Βοηθεια σε φιλο που ψαχνεται για ΜΜ

nick90

Well-Known Member
Το παιδί μίλησε και με HDC ( ευχαριστεί πολύ @John_John1 ) και με Σταρκς. Εν τέλει όπως όλα δείχνουν καταλήγει Σταρκς. Μιλησε με τον ιδιον τον Τιρκαλα τηλέφωνο και του είπε το πλάνο που έχει στο μυαλό του. Του είπε ότι λόγω ηλικίας ειναι δυσκολα τα πράγματα αλλά λόγω εξαιρετικης δοτριας ( οπως την ειδε απο καμερα ) με μια διήμερη 3800 - 4100 g's θα ναι πολύ ικανοποιημένος καθως θα φτιαχτουν φουλ η Α και η Β ζωνη. Εντύπωση έκανε και σε εκείνον και λίγο σε μένα πως του είναι παντελώς αδιάφορη η μινοξ και η φιναστεριδη. Του είπε αν δε σε ενοχλούν συνέχισε τα και τέλος. Του ανέφερε μετέπειτα πως μελλοντικά σίγουρα θα πρέπει να μπει crown ενώ του είπε πως και για καλή πύκνωση ίσως χρειαστεί μία προσθετική αλλά δεν επείγουν. Για την ώρα με 4κ g's θα μεινει πολύ ικανοποιημένος. Του έχει προτείνει δύο ημερομηνίες, ή λιγο πριν τα Χριστούγεννα ή λίγο πριν το Πάσχα και περιμένει τώρα την απόφαση του στο θέμα ημερομηνία για να το βάλουν μπροστά. Όπως φαίνεται σύντομα λοιπόν θα έχουμε παρουσίαση σε ένα ακόμα περιστατικό απο Τιρκαλα.
Τελικά θα φτιάξει Α-Β ζώνη. Ενώ ο φίλος σου από οτι ειχες αναφέρει είχε προτεραιότητα το crown αρχικά, αν και λανθασμένα θεωρώ καθώς πρώτα φτιάχνεις το μπροστά. Πως και άλλαξε γνώμη; Του είπε ο γιατρός να το αφήσουν για μετά;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legwg James

Well-Known Member
Τελικά θα φτιάξει Α-Β ζώνη. Ενώ ο φίλος σου από οτι ειχες αναφέρει είχε προτεραιότητα το crown αρχικά, αν και λανθασμένα θεωρώ καθώς πρώτα φτιάχνεις το μπροστά. Πως και άλλαξε γνώμη; Του είπε ο γιατρός να το αφήσουν για μετά;
Τον επιασα και εγώ πρώτος και του εξήγησα ότι δεν έχει νόημα να το κάνει αυτό αλλά εννοείται το Χ το έφαγε από τον γιατρό ο οποίος του είπε πως το πλάνο αυτό είναι τελείως λάθος και δη για έναν 27χρονο. Οπότε ναι, φέρω ένα 2 % και ο γιατρός το υπόλοιπο 98 % :p

nick90

Well-Known Member
Τον επιασα και εγώ πρώτος και του εξήγησα ότι δεν έχει νόημα να το κάνει αυτό αλλά εννοείται το Χ το έφαγε από τον γιατρό ο οποίος του είπε πως το πλάνο αυτό είναι τελείως λάθος και δη για έναν 27χρονο. Οπότε ναι, φέρω ένα 2 % και ο γιατρός το υπόλοιπο 98 % :p
ε ναι ρε φίλε, πάντα ξεκινάς με το μπροστά που ειναι η βιτρίνα. Αλλιώς να έφτιαχνε Α ζώνη μαζί με crown Και να μπει μετά στο middle. Ίσως ηταν και αυτό μια ενδιάμεση λύση.

Legwg James

Well-Known Member
ε ναι ρε φίλε, πάντα ξεκινάς με το μπροστά που ειναι η βιτρίνα. Αλλιώς να έφτιαχνε Α ζώνη μαζί με crown Και να μπει μετά στο middle. Ίσως ηταν και αυτό μια ενδιάμεση λύση.

Ετσι ειναι. Ξερεις τι μου εκανε εντύπωση ομως ; Πως δεν συζητήθηκε τιποτα περι consultation. Τιποτα. Τα ειπαν με τον γιατρο και απλα προτεινε ημερομηνίες να το βάλουν και βουρ. Θα του πω και εγω καλου κακου οταν τον δει να το συζητησουν ενα δεκαλεπτο γιατι εχει ξαναγινει να μπει ο Τιρκαλας με τη μια για εγχειρηση και να μην θυμαται το πλανο. Επισης αν εχει καμια BUPA τι γινεται;

nick90

Well-Known Member
Ετσι ειναι. Ξερεις τι μου εκανε εντύπωση ομως ; Πως δεν συζητήθηκε τιποτα περι consultation. Τιποτα. Τα ειπαν με τον γιατρο και απλα προτεινε ημερομηνίες να το βάλουν και βουρ. Θα του πω και εγω καλου κακου οταν τον δει να το συζητησουν ενα δεκαλεπτο γιατι εχει ξαναγινει να μπει ο Τιρκαλας με τη μια για εγχειρηση και να μην θυμαται το πλανο. Επισης αν εχει καμια BUPA τι γινεται;
Θα μπορούσε πιστεύω να ζητήσει να πάει από την προηγούμενη μέρα της επέμβασης στην κλινική να κάνουν ένα consultation. Εντάξει γενικά ένα 10-15% έχει DUPA, αλλά καλό ειναι να το ελέγξει, γιαυτό ειπα να πάει από πριν να τον δει κιόλας πριν την μέρα της επέμβασης.

Legwg James

Well-Known Member
Θα μπορούσε πιστεύω να ζητήσει να πάει από την προηγούμενη μέρα της επέμβασης στην κλινική να κάνουν ένα consultation. Εντάξει γενικά ένα 10-15% έχει DUPA, αλλά καλό ειναι να το ελέγξει, γιαυτό ειπα να πάει από πριν να τον δει κιόλας πριν την μέρα της επέμβασης.

Αυτο του ειπα, να παει να ζητησει να μπει καμερα στη δότρια γιατί μία στο 1 εκατομμύριο να εχει καμια DUPA και να μην ελεγχθεί την εκατσε τη βαρκα. Δε ξερεις επισης πως θα του τα σκασει και με τη φινα. Ειναι ψημενος και κανει την αγωγη του για την ωρα κανονικά αλλα αν δει λαιβ τον γιατρό να μην τρελαίνεται κι ολας και πάρει καμιά απόφαση να κόψει τη φινα χωρίς να ξερει οτι εχει DUPA πχ παει για μεγάλη αποτυχία η φάση.

Gianney

Well-Known Member
Σας τα είπα και άλλες φορές .Δεν συμπαθεί τη φίνα και είναι και ενδοκρινολόγος εκτός από χειρουργός τριχωτού
Έχει συγκεκριμένο λόγο που δεν την συμπαθεί;Να υποθέσω αυτός αν και μαλλιάς δεν κάνει θεραπεία Άλεξ,έτσι;

alex7

Well-Known Member
Έχει συγκεκριμένο λόγο που δεν την συμπαθεί;Να υποθέσω αυτός αν και μαλλιάς δεν κάνει θεραπεία Άλεξ,έτσι;
Δεν κατάλαβα ; Δεν του αρέσει να δίνει φάρμακα .Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα .Εννοείται ότι δίνει αντιβίωση και κορτιζόνη .Αλλά ούτε βιταμίνες ούτε κάτι άλλο

Legwg James

Well-Known Member
Εκλεισε. Μάρτιος 2022 ( ακριβής ημερομηνία εντός εβδομάδας ) , Starks , 4κ grafts σε διήμερη με κόστος περί των 4κ . Θα υπάρξει και consultation καθώς θορυβήθηκα λίγο με το παλικάρι που πρόσφατα πήγε εκεί και ο γιατρός μετά το extraction των g's δε θυμόταν τι είχε συζητηθεί, το ανέφερα στον φίλο μου, το είπε στον κύριο Τιρκαλά και τον διαβεβαίωσε πως θα υπάρξει consultation μια μερα πριν το χειρουργείο.

