Αξίζει η μεταμόσχευση σε όλες τις περιπτώσεις?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

dk

New Member
Απ: Αξίζει η μεταμόσχευση σε όλες τις περιπτώσεις?

Guys, αρχικα να πω, ευχαριστω που μπαινετε στον κοπο να απαντησετε
Δευτερον, παντα σκεφτομαι αισιοδοξα αλλα υπαρχει μια λεπτη διαχωριστικη γραμμη: οι περισσοτεροι που μου εχετε απαντησει είτε κανατε πολυ δυνατη μεταμοσχευση γιατι ειχατε μικρότερο πρόβλημα, ή δεν εχετε κανει ακομα. Μακαρι να υπηρχε καποιος που επειδη ειχε μεγαλο προβλημα, nw 5/6 πήγε ας πουμε nw 3 να μου πει "ναι φιλε το εκανα, και ειμαι οκ" ή "ναι φιλε το εκανα, αλλα αν δεν κανεις και 2η μετα να κατεβεις nw2 δεν αξιζει"

Σε καθε περιπτωση, οτι αποφασισω, θα το αποφασισω συντομα, πριν μου τα φαει το ΔΝΤ,χαχα :D

Παυλο, οντως, απο φωτο μου ειπε 4χιλ αλλα ο comb που με ειδε, και αυτος καπου εκει με εκοψε αποτι ειπε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member

συγνώμη που παρεμβαίνω αλλα τελείως καλοπροαίρετα θα ήθελα να ρωτήσω τον best1210 αν δουλέυει σε καμιά εταιρεία μεταμόσχευσης γιατί αυτή η εντύπωση μου έχει δημιουργηθεί ..........

και το λέω γιατί το σύνολο των ποστ σου με κάνουν να το πιστέυω όλο και περισσότερο.....

pavlos

Member

Φιλε dk πριν αποφασισεις ψαχτο απο ολες τις μεριες και δες ανθρωπους απο κοντα που εκαναν.
(Με τον Hasson το ξερω γιατι εχω στειλει και εγω φωτο και εχω λιωσει κυριολεκτικα στο site του να βλεπω φωτο και Blog και σε αυτον και σε rahal κτλ.)Να δεις με τα ματια σου(ουλες , πυκνωτητα κτλ) και αν σε ικανοποιει τοτε και μονο να παρεις την αποφαση αλλα βασικο ειναι να μην βιαστεις. Υπαρχουν τρικ με φωτογραφιες και πολυ ψεμα(αν σου βαλλω εγω φωτο με το τοππικ που βαζω θα νομιζεις οτι ειμαι Norwood 0) ψαχτο,ψαχτο,ψαχτο. Οποια αποφαση και να παρεις να εισαι καλα με τον εαυτο σου.
Για μενα βασικοι παραγοντες για να παω ειναι ΤΟΜΗ(εαν πας για strip ,FUE δεν νομιζω πως αξιζει αν θες να πυκνωσεις πολυ μεγαλο norwood) πυκνωτητα στα graft που σε ενδιαφερει( δες αν μπορεσεις ανθρωπους με ιδια χαρακτηριστικα φαλακρας και τριχας και μεταμοσχευσης στα ιδια περιπου graft) και τελος Blog με ανθρωπους που πηγαν και εκφραζουν την αποψη τους ( εδω μην δοσεις και τεραστια βαση παιζει πολυ ψεμα).
Επειδη εισαι μεγαλο norwood να ξερεις πως μια μεταμοσχευση δεν θα σε κανει μαλλια για να δεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα θες πανω απο 7000 graft και τον σταυρο σου να μην μεγαλωσει το norwood ;D

dk

New Member

pavlo, thanks αρχικα
Ο λογος που ανοιξα το τοπικ ειναι αυτο, ΔΕΝ περιμενω να γινω μαλλιας. Θελω να εχω πχ στα 40 μου την καραφλα του 40αρη, αν με καταλαβαινεις (και αυτο απο συζητησεις καταλαβα οτι ειναι το θετικο στην περιπτωση μου, οτι δεν εχω μεγαλες απαιτησεις)
Και γιαυτο ρωταω, αν καποιος εχει βρεθει στη θεση μου, αν του αρκει ή θεωρει πως εκανε λαλακια αφου δεν μπορουσε να γινει "μαλλιας"

best1210

Member

xDante είπε:
συγνώμη που παρεμβαίνω αλλα τελείως καλοπροαίρετα θα ήθελα να ρωτήσω τον best1210 αν δουλέυει σε καμιά εταιρεία μεταμόσχευσης γιατί αυτή η εντύπωση μου έχει δημιουργηθεί ..........

