Βαψιμο γκρι τριχων σε ανδρικο κεφαλι

panoslydios

New Member
Παιδια να ω και εγω κατι ομορφο που συνεβη.
Ειχα μια τριχα ασπρη κοντα στους κροταφους πλαγια εδω και καμποσο καιρο .
Την ειχα βγαλει με το τσιμπιδακι και η ριζα της ηταν ασπρη.Ηταν ολη η τριχα ασπρη.

Σημερα,βλεποντας την μου εκανε λιγο εντυπωση γιατι τα χρωματα ψιλοεπαιζαν.
Τη ξαναβγαζω λοιπον με το τσιμπιδακι και βλεπω οτι το 1/2 προς τη ριζα ηταν μαυρο χρωμα και η ριζα καταμαυρη. :D H μαλακια ειναι οτι την εβγαλα .

Που σημαινει ο,τι κανω ισως να ειναι καλο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
kapa είπε:
Απο ότι φιανεται δεν θα έχουμε νέα μου απο το anti gray,ένα κουτί το εφαγα και ένα το πεταξα,sides,οχι μονο πόνο στους ορχεις που καθε μέρα γίνονται και πιο έντονοι αλλα άρχισε να με χτυπάει και στο στήθος.
Απο αποτελέσματα μηδέν,νωρίς βέβαια αλλα δεν υπάρχει κινητικότητα δηλαδή κοιτάω τις ρίζες απο τις άσπρες τρίχες και ειναι άσπρες,δεν ξεκίνησε κάτι.
Δεν μπορω να καταλάβω αν ειναι απαραίτητα τόσα αντιανδρογονα σε αυτα τα σκευασματα για να μαυρισει το μαλλι

Τίποτα δεν είναι απαραίτητο σε κανένα σκεύασμα και σε κανένα φάρμακο, όλα είναι χημικά και εμείς τα ποντίκια..

Εγώ στα έχω πει.. άσπρο μαλλί = γοητεία.. αλλά εσύ το τυρί κουμπάρε 8)

Άστα τα μαλλάκια σου
να ασπρίσουν τα καημένα..:s
Τα χρόνια πάνω μας περνούν
νερό τα γ@μημένα.. :violin:
Πέτα λοιπόν τα φάρμακα
και βγάλε γοητεία... :9m:
Να ταν τα νιάτα 2 φορές
τα γηρατειά καμία! :grandpa:

orestis

Member
Εγω παντως συνεχιζω να περνω δυο την ημερα και δεν εχω κανενα προβλημα. Τωρα αν θα εχω καποιο αποτελεσμα θα δειξει στο μελλον.
Βρε kapa , γιατι τις πεταξες? :hithead:

kapa

Μέλος του προσωπικού
orestis είπε:
Εγω παντως συνεχιζω να περνω δυο την ημερα και δεν εχω κανενα προβλημα. Τωρα αν θα εχω καποιο αποτελεσμα θα δειξει στο μελλον.
Βρε kapa , γιατι τις πεταξες? :hithead:

αν ήμουν Αθήνα θα τα κρατούσα και θα τα χαριζα αλλα ειμαι πολυ μακριά.
Τα εχω βρει και 5 ευρώ στο eBay

ευχαρις

New Member
Υπάρχουν εξειδικευμένες βαφές για άντρες σε κομμωτήρια και κουρεία. Μπορεί να γίνει εφαρμογή στο κατάστημα από ειδικό ή μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε την εφαρμογή μόνοι σας. Οι βαφές είναι 5 λεπτες και δίνουν μια ήπια κάλυψη στα λευκά, εκτός αν τις εφαρμόσετε στα 10λεπτά όπου δίνουν και πλήρη κάλυψη. Το πλεονέκτημά τους είναι πως τα χρώματα είναι φυσικά και μετά από ένα μήνα το ξεθώριασμά τους δεν αφήνει πίσω του ζεστές αποχρώσεις. Επιπλέον όταν βγαίνει η ρίζα δεν κάνει έντονη αντίθεση με τα ήδη βαμμένα μαλλιά γιατί η βαφή έχει την τάση να ξεθωριάζει ήπια με τα λουσίματα. Είναι εύκολες στην χρήση και μπορούν να εφαρμοστούν και τοπικά π.χ. στους κροτάφους μόνο. Και μπορούν να γίνουν διακριτικά στον λουτήρα την ίδια μέρα με το κούρεμά σας.
Εναλλακτικά μπορεί να γίνει αντίστοιχη εφαρμογή με χρωμογαλάκτωμα αρκεί το ποσοστό των λευκών να μην είναι πολύ μεγάλο. Ειδικά τα χρωμογαλακτώματα έχουν σχεδόν μηδενικά ποσοστά αμμωνίας, καθονται στο εξωτερικό περίβλημα της τρίχας και την κάνουν ελαφρώς πιο γεμάτη και αρκετά λαμπερή.