alex7

Well-Known Member
Εκλεισε. Μάρτιος 2022 ( ακριβής ημερομηνία εντός εβδομάδας ) , Starks , 4κ grafts σε διήμερη με κόστος περί των 4κ . Θα υπάρξει και consultation καθώς θορυβήθηκα λίγο με το παλικάρι που πρόσφατα πήγε εκεί και ο γιατρός μετά το extraction των g's δε θυμόταν τι είχε συζητηθεί, το ανέφερα στον φίλο μου, το είπε στον κύριο Τιρκαλά και τον διαβεβαίωσε πως θα υπάρξει consultation μια μερα πριν το χειρουργείο.
Δεν είχε διαθέσιμη πιο κοντινή ημερομηνία ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ManCyprus87

Well-Known Member
Αν μπορεί ας κάνει το consultation, τουλάχιστο 1 μήνα πριν την επέμβαση. Να έχει ξεκάθαρα όλα τα δεδομένα από πριν.

Gianney

Well-Known Member
Σίγουρα θα πρέπει να πάει νωρίτερα,για μετρήσεις αν κάνει,πλάνο , στρατηγική κτλ.Εδω ο Vlafo ένα εξάμηνο η χρόνο δεν θυμάμαι είχε contact.

jersey

Well-Known Member
Σίγουρα θα πρέπει να πάει νωρίτερα,για μετρήσεις αν κάνει,πλάνο , στρατηγική κτλ.Εδω ο Vlafo ένα εξάμηνο η χρόνο δεν θυμάμαι είχε contact.
Πάντως o vlafo παίζει να ειναι ο μοναδικός που το έκανε αυτό. Και όχι μόνο στον Tυρκαλά αλλά γενικά...

vlafo

Well-Known Member
Ναι αφού μου βγήκαν τα συκώτια στην έρευνα και ανάλυση,αλλά τελικά μόνο έτσι μπορούσα να πάρω το αποτέλεσμα που πήρα.
Φώτο με τα μαλλιά όλα ζελεδιασμένα που είναι καλύτερα τελικά έτσι.
Αλλά εγώ είμαι εγώ.

Συνημμένα

• 20211027_175210.jpg
    20211027_175210.jpg
    329.6 KB · Προβολές: 82

Legwg James

Well-Known Member
Θα προσπαθησω οσο περναει απο το χερι μου να βοηθησω και εγω. Υπάρχει και πιθανότητα να ανέβω εγώ μαζί του Σαλουγκα για να εχει παρέα. Σιγουρα παντως για το consultation τωρα που θα ξαναμιλησουν μεσα στη βδομάδα θα τον ρωτήσει αν ειναι εφικτο να το κανουν απο Ιανουαριο/ Φεβρουαριο.

Edit : 7-8 Μαρτίου είναι το διήμερο έπος. Καλή επιτυχία να έχει.

bobby

Well-Known Member
Ναι αφού μου βγήκαν τα συκώτια στην έρευνα και ανάλυση,αλλά τελικά μόνο έτσι μπορούσα να πάρω το αποτέλεσμα που πήρα.
Φώτο με τα μαλλιά όλα ζελεδιασμένα που είναι καλύτερα τελικά έτσι.
Αλλά εγώ είμαι εγώ.
Έχεις ξεσαλώσει με το μαλλί…. :p:p:p:p
Όπως είσαι βάλε και μια πανοραμική με το ζελέ. Μόνο έτσι θα φανεί αν (λέω αν, αν και για μένα σου το έξω ξαναπεί και από κοντά είσαι τούμπανο δεν θες τίποτα.. άσε κάβα για τα 60….:p:p:p:p) έχεις θέμα μεταξύ middle & crown που ελεγες.

jersey

Well-Known Member
Ναι όμως τα κατάφερε άψογα και το αποτέλεσμα το επιβεβαιώνει
Ναι εννοείται. Απλά λέω ότι μόνο αυτός το συζήτησε τοσο πολύ με τον γιατρό. Εννοείται θα πρέπει να πηγαίνεις προετοιμασμένος σε οποιαδήποτε κλινική και αν πας για να ξέρεις τι θα ζητήσεις και τι να απαιτήσεις να γίνει (όσο ειναι εφικτό), ώστε να πάρεις το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Μπλουζα