Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
dont είπε:Για σας παιδια καλως σας βρηκα.
.......
Επίσης μου έδωσαν εκτός από τα χάπια των πρώτων ημερών να χρησιμοποιώ μετά από δέκα μέρες το R#####e και για τέσσερεις μήνες το οποίο όπως διάβασα στις οδηγίες του έχει μια μεγάλη πληθώρα παρενεργειών ,αυτός ήταν και ο λόγος που φοβήθηκα και το σταμάτησα για λίγο χωρίς εγώ να έχω διαπιστώσει κάποια παρενέργεια. Ενδεικτικά αναφέρω πως υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστούν περικαρδίτιδα, ταχυκαρδία, απότομη αύξηση βάρους, υπερτρίχωση σε περιοχές εκτός από εκείνες που εφαρμόζεται, αλλοίωση της γεύσης, οπτικές διαταραχές και αλλά πολλά τα οποία αναγράφονται στο φυλλάδιο του.
κανονικοτατη ειναι δοτρια. ουτε super ουτε μουφα. εδω λεγανε παπαριες γιατι τοτε ειχα τοσα πολλα και μαλλια και επαιρνα τα σωστα φαρμακα που μου εκαναν πλυση εγκεφαλου να τα κοψω και να κανω laser και οταν μετα αρχισα να χανω μου ειπαν πως αυτο θα γινοταν ετσι κι αλλιως και πως η μονη λυση ειναι η περουκα για να με πιασουν αιωνιο πελατη. σκεψου τι τραβηξα και πως εχασα τοσα μαλλια εξαιτιας τους, και φορωντας την περουκα ποσο ρομπα εγινα σε οσους με πηρανε πρεφα και τι τραβηξα οταν αναγκαστηκα να την βγαλω που ξαφνικα εμφανιστηκα σαν ΝW4 ενω με ηξεραν (οσοι δεν με ειχαν καταλαβει με μαλλια) . και μαλλια εχασα και λεφτα και ρομπα εγινε ασε τι να λεμε.panagiotisf είπε:για την περιπτωση του τσακαλου ξεχνας ομως εναν παραγωντα φιλε
οτι τον ειχαν ενημερωσει πως η δοτρια περιοχη δεν ηταν και η καλυτερη
ωστοσο αν και με οχι καλη δοτρια περιοχη το αποτελεσμα ειναι καλο πολυ καλο
και ο τσακαλος ειχε μεγαλη κλιμακα
ενα ατομο ομως με καλυτερη δοτρια περιοχη θα ειχε και πολυ καλυτερο αποτελεσμα
επισης πεζει ρολο και η κλιμακα ε αν εχεις στο μισο κεφαλι μονο τριχες δεν γινετε να καλυψεις και το αλλο μισο
για την κλιμακα που ειχε ο τσακαλος και την δοτρια περιοχη εγω κρινω το αποτελεσμα ως πολυ καλο
αν θα μπορουσε να γινει καλυτερο δεν ξερω ......
παραδειγμα ο στρατος παο την φωτο που εβγαλε αν πηγαινε για μεταμοσχευση
με την δοτρια περιοχη που εχει και με την μικρη κλιμακα που εχει
το αποτελεσμα αν πηγαινε εκει που πηγε ο τσακαλος πιστευω πως θα ηταν εκπληκτικο