weznem

Well-Known Member
ευχαρις είπε:
Υπάρχουν εξειδικευμένες βαφές για άντρες σε κομμωτήρια και κουρεία. Μπορεί να γίνει εφαρμογή στο κατάστημα από ειδικό ή μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε την εφαρμογή μόνοι σας. Οι βαφές είναι 5 λεπτες και δίνουν μια ήπια κάλυψη στα λευκά, εκτός αν τις εφαρμόσετε στα 10λεπτά όπου δίνουν και πλήρη κάλυψη. Το πλεονέκτημά τους είναι πως τα χρώματα είναι φυσικά και μετά από ένα μήνα το ξεθώριασμά τους δεν αφήνει πίσω του ζεστές αποχρώσεις. Επιπλέον όταν βγαίνει η ρίζα δεν κάνει έντονη αντίθεση με τα ήδη βαμμένα μαλλιά γιατί η βαφή έχει την τάση να ξεθωριάζει ήπια με τα λουσίματα. Είναι εύκολες στην χρήση και μπορούν να εφαρμοστούν και τοπικά π.χ. στους κροτάφους μόνο. Και μπορούν να γίνουν διακριτικά στον λουτήρα την ίδια μέρα με το κούρεμά σας.
Εναλλακτικά μπορεί να γίνει αντίστοιχη εφαρμογή με χρωμογαλάκτωμα αρκεί το ποσοστό των λευκών να μην είναι πολύ μεγάλο. Ειδικά τα χρωμογαλακτώματα έχουν σχεδόν μηδενικά ποσοστά αμμωνίας, καθονται στο εξωτερικό περίβλημα της τρίχας και την κάνουν ελαφρώς πιο γεμάτη και αρκετά λαμπερή.
σωστα.. να ρωτησω κατι εισαι μελος στο 4hair.gr? το ονομα σου ειναι ιδιαιτερο και το θυμαμαι απο κει.. :blush:

ευχαρις

New Member
Ναι είμαι, δεν πιστεύω να πειράζει... Για τυχόν απορίες: όταν μπηκα στο 4hair δουλευα σε εταιρεία κομμωτηριακών προϊόντων και γι' αυτό έκανα εγγραφή με ψευδόνυμο. Τώρα όμως είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και προτιμώ το όνομά μου. Ελπίζω η απάντησή μου να βοήθησε όσον αφορά τις βαφές.

abc

New Member
Φίλε ευχαρις, αναφέρεις ότι υπάρχουν εξειδικευμένες βαφές για άντρες με 5 λεπτη εφαρμογή,μήπως σου είναι εύκολο να συστήσεις κάποια και απο που μπορούμε να αγοράσουμε?

panosdouk

New Member
abc είπε:
Φίλε ευχαρις, αναφέρεις ότι υπάρχουν εξειδικευμένες βαφές για άντρες με 5 λεπτη εφαρμογή,μήπως σου είναι εύκολο να συστήσεις κάποια και απο που μπορούμε να αγοράσουμε?

Το Schwarzkopf Men Perfect είναι είναι πολύ καλό. Χρειάζονται μόνο 5' λεπτά για να σκουρήνει τις άσπρες τρίχες. Δεν είναι χημική βαφή και επίσης δεν περιέχει ούτε αμμωνία. Μπορείς να το βρεις και στα σουπερμάρκετ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

abc

New Member
Ευχαριστώ panosdouk,να ρωτήσω αν είναι το ίδιο με αυτό (Wella SP Men Gradual Tone)? και αν κάνουν την ίδια δουλειά?

panosdouk

New Member
abc είπε:
Ευχαριστώ panosdouk,να ρωτήσω αν είναι το ίδιο με αυτό (Wella SP Men Gradual Tone)? και αν κάνουν την ίδια δουλειά?

