα προσωπικο ζητημα.

αληθεια κατι ασχετο μεχρι να κανεις την επεμβαση βαζεις κονσιλερ κ για που σκφτεσαι να πας να την κανεις?

pavlos

Member

Εγω εχω μια άλλη απορία, που ξερεις οτι με μία συνεδρία δεν μπορεις να βγαλεις πανω απο 4000 graft??? αυτο που σου ειπε ο Hasson και καθε Hasson ειναι με τα δεδομενα μερικων φωτογραφιων θα μπορουσε να βγαλει περιπου τοσα συνηθως οτι λεει βγαζει ανετα αλλα 1000 και 1500 παραπανω σε ολα τα blog σχεδον γραφουν μου ειπε τοσα αλλα τελικα καταφεραμε να βγαλουμε τοσα, με τοσα graft ανετα μπορεις να κανεις μια πολυ πυκνη Hairline(5000-6000graft) και ενα καλο γεμισμα προς τα πισω ετσι ωστε να καλυψεις αρκετα καλα τα καραφλα σημεια.Αργοτερα 2-3 χρονια σιγουρα θα μπορει ο γιατρος να παρει μερικα ακομα για μια καλυψη σε αυτα που δεν μπορεσε να βαλει στην αρχη.Oλα αυτα εαν δεν εχεις ξανακανει μεταμοσχευση και ειναι η πρωτη, ολα αυτα βεβαια ειναι υποκειμενικα και ποτε δεν σκεφτεσαι με το χειροτερο σεναριο γιατι ετσι μιζεριαζεις(το κανω εγω στον εαυτο μου)

best1210

Member

ΣΥΜΦΩΝΩ με την τοποθετηση του Παυλου..
αν μπορεις κανεις τωρα μια επεμβαση (σκεπτομενος μονο αισιοδοξα) κ στο μελλον αν εχεις την δυνατοτητα ξανα κανεις αλλη μια..

νομιζω οτι ανετα μπορεις να βγαλεις πανω απο 4000 grafts σε καθε συνεδρια...

κ μιας κ ακομα συζητας την πρωτη ανετα θα σου βγαλει πανω απο 4 χιλαδες..

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα