Γυμναστική μετά την ΜΜ

LoverBoy

Well-Known Member
Απευθείας η κρεατίνη δεν νομίζω οτι προκαλεί τριχόπτωση. Αυτό που συμβαίνει είναι κατα την γνώμη μου οτι η κρεατίνη συντομεύει την αποκατάσταση, δίνει περισσότερη ενέργεια στους μύες να δουλέψουν περισσότερο γρηγορότερα με αποτέλεσμα να δουλεύεις δυνατότερα και περισσότερο και αυτό να ανεβάζει την τεστοστερόνη σου. Οπότε δεν την ανεβάζει η κρεατίνη αλλά εσύ με την νέα έξτρα ενέργεια που πήρες. Οπότε εαν δεν κάνεις θεραπεία ανεβαίνει μαζί και η dht σου που είναι πολλαπλά πιο αποτελεσματική στο χτίσιμο μυών και γίνεται αυτό που γίνεται δηλαδή ενας πόλεμος στο κεφάλι. Εάν κάνεις θεραπεία οτι παραπάνω ορμόνη βρεί στο σύστημα σου θα την μειώσει όπως και πριν οπότε δεν βλέπεις τίποτα.
Λάζαρε στην περιπτωση δλδ που λαμβάνεις Φίνα αλλά και κρεατίνη μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα η μία ουσία στην άλλη?Κάτι σαν μπλοκάρισμα?ή δεν επηρεάζεται?

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dlazaros

Well-Known Member
Λάζαρε στην περιπτωση δλδ που λαμβάνεις Φίνα αλλά και κρεατίνης μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα η μία ουσία στην άλλη?Κάτι σαν μπλοκάρισμα?ή δεν επηρεάζεται?
Το φτωχό μυαλό μου δεν μπορεί να καταλάβει πως θα μπορούσε το ένα να μπλέξει με το άλλο.

LoverBoy

Well-Known Member
Παιδιά κατά τα λεγόμενα των Ισπανών ιατρών πότε είναι εφικτή η γυμναστική με έντονα βάρη μετά την Μεταμόσχευση μαλλιών?

Corona

Active Member
Παιδιά κατά τα λεγόμενα των Ισπανών ιατρών πότε είναι εφικτή η γυμναστική με έντονα βάρη μετά την Μεταμόσχευση μαλλιών?
νομιζω μετά από κανένα μηνα κάνεις κανονικά...με την στριπ μέθοδο δεν μπορεις να κανεις συντομα....εσυ ποτε άρχισες κανονικά???

alex7

Well-Known Member
Τα έχουμε ξανασυζητήσει και ξεκαθαρίσει αυτά στο παρελθόν !Την όγδοη μέρα μετά την μμ ξεκινάμε βάρη και προπόνηση .-

Corona

Active Member
Από μια κλινική που βρηκα στο ιντερνετ γράφει τουλάχιστον μετά από 2-4 εβδομάδες.

When can I start lifting weights after hair transplant?​

The timing for resuming weightlifting post hair transplant is typically recommended to be at least two to four weeks after the surgery. Heavy lifting places significant strain on the scalp and grafts, which can impede the healing process and increase the risk of complications. Therefore, it's crucial to approach weightlifting cautiously and ease back into your routine gradually to mitigate the risk of adverse effects on graft stability and overall outcomes

462578837_1382921419351725_4404785563225831204_n.jpg

LoverBoy

Well-Known Member
Τα έχουμε ξανασυζητήσει και ξεκαθαρίσει αυτά στο παρελθόν !Την όγδοη μέρα μετά την μμ ξεκινάμε βάρη και προπόνηση .-
Όγδοη μέρα είναι πολύ σύντομα αδερφέ!Θέλει τουλάχιστον 3 εβδομάδες να πεις ότι ξεκινάς σωστή προπόνηση!Ποιός είπε κάτι τέτοιο?Μόνο ήπια πράγματα όπως βάδισμα μπορείς τόσο γρήγορα!

Τελευταία επεξεργασία:

alex7

Well-Known Member
Όγδοη μέρα είναι πολύ σύντομα αδερφέ!Θέλει τουλάχιστον 3 εβδομάδες να πεις ότι ξεκινάς σωστή προπόνηση!Ποιός είπε κάτι τέτοιο?Μόνο ήπια πράγματα όπως βάδισμα μπορείς τόσο γρήγορα!
Συνάδελφε ο Lorenzo μου το είπε όταν τον ρώτησα .Σιγα μην θέλει η τρίχα 3 εβδομάδες για να δέσει .Μην μπερδεύετε το strip .Εκει έχουμε άλλη ιστορία .

LoverBoy

Well-Known Member
Συνάδελφε ο Lorenzo μου το είπε όταν τον ρώτησα .Σιγα μην θέλει η τρίχα 3 εβδομάδες για να δέσει .Μην μπερδεύετε το strip .Εκει έχουμε άλλη ιστορία .
Ήπια άσκηση ναι με τίποτα βάρη απο την 8η μέρα!Υπάρχει κίνδυνος πίεσης αλλά ο καθένας όπως νομίζει πράττει!

alex7

Well-Known Member
Ήπια άσκηση ναι με τίποτα βάρη απο την 8η μέρα!Υπάρχει κίνδυνος πίεσης αλλά ο καθένας όπως νομίζει πράττει!
Οχι.Βαρη ,body building για την ακρίβεια !Αυτο που δεν ήξερα και το άκουσα τότε ήταν ότι απαγορεύεται κουρευτική μηχανή στα μεταμοσχευμένα μαλλιά για 4.5 μήνες !Στην δότρια επιτρέπεται μετά από μερικές εβδομάδες γιατί η κουρευτική μηχανή τραβάει και μετά κόβει τις τρίχες.Εννοειται ότι κούρεμα με ψαλίδι επιτρέπεται.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Δεν έχω κρατήσει τις οδηγίες μετά τη μμ από τον Lorenzo .Εκει μέσα το γράφει για τις οκτώ ημέρες .Παρακαλω αν κάποιο μέλος έχει τις οδηγίες ας τις ανεβάσει για να πειστούν οι δύσπιστοι συνάδελφοι .

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν έχω κρατήσει τις οδηγίες μετά τη μμ από τον Lorenzo .Εκει μέσα το γράφει για τις οκτώ ημέρες .Παρακαλω αν κάποιο μέλος έχει τις οδηγίες ας τις ανεβάσει για να πειστούν οι δύσπιστοι συνάδελφοι .
Φίλε μου δεν είναι ότι δεν πιστεύουμε!Είπα παραπάνω ότι ο καθένας όπως θέλει πράττει!Ας κάνει και μπάντζι τζάμπινγκ ο άλλος δεν με ενδιαφέρει αλλά τόσο σύντομα βάρη και body building πρώτη φορά έχω ακούσει και δεν θα το έκανα και ο Θεός ο ίδιος να μου το έλεγε!

Harris_G

Well-Known Member
Παιδες χαλαρωστε λιγο δεν ειστε IFBB Pros να ζειτε απο αυτο...Οσο λεει και αλλο τοσο να αραξετε να αποκατασταθει οσο το δυνατον καλυτερα..

Μπλουζα