Γκούρας ή Αναστασάκης?

Chris34

Well-Known Member
Μετά από τόσες πληροφορίες μέσα στο φόρουμ και τόσα νήματα παρουσιάσεων να ρωτάμε για Γκούρα;
Αναστασάκη δεν θα πήγαινα για κανένα λόγο. Πανάκριβος για αυτό που προσφέρει μικρή συμμετοχή στην επέμβαση και αν δεν πάει κάτι καλά μπορεί να βρεθείς και μπλεγμένος αν θελήσεις να παρουσιάσεις κάπου το αποτέλεσμα.
Έχουν συμβεί παρόμοιες καταστάσεις και είναι γνωστές στο φόρουμ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

elk34

New Member
Άρα εκτός από Αναστασάκη μένει AHC,DHI,Seneca από τους γνωστούς με αρκετά αποτελέσματα Αθήνα αν δεν χάνω κάτι. Αφού επισκεφτώ 3-4 κλινικές θα ανοίξω τοπικ με την πληροφορία που θα έχω συλλέξει (ήδη πήγα σε 2) για περισσότερες γνώμες ή αν είναι να τα πάρω όλα ξούρα.

Για DHI δεν έχω ακούσει καλά λόγια αν και γνωστός μου πέτυχε καλό αποτέλεσμα εκεί. Μεμονωμένα αποτελέσματα όμως δε λένε κάτι γιατί και από Γκούρα γνωστό μου έχω καλό αποτέλεσμα. Αυτό που διαβάζω ότι Seneca ίσον DHI ισχύει - τι ακριβώς σημαίνει;

Επίσης είναι σημαντικό κριτήριο να είναι ο γιατρός μέλος του ISHRS ή δε λέει και πολλά - μπορεί να μπει κάποιος μέτριος;

JimKan1

Well-Known Member
Άρα μένει AHC,DHI,Seneca από τους γνωστούς με αρκετά αποτελέσματα Αθήνα αν δεν χάνω κάτι.

Τη BHR εχασες

Επίσης είναι σημαντικό κριτήριο να είναι ο γιατρός μέλος του ISHRS ή δε λέει και πολλά - μπορεί να μπει κάποιος μέτριος;

Τιποτα δεν λεει

Greg83

Member
Δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσω αλλά είχα κάνει μεταμόσχευση στον Γκουρ το 2012 με την μέθοδο strip. Το αποτέλεσμα φτωχό καθώς έβαλε πολύ λιγότερα grafts για το πρόβλημα μου (αριθμό δεν έμαθα ποτέ, γιατί δεν ασχολιόταν με αυτά και μάλιστα εκνευριζόταν αν επέμενες να ρωτάς πολλά!) ανύπαρκτη hairline και πολλά άλλα ωραία.
Τώρα για το αν έχει βελτιωθεί από τότε η εκτίμηση μου είναι ξεκάθαρα όχι.. Για αυτό θα σου πρότεινα να ψαχτείς αλλού και καλύτερα εξωτερικό (έστω Κύπρο). Αν θέλεις οπωσδήποτε Ελλάδα τότε βάλε και την BHR στη λίστα σου, έστω για κάποια εκτίμηση.
Χρειάζεται ψάξιμο και ελπίζω να κάνεις την καλύτερη επιλογή!

Τελευταία επεξεργασία:

Chris34

Well-Known Member
Άρα εκτός από Αναστασάκη μένει AHC,DHI,Seneca από τους γνωστούς με αρκετά αποτελέσματα Αθήνα αν δεν χάνω κάτι. Αφού επισκεφτώ 3-4 κλινικές θα ανοίξω τοπικ με την πληροφορία που θα έχω συλλέξει (ήδη πήγα σε 2) για περισσότερες γνώμες ή αν είναι να τα πάρω όλα ξούρα.