και το λέω γιατί το σύνολο των ποστ σου με κάνουν να το πιστέυω όλο και περισσότερο.....

παντα απανταω ηρεμα ..

θα το κανω κ τωρα...παρολο που εισαι ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΠΡΟΚΑ/ΜΕΝΟΣ θα σου απαντησω..

ψαξε ποστ μου κ θα δεις κ στου χασον, κ στο hdc κ σε πολλες αλλες κλινικες..

μαλλον δουλευω σε ολες τις παραπανω ...στην μια ειμαι προεδρος,στην αλλη ο γιατρος κ στην αλλη κανω την γραμματεα :tease: :tease:

για πες μας τωρα τι σε κανει να πιστευεις οτι καποιος που θεωρει(κ ΕΙΝΑΙ) την μοναδικη μονιμη λυση σε ολες τις περιπτωσεις οτι ειναι η μεταμ γιατι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ?

αλλα σ ε καταλαβαινω..

αλλοι 4-5 τυποι το εχουν κανει στο παρελθον..αν εχεις δυσαρεστη εμπειρια στο παρελθον λυπαμαι πραγματικα..
το να βλεπεις ατομο σαν κ μενα να μην ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΕΡΟ κ να πιστευει οτι κακα τα ψεμματα η μεταμ ειναι η μονη λυση για καποιον που εχει θεμα ειναι δικαιωμα του να το εκφραζει..

ρωτα ενα ματσο παιδια εδω μεσα που ειχαν την εμπειρια(παρε 15 περιπτωσεις εδω μεσα..οι 12 ειναι πετυχημενες)....

αν τωρα δεν σου αρκουν αυτα δεν μπορω να κανω τπτ,μπορεις ανετα να ζεις με την καχυποψια σου..

το κατα ποσο ενας γραπτος "λογος" σε ενα φορουμ απο ενα ανωνυμο αναγνωστη τον καθιστο "αξιοκρατικο¨ σε οσα λεει πιστεψε με οτι εχω στην ζωη μου περασει τοσες δυσκολιες (οπως μπορει κ εσυ κ αλλα τοσα εκκατομυρια παιδια) που αυτα που αναφερεις μου προκαλουν αφθονο γελιο...

αν εσυ θες να μου κοψεις το δικαιωμα να εκφραζομαι για το οτι ωραιο βλεπω συγνωμη να σου θυμησω οτι εχουμε δημοκρατια(το μονο ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ) κ θα λεω οτι γουσταρω..

επισης αν εσυ θες να εκλαβεις κακοπροαιερετα την προσωπικη μου γνωμη δικαιωμα σου...αλλα την εκφραζεις πιστεψε με μονο εσυ..

παλιοτερα το φορουμ ηταν ενωμενο,ο καθενας εξεφραζε την αποψη του χωρις ο αλλος (επειδη ειναι μιζερος) να το εκλαμβανει με καχυποψια..

πλεον δυστυχως παρατηρω οτι αν πει καποιος ενα καλο λογο στον πανο θα σε αποκαλεσουν υπαλληλο του χασον,αν πεις ενα καλο λογο στον μαχο το ιδιο κοκ...

αν εγω τωρα πω για σενα αν εκανες καποια αγωγη οτι εισαι υπαλληλος των συγκεκριμενων εταιριων δεν ξερω αν σου αρεσε..

