Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

Πάνο,
το τι έδειξε 1 μελέτη δεν είναι απόλυτο ότι ισχύει για το κάθε οργανισμό-μην ξεχνάς ότι έπαιρναν 1 mg/24h από την αρχή και δεν ξέρουμε σε τι κλίμακα norwood ήταν,πως αντέδρασαν τους πρώτους μήνες και πολλά άλλα...

και πάλι,
την θεραπεία την κρίνουμε προσωπικά-ελάττωση τριχόπτωσης,πύκνωση τριχών,επανέκφυση

στο 8-10-12μηνο είναι όλος ο τζόγος 1 θεραπείας ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

Σπύρος είπε:
Πάνο,
το τι έδειξε 1 μελέτη δεν είναι απόλυτο ότι ισχύει για το κάθε οργανισμό-μην ξεχνάς ότι έπαιρναν 1 mg/24h από την αρχή και δεν ξέρουμε σε τι κλίμακα norwood ήταν,πως αντέδρασαν τους πρώτους μήνες και πολλά άλλα...

και πάλι,
την θεραπεία την κρίνουμε προσωπικά-ελάττωση τριχόπτωσης,πύκνωση τριχών,επανέκφυση

στο 8-10-12μηνο είναι όλος ο τζόγος 1 θεραπείας ;D

Σπυρο ναι δε λεω αυτο.....δε με ενδιαφερει τι νοργουντ ουτε σε ποιον δουλεψε και ποιον οχι......
απλα με παραξενευει και με μπερδευει το γεγονος οτι στις μελετες λενε οτι η dht στο αιμα μειωνεται περιπου 70% και σε μενα εχει μειωθει 25-30% ........η τριχοπτωση εχει ελατωθει......αλλα τι να πω κατι δεν ειναι σωστο......κατι δε μου παει καλα.....λες να παω να ρωτησω κανενα ορμονολογο???αλλα τσαμπα τα λεφτα θα χαλασω αυτο φοβαμαι....

seeker

Verified MM member

Εγω στη θεση σου απλα θα επαιρνα avodart. Αφου συνεχιζεις να χεις υψηλη DHT, παει να πει οτι ταυτοχρονα δεν εχεις sides. Με avodart ειμαι σχεδον σιγουρος (ακομα και αναλογικα αν το παρεις) οτι θα ριξεις τη DHT στο 1 και θα συνεχισεις να μην εχεις sides.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

panos1982 είπε:
Σπυρο ναι δε λεω αυτο.....δε με ενδιαφερει τι νοργουντ ουτε σε ποιον δουλεψε και ποιον οχι......
απλα με παραξενευει και με μπερδευει το γεγονος οτι στις μελετες λενε οτι η dht στο αιμα μειωνεται περιπου 70% και σε μενα εχει μειωθει 25-30% ........η τριχοπτωση εχει ελατωθει......αλλα τι να πω κατι δεν ειναι σωστο......κατι δε μου παει καλα.....λες να παω να ρωτησω κανενα ορμονολογο???αλλα τσαμπα τα λεφτα θα χαλασω αυτο φοβαμαι....
αυτό λέω-ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά στην φινα,διαφορετικά σε ποσοστό και μετά από διαφορετική διάρκεια θεραπείας
εγώ π.χ πριν αρχίσω φινα ήμουν στο 0,95 και μετά από 3-4 μήνες δεν είχα καμία αλλαγή στην εξέταση... :eek: ??? ;D

Panos1982

Well-Known Member

Σπύρος είπε:
[quote author=panos1982 link=topic=298.msg18302#msg18302 date=1253619614]
αυτό λέω-ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά στην φινα,διαφορετικά σε ποσοστό και μετά από διαφορετική διάρκεια θεραπείας
εγώ π.χ πριν αρχίσω φινα ήμουν στο 0,95 και μετά από 3-4 μήνες δεν είχα καμία αλλαγή στην εξέταση... :eek: ??? ;D

[/quote]

lol.....καλα σοβαρα μιλας τωρα????δεν επεσε καθολου????τουλαχιστον εισαι τυχερος ειχες μονο 0.95 εγω ρε γαμοτο παρ ολη τη φινα εχω 1.6 ειμαι 60% πανω απ το οριο......τι διαολο δλδ!!!!!!λες να μην ανησυχω δλδ???η σε 2-3 χρονια θα δω κανα crown να ανοιγει πισω και θα με βαρεσουν 8 εγκεφαλικα????
Ο χασσον που τον ρωτησα μου ειπε να αυξησω την δοση σε 1.5-2χλγ τη μερα....αλλα δε το ψηνω κατι τετοιο....

magic810

New Member

baybars είπε:
Γνωριζει κανείς αν μπορεί το Proscar να επηρεάσει τη φυσιολογική λειτουργία του θυροειδή?

