weznem είπε:
cool11 είπε:
To menperfect το διαθετει και ο hondos?
To αποτελεσμα, στην πραξη, δειχνει 'φυσικό', ή 'βαμμένο'?
ο πανος λεει οτι το εχει και το χοντος,ευχαριστημενος ειναι αλλιως θα το ελεγε..νομιζω..
οχι δεν ειπα hondos ειπα σε στυλ hondos....
μπορει ομως να το εχουν τα hondos δε ξερω....
απ οτι καταλαβα ομως ολες αυτες οι βαφες των 28 λουσιματων την ιδια δουλεια πρεπει να κανουν...ολες πανω κατω παρομοιες πρεπει να ειναι....βεβαια ισως καποιες ειναι στα σημεια καλυτερες απο αλλες...αυτο μονο ο πειραματισμος μπορει να το δειξει...παντος ναι wez ειμαι ικανοποιημενος πολυ...αν δεν ημουν θα το ελεγα να εισαι σιγουρος
Navouhodonosor είπε:
Όσον αφορά τον mens perfect της schwarzkopf εγώ το χρησιμοποιούσα εδώ και σχεδόν 1,5 χρόνο κάθε μήνα περίπου μιας και η διάρκεια του είναι για 28 λουσίματα, και το έβαζα σε όλο το κεφάλι για να καλύψω κάτι ελάχιστες λευκές τρίχες που είχα αρχικά στα πλάγια αλλά δεν καλύπτει μόνο τις λευκές τρίχες οπως αναφέρεται αλλά βάφει όλο το μαλλί.Τις πρώτες μέρες δεν μπορώ να πω όλα καλά αλλά μετά από 10-15 μέρες περίπου και μετά από κάποια λουσίματα το μαλλί μου στον ήλιο άρχιζε να κοκκινίζει και δεν έδειχνε φυσικό το αποτέλεσμα, βέβαια το ίδιο μου συμβαίνει και με κάποια χρωμοσαμπουάν που τυγχάνει να δοκιμάζω κατά καιρούς, δεν ξέρω τι να πω.
Η αλήθεια είναι ότι τώρα ψάχνω κάτι πιο φυσικό όπως αυτό που αναφέρεται σε προηγούμενα post με τον χαλκό και τον ψευδάργυρο !!!
το οτι εγγραφηκες σημερα κι εκανες εδω το πρωτο σου ποστ κι εμεινες συνδεδεμενος 10 λεπτα...τοσο σου πηρε να γραψεις κ περιπου το μνμ κτλπ...μου κινει καποιες υποψιες και γενικα δε θεωρω κ τοσο εμπιστοσυνης την γνωμη σου....ωστοσο δεν ειναι λαθος αυτα που γραφεις....εκτος απ το οτι βαφει τα φυσικα μαλλια...εκει διαφωνω καθετα...εμενα τουλαχιστον δε μου τα πειραξε ουτε στο τοσο....
Στις 14 μερες που ειμαι δε βλεπω κατι να κοκκινιζει η να αλλαξε ο τονος...αλλα οκ ειναι χειμωνας..ουτε ο ηλιος με βλεπει..ουτε λουζομαι καθε μερα οπως θα συμβαινει το καλοκαιρι...το καλοκαιρι ισως μια με το λουσιμο μια με το αλατι της θαλασσας μια με τον ηλιο να υπαρχιε ενα θεματακι και να θελει πιο συχνα περασμα και οχι μια τον μηνα...το εχω στο νου μου κι εγω αυτο....αλαλ και καθε 15 να πρεπει δε θα με χαλασει...η διαδικασια ειναι too easy...εδω ειμαστε οταν θα καλοκαιριασει θα το τσεκαρουμε....για τα υπολοιπα χρωμοσαμπουαν δε ξερω μιας κ ειναι το πρωτο που δοκιμασα....