Για DHI δεν έχω ακούσει καλά λόγια αν και γνωστός μου πέτυχε καλό αποτέλεσμα εκεί. Μεμονωμένα αποτελέσματα όμως δε λένε κάτι γιατί και από Γκούρα γνωστό μου έχω καλό αποτέλεσμα. Αυτό που διαβάζω ότι Seneca ίσον DHI ισχύει - τι ακριβώς σημαίνει;

Για εμένα πιο πολύ σημασία έχει να έχει ο γιατρός καθημερινή επαφή με το αντικείμενο, (Αν κάνει 2 επεμβάσεις το μήνα πόσο καλός να είναι ; Αν όμως κάνει κάθε μέρα;
Να έχει δείξει αποτελέσματα που να με ικανοποιούν και να έχει κίνητρο να προσπαθεί για το καλύτερο.
Για αυτό διάλεξα Advanced hair clinics και ήμουν ανάμεσα στο να επιλέξω τη γιατρό Ανδρικοπουλου Αντωνία ή τη Μαρία Ζαμπουλακη. Και οι δύο είναι πάνω από 10ετια στην κλινική της Αθήνας και μετά από διάβασμα στο φόρουμ έχει αναφερθεί το όνομα τους κατά καιρούς. Τελικά έκανα με την πρώτη.
Θέλει μελέτη εντός και εκτός φόρουμ τα ζυγίζεις όλα και επιλέγεις.

elk34

New Member
Κατάλαβα. Αρκετά κατατοπιστικά.

Οπότε θα συνεχίσω με επισκέψεις, είχα κάνει ήδη την πρώτη σε μία από τις γνωστές κλινικές. Από ότι μου είπαν έχω μέτρια ίσια τρίχα, όχι τόσο καλή δότρια, norwood 4/5 και προσπαθώ να βγάλω άκρη με μινοξιδίλη (αυτή είναι μια χαρά, έπαιρνα και παλαιότερα για 9 μήνες και σταμάτησα επειδή βαρέθηκα) και φιναστερίδη (τοπική μια φορά τη μέρα από τη μία κλινική που επισκέφθηκα) . (33 ετών με τριχόπτωση από τα 15-16 και εμφανή αραίωση σε κροτάφους και στην κορυφή στα 21 - πάλι καλά που δεν είμαι τελείως άδειος βασικά τόσο νωρίς που ξεκίνησε, μετά τα 21-22 προχώραγε πολύ αργά η τριχόπτωση μέχρι τα 30).

Από ότι καταλαβαίνω η περίπτωσή μου χρειάζεται αγωγή οπότε προχωράω με την τοπική φίνα να μη χάνω έδαφος μέχρι να αποφασίσω κλινική.

Σας ευχαριστώ πολύ, μάλλον θα επανέλθω αφού κάνω κάποιες συνεδρίες με φωτο + πληροφορίες από όσα θα μου πουν να ακούσω απόψεις.

Το εξωτερικό δύσκολο καθώς υπάρχει σύζυγος και μικρά παιδιά.

Τελευταία επεξεργασία:

Giorgos30

Member

Seneca και dhi σημαίνει ότι κάποιοι φύγαν από dhi και φτιάξαν την Seneca, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου . Λίγα μοσχεύματα , δεν ξέρεις ποιος γιατρός θα σε κάνει και ο ιδιοκτήτης δεν είναι καν γιατρός , δεν μπορεί να βοηθήσει καν αν χρειαστεί και οι υπάλληλοι για τα ψίχουλα που παίρνουν αναλογικά με το τι πληρώνεις , πόσο καλή δουλειά να κάνουν . Ειδικά Αν είσαι δύσκολη περίπτωση θα κοιτάξουν να τελειώσουν και να φύγουν σπιτάκι τους νωρίς .

Legend

Active Member
Seneca και dhi σημαίνει ότι κάποιοι φύγαν από dhi και φτιάξαν την Seneca, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου . Λίγα μοσχεύματα , δεν ξέρεις ποιος γιατρός θα σε κάνει και ο ιδιοκτήτης δεν είναι καν γιατρός , δεν μπορεί να βοηθήσει καν αν χρειαστεί και οι υπάλληλοι για τα ψίχουλα που παίρνουν αναλογικά με το τι πληρώνεις , πόσο καλή δουλειά να κάνουν . Ειδικά Αν είσαι δύσκολη περίπτωση θα κοιτάξουν να τελειώσουν και να φύγουν σπιτάκι τους νωρίς .
Μπορείς να διαλέξεις με ποιο γιατρό θες να κανεις.

Επίσης αυτο που λες οτι αμα ενας γιατρός ειναι υπάλληλος σε μια κλινική δεν ενδιαφέρεται για τη δουλειά που κανει δεν νομιζω οτι ισχυει.
Και στην HDC της Κύπρου ο ιδιοκτητης της δεν ειναι γιατρός και ο Μάρας και η Βρυωνίδου δεν ειναι ιδιοκτήτες αλλά υπάλληλοι της HDC... Όπως επίσης και οι τεχνικοί-νοσηλεύτριες που δουλεύουν σε μια κλινική δεν θα ενδιαφέρονται επειδη δεν ειναι ιδιοκτητες;

Giorgiss

New Member
Φίλε μου κ ο Dr Tsakalos που έχεις κάνει εσυ μεταμοσχευση στη dhi ητανε.

LoverBoy

Well-Known Member
Αν λειτουργούν με τον τρόπο που λες φίλε μου "να τελειώνουμε να φεύγουμε"επειδή είναι υπάλληλοι τότε το ίδιο θα ισχύει κ για τους μεγάλους γιατρούς που έχουν το νοσηλευτικό προσωπικό για να βγάζει το 70-80% της μεταμόσχευσης(εξαγωγή-εισαγωγή)και παίρνουν ψίχουλα μπροστά σε αυτά που βάζει τσέπη ο γιατρός! Και αυτοί υπάλληλοι είναι αλλά έχουν χρέος απέναντι στον ασθενή να ολοκληρωθεί σωστά η διαδικασία της μεταμόσχευσης!Δεν είναι όπως τα λες γιατί υπάρχει πρωτίστως μεγάλη ευθύνη για τον άνθρωπο που έχουν μπροστά τους κ 2ον έχεις συμφωνήσει απο πριν για τον αριθμό των graft's -τιμη που θα τοποθετηθούν κ γνωρίζεις πάνω κάτω τι να περιμένεις!Απο εκεί κ πέρα η αγορά είναι ανοιχτή κ ο καθένας επιλέγει με βάση τα κριτήρια του!

TheodosisK

Member
Για εμένα πιο πολύ σημασία έχει να έχει ο γιατρός καθημερινή επαφή με το αντικείμενο, (Αν κάνει 2 επεμβάσεις το μήνα πόσο καλός να είναι ; Αν όμως κάνει κάθε μέρα;
Να έχει δείξει αποτελέσματα που να με ικανοποιούν και να έχει κίνητρο να προσπαθεί για το καλύτερο.
Για αυτό διάλεξα Advanced hair clinics και ήμουν ανάμεσα στο να επιλέξω τη γιατρό Ανδρικοπουλου Αντωνία ή τη Μαρία Ζαμπουλακη. Και οι δύο είναι πάνω από 10ετια στην κλινική της Αθήνας και μετά από διάβασμα στο φόρουμ έχει αναφερθεί το όνομα τους κατά καιρούς. Τελικά έκανα με την πρώτη.
Θέλει μελέτη εντός και εκτός φόρουμ τα ζυγίζεις όλα και επιλέγεις.
Αυτές δεν ειναι στην ADHC Ηρακλείου ή κάνω λάθος; Γενικά, καλά αποτελέσματα έχουν; Ρωτάω διότι εχω δικό μου που έκανε εδώ και δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα. Βέβαια ένα μέτριο αποτέλεσμα δεν λεει κάτι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chris34