Συμφωνα με τον δικο μου γιατρο...επειδη παρακολουθω τον θυροειδη μου...μου απαντησε οτι δεν επηρεαζει....

arhiatros

New Member

αυριο αρχιζω φινα τελικα, δεν μπορω να περιμενω αλλο... ηδη τα μαλλια μου εχουν αραιωσει τραγικα... ευχηθειτε μου καλη τυχη!
(regaine 5%- fungorall-shampoo aloe kai apo aurio 1/5 proscar)

Panos1982

Well-Known Member

Georgex6 είπε:
[quote author=panos1982 link=topic=298.msg18302#msg18302 date=1253619614]
Ο χασσον που τον ρωτησα μου ειπε να αυξησω την δοση σε 1.5-2χλγ τη μερα....αλλα δε το ψηνω κατι τετοιο....
οπα σου ειπε ο χασσον να πας στα 2mg???
[/quote]

ναι....μου ειπε να δοκιμασω πρωτα με 1.5χλγ και να δω αποτελεσματα και αν χρειαστει να παρω και 2 αλλα δε θελω......
Το αβοταρντ seeker το φοβαμαι για την ωρα........

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

arhiatros είπε:
αυριο αρχιζω φινα τελικα, δεν μπορω να περιμενω αλλο... ηδη τα μαλλια μου εχουν αραιωσει τραγικα... ευχηθειτε μου καλη τυχη!
(regaine 5%- fungorall-shampoo aloe kai apo aurio 1/5 proscar)
μην ανησυχείς-όλα καλά θα πάνε(θέλει αισιοδοξία-ψυχολογία πάνω απ'όλα)
υπομονή και επιμονή-καλά αποτελέσματα ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

σπυρο λες να βαλω κανα ρεβιβο τοπικα για περισοτερι μειωση της dht??? to ρεβιβο πως το βλεπεις κανει καλη δουλεια??γιατι απ οτι εχω διαβασει ειναι απ τα καλυτερα λενε....απλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια......
Αυτο αν το βαζω βραδι αφηνει λαδιλα στο μαλλι???? γιατι βαζω ζελε και θα ειναι ενα προβλημα η λαδιλα.....

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

panos1982 είπε:
σπυρο λες να βαλω κανα ρεβιβο τοπικα για περισοτερι μειωση της dht??? to ρεβιβο πως το βλεπεις κανει καλη δουλεια??γιατι απ οτι εχω διαβασει ειναι απ τα καλυτερα λενε....απλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια......
Αυτο αν το βαζω βραδι αφηνει λαδιλα στο μαλλι???? γιατι βαζω ζελε και θα ειναι ενα προβλημα η λαδιλα.....
κοίτα,
αν την ψάχνεις τοπικά/φυτικά,
και είσαι norwood 2,
το revivo είναι κορυφή-είναι πολύ λιπαρό (ειδικά σε λιπαρά μαλλιά φέρει απελπισία!!!) και δίνει αποτελέσματα >1 χρόνο χρήσης

σίγουρα δεν παίζει σύγκριση με φινα/σπιρο τζελ/κρέμα

dim74

Member

ειναι πραγματι το revivogen απιστευτα λιπαρο για τα μαλλια!εγω λουζομαι καθε βραδυ και αφου στεγνωσουν τα μαλλια μου το βαζω...ε το πρωι τα μαλλια μου ειναι σαν να εχω να λουστω μερες!πικρα!σε αντιθεση με το revivogen το crinagen δεν ειναι...

vayero

Member

Σπύρος είπε:
[quote author=panos1982 link=topic=298.msg18393#msg18393 date=1253838350]
κοίτα,
αν την ψάχνεις τοπικά/φυτικά,
και είσαι norwood 2,
το revivo είναι κορυφή-είναι πολύ λιπαρό (ειδικά σε λιπαρά μαλλιά φέρει απελπισία!!!) και δίνει αποτελέσματα >1 χρόνο χρήσης

σίγουρα δεν παίζει σύγκριση με φινα/σπιρο τζελ/κρέμα

[/quote]

Εννοείς ότι είναι καλύτερα από Revivogen;

vayero

Member

Αν παράλληλα με φιναστερίδη λαμβάνεται δραμαμίνη (κάποιες μέρες σε ταξίδι) κάθώς και κάποιο συμπλήρωμα (σπιρουλίνα ή ιπποφαές ή ω3/6/9) θα υπάρξει πρόβλημα; Το συκώτι ή οτιδήποτε άλλο στον οργανισμό μας θα επιβαρυνθεί; Να σημειώσω ότι έχω όζους θυρεοειδή και στο παρελθόν είχα πάρει και Thyrormone.

vayero

Member

Για την δραμαμίνη; Μπορεί να χρειαστεί σε κάποιο ταξίδι στο άμεσο μέλλον. Για τον θυρεοειδή, δεν παίρνω τώρα κάτι. Απλώς ρωτώ αν μπορεί να έχουν αλληλεπιδράσεις αυτά.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

λοιπόν,
αλληλεπίδραση-ιδιαίτερα "θέμα" στο ήπαρ-δεν παίζει,τουλάχιστον με αυτά που αναφέρθηκαν

με το αλκοόλ είναι το θέμα,την ηπατίτιδα και θρομβολυτικά φάρμακα σε καθημερινή χρήση(salospir,plavix κ.α)

Μπλουζα