Το αν θα αδειάσεις φίλε ,δεν υπάρχει..έτοιμα για αναχώρηση ειναι όλα τα μαλλιά πάνω..όλα όμως.επισης και οι γέφυρες έχουν ανοίξει ,βλέπω παίρνεις πλαϊνά μαλλιά και τα βάζεις πάνω για κάλυψη..το ποτε που ρώτησες θα φύγουν,εγώ θα πω μια γνώμη.το ανώτερο σε 5 χρόνια,αν δεν κάνεις θεραπεία που σου είπαν και τα παιδιά ..μην σκέφτεσαι πως θα είσαι έτσι και θα βάλεις grafts και θα γεμίσεις ..το πιθανότερο ειναι μόλις κάνεις επέμβαση και μπεις σε αυτά τα μαλλιά ανάμεσα,μέχρι να περάσει ο χρόνος και να δεις το αποτέλεσμα της επέμβασης θα έχεις χάσει ότι μαλλί είχες και δεν θα βλέπεις διαφορά στην εικόνα σου..ο αριθμός που χρειάζεσαι είναι 3000 μόνο για το μπροστά κομμάτι..συνολικά θες 5-6000grafts+.για να έχεις αυτό που σκεφτεσαι
Σωστα μιλάει ο
@aeratos28 . Τώρα αν βαλεις πχ 3000 grafts και τα απλωσεις σε όλο το κεφαλι, εκει που θα περιμένεις να δεις ενα πιο πυκνό κεφάλι , θα δεις πάνω κατω το ίδιο.........γιατί θα χάσεις απο τα υπάρχοντα .
Λίγο μπακαλιστικα θα στα πω.
3000 grafts στο κεφάλι σου τα εχεις και τώρα.....αν απλωσεις στο κεφαλι σου αλλα 3000 θα εχεις χοντρα ψιλα γυρω στις 6000 .
Σιγά σιγά θα αραιώνουν όμως τα μη μεταμοσχευμενα και θα μείνεις παλι με 3000.......Ναι μεν μόνιμα μαλλια αλλά εμφανισιακά θα είσαι το ίδιο.
Το σωστο πλανο ειναι μπουσταρισμα του μπροστινου μερους με 3000 grafts και στο μέλλον μια δεύτερη με αλλά τοσα πίσω.
Εξηγηστε μου κατι που δεν καταλαβαινω, αν κανει θεραπεία θα διατηρησει τα μαλλια που εχει; Για ποσο καιρο; Αν δηλαδη κρατησει το μαλλι δεν θα κανει ποτέ μμ; Θα μεινει ετσι αραιωμενος για παντα; Αν την κανει τωρα και ξανακανει οταν πεσουν τα γενετικά προδιεγεγραμμενα τι προβλημα υπαρχει;
Σωστη σκέψη αλλά με πολλά παρακλάδια.
Αν κανει θεραπεία εκτός οτι θα διατηρήσει τα υπάρχοντα , ίσως έχει και επανεκφυση.......το οποίο σημαίνει λιγότερα grafts για μεταμόσχευση και το πιο σημαντικό, δυνατή δοτρια που μπορεί να δώσει στο μέλλον άλλες δυο μεταμοσχεύσεις. Σε λιγα χρόνια που θα χασει τα επανω, θα έχει χασει και η δοτρια.
Δηλαδή χωρίς θεραπεία θα χρειαστώ 6000 grafts+ Και με θεραπεία 3000 ;
Χοντρά ψιλά κάπως έτσι.
Η σωστή τακτική είναι :
1) Σταθεροποίηση τριχόπτωσης , αυτό γίνεται με θεραπεία
2) Χάραξη πλάνου μ.μ αφού σταθεροποιηθεις .
Στην προκειμένη περίπτωση ότι και να κάνεις σε λίγα χρόνια από τώρα χωρίς θεραπεία θα έχεις χάσει το μαλλί σου σε όλη τη nw5-6 περιοχή . Ήδη το pattern σου είναι ξεκάθαρο . Το κεφάλι σου μου θυμίζει πάρα πολύ το δικό μου ..
Το να κάνεις μια μ.μ λύνει το πρόβλημα ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ . Για να μην μπεις σε μια ατέρμονη διαδικασία με αμφίβολα αποτελέσματα ξεκινά θεραπεία και βλέπεις για μ.μ
Αυτή είναι η σωστη τακτική.
Θα σου πρότεινα μετά τα 31 να δεις για μεταμόσχευση αν δεν προχωρήσεις σε θεραπείες οι οποίες σου δώσουν βεβαία και αποτέλεσμα.
Toppik δεν βάζεις?
Αυτό είναι το plan b αν δεν θέλεις θεραπείες.......αναμονή.
Ή θεραπείες για ενα χρονο , βλέπεις πως σε πιάνουν και αναλόγως προχωρας ή αναμονή να αραιώσεις , χρήμα και ταλαιπωρία για μεταμοσχεύσεις και χαμηλες προσδοκίες........διάλεξε και πάρε.
Ο
@John_John1 είναι εξαίρεση. Είχε καλη δοτρια.