ImikriloulouII
Member
Δεν μπορώ να ξέρω, διότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η φάση Ι. Όταν δημοσιευθούν τ' αποτελέσματα της πρώτης φάσης, θα έχουμε μία καλύτερη εικόνα.Μικρή Λουλού ., εσυ πιστεύεις πως αυτό που πάει να κάνει η replicel - shiseido είναι επλιδοφόρο και αξίζει τον κόπο.,,.(τουλαχιστον για όσους έχουν ακόμη μαλλία ή όχι τόσο μεγάλα norwood) γιατι παρακολουθώ και εγώ κάποια site αγγλοφωνα και διαβάζω και δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται έτσι ελαφρα τη καρδία μεγάλη εταιρεια(shiseido) να λέει πως μέχρι το 2018 θα έχουν λύσει το πρόβλημα(εν μέρει) και θα κυκλοφορεί και το φάρμακο.,
Η συνεργασία Replicel-Shiseido σημαίνει ότι μάλλον υπάρχει κάτι, αλλά δεν νομίζω ότι θα' ναι mind-blowing ή έστω πολύ αποτελεσματικότερο των ήδη υπαρχουσών θεραπειών.
Σκέψου ότι κάθε χρόνο οι ίδιες εταιρείες κυκλοφορούν νέα καλλυντικά, νέες κρέμες, που ζήτημα να είναι 5% καλύτερα από τα του προηγουμένου έτους, ;-P.
Η αναγέννηση ανθεκτικών στην διυδροτεστοστερόνη τριχοθυλακίων δια βλαστοκυττάρων και η γονιδιακή θεραπεία είναι τα μόνα πεδία, νομίζω, που θα φέρουν την οριστική καταπολέμηση της καράφλας. Με την πρώτη να είναι πιο εφικτή στις επόμενες δεκαετίες. Η γονιδιακή θεραπεία φαντάζει σχεδόν απατηλό όνειρο.