Αποτέλεσμα μεταμόσχευσης Κωνσταντινουπολη 4000gr περιπου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Marcelo

Member
Μπροστά φαίνεσαι «βούρτσα» ! Απο τις φωτό δεν φαίνεται να υπάρχει ανάγκη να βάλεις
@alex7 Εχει ένα δυο σημεία που χρειάζεται touch up.ηθελα και λίγο πύκνωση ακόμη και λέω όταν μπω για το πίσω να κάνω διορθωτική και μπροστά .Παντω πίσω έστω και με αυτά τα λίγα που μπήκαν με λιγο τοπικ ευτυχώς δεν φαίνεται τίποτα .Επιση παίρνω Saw palmetto extract 2 χρόνια χωρίς καμία παρενέργεια αν και τελευταία το παίρνω μέρες παρά μέρα για προληπτικούς λόγους

alex7

Well-Known Member
Αυτά είναι φιδελαια φίλε ! Μονο με την μμ γεμίζει η πάσχουσα περιοχή .Τζαμπα λεφτά και χαμένος χρόνος είναι τα υπόλοιπα

Marcelo

Member
Αυτά είναι φιδελαια φίλε ! Μονο με την μμ γεμίζει η πάσχουσα περιοχή .Τζαμπα λεφτά και χαμένος χρόνος είναι τα υπόλοιπα
Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά έχω παρατηρήσει (ότι σε συνδυασμό με ένα σαμπουάν βιοτινης και διαφόρων άλλων φυσικών συστατικών που έχει μέσα -χωρίς κανένα χημικό )ότι έχει δυναμώσει η τρίχα μου ,φαίνεται πιο υγιής

Marcelo

Member
Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά έχω παρατηρήσει (ότι σε συνδυασμό με ένα σαμπουάν βιοτινης και διαφόρων άλλων φυσικών συστατικών που έχει μέσα -χωρίς κανένα χημικό )ότι έχει δυναμώσει η τρίχα μου ,φαίνεται πιο υγιής
Νομίζω ότι φαίνεται κιόλας στις φωτογραφίες η υφή της τρίχας .εαν συγκρίνεις την πρώτη φωτό την ημέρα της μμ με τις τελευταίες.στην πρώτη φαίνεται πιο αδύναμη η τρίχα .δεν ξέρω μπορεί να είναι και η ιδέα μου .Ομως στα περισσότερα λουσιματα αφήνω το σαμπουάν 3-5 λεπτά για να δράσει .τι να πω ίσως είναι και ψυχολογικό

LoverBoy

Well-Known Member
Το saw palmetto βοηθάει όντως!Θεωρείται για πολλούς ως η φυτική φιναστερίδη αλλά με μικρότερη δράση απο την χημική σαφώς!
Μπορεί όντως να δυναμώσει τα μαλλιά και να περιορίσει την τριχόπτωση!

alex7

Well-Known Member
Η βιοτινη θα σου κάνει πιο γιαλιστερο το μαλλί αλλά μέχρι εκεί .Μαλλι δεν βγάζεις με όλα αυτά τα φιδελαια , χωρια οι παρενέργειες που μπορεί να έχουν !

Marcelo

Member
Το saw palmetto βοηθάει όντως!Θεωρείται για πολλούς ως η φυτική φιναστερίδη αλλά με μικρότερη δράση απο την χημική σαφώς!
Το σίγουρο πάντως είναι ότι με έχει βοηθήσει και στο εργαλείο …όχι ότι είχα κανα τρελό πρόβλημα αλλά τώρα είμαι πολύ καλά!

LoverBoy

Well-Known Member
Το σίγουρο πάντως είναι ότι με έχει βοηθήσει και στο εργαλείο …όχι ότι είχα κανα τρελό πρόβλημα αλλά τώρα είμαι πολύ καλά!
Ισχύει ότι βοηθάει και στην σεξουαλική λειτουργία!Παλιότερα που το λάμβανα είχα εντονότερη διάθεση αλλά δεν ξέρω αν έφταιγε αυτό ή ότι ήμουν 28 χρονών!

Marcelo

Member
Η βιοτινη θα σου κάνει πιο γιαλιστερο το μαλλί αλλά μέχρι εκεί .Μαλλι δεν βγάζεις με όλα αυτά τα φιδελαια , χωρια οι παρενέργειες που μπορεί να έχουν !
Αδελφέ δεν είπα ότι έβγαλα μαλλί , είπα ότι βλέπω διαφορά στην υφή της τρίχας .Την βλέπω πιο δυνατή .Για σαμπουάν το έψαξα πολύ να βρω κάποιο με μόνο φυσικά συστατικά και να μην χρησιμοποιώ καθόλου χημικά σαμπουάν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Marcelo

Member
Αδελφέ δεν είπα ότι έβγαλα μαλλί , είπα ότι βλέπω διαφορά στην υφή της τρίχας .Την βλέπω πιο δυνατή .Για σαμπουάν το έψαξα πολύ να βρω κάποιο με μόνο φυσικά συστατικά και να μην χρησιμοποιώ
Μπορεί όντως να δυναμώσει τα μαλλιά και να περιορίσει την τριχόπτωση!
τώρα βέβαια και στην ηλικία που είμαι (49) δεν νομίζω ότι έχω άλλη επιλογή εκτός χημικών που δεν ξέρω και αυτά τι θα μου δίνανε βέβαια λόγω ηλικίας

JimKan1

Well-Known Member
Καλησπερα,

Το αποτελεσμα σου μπροστα εχει καποιες αστοχιες οπως πολυτριχα και λιγο μειωμενη πυκντοτητα σε καποια σημεια αλλα οι φωτογραφιες που εχεις βαλει ειναι πολυ καλες με φως και μας επιτρεπουν να διακρινουμε λεπτομερως τι δουλεια εχει γινει, θεωρω το αποτελεσμα παραπανω απο μετριο απτη στιγμη που πηγες σε μια τυχαια κλινικη στυλ σουπερμαρκετ στην Τουρκια και θα επρεπε να εισαι υπερευχαριστημενος.

