Αποτέλεσμα μεταμόσχευσης Κωνσταντινουπολη 4000gr περιπου

Marcelo

Member
Γενικά καλά φαινεται να έχεις πάει και έχει αλλάξει πολυ η εικονα σου. Με ήλιο μη περιμένεις να μη περνάει φως και ειναι κάτι που υστερούν ι μεταμοσχεύσεις γενικά. Χρειάζεσαι μια δευτερη επέμβαση για το crown με 1500+ grafts και μπορεις να κανεις και μπροστά ενα touch up.
@Corona σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τον χρόνο σου .Σιγουρα με ήλιο χάνουν οι περισσότερες μμ.Εγω πάντως νιώθω ευχαριστημένος και σίγουρα έχει αλλάξει η εικόνα μου προς το καλύτερο .Αισθάνομαι και τυχερός βέβαια όπως ειπώθηκε πιο πάνω γιατί πήγα στο άγνωστο αλλά από την άλλη δεν ξέρω κατά πόσο εδώ στην Ελλάδα θα εύρισκα καλύτερο αποτέλεσμα από τις περισσότερες κλινικές τουλάχιστον .Τωρα όπως λες και εσύ χρειάζομαι μια δεύτερη η οποία πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά ,με μετρήσεις κλπ και από γιατρό που μπορεί πλέον να μπει στα μμ και να δουλέψει σωστά .Θα παρακαλούσα τον @CVIAL όταν μπορέσω οικονομικά εάν μπορούσε και ήθελε να με βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ch7.panos

Well-Known Member
Γενικά ένα καλό αποτέλεσμα, η hairline με χάλασε σε κάποια σημεία που είδα κάποια πολύτριχα και λίγες «ευθείες» αντί για irregularities. Πίσω χρειάζεται νομίζω 2000 περίπου ακόμη γιατί τώρα «φωτίζει» πολύ.

LoverBoy

Well-Known Member
@LoverBoy θα ήθελα και την δική σου εκτίμηση για το αποτέλεσμα εάν έχεις την καλοσύνη .Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αδερφέ το αποτέλεσμα σου για τα δικά μου μάτια είναι καλό!Πολύτριχα έχουμε δει στις hairline ακόμα και σε γιατρούς που παίρνουν περισσότερα χρήματα και έχουν μεγαλύτερα ονόματα(Ελλάδα-Εξωτερικό)!Θεωρώ ότι πρέπει να είσαι ικανοποιημένος για αυτό που πήρες!Στην περίπτωση σου έπαιξες ρουλέτα και κέρδισες!Κοίτα να το χαρείς και να είσαι χαρούμενος!

Τελευταία επεξεργασία:

Marcelo

Member
Γενικά ένα καλό αποτέλεσμα, η hairline με χάλασε σε κάποια σημεία που είδα κάποια πολύτριχα και λίγες «ευθείες» αντί για irregularities. Πίσω χρειάζεται νομίζω 2000 περίπου ακόμη γιατί τώρα «φωτίζει» πολύ.
@ch7.panos σε ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο σου . Ναι πίσω την βγάζω με τοπικ προς το παρόν και ευτυχώς κάνει θαύματα !Η ουσία είναι ότι χρησιμοποίησα βούρτσα μετά από πολλά χρόνια !!

Legend

Active Member
Ωραιο το αποτέλεσμα σου αδερφέ... με αλλη μια επέμβαση για το πίσω θα κλείσεις τελείως...Ποσο σε χρέωσαν για την μεταμόσχευση?

Marcelo

Member
@CVIAL πρώτα από ολα σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου !Θα ήθελα όταν έρθει η ώρα για 2η μμ (από Σεπτέμβρη και βλέπουμε ) να με καθοδηγήσεις με τις γνώσεις σου όσο μπορείς ώστε μην κάνω λάθος από την απειρία μου στο θέμα μετρήσεων ,πλάνου επέμβασης κλπ λεπτομέρειες τις οποίες δεν γνωρίζω.Με τις γνώσεις που έχεις σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.

Marcelo

Member
Ωραιο το αποτέλεσμα σου αδερφέ... με αλλη μια επέμβαση για το πίσω θα κλείσεις τελείως...Ποσο σε χρέωσαν για την μεταμόσχευση?
@ Legend σε ευχαριστώ πολύ αδελφέ !
Μακάρι αυτό θέλω και εγώ !
Μου έκαναν καλύτερη τιμή λόγω του ξαδέλφου που είχε ξαναπαει .Πήγε πακέτο μαζί με αεροπλάνο,διαμονή και μεταφορά προς το ιατρείο 2000€ συν κάτι σαμπουάν και σπρέι που μου έδωσαν .

Marcelo

Member
Αδερφέ το αποτέλεσμα σου για τα δικά μου μάτια είναι καλό!Πολύτριχα έχουμε δει στις hairline ακόμα και σε γιατρούς που παίρνουν περισσότερα χρήματα και έχουν μεγαλύτερα ονόματα(Ελλάδα-Εξωτερικό)!Θεωρώ ότι πρέπει να είσαι ικανοποιημένος για αυτό που πήρες!Στην περίπτωση σου έπαιξες ρουλέτα και κέρδισες!Κοίτα να το χαρείς και να είσαι χαρούμενος!
@LoverBoy σε ευχαριστώ πολύ αδελφέ !Ναι είμαι πολύ ικανοποιημένος και το χαίρομαι!να είσαι καλά για τις ευχές σου !Οντως αφού ανακάλυψα το φόρουμ αντιλήφθηκα ότι στάθηκα πολύ τυχερός!ευχαριστώ και πάλι αδελφέ για τον χρόνο σου!

LoverBoy

Well-Known Member
@LoverBoy σε ευχαριστώ πολύ αδελφέ !Ναι είμαι πολύ ικανοποιημένος και το χαίρομαι!να είσαι καλά για τις ευχές σου !Οντως αφού ανακάλυψα το φόρουμ αντιλήφθηκα ότι στάθηκα πολύ τυχερός!ευχαριστώ και πάλι αδελφέ για τον χρόνο σου!
Τίποτα αδερφέ!Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμ και εγώ στην πρώτη μου δεν είχα ανακαλύψει το φόρουμ και πήγα στα τυφλά!Όντως μεγάλη βοήθεια!Να είσαι καλά και να χαρείς τον νέο σου εαυτό!

Marcelo

Member
Τίποτα αδερφέ!Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμ και εγώ στην πρώτη μου δεν είχα ανακαλύψει το φόρουμ και πήγα στα τυφλά!Όντως μεγάλη βοήθεια!Να είσαι καλά και να χαρείς τον νέο σου εαυτό!
@LoverBoy είσαι ωραίος ! Σε ευχαριστώ θερμά !

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα