ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
tropheus είπε:
Soralteno είπε:
Από iherb έχω παραγγείλει πολλές φορές (πάνω από 10) και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Από την άλλη έχω παρατηρήσει ότι εμφανίζεται το δέμα να έχει έρθει από Γερμανία.

Ωπα αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον !!! Θέλεις να πεις ότι η προέλευση του πακέτου φαίνεται να είναι απευθείας από Γερμανία ή ότι ένας από τους σταθμούς του δέματος πριν αυτό φτάσει Ελλάδα είναι η Γερμανία;

Γιατί αν ισχύει το πρώτο πραγματικά οι τιμές είναι υπερσούπερ ...

Δεν γνωρίζω τι από τα δυο ισχύει, στο ειδοποιητήριο που μου έρχεται γράφει ότι χώρα προέλευσης είναι η Γερμανία.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sakis9282

Member
Χριστός Ανέστη!
Αυτές είναι κατάλληλες; Πριν καμιά 10ετία έπαιρνα ξεχωριστά διάφορες βιταμίνες(απο δερματολόγο τότε) που βλέπω τις περιέχει όλες μαζί αυτη η συσκευασία,μεθιονίνη,κυστίνη,Β6,βιοτίνη κτλ.Τότε τα έπαιρνα για την εποχιακή τριχόπτωση.Τι λέτε γι'αυτό σκέφτομαι να το πάρω.
http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Maxi-Hair-Plus-120-Veggie-Caps/42190

tropheus

Well-Known Member
Soralteno είπε:
Δεν γνωρίζω τι από τα δυο ισχύει, στο ειδοποιητήριο που μου έρχεται γράφει ότι χώρα προέλευσης είναι η Γερμανία.

Εφόσον το ειδοποιητήριο λέει απο Γερμανία τότε πράγματι η αρχική αποστολή είναι από εκεί. Πάντως ήδη έχω υποβάλει ερώτημα στην iherb και περιμένω απάντηση.

Ευχαριστώ πολύ φίλε Soralteno σε κάθε περίπτωση για την πληροφορία που μοιράστηκες μαζί μας ...

sakis9282

Member
tropheus είπε:
Soralteno είπε:

Εφόσον το ειδοποιητήριο λέει απο Γερμανία τότε πράγματι η αρχική αποστολή είναι από εκεί. Πάντως ήδη έχω υποβάλει ερώτημα στην iherb και περιμένω απάντηση.

Ευχαριστώ πολύ φίλε Soralteno σε κάθε περίπτωση για την πληροφορία που μοιράστηκες μαζί μας ...

Αν σου απαντήσουν πες κι εμας για να ξέρουμε

Prosim

Member
Παίδες, Τελωνείο θα παίξει από 150Ε περίπου και πάνω. Έχω παραγγείλει από Αμερική εκατομμύρια φορές -κυρίως μουσική, ρούχα- μέχρι και 80-100Ε, ποτέ δεν έπαιξε Τελωνείο.

Αυτές τις Maxi-Hair δεν τις ξέρω, τις άλλες τις είχα γκουγκλάρει μετά απ' τα γραφόμενα του Κάπα, όπου και είπε ότι κάνουνε ;)

tropheus

Well-Known Member
Prosim είπε:
Παίδες, Τελωνείο θα παίξει από 150Ε περίπου και πάνω. Έχω παραγγείλει από Αμερική εκατομμύρια φορές -κυρίως μουσική, ρούχα- μέχρι και 80-100Ε, ποτέ δεν έπαιξε Τελωνείο.

Αυτές τις Maxi-Hair δεν τις ξέρω, τις άλλες τις είχα γκουγκλάρει μετά απ' τα γραφόμενα του Κάπα, όπου και είπε ότι κάνουνε ;)

Το τελωνείο δουλεύει ως εξής : επειδή καθημερινά φτάνουν εκατοντάδες δέματα δεν μπορούν να ελεγχθούν όλα οπότε όταν ένα δέμα φτάνει από χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης τότε γίνεται μια αξιολόγηση του όγκου και του βάρους του ακόμα και αν η αξία του δέματος που αναγράφεται έξω είναι μικρή. Συνήθως ανοίγουν δέματα μεγάλου βάρους ή όγκου για να αξιολογήσουν την αξία του περιεχομένου του.
Ετσι αν έχεις παραγγείλει λίγα συμπληρώματα ή CD ή ρούχα σχεδόν ποτέ δεν ανοίγουν το πακέτο. Αν όμως ο όγκος ή το βάρος του ή και τα 2 μαζί κριθούν ύποπτα και το ανοίξουν τότε έχεις πρόβλημα.
Ειδικά δε αν έχεις συμπληρώματα διατροφής θα πρέπει να προσκομήσεις έγγραφο από τον ΕΟΦ για τη νομιμότητα χρήσης τους αλλά και να πληρώσεις ένα σκασμό λεφτά ανάλογα με την αξιολόγηση της αξίας του όπως την εκτιμά ο τελώνας. Άσε που θα φας μια ολόκληρη μέρα στο τελωνείο. Την έχω πατήσει και το ξέρω καλά.
Έχω παραγγείλει πάαααααρα πολλές φορές απ´έξω και από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης (κυρίως από Κίνα) και έχω μιλήσει με πολλές μεταφορικές εταιρείες για το θέμα αυτό. Υπόψιν ότι οι πιο ύποπτες εταιρείες για το τελωνείο είναι η DHL η UPS και η ΤΝΤ. Η πιο ασφαλείς είναι η EMS ...

