Γνώμη και συμβουλές για επιλογή κλινικής ΜΜ

alex7

Well-Known Member
Καλημέρα, μετά από αρκετή αναζήτηση αλλά και μελέτη στο forum κλίνω προς τις εξής κλινικές! Seneca, HDC, Αναστασάκης . Με τι σειρά θα τις κατατάσσατε? Θα σκεφτόμουν και σοβαρά το ενδεχόμενο να πάω εξωτερικό αλλά οι χρόνοι αναμονής είναι πάρα πολύ μεγάλοι!! θα άξιζε να περιμένω ή να κάνω εδώ? Είδα καλά αποτελέσματα και από τις τρεις αυτές κλινικές! όποιος έχει διάθεση και θέλει να μοιραστεί την γνώμη του θα το εκτιμούσα!! Λιγα στοιχεία για μενα: 42 χρόνων , με ήδη μια μικρής κλίμακας ΜΜ πριν 17 χρόνια περίπου και λαμβανω αγωγη με φιναστεριδη τα τελευταια 10 χρονια περιπου!
Μάλιστα !Δηλαδη πως ακριβως μελέτησες και κατέληξες στις συγκεκριμένες 3;Η Seneca είναι η πρώην DHI να σε πληροφορήσω .Τις άλλες τις μελέτησες από ανεξάρτητες παρουσιάσεις;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Καλησπερα, η περιπτωση συο παρουσιαζει ενδιαφερον για διαφορους λογους.
Καταρχας ξεκινωντας αραιωση απο τοσο μικρη ηλικια ειναι δεδομενο οτι εισαι σε αυτη την κατασταση λογω αγωγης.
Ποσο σημαντικο ο δερματολογος που θα πας να σε κατευθυνει σωστα ε....

Στην περιπτωση σου μιλαμε για καποιον με αρκετο μαλλι ο οποιος αναζητα κατι που θεωρω σπανια ψαχνουν στην Ελλαδα. Το μεγαλυτερο ποσοστο περιστατικων και εδω μεσα ειναι ατομα που κανουν επεμβαση σε μεγαλα NW.
Πιστευω οι ελληνικες κλινικες δεν εχουν τοση εμπειρια σε ΝW οπως το δικο σου, με αποτελεσμα να ρισκαρεις τη λεπτομερεια που χρειαζεται.

Ειδικα στις χειρουργικες διαδικασιες Ν.1 παραγοντας ειναι η εμπειρια.

Θεωρω, αλλο να μισογεμιζεις ενα αδειο κεφαλι και αλλο να θες να τελειοποιησεις κατι.
Αυτα ειναι οσα προσωπικα εχω αντιληφθει.

Οποτε αν εχεις το Μπατζετ κοιτα για κατι τοπ στο εξωτερικο.

Αν επρεπε να διαλεξω μεταξυ των κλινικων που αναφερεις, θα κοιταγα HDC και Αναστασακη. Για εμενα επιλογη Seneca ειναι ενα σκαλοπατι πιο κατω. Χωρις να σημαινει οτι δεν μπορεις και κει να παρεις ενα καλο αποτελεσμα.

pan@

New Member
Μάλιστα !Δηλαδη πως ακριβως μελέτησες και κατέληξες στις συγκεκριμένες 3;Η Seneca είναι η πρώην DHI να σε πληροφορήσω .Τις άλλες τις μελέτησες από ανεξάρτητες παρουσιάσεις;

ναι ακριβώς διάβασα αρκετά νήματα από τις μεταμοσχεύσεις και φυσικά τις ανεξάρτητες. Ειδικά για τη Seneca (ναι το είχα διαβάσει ότι είναι πρώην DHI) και για να είμαι ειλικρινής από τις επίσημες παρουσιάσεις της κλινικής δεν εντυπωσιάστηκα αλλά από τις ανεξάρτητες είδα ωραία αποτελέσματα και ειδικά από τον ΓΓ . Και για τον Mara είδα καλά περιστατικά και στο επίσημο site αλλά και σε ανεξαρτητα. Κοίτα εγώ τώρα ξεκινάω την αναζήτησή μου οπότε θα προσπαθήσω μέσα απο τα consultations να αντλήσω πληροφορίες από όσες περισσότερες πηγές μπορώ να δω τι θα μου προτείνουν αλλά και τις διαφορετικές προσεγγίσεις και θα αποφασίσω.

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
@pan@
Δωσε εμφαση εδω.
Και μιας και εισαι πριν τα cons, διαβασε απαραιτητα προσεκτικα αυτα:

Corona

Active Member
Ελλάδα μπορείς να κοιτάξεις και σε άλλες επιλογές με καλά αποτελέσματα όπως ο Τυρκαλας στη Θεσσαλονίκη, ο Άγγελος Κεραμιδάς που είδα σχολίασες σε ένα νήμα του, ο Chris Tsakalos και αυτός στη Θεσσαλονίκη….
Αθήνα μπορείς να κοιτάξεις και στην bhr clinic Athens…
Και στην Κύπρο μπορείς να ρωτήσεις και στην κλινική του Μιχάλη Γεωργίου που είναι πολύ καλός στις hairlines και τοποθετεί υψηλές πυκνότητες…

Γενικά μπορείς να πάρεις ένα αξιόλογο αποτέλεσμα σε οποία κλινική πας από αυτές που ανέφερα οποτε είναι θέμα δικό σου… αν θες κάτι top πας εξωτερικό βέβαια…

Τελευταία επεξεργασία:

pan@

New Member
Ελλάδα μπορείς να κοιτάξεις και σε άλλες επιλογές με καλά αποτελέσματα όπως ο Τυρκαλας στη Θεσσαλονίκη, ο Άγγελος Κεραμιδάς που είδα σχολίασες σε ένα νήμα του, ο Chris Tsakalos και αυτός στη Θεσσαλονίκη….
Αθήνα μπορείς να κοιτάξεις και στην bhr clinic Athens…
Και στην Κύπρο μπορείς να ρωτήσεις και στην κλινική του Μιχάλη Γεωργίου που είναι πολύ καλός στις hairlines και τοποθετεί υψηλές πυκνότητες…

Γενικά μπορείς να πάρεις ένα αξιόλογο αποτέλεσμα σε οποία κλινική πας από αυτές που ανέφερα οποτε είναι θέμα δικό σου… αν θες κάτι top πας εξωτερικό βέβαια…
Ναι ναι έχω στείλει και σε αυτούς στη Θεσσαλονίκη! Γενικά θα πάω όπου μπορώ γιατί έτσι θα μπορέσω να μαζέψω πληροφορίες για το ''κεφάλι΄΄μου και θα με βοηθήσει να αποφασίσω! Την κλινική BHR που αναφέρεις δεν βρήκα πολλές πληροφορίες στο forum.Εαν δεν κάνω λάθος 2 ανεξάρτητες και σκόρπιες αναφορές σε διάφορες συζητήσεις για τον Bisanga που απ΄ότι διάβασα θεωρείτε από τους καλούς. Αλλά δεν μπόρεσα να βρω πολλά περιστατικά. Μήπως μου ξεφεύγει κάτι στο forum και δεν αναζητώ σωστά? Εκλεισα κι εκεί consultation γιατί πολλοι την συστήνουν και την αναφέρουν σαν καλή αλλά δεν μπορω να βρω υλικό. Ποια η γνώμη σας συγκεκριμένα γι αυτή την κλινική ?

Chris34

Well-Known Member
Πολύ καλή ηλικία και νομίζω μπορείς να το αντιμετωπίσεις πολύ καλά. Επίσης από τις φωτογραφίες η δοτρια φαίνεται σούπερ.
Αυτό σημαίνει ότι φτιάχνεις ότι θέλεις μπροστά τα διαθέσιμα τριχοθυλακια είναι υπεραρκετά για να διορθώσεις όπως θες την αραίωση σου. Ρώτα σε κλινικές και ζητά να σου δείξουν και παρόμοιες περιπτώσεις με τη δική σου.
Και στην Advanced hair clinic ρώτησε. Seneca και κάποιες άλλες που αναφέρθηκαν για εμένα είναι πολύ πίσω σε αποτέλεσμα σε σχέση με την Advanced. Τους έχω δοκιμάσει για αυτό έχω άποψη.

pan@

New Member
Freitas και Couto από Ισπανία για το σενάριο σου, θεωρώ αξίζει να κάνεις ένα consultation μαζί τους.

Ναι έστειλα. Για Couto δεν έχει waiting list. Moυ είπαν απο Ιανουάριο να επικοινωνήσω για να μπω σε waiting list για cons..! Και απο τους άλλους περιμένω κάποια απάντηση.

piros75

Well-Known Member
Εγώ την άποψή μου την έχω γράψει και αλλού την γράφω και εδώ μιας και ζητάς σχετικές απόψεις: με κλειστά μάτια θα πήγαινα για τη δεύτερή μου μμ στη Seneca. Τη θεωρώ την πιο VFM κλινική στην Ελλάδα. Έκανα και consultation μαζί τους και εντυπωσιάστηκα ακόμα περισσότερο και από τους χώρους και από τον τρόπο που έγινε η εξέταση. Τον Γ. Στάθη που μου έκανε την εξέταση τον ήξερα και από την DHI αλλά η μία εξέταση από την άλλη δεν είχε καμία σχέση. Μακράν ανώτερη και αναλυτικότερη αυτή της Seneca.

JimKan1

Well-Known Member
Εγώ την άποψή μου την έχω γράψει και αλλού την γράφω και εδώ μιας και ζητάς σχετικές απόψεις: με κλειστά μάτια θα πήγαινα για τη δεύτερή μου μμ στη Seneca. Τη θεωρώ την πιο VFM κλινική στην Ελλάδα. Έκανα και consultation μαζί τους και εντυπωσιάστηκα ακόμα περισσότερο και από τους χώρους και από τον τρόπο που έγινε η εξέταση. Τον Γ. Στάθη που μου έκανε την εξέταση τον ήξερα και από την DHI αλλά η μία εξέταση από την άλλη δεν είχε καμία σχέση. Μακράν ανώτερη και αναλυτικότερη αυτή της Seneca.

Η Seneca ποσο χρεωνει το γκραφτ; 1,5 ευρω δεν ειναι; @John_John1 η HDC ειναι περιπου 2 αν κλεισεις μεσω του φορουμ νομιζω ε; για 50 λεπτα το γκραφτ παραπανω η HDC δινει σταθερα πολυ καλυτερα αποτελεσματα οποτε δεν θα ελεγα οτι η Seneca ειναι η πιο value for money. Αν ηταν 1 ευρω η Seneca το συζηταγαμε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Η Seneca ποσο χρεωνει το γκραφτ; 1,5 ευρω δεν ειναι; @John_John1 η HDC ειναι περιπου 2 αν κλεισεις μεσω του φορουμ νομιζω ε; για 50 λεπτα το γκραφτ παραπανω η HDC δινει σταθερα πολυ καλυτερα αποτελεσματα οποτε δεν θα ελεγα οτι η Seneca ειναι η πιο value for money. Αν ηταν 1 ευρω η Seneca το συζηταγαμε
Από 1,80 έως 2,20 ανάλογος την περίοδο και τον γιατρό.

piros75

Well-Known Member
Δεν χρεώνει με το γκραφτ αλλά με το περιστατικό. Εμένα μου είπαν ότι για περιστατικό 1 ημέρας στο οποίο αναμένουν να βγάλουν περίπου 2000 μοσχ θα μου χρεώσουν 3.000 ευρώ, οπότε ναι, αν κάνεις τα μαθηματικά περίπου 1,5 ευρώ/μόσχευμα. Πάρα ταύτα συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι η πιο VFM Κλινική στην Ελλάδα, αλλά αφού έβαλες και την Κύπρο στο κάδρο, θα έλεγα Έλλάδα και Κύπρο... γιατί 0,50Χ2000= ένα χιλιαρικάκι... δεν τα λες και μικρή διαφορά...

Μπλουζα