mimis giova
Active Member
ολα τα ριμαδια βγαζουν ενα προβλημα...κ να πουμε οτι μας εκαναν ραστα..παει στο καλο.. τι να πω.. pantws k to botox ειναι δυσκολω δυστηχως...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ουτε λιγο ουτε πολυ αυτο το κειμενο http://www.jwatch.org/jd201111100000001/2011/11/10/growing-hair-with-botoxδηλαδή απλά κάθε 4-6 μήνες χτυπάμε ενεσουλες και έχουμε αποτελεσματα φινας??? κατάλαβα λάθος? Με 400 ευρώ το χρόνο αν το κάνεις μόνος σου? Προσωπικά ενδιαφερομαι. Αν βρεθούν αλλά 4 άτομα Κρήτη να δούμε πως το προμηθευομαστε και αν υπάρχει γιατρός εμπιστοσύνης να μας το χτυπήσει είμαι μέσα. μιλάμε για 50 ευρώ το τετραμηνο. πιο πολλά δίνουμε στους καφεδες στη δουλειά ρε παιδιά που λέει ο λόγος
εδω ειναι το δυσκολο θελει τροπο και συγκεκριμενο βαθος,πρεπει να πετυχεις τον μυ και οχι το δερμαΑλλά ακόμα και να το προμηθευτουμε πως το βάζουμε? Θέλει ειδικό γιατρό η και καμια νοσοκόμα μπορεί? μπαίνει σε συγκεκριμένο βάθος η όπως ναναι? Μην πάμε για μαλλί και καταληξουμε με botox αρισμενο εγκέφαλο.
αν πας ρωτησε τον ποσο κοστιζει εφαρμογη σε nw6 επιφανειαΤρέλα γυρευε δηλαδή. Μήπως να πηγαιναμε σε πλαστικό που ειδικεύεται σε botox και αντί για μουρη του λέγαμε να μας κάνει στην κρανα? Αν το θυμηθω αύριο θα πάρω να ρωτησω έναν πλαστικό που ξέρω.
οι ενεσεις γινονται τοπικα και η δραση του ειναι τοπικη και μονο,δηλαδη σε αντρα θα γινουν στην περιοχη που εχει αδειασει η εχει τριχοπτωση,θα αδειασει μελοντικα δηλαδη.Για όλο το κεφάλι θα τον ρωτήσω. Έτσι κατάλαβα από το link. Ότι το κάνεις σε όλο το nw6. Αφου το κανουμε να το κανουμε καλα![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δηλαδή για να καταλάβω θα πάρουμε μια ένεση και θα τρυπάμε το κεφάλι μας δεν είναι λίγο επικίνδυνο ....να περασουμε λιγο και στα αρνητικα γιατι πολυ τα θετικα επιασα.
η ερευνα εγινε με 100-150 iu,που σημαινει ενα μουκαλι μποτοξ http://www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/690
ειναι 100iu,αρα βγαζει 1 εφαρμογη οποτε εχουμε 2χ170 ευρω = 340 ευρω τον χρονο,υπο τη προυποθεση οτι θα κανουμε μονοι μας τις ενεσεις και θα ερθει φθηνα.
θελει εκπαιδευση γιατι μιλαμε για ενεσεις.
ξεκαθαρα πραγματα θα δουλεψει σε ποσοστο 75% οποτε ενα 25% θα πιει καφε στην χουφτα.
σας επρηξα τις τελευταιες μερες με το μποτοξ αλλα ειμαι με το ενα ποδι μεσα σε αυτην την θεραπεια και εχω αρχισει να το ψαχνω πολυ![]()
αυτος ειναι ο λογος που δεν προχωρησε η θεραπεια,εγω ακομα μετραω τις δυναμεις μου αν μπορω να το κανω και εχω και πολυ επιδεξιο χερι.Δηλαδή για να καταλάβω θα πάρουμε μια ένεση και θα τρυπάμε το κεφάλι μας δεν είναι λίγο επικίνδυνο ....
Όσον αφορά το χρηματικό,δεν το συζητάω δίνω πολλά περισσότερα σε τοπίκ και μινοξιδίλη ...
Επομένως εαν έχει αποτελέσματα θα πρέπει να πάμε σε κάποιο δερματολόγο που κάνει στις milf -cougar
Botox........