sakis9282 είπε:
Χριστός Ανέστη!
Αυτές είναι κατάλληλες; Πριν καμιά 10ετία έπαιρνα ξεχωριστά διάφορες βιταμίνες(απο δερματολόγο τότε) που βλέπω τις περιέχει όλες μαζί αυτη η συσκευασία,μεθιονίνη,κυστίνη,Β6,βιοτίνη κτλ.Τότε τα έπαιρνα για την εποχιακή τριχόπτωση.Τι λέτε γι'αυτό σκέφτομαι να το πάρω.
http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Maxi-Hair-Plus-120-Veggie-Caps/42190
τις συγκεκριμενες βιταμινες τισ επερνα 6 μηνες δεν ειδα καμια βελτιωση στα μαλλια , πιο παλια επερνα και της helthaid παλι τιποτα , τωρα περνω της
on (οι συγκεκριμενες ειναι για γυμναστηριο πιο που δεν ειναι αποκλειστηκα για μαλλια) μια απο τα ιδια , αυτο που διαπιστωσα και με τις 3 πολυβιταμινες που δοκιμασα ειναι οτι εκτος οτι δεν ειδα βελτιωση στα μαλλια χειροτερεψε κιωλας η τριχωπτωση μου
με βαση τις δοσολογιες που σου λενε να παρεις δειτε της περιεκτηκοτητες σε καθε βιταμινη ειναι πολυ πανω απο αυτο που χρειαζομαστε , π.χ αυτες τις on εχουν θειαμινη 75 mg 5000% Daily Value δηλαδη 50 φορες πανω απο αυτο που χρειαζετε ενας μεσος ανθρωπος και ασε που μπορει να μην εχει και εληψη απο την συγκεκριμενη βιταμινη
το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι πως ειναι πολυ καλυτερο να εχεις 3-4 βιταμινες σε λιγο χαμιλοτερα επιπεδα απο το φυσιολογικο παρα να εχεις υπερβιταμινωση σε 10 , παντε καντε αιματολογικες να δειτε αν και σε ποιες βιταμινες εχετε ελειψη και συμπληρωστε μεμονομενα, η τουλαχιστον ελατωστε κατα πολυ τις δοσεις που γραφουν στα κουτια
εγω πλεον αντι για 3 καψουλες που λεει στο κουτι να περνω καθημερηνα περνω μιση μερα παρα μερα , δηλαδη οσο θα επερνα σε μια μερα το περνω σε 12...