Απ: Αξίζει η μεταμόσχευση σε όλες τις περιπτώσεις?
xDante είπε:
συγνώμη που παρεμβαίνω αλλα τελείως καλοπροαίρετα θα ήθελα να ρωτήσω τον best1210 αν δουλέυει σε καμιά εταιρεία μεταμόσχευσης γιατί αυτή η εντύπωση μου έχει δημιουργηθεί ..........
και το λέω γιατί το σύνολο των ποστ σου με κάνουν να το πιστέυω όλο και περισσότερο.....
παντα απανταω ηρεμα ..
θα το κανω κ τωρα...παρολο που εισαι ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΠΡΟΚΑ/ΜΕΝΟΣ θα σου απαντησω..
ψαξε ποστ μου κ θα δεις κ στου χασον, κ στο hdc κ σε πολλες αλλες κλινικες..
μαλλον δουλευω σε ολες τις παραπανω ...στην μια ειμαι προεδρος,στην αλλη ο γιατρος κ στην αλλη κανω την γραμματεα :tease: :tease:
για πες μας τωρα τι σε κανει να πιστευεις οτι καποιος που θεωρει(κ ΕΙΝΑΙ) την μοναδικη μονιμη λυση σε ολες τις περιπτωσεις οτι ειναι η μεταμ γιατι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ?
αλλα σ ε καταλαβαινω..
αλλοι 4-5 τυποι το εχουν κανει στο παρελθον..αν εχεις δυσαρεστη εμπειρια στο παρελθον λυπαμαι πραγματικα..
το να βλεπεις ατομο σαν κ μενα να μην ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΕΡΟ κ να πιστευει οτι κακα τα ψεμματα η μεταμ ειναι η μονη λυση για καποιον που εχει θεμα ειναι δικαιωμα του να το εκφραζει..
ρωτα ενα ματσο παιδια εδω μεσα που ειχαν την εμπειρια(παρε 15 περιπτωσεις εδω μεσα..οι 12 ειναι πετυχημενες)....
αν τωρα δεν σου αρκουν αυτα δεν μπορω να κανω τπτ,μπορεις ανετα να ζεις με την καχυποψια σου..
το κατα ποσο ενας γραπτος "λογος" σε ενα φορουμ απο ενα ανωνυμο αναγνωστη τον καθιστο "αξιοκρατικο¨ σε οσα λεει πιστεψε με οτι εχω στην ζωη μου περασει τοσες δυσκολιες (οπως μπορει κ εσυ κ αλλα τοσα εκκατομυρια παιδια) που αυτα που αναφερεις μου προκαλουν αφθονο γελιο...
αν εσυ θες να μου κοψεις το δικαιωμα να εκφραζομαι για το οτι ωραιο βλεπω συγνωμη να σου θυμησω οτι εχουμε δημοκρατια(το μονο ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ) κ θα λεω οτι γουσταρω..
επισης αν εσυ θες να εκλαβεις κακοπροαιερετα την προσωπικη μου γνωμη δικαιωμα σου...αλλα την εκφραζεις πιστεψε με μονο εσυ..
παλιοτερα το φορουμ ηταν ενωμενο,ο καθενας εξεφραζε την αποψη του χωρις ο αλλος (επειδη ειναι μιζερος) να το εκλαμβανει με καχυποψια..
πλεον δυστυχως παρατηρω οτι αν πει καποιος ενα καλο λογο στον πανο θα σε αποκαλεσουν υπαλληλο του χασον,αν πεις ενα καλο λογο στον μαχο το ιδιο κοκ...
αν εγω τωρα πω για σενα αν εκανες καποια αγωγη οτι εισαι υπαλληλος των συγκεκριμενων εταιριων δεν ξερω αν σου αρεσε..
πραγματικα ολα τα παραπανω τα λεω καλοπροαιρετα..σου ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΝW1 ΑΝ πραγματικα το γουσταρεις κ να σε βλεπεις οπως επιθυμεις..
πανω απ ολα σου ευχομαι υγεια γιατι ειναι το μονο που εχει σημασια κ ολα τα αλλα θα ερθουν..
πιστεψε με χαιρομαι να βλεπω ατομα ευτυχισμενα..η ευτυχια αδερφε ειναι ΑΠ ΤΑ ΥΨΙΣΤΑ ΑΓΑΘΑ(ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΩ ΕΓΩ)..
αν τωρα εξακολουθεις να χεις την ιδια αποψη δεν πειραζει..
μακαρι παντως να ημουν υπαλληλος στου χασον να γλυτωσω αυτην την μπ*υρδελοχωρα κ την μιζερια..
συν την οικονομικη δυνατοτητα που θα ειχα..
ΣΥΓΝΩΜΗ αν το υφακι μου ηταν καπως πιο επιθετικο,...πραγματικα δεν θελω να μπουμε σε "κλιμα" αντιπαραθεσης...απλα ηθελα να ξεκαθαρισω καποια πραγματα..
ζητω συγνωμη απο τον dk...
φιλικα...