tropheus

Well-Known Member
Λοιπόν, να η απάντηση που έλαβα από την iherb σχετικά με το από που στέλνουν τα συμπληρώματα τους όταν ο παραλήπτης είναι από Ευρώπη :

Denise S. (iHerb.com Customer Service)
May 09 13:07 (PDT)

Hello, we ship from Moreno Valley Ca...Then it goes to your local post office /customs..

Denise S.
Customer Service
Have A Wonderful Day

Που σημαίνει ότι το να κάνεις μεγάλες παραγγελείες από iherb μπορεί να σε φέρει μπροστά από δυσάρεστες εκπλήξεις ...

Soralteno

Μέλος του προσωπικού
Οι βιταμίνες που που σταμάτησαν εντελώς την εποχιακή τριχόπτωση σε λιγότερο από μια εβδομάδα είναι:
1) σύμπλεγμα βιταμινων Β
2) βιοτίνη
3) ω3

Εκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι το σύμπλεγμα Β-50 με έχει επηρεάσει στο σεξουλικο τομέα: εχω γυρίσει πίσω το χρόνο 20 έτη, μεγάλη όρεξη για σεξ, μεγάλη αντοχή και επιδόσεις. Το δε ¨εργαλείο¨ έχει τόσο καλή αιματωση που δεν μου παει να αφήσω ανεκμετάλλευτη μια στυση

vayero

Member
Σε αυτά τα τρία είδη βιταμινων που αναφέρεις, ποια συνιστάς σε μάρκες; Για κάποιο άλλο θέμα, Παθολόγος μαζί με αλλά φάρμακα μου έδωσε και sopalamin (βιταμίνες β) και αυτό που παρατήρησα είναι ότι από τον Σεπτέμβριο πήρα 7 κιλά περίπου, ίσως να μην οφείλεται αποκλειστικά σε αυτό, απλώς το λέω.

Dimit

New Member
παιδιά μην περιμένετε θεραπεία της ανδρ. αλωπεκίας με βιταμίνες.

Soralteno

Μέλος του προσωπικού
vayero79 είπε:
Σε αυτά τα τρία είδη βιταμινων που αναφέρεις, ποια συνιστάς σε μάρκες; Για κάποιο άλλο θέμα, Παθολόγος μαζί με αλλά φάρμακα μου έδωσε και sopalamin (βιταμίνες β) και αυτό που παρατήρησα είναι ότι από τον Σεπτέμβριο πήρα 7 κιλά περίπου, ίσως να μην οφείλεται αποκλειστικά σε αυτό, απλώς το λέω.

Δεν ξέρω αν εχει νόημα να σου πω μάρκες γιατί αγοράζω απο το εξωτερικό και οι περισσότερες δεν υπάρχουν εδώ. Τα παραπάνω κιλά δεν έχουν σχέση με τα συμπληρώματα που πήρες.

Dimit είπε:
παιδιά μην περιμένετε θεραπεία της ανδρ. αλωπεκίας με βιταμίνες.

Συμφωνούμε, μόνο που δεν μιλάμε για θεραπεία ανδρ. αλωπεκίας αλλά για τριχόπτωση (συγκεκριμένα εποχική)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Prosim

Member
Εγώ, πάντως, πρόσθεσα και τις Tocomin SupraBio (Healthy Origins) στον αγώνα (μαζί με Zinc Oxide 10%). Ήρθαν σήμερα και δεν έλεγε πουθενά Γερμανία. Φτηνές ήτανε, καλό κάνουνε γενικότερα, άρα βλέπουμε...

pat13

New Member
Εγω εχω ακριβως 2 εβδομαδες που ξεκινησα τις ιδιες -τις πιο πολλες μερες 2 καψουλες(πρωι-βραδυ)- αλλα δυστυχως δεν εχω δει βελτιωση ειτε στην τριχοπτωση(τα πραγματα θα ελεγα πως εχουν χειροτερεψει) ειτε σε καποιο αλλο τομεα που υποτιθεται οτι βοηθανε..Παντως ειναι νωρις ακομα οποτε αισιοδοξω οτι στο μελλον κατι θα προσφερουν.

sakis9282

Member
sakis9282 είπε:
Χριστός Ανέστη!
Αυτές είναι κατάλληλες; Πριν καμιά 10ετία έπαιρνα ξεχωριστά διάφορες βιταμίνες(απο δερματολόγο τότε) που βλέπω τις περιέχει όλες μαζί αυτη η συσκευασία,μεθιονίνη,κυστίνη,Β6,βιοτίνη κτλ.Τότε τα έπαιρνα για την εποχιακή τριχόπτωση.Τι λέτε γι'αυτό σκέφτομαι να το πάρω.
http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Maxi-Hair-Plus-120-Veggie-Caps/42190

Τελικά αξίζει αυτό το πακέτο βιταμινών ;

soylios

Member
sakis9282 είπε:
Χριστός Ανέστη!