πραγματικα ολα τα παραπανω τα λεω καλοπροαιρετα..σου ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΝW1 ΑΝ πραγματικα το γουσταρεις κ να σε βλεπεις οπως επιθυμεις..
πανω απ ολα σου ευχομαι υγεια γιατι ειναι το μονο που εχει σημασια κ ολα τα αλλα θα ερθουν..

πιστεψε με χαιρομαι να βλεπω ατομα ευτυχισμενα..η ευτυχια αδερφε ειναι ΑΠ ΤΑ ΥΨΙΣΤΑ ΑΓΑΘΑ(ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΩ ΕΓΩ)..

αν τωρα εξακολουθεις να χεις την ιδια αποψη δεν πειραζει..

μακαρι παντως να ημουν υπαλληλος στου χασον να γλυτωσω αυτην την μπ*υρδελοχωρα κ την μιζερια..
συν την οικονομικη δυνατοτητα που θα ειχα..

ΣΥΓΝΩΜΗ αν το υφακι μου ηταν καπως πιο επιθετικο,...πραγματικα δεν θελω να μπουμε σε "κλιμα" αντιπαραθεσης...απλα ηθελα να ξεκαθαρισω καποια πραγματα..

ζητω συγνωμη απο τον dk...

φιλικα... :)

xDante

Member

μου αρέσει που σου έδωσα τροφή με το σχόλιό μου όπως λές και εσύ να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα

και αφού το έκανες δέν έχω κάτι άλλο να προσθέσω .... το μόνο που έχω να σου πω είναι οτι κατά την γνώμη μου όντως η μεταμόσχευση φαίνεται προς το παρόν να είναι η καλύτερη λύση
αλλά δεν γουστάρω την εκμετάλλευση των κλινικών που έχουν φιξάρει τις τιμές έτσι ώστε ο απλός κόσμος του μεροκάματου να μην μπορεί να προβεί στην εν λόγω θεραπεία.....

μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα αλλά δεν το βλέπω ....

επίσης δεν είναι κακό να υπάρχει καχυποψία (αν και ο όρος καχυποψία μου φαίνεται κάπως βαρύς ) απο μερικούς για να κρατιέται η ισσοροπία στο φόρουμ κατά την γνώμη μου
με τον υγιή διάλογο και λόγο αντίλογο πάντα .... (να μην φοβάσαι τους καχύποπτους/δύσπιστους/συνομοσιολόγους που το εκφράζουν ανοιχτά και ειρηνικά ... τους άλλους να φοβάσαι...)

Να σαι καλά φίλε ;)

best1210

Member

εχεις επιπεδο κ ευχαριστω για τα καλα σου λογια ισως σε παρεξηγησα..

εχεις δικαιο οτι ειναι απαραδεκτο να εκμεταλευεται η καθε κλινικη ειδικα στους καιρους μας τον οποιδηποτε κ οντως εχει συμβει κ ισως να συμβαινει σε αρκετες κλινικες ακομα..
απλα εγω επιδοκιμασα τα αισιοδοξα μνματα των παιδιων που το δοκιμασαν κ που ειναι παιδια του φορουμ κ οχι τπτ ασχετοι που ποσταρουν σε φορουμ της καθε κλινικης..

χαιρομαι αν καποιος κανει κατι για τον ευατο του οπως εχω πει οτι θα κανω κ εγω αν νιωσω ποτε στο οτιδηποτε που εχει με θεμα την αισθητικη ιατρικη για να νιωθω εγω σουπερ.

κ ναι να υπαρχει καχυποψια αλλα με ειρηνικη διαθεση κ επικοδ/τικο διαλογο οπως θες εσυ..

γιατι υπαρχει κ η αλλη καχυποψια που δυστυχως μπορει να χαλασει ενα φορουμ,μια παρεα κοκ...

αν κανεις καποια θεραπεια σου ευχομαι να παει σουπερ κ αν τολμησεις την μεταμ με το καλο σου ευχομαι να γινεις οπως πραγματικα το γουσταρεις.

χαιρομαι που λυθηκε το θεμα γρηγορα γιατι στις μερες μας το ξερεις οτι αυτο που δημιουργειται πιο γρηγορα απ το οτιδηποτε ειναι οι εντυπωσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα