Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

giannis13 είπε:
α μπραβο...νομιζω καταληξαμε ωραια....

Το ολο θεμα ειναι απλο.......και ατομα που κανουν θεραπειες υπαρχουν....και ατομα με εμφυτευσεις.....και ατομα που το ξυριζουν.......ο καθενας κανει οτι νομιζει καλυτερο.....
και δε μπορεις να τον καταδικασεις γι αυτο.....
Εμενα δε μ'αρεσει η ξουρα....αλλα τι να κανω?? να πω του hopefull οτι κανεις μαλακια που το ξυριζεις???δε γινεται.....δικο του ειναι το κεφαλι....αυτος κρινει τι θα το κανει.....
Αλλα κι εγω αν δεν ειχα την δυνατοτητα να κανω μεταμοσχευση ειτε λογο χρηματων ειτε λογο φτωχης δοτριας ειτε γιατι φοβαμαι κτλ κτλ......οταν πηγαινα nw3-4 θα αναγκαζομουν να το ξυρισω.....καλυτερα ξυρισμενο παρα να φαινεται σαν καμμενο δασος........

M.M είπε:
(και δεν αναφερομαι σε εμενα, που βρισκομαι σε μακροχρονη σχεση, αν και φοβαμαι τι θα γινει, αν αυτη καποτε τελειωσει..).
Ευχαριστω για τη φιλοξενια.

Αυτο που λες ειναι μεγαλη κουβεντα και λεξη κλειδι για μενα.........
Τι θα γινει οταν τελειωσει......δλδ ολοι με την τριχοπτωση αισθανομαστε τοσο μειονεκτικα και ενας ειδος ανασφαλειας μεσα μας που ειμαστε ικανοι να μεινουμε σε μια σχεση ακομα κι αν δε περναμε καλα μονο και μονο απο φοβο στο να μην μεινουμε μονοι μας......και αντε να βρουμε αλλον/αλλη μετα.....αυτο σκεφτομαστε......
Επισης ακομα και μεσα στη σχεση αναγκαζεσαι να υποχωρεις σε καποια πραγματα για τον ιδιο ακριβως λογο......
Ενω οταν εχεις σωστο κ αξιοπρεπες κεφαλι εισαι πιο σιγουρος......ΠΙΟ ΑΝΕΤΟΣ......πιο ο εαυτος σου.....και πιστευεις πιο πολυ σε σενα......και αν τελειωσει αυτη η σχεση που λες.....εχεις το σθενος το κουραγιο.....το εγω....την ψυχολογια στο να κανεις μια νεα σχεση....πιστευεις σε σενα πιο πολυ......
Αυτη η διαφορα της ψυχολογιας που εχεις σε σχεση με πριν ειναι αλλο πραγμα.......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member

Συμφωνω απολυτα ρε πανο για το τελευταιο.Τωρα οσον αφορα τη κοπελια, ειναι προβλημα η αραιωση ναι θα το κοιταξω ΑΛΛΑ αναλογα το μεγεθος του προβληματος ομως μπορει μια γυναικα πιστευω να αντισταθμισει το προβλημα ειτε εχοντας ενα ωραιο σωμα η ενα ωραιο προσωπο-χαμογελο κλπ κλπ
(μιλαμε παντα για εξωτερικη εμφανιση και οχι χαρακτηρα και ειναι καθαρα προσσωπικη αποψη)

Panos1982

Well-Known Member

η ομορφια ειναι κατα κυριο λογο οπλο της γυναικας κ οχι του αντρα......
Ειναι πολυ πιο σημαντιοκο για μια γυναικα να εχει τα μαλλια της παρα για εναν αντρα.....
και στην τελικη στον αντρα ειναι συνιθησμενο να δεις και κανεναν καραφλο στο δρομο.....
για την γυναικα δεν ειναι συνιθησμενο.......και οι γυναικες πρεπει να νιωθουν εξαιρετικα δυσκολα οταν εχουν τετοιο προβλημα.....δε μπορω να το νιωσω αλλα καταλαβαινω οτι ειναι 10 φορες χειροτερο......
Τωρα αν εγω σαν παναγιωτης......θα εκανα σχεση με καποια με τριχοπτωση δε μπορω να το απαντησω απολυτα.....αλλα...κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εκανα σχεση με καποια που ειχε ενα σημαντικο προβλημα τριχοπτωσης.....
Δεν το αποκλειω 100% αλλα σιγουρα θα δυσκολευομουν πολυ να κανω σχεση.......
καλα εγω γενικα δυσκολευομαι να κανω σχεση γιατι ειμαι κατα των σχεσεων....αλλα λεμε τωρα.....

Hopefull

New Member

τωρα εγω θα τη πω την ατακα και ας με κραξετε...αν ηταν ωραια ξυρισμενη εμενα που θα μου την εδινε περισσοτερο lol.

Παντως δεν μπορω να φανταστω τι επιπεδο τριχοπτωσης μιλαμε...αν ειχε αραιο μαλλι μπορει ουτε καν θα το προσεχα σα κατι περιεργο....

Τωρα αν ηταν τελειως καραφλα και δεν ηθελε να τα ξυρισει ε ενταξει λογικα δε θα βγαινε ετσι εξω θα βαζε καμια περουκα...οποτε μια χαρα θα ταν για τις γυναικες ειναι και πιο λογικο η περουκα για τους αντρες ειναι λιγο who. Βεβαια θα τη γνωριζα με μαλλια ετσι οποτε οταν θα μου το λεγε θα μενα λιγο παγωτο...αλλα αν μ αρεσε πραγματικα και περνουσα καλα μαζι της και μου λεγε αυτο, μαλλον μετα θα την αγαπουσα και περισσοτερο γιατι θα λεγα κοιτα τι περναει το μωρο μου κατσε να το προστατεψω απο ολους τους κομπλεξικους που πανε να το χαλασουνε.

Panos1982

Well-Known Member

hopefull είπε:
μαλλον μετα θα την αγαπουσα και περισσοτερο γιατι θα λεγα κοιτα τι περναει το μωρο μου κατσε να το προστατεψω απο ολους τους κομπλεξικους που πανε να το χαλασουνε.

μα καλα που ζεουμε????που γινονται αυτα??? Στην αλικη στην χωρα των θαυματων???

Μ.Μ η άποψη μου είναι το μυστικό της όλης υπόθεσης είναι να συμβιβαστεί μια γυναίκα με το πρόβλημα αυτό ( που είναι εξαιρετικά δύσκολο ), να αγαπήσει τον εαυτό της έτσι, να προσπαθήσει να μη νιώθει μειονεκτικά όταν περιβάλλεται από γυναίκες που έχουν πλούσιο μαλλί. Εξάλλου πάντα θα υπάρχουν ωραιότερες γυναίκες , όπως και λιγότερες όμορφες από εσένα, εμένα και την κάθε γυναίκα. Το πλούσιο μαλλί μπορεί να κάνει μια γυναίκα πολύ πιο όμορφη αυτό είναι γεγονός, αλλά από την άλλη ένας άνθρωπος δεν είναι μόνο η εξωτερική του εμφάνιση και όταν μας συμβαίνει κάτι πρέπει να συμβιβαζόμαστε και να αγαπάμε κι έτσι τον εαυτό μας.

Αυτά τα γράφω γιατί τα έχω νιώσει και έκανα μεγάλη προσπάθεια για να ξανα-αγαπήσω τον εαυτό μου. Από τη στιγμή που λύση δεν υπάρχει νομίζω ότι πάντα θα υπάρχουν στιγμές που θα πέφτω ψυχολογικά αλλά νομίζω πως τώρα το έχω αποδεχτεί.

Σίγουρα αυτό που λέει ο Panos1982 είναι αλήθεια και πάρα πολλοί πιστεύω ότι έχουν την ίδια άποψη.. είναι περίεργο μια γυναίκα να έχει τέτοιο πρόβλημα γιατί η λέξη γυναίκα είναι συνδυασμένη με τη λέξη ομορφιά. Και ένα γυναικείο καραφλό κεφάλι δεν είναι κάτι το όμορφο…

Τώρα αν σε απασχολήσει κάποια στιγμή το θέμα με τους άντρες και αν θα σε θέλουν επειδή έχεις πρόβλημα τριχόπτωσης… ..Εγώ θα σου πω τη γνώμη μου αλλά εσύ δε ξέρω πως το έχεις μέσα στο μυαλό σου και δε ξέρω πόσο αραιό μαλλί έχεις γιατί παίζει μεγάλο ρόλο αυτό. Αν έχεις κάποια αραίωση και μπορείς να χτενιστείς και να μη φαίνεται τίποτα τότε νομίζω ότι δε τίθεται θέμα…εγώ τουλάχιστον δε θα ένιωθα άσχημα. Αν όμως το πρόβλημα είναι μεγάλο ή γενικά έχει μειωθεί το μαλλί σε πολύ μεγάλο βαθμό και έχεις χάσει την αυτοπεποίθηση σου ως γυναίκα τότε αυτό πρέπει να το δουλέψεις πολύ με τον εαυτό σου και αν δε μπορείς νομίζω ότι κάποιος ψυχολόγος ίσως να είναι απαραίτητος. Εγώ είμαι κατά των ψυχολόγων αλλά υπάρχουν άνθρωποι που τους βοηθάει να μιλάνε σε κάποιον 3ο, οπότε γιατί όχι;

