Συμφωνούμε Dr. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παραδέχεστε ότι υπάρχουν καλές κλινικές με ασφάλεια και γιατρούς και καλά αποτελέσματα με χαμηλότερες τιμές από Ελλάδα στην Τουρκία.
Έχω απαντησει σε παλαιοτερο ποστ ΠΟΛΥ αναλυτικά για τη σχεση μου με τους Τουρκους συναδελφους.
Αν μαλιστα δεν παραδεχομουν, δεν θα πηγαινα ως εκπαιδευτης στα workshop τους, ούτε η ISHRS θα διοργανωνε workshop εκει
Στα εξηγώ ωραία, γιατί δεν ακούς? Μάθε μπαλίτσα τόσο καιρό είσαι εδώ μέσα, κρίμα είναι. cvial γιατι να μην κανουν ολοι αυτοι αν η μεθοδος αυτη θα μπορουσε να ειναι οπλο στη φαρετρα τους και οχι μια μεθοδος που εχει ξεπεραστει? Ο Μαρας της hdc γιατι δεν κανει πλεον? ο Γεωργιου γιατι δεν κανει?
www.hairlossgr.com
Καμια από αυτες τις κλινικές δεν χρεωνει εξευτελιστικα διότι εργαζονται ιατροι με δεκετιες εμπειρια και αυθεντια.
Ας ειμαστε ειλικρινεις ομως
Το θεμα ειναι βαθυτερο φοβαμαι και πολλα από τα σχολια έχουν ....κοινωνικό ελατηριο!
Υπάρχουν πολλοι που πασχουν από το ιδιο "συμπλεγμα" των κομμουνιστικών καθεστωτων στην Ελλάδα.
Επιθυμούν διακαως οι ιατροί (και οι εκπαιδευτικοι) να αμειβονται πενιχρα ωστε να ειναι όσο γινεται πιο χαμηλα οικονομικα. Οι λογοι γνωστοι.
Το έχω ζησει μια ζωη ως φαινομενο, με ανοητους να μιλανε εξοργισμενα για ιατρούς - φακελακηδες, ενω ειναι ιδιωτες.
Οι αμοιβες στην Τουρκια δεν ειναι κάτι που με αφορα και σιγουρα δεν αφορά το θεμα μας.
Το θεμα μας ΔΕΝ ειναι αν εσεις η οποιοσδηποτε άλλος ΕΓΚΡΙΝΕΙ τις τιμες των ιατρων που ΚΑΝΟΥΝ καλη δουλεια στην Ελλαδα ή στο εξωτερικό.
Ουτε αν διαμαρτυρομαστε και εσεις και εγω για το χαμηλο επειπεδο των κλινικών στην Ελλάδα ή στο εξωτερικο που παρολο το επιπεδο, χρεωνουν σαν να ΕΧΟΥΝ επιπεδο.
Το θεμα ειναι πως στην τουρκια στις 950 από τις 1000 κλινικές χειρουργουν ΜΗ-ΙΑΤΡΟΙ, σε συνθηκες μαζικης παραγωγής, με κινδυνο για την ασφαλεια, την υγεια των ανυποψιαστων ασθενων και τα αποτελεσματα ειναι θλιβερα. Υπάρχουν εξαιρεσεις που ειναι μεσα στα ορια του τυχαιου.
Τυγχανει λογω του θεσμικού ρολο μου να γνωριζω ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ που εχουν γινει προς την ISHRS από ΚΑΤΑΣΤΡΕΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ!
Εσεις εχετε δει 2-3 επιτυχημενα περιστατικά και θεωρειτε πως εγω πολεμαω τους...Τουρκους γιατι ειναι φθηνοι.
Λυπαμαι, αλλα δεν έχετε αντιληφθει τη σοβαροτητα της καταστασης αν νομιζετε οτι τα κινητρα μου ειναι τοσο ταπεινα.