Γνώμη για ΜΜ

alex7

Well-Known Member
Προφανώς δεν έβγαιναν επεμβάσεις να φανταστώ ώστε να αξίζει να ξοδεύει τον χρόνο του.
Θα πήγαιναν πολλοί για το consultation και όταν άκουγαν τιμή... Δεν βλέπω άλλο λόγο.
Η έχει πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνει
Όχι !Ουρα περίμεναν για επέμβαση .Αλλος είναι ο λόγος και έχει εξηγηθεί

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zzz0r

New Member
Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν έχεις σκοπό να λάβεις θεραπεία αν προχωρήσεις σε ΜΜ δεν θα πάρεις αυτό που θέλεις ή που έχεις φανταστεί καθώς είναι μεγάλη η έκταση αραίωσης!Με τα τοπικά θα πάρεις ένα μικρό μπουστάρισμα αλλά δεν θα είναι αρκετό!
Το πρόβλημα σου είναι μεγάλο και η δότρια σου δεν φαίνεται ικανή ενώ έχεις μάλλον ρέτρο (αλλά και πιθανώς και DUPA).
Εγώ δεν θα σου χαϊδέψω τα αυτιά και θα σου πω ωμά ότι χωρίς αγωγή δεν υπάρχει περίπτωση να παρεις κάτι που θα σε ικανοποιήσει εκτός αν έχεις πολύ χαμηλές προσδοκίες. Με αγωγή ίσως αλλά και πάλι μου φαίνεται πολύ δύσκολο γιατί έχεις αργήσει παρα πολύ….
Πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσεις με ένα πολύ έμπειρο γιατρό που θα σου πει με ειλικρίνεια τις επιλογές σου.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κακώς δίνετε τόσο μεγάλη σημασία στην αγωγή. Αυτές τις μέρες έχω μιλήσει με τους καλύτερους στην Ελλάδα τους οποίους μου τους πρότειναν μέσα από το forum και κανείς δεν έκανε αναφορά σε αγωγή από το στόμα, ενώ τους ρώτησα. συγκεκριμένα για αυτό και φυσικά είδαν και φωτογραφίες μου

bobby

Well-Known Member
Για να ξανακάνουμε μια μικρή αναδρομή στο θέμα Λορεντζο μια και συνεχώς ανακύπτει, η ιστορία έχει ως εξής.

Ο cvial μετά από την λεπτομερή έρευνα του αποφάσισε να κάνει ΜΜ σε αυτόν, γνωριστήκανε ταιριαξανε και γίνανε φίλοι. Ο Λορεντζο είναι λάτρης του kite surfing και ερχόταν Ελλάδα συχνά στις διακοπές του για kite.

Σε αυτό το πλαίσιο ο cvial τον έψησε να κάνει παράλληλα και cons για να σωθεί και ξεστραβωθεί κάποιος κόσμος (αναφορικά με το σε τι κατάσταση είναι και τι μπορεί να κάνει για την ΑΑ).

Σε επόμενο στάδιο, βλέποντας potential και επιθυμία βελτίωσης του επιπέδου ΜΜ στον Αναστασάκη του πρότεινε να έρθει ο Λορεντζο να κάνει μερικά χειρουργεία στην κλινική του αφενός για ανταλλαγή απόψεων και πρωτοκόλλων (κυρίως μονόδρομη βέβαια) αλλά και για κάποιους τυχερούς φορουμιτες που θα κάνανε ΜΜ στην Ελλάδα με Λορεντζο και τιμή καλύτερη από Ισπανία. Στην συνέχεια έψησε και τον Λορεντζο.

Αυτό έγινε σε 3 επισκέψεις νομίζω αλλά δε τσούλησε και πολύ καλά προς το τέλος λόγω θεμάτων που ξέρουν οι δυο γιατροί. Σε εμένα είπε κατά την ΜΜ μου ότι πολύ δύσκολα θα ξαναέρθει για ΜΜ στην κλινική του Αναστασάκη.

Τέλος επισημαίνω ότι αν κάποιος σκεφτεί σοβαρά όλους τους παράγοντες θα δει ότι για τον Λορεντζο το εν λόγω εγχείρημα δεν του προσέφερε τίποτα ούτε γνωστικά ούτε και οικονομικά σε σχέση με το να έκανε τις ΜΜ Ισπανία καθώς και μεγαλύτερα έξοδα είχε (εισιτήρια, ξενοδοχεία κλπ) και λιγότερα έσοδα (καλύτερη τιμή), σημαντικά μεγαλύτερη ταλαιπωρία (εκτός της έδρας του) και κυρίως μεγαλύτερο ρίσκο (για τους ασθενείς και το αποτέλεσμα). Κατά συνέπεια το έκανε με την καλή του την καρδιά και για τον φίλο του (και κατά συνέπεια το φορουμ).

bobby

Well-Known Member
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κακώς δίνετε τόσο μεγάλη σημασία στην αγωγή. Αυτές τις μέρες έχω μιλήσει με τους καλύτερους στην Ελλάδα τους οποίους μου τους πρότειναν μέσα από το forum και κανείς δεν έκανε αναφορά σε αγωγή από το στόμα, ενώ τους ρώτησα. συγκεκριμένα για αυτό και φυσικά είδαν και φωτογραφίες μου
Μπορείς να αναφέρεις ποιοι δεν σου ανάφεραν καθόλου για αγωγή από το στόμα;

LoverBoy

Well-Known Member
Φίλε μου αν θες να έχεις μαλλιά υπάρχει ένα πρωτόκολλο που το συστήνουν όσοι γιατροί είναι ενημερωμένοι και θέλουν να εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη ΜΜ που θα ικανοποιήσει τον ασθενή και δεν θα τον απογοητεύσει(Φίνα-Μίνο)!Απο εκεί και πέρα δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να το ακολουθήσει!Μπορείς να μας πει όμως αν θέλεις τι πλάνο σου πρότειναν οι γιατροί που επισκέφτηκες?

Μπλουζα