Το συναίσθημα που ένιωθα για χρόνια ήταν ντροπή λες και είχα κάνει κάτι άσχημο… και είναι λάθος να νιώθει κάποια έτσι.
Εξάλλου όταν σε πλησιάζει κάποιος , σε βλέπει και μπορεί να καταλάβει αν έχεις πλούσια κόμη ή όχι! Τώρα αν σε απορρίψει κάποιος γι’αυτό; Ε και; Εσύ δεν έχεις απορρίψει κάποιον; Εκτός αν δε γίνεται αντιληπτό από την αρχή γιατί μπορεί κάποια να βάλει τρέσσες ή δε ξέρω κι εγω τι άλλο..εκεί δε ξέρω, το μόνο που έχω να πω είναι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για οποιαδήποτε συμπεριφορά. Αλλά το κατανοώ πλήρως το πόσο άσχημα μπορεί να νιώσει ένας άντρας να έχει μια γυναίκα με τέτοιο πρόβλημα γιατί κι εγώ που έχω το πρόβλημα όταν βλέπω κοπέλα στο δρόμο, το μάτι μου πάει εκεί κατευθείαν και μέσα μου πάντα λέω πόσο άσχημο φαίνεται σε μια γυναίκα κάτι τέτοιο.

Επίσης διάβασα σε ένα σου ποστ ότι δε συμμετέχεις γιατί δε το αντέχεις να μιλάς με τόσους άντρες για αυτό το θέμα. Αυτό νομίζω σε πάει ένα βήμα πίσω. Εξάλλου εδώ είναι καθαρά site τριχόπτωσης και στην τελική τι σε νοιάζει τι μπορεί να σκεφτεί ο καθένας εσύ είσαι εδώ για να βοηθήσεις τον εαυτό σου ΜΜ.

Hopefull καθόλου εύκολο δεν είναι για μια γυναίκα να βάλει περούκα! Και ειδικά όταν είσαι νέα μόνο που σκέφτεσαι την περούκα σε πιάνει σοκ! Όπως μπορεί να νιώσει ένας άντρας όταν του πεις ε σιγά βάλε ένα περουκίνι και είσαι ok, έτσι θα νιώσω κι εγώ αν μου πείς να πάω να φορέσω περούκα.

magic810

New Member

M.M ειναι λιγο ασχετο με το θεμα που συζητανε τα παιδια αλλα θελω να σε ρωτησω τι θεραπεια ακολουθεις....?

Hopefull

New Member

Panos1982 είπε:
[quote author=hopefull link=topic=257.msg29192#msg29192 date=1268692028]
μαλλον μετα θα την αγαπουσα και περισσοτερο γιατι θα λεγα κοιτα τι περναει το μωρο μου κατσε να το προστατεψω απο ολους τους κομπλεξικους που πανε να το χαλασουνε.

μα καλα που ζεουμε????που γινονται αυτα??? Στην αλικη στην χωρα των θαυματων???
[/quote]

ααχαχχααχαχαχχα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι φιλε σε αυτη τη ζωη και δεν εχουμε και τα ιδια βιωματα. Εσυ μπορει να εχεις περασει αλλες καταστασεις και θελεις μαλλια που λες για να μπορεις να βγαινεις πιο ευκολα απο σχεσεις που δε θελεις να εισαι και εισαι εκει αναγκαστικα. Εγω ισως λογο τυχης ποιος ξερει, ειμαι σε σχεση που ειμαι ολιγον τι στα μελια και παω για γαμο:)...οποτε τα σκεφτομαι υπο αλλο πρισμα, αν η δικια μου π.χ. ας πουμε εχανε τα μαλλια της ή επαιρνε παρα πολλα κιλα ή παθαινε τιποτα εγκαυματα δε μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να μη την αγαπαω. Εκει θα την προσεχα και θα την αγαπουσα ακομα πιο πολυ και θα αφιερωνομουν ακομα περισσοτερο σε εκεινη για να τη προστατεψω και να αντισταθμιζω απο τα περιεργα βλεμματα απο τους αλλους που θα τη κοιταζαν περιεργα και μπορει να την εκαναν να νιωθει ασχημα.