Well-Known Member
Αυτές δεν ειναι στην ADHC Ηρακλείου ή κάνω λάθος; Γενικά, καλά αποτελέσματα έχουν; Ρωτάω διότι εχω δικό μου που έκανε εδώ και δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα. Βέβαια ένα μέτριο αποτέλεσμα δεν λεει κάτι.
Αυτές είναι στην Αθήνα φίλε στην κεντρική κλινική της Advanced hair clinics.
Έχουν κλινικές και σε άλλες πόλεις τις Ελλάδας. Εγώ για αυτές τις δύο είχα πληροφορίες και έτσι έκανα την επιλογή. Δες αν θες τις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει.

Giorgos30

Member
Μπορείς να διαλέξεις με ποιο γιατρό θες να κανεις.

Επίσης αυτο που λες οτι αμα ενας γιατρός ειναι υπάλληλος σε μια κλινική δεν ενδιαφέρεται για τη δουλειά που κανει δεν νομιζω οτι ισχυει.
Και στην HDC της Κύπρου ο ιδιοκτητης της δεν ειναι γιατρός και ο Μάρας και η Βρυωνίδου δεν ειναι ιδιοκτήτες αλλά υπάλληλοι της HDC... Όπως επίσης και οι τεχνικοί-νοσηλεύτριες που δουλεύουν σε μια κλινική δεν θα ενδιαφέρονται επειδη δεν ειναι ιδιοκτητες;
Ο Μαρας πολύ αμφιβάλλω πως δεν είναι εν μέρη ιδιοκτήτης, αποκλείεται να δουλεύει για έναν μισθό σε μια τόσο ακριβή κλινική , έχοντας μάλιστα και τέτοια φήμη ο ίδιος προσωπικά .
Παιδιά όσοι έχουμε επιχείρηση ξέρουμε ότι ο ιδιοκτήτης ενδιαφέρεται περισσότερο από τον καθένα για αυτή , και όταν ο ιδιοκτήτης δεν έχει ιδέα από μεταμόσχευση και είναι απλά επιχειρηματίας ΕΓΩ προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν το κεφάλι μου στην κλινική . Προσωπική γνώμη και ο καθένας κρίνει και έχει την δική του .

Giorgos30

Member
Φίλε μου κ ο Dr Tsakalos που έχεις κάνει εσυ μεταμοσχευση στη dhi ητανε.
Σωστά και είδα και περιστατικό του εδώ στο φόρουμ από το 2018 αν δεν κάνω λάθος , με 2000+ μοσχεύματα /ημερα με manual punch όταν οι περισσότεροι βγάζαν τα μισά .
Αν είναι να ρισκάρω σε μια εταιρία τύπου dhi , Seneca να τύχει πετύχω τον ένα ‘ Τσάκαλο’ που είναι ταλέντο και δουλεύει σκληρά για να κάνει καριέρα τότε δεν παίζω καλύτερα τζόκερ αδερφέ μου και αν πιάσω να πάω στον zarev

