Έχεις δίκιο. Το νήμα καθάρισε και τα σχόλια μεταφέρθηκαν εδώ.
Από σήμερα διαγράφονται οριστικά από το φόρουμ τα κάτωθι μέλη:
@dimitris50423
@Tsek
@mic6
@Akis-multi
Πριν κάποιους μήνες επικοινώνησε μαζί μου άτομο από τον χώρο των μμ με στοιχεία για την παρουσία και τον ρόλο του Δημήτρη στο φόρουμ. Συναντήθηκα και συνομίλησα μαζί του. Είδα τα στοιχεία και μου αναλύθηκε με λεπτομέρεια το ιστορικό και οι διασυνδέσεις του. Μου ζητήθηκε να μην αποκαλύψω την ταυτότητα και τον λόγο της συνομιλίας γιατί ο χώρος των μμ είναι μικρός στην Ελλάδα και εξαρτάται οικονομικά από αυτόν το χώρο κάτι που υποσχέθηκα να το κάνω και θα το κάνω. Δεν ξέρω τις εσωτερικές σχέσεις όλης της ομάδας αλλά ούτε και με ενδιαφέρει. Η κοινή συμπεριφορά και ο κοινός στόχος είναι προφανής σε όσους διαβάζουν το φόρουμ. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Ο ένας κόβει ο άλλος ράβει.
Παρόλο που δεν έκανα τίποτα, ενώ έπρεπε, κράτησα μια στάση αναμονής μήπως και συμμορφωθούν, ανεβάζοντας τις "μπηχτές" στον Δημήτρη ο οποίος μαζεύτηκε κάπως. Αμέσως όμως το ρόλο τον ανέλαβε άλλος με αφορμή την παρουσία του γιατρού γιατί προφανώς η παρουσία του στο φόρουμ ενοχλεί πολλούς, άλλο να τα λέμε εμείς μεταξύ μας και άλλο να τα λέει ένας επαγγελματίας του χώρου, έχει άλλο ειδικό βάρος, είναι ασύμμετρη απειλή.
Από σήμερα αλλάζω και συμπεριφορά ως προς την ανεκτικότητα καταστάσεων που οδηγούν σε εκτροπές. Έχω δει την ταινία πολλές φορές και έχω βαρεθεί τις επαναλήψεις. Αυτό αφορά όλους και τον γιατρό και εμένα. Κομμένα τα σεντόνια που δεν προσφέρουν κάτι στην πληροφόρηση, κομμένες και οι "κοκκορομαχίες" . Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε αλλά κόσμια και με επιχειρηματολογία. Όποιος παραβεί αυτόν το κανόνα συστηματικά θα μπαναριστεί μόνιμα σε ανύποπτο χρόνο, ΟΠΟΙΟΣ και αν είναι αυτός. Προτιμώ τον καλό ουσιαστικό διάλογο λίγων παρά την χάβρα των πολλών.