τις συγκεκριμενες βιταμινες τισ επερνα 6 μηνες δεν ειδα καμια βελτιωση στα μαλλια , πιο παλια επερνα και της helthaid παλι τιποτα , τωρα περνω της on (οι συγκεκριμενες ειναι για γυμναστηριο πιο που δεν ειναι αποκλειστηκα για μαλλια) μια απο τα ιδια , αυτο που διαπιστωσα και με τις 3 πολυβιταμινες που δοκιμασα ειναι οτι εκτος οτι δεν ειδα βελτιωση στα μαλλια χειροτερεψε κιωλας η τριχωπτωση μου

με βαση τις δοσολογιες που σου λενε να παρεις δειτε της περιεκτηκοτητες σε καθε βιταμινη ειναι πολυ πανω απο αυτο που χρειαζομαστε , π.χ αυτες τις on εχουν θειαμινη 75 mg 5000% Daily Value δηλαδη 50 φορες πανω απο αυτο που χρειαζετε ενας μεσος ανθρωπος και ασε που μπορει να μην εχει και εληψη απο την συγκεκριμενη βιταμινη

το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι πως ειναι πολυ καλυτερο να εχεις 3-4 βιταμινες σε λιγο χαμιλοτερα επιπεδα απο το φυσιολογικο παρα να εχεις υπερβιταμινωση σε 10 , παντε καντε αιματολογικες να δειτε αν και σε ποιες βιταμινες εχετε ελειψη και συμπληρωστε μεμονομενα, η τουλαχιστον ελατωστε κατα πολυ τις δοσεις που γραφουν στα κουτια

εγω πλεον αντι για 3 καψουλες που λεει στο κουτι να περνω καθημερηνα περνω μιση μερα παρα μερα , δηλαδη οσο θα επερνα σε μια μερα το περνω σε 12...

sakis9282

Member
Συμφωνώ. Κι εγω πάντα λιγότερη ποσότητα έπαιρνα. Τωρα εχω κατι βιταμίνες ψευδαργύρου απο το superzix και παίρνω. Βέβαια αδειάζω τη μισή κάψουλα επειδή περιέχει 50mg ώστε να παίρνω το μισό. Αλλά σκέφτομαι να πάρω κατι πιο ολοκληρωμένο για τα μαλλιά με βιοτινη ,B6 κτλ

Prosim

Member
Εγω εχω ακριβως 2 εβδομαδες που ξεκινησα τις ιδιες -τις πιο πολλες μερες 2 καψουλες(πρωι-βραδυ)- αλλα δυστυχως δεν εχω δει βελτιωση ειτε στην τριχοπτωση(τα πραγματα θα ελεγα πως εχουν χειροτερεψει) ειτε σε καποιο αλλο τομεα που υποτιθεται οτι βοηθανε..Παντως ειναι νωρις ακομα οποτε αισιοδοξω οτι στο μελλον κατι θα προσφερουν.

Είμαι 2-3 βδομάδες και γω, ίσως παραπάνω, δεν θυμάμαι πότε άρχισα ακριβώς, αλλά παρατηρώ τα ίδια. Έχω τριχόπτωση... Τα μαλλιά τα νιώθω σαν άχυρα και παρατηρώ τρίχες να φεύγουνε κει που κάθομαι... Αν δεν είναι εποχικό είναι κάνα shedding;;; Δεν έχω ιδέα... Θα συνεχίσω και βλέπουμε. Παράλληλα χρησιμοποιώ και Zinc 10% κρέμα μέρα παρά μέρα.

υ.γ. Ξεκίνησα με 1 κάψουλα τη μέρα και την τελευταία βδομάδα το κανα Δευτέρα/Τετάρτη/Παρασκευή από 2.

Prosim

Member
Βασικά, σκέφτομαι να το γυρίσω στη μία πάλι και μη σου πω μέρα παρά μέρα... Πριν λίγο παρατήρησα ότι είναι έντονη η τριχόπτωση και ξεκίνησε περίπου με την έναρξη των βιταμινών. Αν είναι εποχιακή τριχόπτωση σημαίνει ότι οι βιταμίνες δε σκαμπάζουν;;; Τουλάχιστον ας έρθει πιο ομαλά το πράμα. Δεν ξέρω, ίσως κάνω και μ@λ$%*α.
Πάντως είμαι οριακά να ξεκινήσω Μινόξ (34 είμαι).

cool11

Well-Known Member
Το zinc σε ταμπλετες κανει τιποτε;
Αγορασα ταμπλετες αναβραζουσες με βιταμινη C και εμπεριεχει και Zinc, και θελω να ξερω αν αυτη η ληψη απο το στομα, βοηθα εστω και λιγο στην τριχοπτωση.

Μπλουζα