Giorgos30

Member
Αν λειτουργούν με τον τρόπο που λες φίλε μου "να τελειώνουμε να φεύγουμε"επειδή είναι υπάλληλοι τότε το ίδιο θα ισχύει κ για τους μεγάλους γιατρούς που έχουν το νοσηλευτικό προσωπικό για να βγάζει το 70-80% της μεταμόσχευσης(εξαγωγή-εισαγωγή)και παίρνουν ψίχουλα μπροστά σε αυτά που βάζει τσέπη ο γιατρός! Και αυτοί υπάλληλοι είναι αλλά έχουν χρέος απέναντι στον ασθενή να ολοκληρωθεί σωστά η διαδικασία της μεταμόσχευσης!Δεν είναι όπως τα λες γιατί υπάρχει πρωτίστως μεγάλη ευθύνη για τον άνθρωπο που έχουν μπροστά τους κ 2ον έχεις συμφωνήσει απο πριν για τον αριθμό των graft's -τιμη που θα τοποθετηθούν κ γνωρίζεις πάνω κάτω τι να περιμένεις!Απο εκεί κ πέρα η αγορά είναι ανοιχτή κ ο καθένας επιλέγει με βάση τα κριτήρια του!
Αδερφέ μου προφανώς και κάποιος υπάλληλος ακόμα και γιατρός είναι της άποψης να τελειώνουμε νωρίς να φεύγουμε . Δεν είπα ότι δεν κάνει σωστά την μεταμόσχευση, απλά δεν την κάνει στα μέγιστα δυνατά , με μειωμενεσ Πυκνότητες κτλ . Επίσης πως μπορείς να έχεις συμφωνήσει από πριν τα νούμερα όταν δεν σε έχει δει καν αυτός που θα στο κάνει δεν έχετε μετρήσει , όλο λάθος το σύστημα .
Όσο για τις κλινικές μεγάλων γιατρών που βάζουν και άλλους να κάνουν κομμάτια της μεταμόσχευσης , είναι εκεί ο επιβλέπων και δίνει ακριβείς οδηγίες και αν χρειαστεί κάνει και μόνος του αυτό που πρέπει να γίνει . Δεν είναι ένας επιχειρηματίας ή ένας επενδυτής κάπου στο υπερπέραν και οι άλλοι να κάνουν την δουλειά μόνοι τους .
Και επαναλαμβάνω εγώ αναφέρομαι στα δικά μου κριτήρια , ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και τις επιλογές του .

Legend

Active Member
Ο Μαρας πολύ αμφιβάλλω πως δεν είναι εν μέρη ιδιοκτήτης, αποκλείεται να δουλεύει για έναν μισθό σε μια τόσο ακριβή κλινική , έχοντας μάλιστα και τέτοια φήμη ο ίδιος προσωπικά .
Έχω την εντύπωση οτι δεν ειναι ιδιοκτήτης ούτε ο Μάρας ούτε η Βρυωνίδου στην HDC και ειναι απλά υπάλληλοι και πληρώνονται με μισθό από την HDC. Μπορεί να μας απαντήσει και o @John_John1 Για το ποιος ειναι ο ιδιοκτήτης της HDC και αν ειναι γιατρός.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Έχω την εντύπωση οτι δεν ειναι ιδιοκτήτης ούτε ο Μάρας ούτε η Βρυωνίδου στην HDC και ειναι απλά υπάλληλοι και πληρώνονται με μισθό από την HDC. Μπορεί να μας απαντήσει και o @John_John1 Για το ποιος ειναι ο ιδιοκτήτης της HDC και αν ειναι γιατρός.

Ένας είναι ιδιοκτήτης της κλινικής ο Κ. Παντελής Φτελέχας και είναι πολύ καλός κύριος αλλά δύσκολα τον βλέπει ασθενής.
Έχει επίσης αλυσίδα με κατάστημα από ρούχα στην Κύπρο.

Giorgos30

Member
μπορεί να είναι η εξαίρεση , μπορεί να έχει ο Μαρας ποσοστά από τα κέρδη δεν έχει και πολύ σημασία , εγώ το δικό μου σκεπτικό παρέθεσα για ποιον λόγο δεν θα πήγαινα σε αλυσίδα τύπου dhi, Seneca , medi jene.
Από τους δύο αν ήμουν Αθήνα και δεν μπορούσα να ανέβω με τπτ Θεσσαλονίκη θα πήγαινα Αναστασάκη !
Αυτά guys! Μην το πλατιαζουμε

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Οι γιατροι ανα grafts πρεπει να εχουν καποιο κερδος νομιζω αλλα οχι ποστοστα αλλα με την κλινικη.

Μπλουζα