Τωρα οσον αφορα το πισω θα σου προτεινα να πας σε καποια κλινικη στην ελλαδα που κανει βασικες μετρησεις να δεις τι εχει να δωσει η δοτρια σου πρωτα απο ολα γιατι ειναι λιγο ταλαιπωρημενη, οπως το βλεπω και απο οσο μπορω να κρινω απο φωτο γυρω στα 1200-1500 ακομα θα σου δωσουν καλη καλυψη καθως ηδη εχεις καποιες μμ τριχες εκει οπως βλεπω.

Marcelo

Member
Καλησπερα,

Το αποτελεσμα σου μπροστα εχει καποιες αστοχιες οπως πολυτριχα και λιγο μειωμενη πυκντοτητα σε καποια σημεια αλλα οι φωτογραφιες που εχεις βαλει ειναι πολυ καλες με φως και μας επιτρεπουν να διακρινουμε λεπτομερως τι δουλεια εχει γινει, θεωρω το αποτελεσμα παραπανω απο μετριο απτη στιγμη που πηγες σε μια τυχαια κλινικη στυλ σουπερμαρκετ στην Τουρκια και θα επρεπε να εισαι υπερευχαριστημενος.

Τωρα οσον αφορα το πισω θα σου προτεινα να πας σε καποια κλινικη στην ελλαδα που κανει βασικες μετρησεις να δεις τι εχει να δωσει η δοτρια σου πρωτα απο ολα γιατι ειναι λιγο ταλαιπωρημενη, οπως το βλεπω και απο οσο μπορω να κρινω απο φωτο γυρω στα 1200-1500 ακομα θα σου δωσουν καλη καλυψη καθως ηδη εχεις καποιες μμ τριχες εκει οπως βλεπω.
Ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο .μπροστα έχουν μπει 40-45 το πολύ gr και παρολαυτα φαίνομαι γεμάτος .μονο σε ασανσέρ μέσα ή κάτω από πολύ δυνατό φως μπορεί κάποιος να παρατηρήσει οτιδήποτε .Σιγουρα υπαρχουν αστοχίες όπως λίγα gr που δεν βγήκαν στην hairline ή σε ένα μικρό αιμάτωμα που υπήρξε και δεν βγήκαν αλλά θεωρώ ότι η φύτρωση έπιασε υψηλά στάνταρ πέρα από αυτές τις 2 περιπτώσεις .Σιγουρα είμαι πολύ ευχαριστημένος και νιώθω και τυχερός όπως λες σωστά διότι δεν γνώριζα τίποτα πριν πάω περί μμ.Η αυτοπεποίθηση μου έχει ανέβει κατακόρυφα.

Marcelo

Member
Καλησπερα,

Σε ποιες κλινικές κάνουν βασικές μετρήσεις ;Ειναι μεγάλο το κόστος ; Δεν γνωρίζω γι αυτό ρωτώ

Marcelo

Member
Ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο .μπροστα έχουν μπει 40-45 το πολύ gr και παρολαυτα φαίνομαι γεμάτος .μονο σε ασανσέρ μέσα ή κάτω από πολύ δυνατό φως μπορεί κάποιος να παρατηρήσει οτιδήποτε .Σιγουρα υπαρχουν αστοχίες όπως λίγα gr που δεν βγήκαν στην hairline ή σε ένα μικρό αιμάτωμα που υπήρξε και δεν βγήκαν αλλά θεωρώ ότι η φύτρωση έπιασε υψηλά στάνταρ πέρα από αυτές τις 2 περιπτώσεις .Σιγουρα είμαι πολύ ευχαριστημένος και νιώθω και τυχερός όπως λες σωστά διότι δεν γνώριζα τίποτα πριν πάω περί μμ.Η αυτοπεποίθηση μου έχει ανέβει κατακόρυφα.
Εδώ με τον ήλιο ακριβώς φάτσα

Συνημμένα

• IMG_9683.jpeg
    IMG_9683.jpeg
    513.8 KB · Προβολές: 74

Marcelo

Member
Ισχύει ότι βοηθάει και στην σεξουαλική λειτουργία!Παλιότερα που το λάμβανα είχα εντονότερη διάθεση αλλά δεν ξέρω αν έφταιγε αυτό ή ότι ήμουν 28 χρονών!
@LoverBoy θα ήθελα και την δική σου εκτίμηση για το αποτέλεσμα εάν έχεις την καλοσύνη .Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Marios1982

Well-Known Member
Καλησπερα,

Αυτό ακριβώς

Corona

Active Member
Γενικά καλά φαινεται να έχεις πάει και έχει αλλάξει πολυ η εικονα σου. Με ήλιο μη περιμένεις να μη περνάει φως και ειναι κάτι που υστερούν ι μεταμοσχεύσεις γενικά. Χρειάζεσαι μια δευτερη επέμβαση για το crown με 1500+ grafts και μπορεις να κανεις και μπροστά ενα touch up.

Μπλουζα