Καλησπέρα φίλοι, σήμερα επισκέφτηκα την κλινική εδώ στο Ηράκλειο. Από την πρώτη στιγμή μέσα μου τους απέρριψα, ο γιατρός που ήρθε να μου μιλήσει, ήταν κοντά στην ηλικία μου και είχε μεγάλο προβλημα τριχόπτωσης. (θα μου πείτε, μπορεί να μην τον νοιάζει, οκ, πάντως από θέμα marketing, είναι άκυρο). Στο ζητούμενο τώρα, μου είπαν για μια μονοήμερη, όταν ρωτούσα για grfts, δεν μου απαντούσαν, απλά ήρθε η υπεύθυνη οικονομικών για να μου πει την προσφορά, η προσφορά ήταν 3800euro που πήγαινε στα 4000 κάτι, μαζί με τα prp (λύσσαξαν με αυτά, πιο πολύ γιαυτά μου έλεγαν, παρά για την Μ.Μ). Θεωρώ τα χρήματα αρκετά ανεβασμένα για την δική μου περίπτωση και εξηγούμαι, το πρόβλημά μου δεν είναι τόσο μεγάλο για να πληρώσω τόσα πολλά! Από την στιγμή που ακόμα πηγαίνω κομμωτήριο και κανένας από τον κύκλο μου δεν καταλαβαίνει ότι έχω θέμα, το θεωρώ υπερβολικό. Δλδ αν πχ είχα φαλακρά σημεία πόσα θα ζητούσαν;;. Μετά άρχισαν να μου πασάρουν τα προϊόντα τους, μου είπαν να κόψω την φίνα σε χάπι και να πάρω ένα δικό τους gel. Μου είπαν ότι θα έχω 100% φύτρωση, και αυτό το πιστεύω σύμφωνα με αυτά που βλέπω, επίσης μου είπαν ότι έχω πολύ καλή δότρια, αλλά ρε παιδιά όλα αυτά τα έκαναν με γυμνό μάτι (ακόμα και ο δερματολόγος μου, με τριχοσκόπιο-αν το λένε έτσι- με εξετάζει) μάλιστα με κοίταξε και η υπεύθυνη οικονομικών στο κεφάλι, τώρα με ποια ιδιότητα το έκανε, μη με ρωτάτε! Σκέφτομαι απλά να κάνω αρχικά αυτή την μεσοθεραπεία και να αφήσω την ΜΜ προς το παρόν. Εσείς τι μου προτείνετε?