vlafo
Well-Known Member
Εσύ σε 4 μήνες θα ξέρεις.Και εγώ... Άστα!
Σε 10 μήνες από σήμερα θα ξέρουμε!
Με τα αρνιά.
Εσύ σε 4 μήνες θα ξέρεις.Και εγώ... Άστα!
Σε 10 μήνες από σήμερα θα ξέρουμε!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εσύ σε 4 μήνες θα ξέρεις.
Με τα αρνιά.
Μην είσαι βιαστικός,ολοκληρωμένα πράγματα να δεις.Κόψε κάτι.... Πολύ είναι...!!!!
Μην είσαι βιαστικός,ολοκληρωμένα πράγματα να δεις.
Από τον άλλο μήνα μπαίνεις δυνατά αν θυμάμαι καλά.
Στην πράξη είναι το θέμα τι κάνει. Στην θεωρία όλοι καλοί είναι. Μερικοί το έχουν πολύ με το λέγειν που λένε "μεγάλα λόγια", αλλά στην πράξη που είναι η ουσία πάσχουν..Κ
Πολύ καλός είναι στη θεωρία, στην πράξη δεν ξέρουμε.
Φυσικά φίλε Ronaldo έτσι είναι,αλλά επειδή τον έχω δει και έχουμε κάνει cons είναι πολύ καλά τεκμηριωμένος.Στην πράξη είναι το θέμα τι κάνει. Στην θεωρία όλοι καλοί είναι. Μερικοί το έχουν πολύ με το λέγειν που λένε μεγάλα λόγια αλλά στην πράξη που είναι η ουσία πάσχουν..
ναι εχω δει κάποια από το site του. Παίζει με υψηλούς λόγους που ειναι θετικό. Δεν πολυ εμπιστεύομαι τις επίσημες παρουσιάσεις από κλινικές όμως. Και δεν έχουμε και κανένα live ανεξάρτητο περιστατικό του να έχουμε καλύτερη εικόνα που αυτά ειναι η ουσία.Φυσικά φίλε Ronaldo έτσι είναι,αλλά επειδή τον έχω δει και έχουμε κάνει cons είναι πολύ καλά τεκμηριωμένος.
Πριν ανοίξει την κλινική του φυσικά και χωρίς μετρήσεις.
Αν θέλετε αποτελέσματα,έχει site από αυτά που έκανε στη Δανία.
Παίζει με τρελούς λόγους κοντά στο 3,0,είχε βάλει κάποια αποτελέσματα του αν ψάξεις,αλλά θα σκάσουνε κάποια στιγμή και ανεξάρτητα.ναι εχω δει κάποια από το site του. Παίζει με υψηλούς λόγους που ειναι θετικό. Απλά δεν έχουμε και κανένα live ανεξάρτητο περιστατικό του να έχουμε καλύτερη εικόνα που αυτά ειναι η ουσία.
Μετρήσεις δοτριας δεν έκανε;τώρα κάνει;Παίζει με τρελούς λόγους κοντά στο 3,0,είχε βάλει κάποια αποτελέσματα του αν ψάξεις,αλλά θα σκάσουνε κάποια στιγμή και ανεξάρτητα.
Πάντως εμένα μου είχε πει κάνει πλήρη ανάλυση δότριας και αυτό είναι το πλέον θετικό που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό στο φόρουμ.
Αφού το καλοκαίρι την άνοιξε την κλινική πως αλλιώς να κάνει?Μετρήσεις δοτριας δεν έκανε;τώρα κάνει;
Γιατί δεν πετάγεσαι μια βόλτα να κάνεις και να μας πεις και εμάς Γιαννάκη?Μετρήσεις δοτριας δεν έκανε;τώρα κάνει;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σωστά.Ειναι παλιός αλλά στο εξωτερικό ήταν και τώρα άνοιξε εδώ Ελλάδα κλινικήΑφού το καλοκαίρι την άνοιξε την κλινική πως αλλιώς να κάνει?
Μέσω viber?
Έχει μια δίκη του εφαρμογή που μετράει την δότρια .Δίκη του πατέντα .Όταν του είπα να με εξετάσει πέρυσι πέσαμε στο Lockdown και μετά έκανα μμ και δεν μπόρεσα να το διερευνήσωΑφού το καλοκαίρι την άνοιξε την κλινική πως αλλιώς να κάνει?
Μέσω viber?
Πρώτη στάση Λορένζο με το καλό.Μετεπειτα οι άλλοι και για την ακρίβεια Τιρκαλας μιας και είμαι Θεσσαλονίκη και μετά Bisanga και ίσως αυτόςΓιατί δεν πετάγεσαι μια βόλτα να κάνεις και να μας πεις και εμάς Γιαννάκη?
Σαν το ρομπότακι του Ερντογάν δηλ;Καλά όχι τέτοιου επιπέδου φυσικάΈχει μια δίκη του εφαρμογή που μετράει την δότρια .Δίκη του πατέντα .Όταν του είπα να με εξετάσει πέρυσι πέσαμε στο Lockdown και μετά έκανα μμ και δεν μπόρεσα να το διερευνήσω
Το folyssis διαγνωστικό εργαλείο.Σαν το ρομπότακι του Ερντογάν δηλ;Καλά όχι τέτοιου επιπέδου φυσικά
Το folyssis διαγνωστικό εργαλείο.
Με πρόλαβες και ήθελα να το βάλω και εγώ ,μιας και το googlara.Φαινεται ενδιαφέρονΔρ Γεώργιος Ζώντος: Το Follysis φέρνει την επανάσταση στη μεταμόσχευση μαλλιών
Ο Δρ Γεώργιος Ζώντος , σε αντίθεση με την πλειονότητα των ιατρών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών , συνηθίζει να μιλά μόνο όταν...www.cnn.gr
Πήγαινε σε αυτόν πρώτα και μετά στους άλλουςΜε πρόλαβες και ήθελα να το βάλω και εγώ ,μιας και το googlara.Φαινεται ενδιαφέρον