Αυτό που σου πρότεινα εγώ θέλει εφαρμογή μία φορά κάθε μήνα, κατά κανόνα πριν κουρευτείς. Είναι χρωμοζελέ το οποίο δίνει τον τόνο που αναγράφεται στο πακέτο σε 5 λεπτά! Δεν είναι χρωμοσαμπουάν η αφρός χρώματος, ούτε εξαλείφει σταδιακά τις μαύρες τρίχες όπως το Wella SP Men Gradual Tone. Μπορείς να κοιτάξεις το παρακάτω λίνκ για λεπτομέρειες..

http://www.menperfect.gr/technologia.html

kapa

Μέλος του προσωπικού
οποιος εχει χρονο ας ριξει μια ματια http://forum.prisonplanet.com/index.php?topic=198277.0

panoslydios

New Member
kapa είπε:
οποιος εχει χρονο ας ριξει μια ματια http://forum.prisonplanet.com/index.php?topic=198277.0

Γενικα για τη μελασσα ακουγονται πολλα απιστευτα.
Δυστυχως δεν υπαρχουν πολλες πηγες να παρεις.Εχω βρει πολυ λιγες σοτ διαδικτυο.

kapa

Μέλος του προσωπικού
panoslydios είπε:
kapa είπε:

εχω διαβασει τοσα που δεν ξερω τι να πιστεψω.
καταληγω οτι διαφορετικα πραγματα επιδρουν διαφορετικα στον καθε εναν.
δοκιμαζω folic acid 800mg
δεν περιμενω κατι απλα δοκιμαζω

panoslydios

New Member
kapa είπε:
panoslydios είπε:
kapa είπε:

εχω διαβασει τοσα που δεν ξερω τι να πιστεψω.
καταληγω οτι διαφορετικα πραγματα επιδρουν διαφορετικα στον καθε εναν.
δοκιμαζω folic acid 800mg
δεν περιμενω κατι απλα δοκιμαζω

Mενει να το δοκιμασεις.
Για τη μελασσα ειμαι σιγουρος οτι λειτουργει γιατι αναφερεται
σα γιατρεια για παρα πολλα πραγματα.

http://www.e-biogreek.gr/index.php?target=products&product_id=34007

Ειναι και αρκετα φθηνη απο οτι βλεπω.

kapa

Μέλος του προσωπικού
panoslydios είπε:
Mενει να το δοκιμασεις.
Για τη μελασσα ειμαι σιγουρος οτι λειτουργει γιατι αναφερεται
σα γιατρεια για παρα πολλα πραγματα.

http://www.e-biogreek.gr/index.php?target=products&product_id=34007

Ειναι και αρκετα φθηνη απο οτι βλεπω.

θα ρθει και η σειρα της

aporias

New Member
Γειά σας και από μένα..Είμαι νέος στην παρέα αλλά έχω και εγώ τις ίδιες ανησυχίες..Είμαι 40 χρονών με αρκετά γκρίζα σε όλο το κεφάλι. Τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ το Gradual Tone της Wella. Γενικά ήμουν ευχαριστημένος, τον τελευταίο καιρό όμως αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μετά από 2-3 μέρες από την εφαρμογή, το χρώμα αρχίζει να ξεθωριάζει και κάνει σταδιακά μια πρασινωπή απόχρωση. Το ποσοστό των γκρίζων τριχών δεν έχει αυξηθεί θα έλεγα και σίγουρα δεν είναι πάνω από 70%. Δεν ξέρω αν αντιμετωπίζει κι άλλος αυτό το πρόβλημα. Ίσως είναι το υλικό προβληματικό.

cool11

Well-Known Member
Θα ηθελα παντως ενα 'συγκριτικό' τεστ, μεταξυ "Wella Pigment Mousse" και του "Schwarzkopf Men perfect", απο ανθρωπους που δοκιμασαν και τα δύο.

Μπλουζα