Συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα λές. Αυτό το οποίο έχω δει είναι πως τα hair line του Αναστασάκη δεν είναι τόσο φυσικά. Είναι πολύ στρογγυλεμενα ενώ του Γκούρα είναι πιο τρίγωνα, που κατά τη γνώμη μου είναι πιο φυσικό για έναν άνθρωπο με τριχόπτωση.
Ναι, ο Γκούρας (απ' αυτά τα λίγα που βλέπω στο site του) τα παρακάνει συντηρητικά. Όπως το καταλαβαίνω απ' όσα έχω δει χονδρικά υπάρχει το εξής spectrum στο hairline desinging: τρίγωνο hairline (οι κρόταφοι περίπου κενοί, σαν ένα NW3-3.5, εδώ θα έβαζα τον Γκούρα)-rounded (ήπιο temporal recession, NW 2-2.5, εδώ θα έβαζα Αναστασάκη)-ακόμη λιγότερο rounded/προς το ευθύ (επιθετικό hairline, NW 1-1.5 όπως συχνά κάνουν επιδέξια οι Ισπανοί και τελείως ευθύ, οπως κάνουν άτεχνα τα hair mills).
Το τι προτιμάει κανείς έχει να κάνει με τον στόχο του. Μου φαίνεται κάπως κρίμα το να κάνει κάποιος μμ και να επιδιώξει ένα hairline ΝW 3.5 σαν αυτά του Γκούρα. Προσωπικά δεν βρίσκω τα hairlines του Αναστάκη αφύσικα. Πάλι προσωπική γνώμη, στο μέτρο που ένα hairline σε μία μμ μπαίνει ψηλά και είναι σχετικά πυκνό αυτό είναι κάτι που δεν το βλέπει συνήθως κανείς στην εξέλιξη της ανδρογενετικής αλωπεκίας, αφού η φυσική εξέλιξη είναι να μένει το forelock και να εξαφανίζονται τελείως οι κρόταφοι. Με αυτή την έννοια όλες οι μμ έχουν ένα βαθμό μη φυσικότητας, εκτός αν είσαι χαμηλό NW και μπορείς να αποκαταστήσεις hairline στο αρχικό της ύψος. Αλλά φυσικά συνήθως δεν θέλουμε να μένουμε NW 3-4, έστω κι αν αυτό είναι το απολύτως φυσικό και άρα αν κάποιος πάει να κάνει μμ δεν βλέπω λόγο γιατί να μην πάει για ένα πιο χαμηλό NW.
Φυσικά αυτά εξαρτώνται και από το πόσο προχωρημένη είναι η τριχόπτωσή σου και την ηλικία σου. Ένα hairline desing τύπου Γκούρα (hairline, όχι ο Γκούρας ως επιλογή γιατρού!) ίσως είναι οκ για κάποιον πιο μεγάλο άνδρα, τύπου 55-60+. Σε κάθε περίπτωση, δεν νομίζω ότι δεν θα μπορούσες να ζητήσεις ένα πιο conservative hairline από Αναστασάκη, αν αυτό σου αρέσει.
Επαναλαμβάνω πάντως ότι η βασική μου ένσταση με Γκούρα είναι ότι δεν βλέπω καν αξιόλογο αριθμό περιστατικών με επαρκή φύτρωση, δλδ το στοιχειώδες. Btw αν αρχίζεις τώρα την προσπάθεια αντιμετώπισης της τριχόπτωσής σου, η γνώμη μου είναι ότι η αγωγή (fin/dut & min) είναι πιο σημαντική από την μμ την ίδια, γιατί η διάσωση των native hair προέχει.