Οποτε οταν ακουω τετοιες καταστασεις και επειδη δεν εχω περασει καταστασεις οπου ειμαι με γκομενες που δε γουσταρα γενικα ειμαι της φασης που για να ειμαι με καποια πρεπει να μου κανει κλικ αλλιως καθομαι και μονος μου και γουσταρω κιολας. φανταζομαι λοιπον οτι για να μπλεξω με μια κοπελα που εχει τετοιο προβλημα θα μου ειχε κανει κλικ και αρα θα την ειχα πατησει, οχι επειδη μου αρεσε μονο επιφανειακα, αλλα επειδη θα μου αρεσε και σαν ανθρωπος. Αρα ναι μεν θα εμενα παγωτο οπως προειπα οταν θα βλεπα την αληθεια αλλα αμα τη γουσταρα θα τη γουσταρα και μετα, θα την εβλεπα και πιο προστατης αμα ειχε αδυνατο σημειο. Αμα βεβαια αποδεικνυοταν μ*λκισμενη ή δε ξερω τι, θα ειχε την ιδια τυχη που θα χε και οποιαδηποτε αλλη...αντε γεια

Στη τελικη ολοι διαφορετικοι ειμαστε αναλογα με το πως βλεπουμε τα πραγματα, εμενα δε θα με ενοιαζε πχ να φαοραει περουκα αμα χαλιεται...γυναικες ειναι εδω αλλες βαφονται και μεταμορφωνονται τα βραδια. Αν το προβλημα ηταν σαν το αντρικο τελειως και δεν ειχε μαλλια καi δεν γουσταρε τις περουκες...εγω ας πουμε το βλεπω πολυ sexy το ξυρισμενο κεφαλι σε μια γυναικα, ειχα δει σε αυτο το next top model μια μερα που τις ειχαν βαλει να φωτογραφηθουν με ξυρισμενο κεφαλι και καλα....μιλαμε ηταν θεες, οι γυναικες ειναι απιστευτα ωραια πλασματα σε σχεση με μας.

Hopefull

New Member

Χριστίνα είπε:
Hopefull καθόλου εύκολο δεν είναι για μια γυναίκα να βάλει περούκα! Και ειδικά όταν είσαι νέα μόνο που σκέφτεσαι την περούκα σε πιάνει σοκ! Όπως μπορεί να νιώσει ένας άντρας όταν του πεις ε σιγά βάλε ένα περουκίνι και είσαι ok, έτσι θα νιώσω κι εγώ αν μου πείς να πάω να φορέσω περούκα.

Χριστινα εχω μια φιλη που ειναι 33 χρονων και αν δε το προσεχε η δικια μου εγω δε θα το χα προσεξει ποτε το προβλημα και ακομα και οταν το παρατηρησα δε το ειδα σαν κατι ασχημο!!! Η μανα μου ειναι 70 χρονων και εχει τετοιο προβλημα και εντονο δεν ειναι καθολου ασχημο ακομα και για 70 χρονων γυναικα.Δε ξερω πολλα για τη γυναικεια τριχοπτωση αλλα απο αυτα που εχω δει και οταν βγαινω και απο το κυκλο μου ποτε δεν εχω παρατηρησει κατι ασχημο ή εχω ακουσει ποτε φιλο μου ποτε στη ζωη μου να λεει α ωραιο γκομενακι αλλα εχει αραιο μαλλι.

Οποτε φανταζομαι μονο αν γινει πολυ εντονο το προβλημα χρειαζεται να καταφυγει σε δραστικες λυσεις οπως περουκα ή να τα ξυρισει αν εχει κοτσια και της πηγαινει. τωρα φανταζομαι επειδη ειστε γυναικες και συγκρινεστε περισσοτερο απο εμας μπορει να χαλιεστε αλλα εγω σαν αντρας ποτε μα ποτε δεν εχω δει γυναικα και να προσεξω ποσο πυκνο μαλλι εχει lol.

aleksandros

New Member

Oπως ενας φαλακρος αντρας δεν τραβαει την προσοχη των γυναικων.
Ετσι και μια φαλακρη γυναικα δεν τραβαει την προσοχη των αντρων.
Εγω δεν θα εκανα ποτε σχεση με γυναικα η οποια εβλεπα οτι ειχε προβλημα με τα μαλλια.

ANAR

Well-Known Member

aleksandros είπε:
Εγω δεν θα εκανα ποτε σχεση με γυναικα η οποια εβλεπα οτι ειχε προβλημα με τα μαλλια.

Αν ειχες μια σχέση και στη πορεία εμφανιζόταν τριχόπτωση στην γυναίκα τι θα εκανες;;;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hopefull

New Member

aleksandros είπε:

Αν σκεφτεσαι ετσι για τον εαυτο σου και για τις γυναικες θα της εκανες και χαρη πιστεψε με

aleksandros

New Member

Αν ειχα σχεση και εμφανιζε φαλακρα στην πορεια θα την παρατουσα με τροπο και θα πηγαινα αλλου.
Δεν ειμαι του τυπου καθομε επειδη την λυπαμε και ειναι κριμα.

NGL

Member

aleksandros είπε:
Αν ειχα σχεση και εμφανιζε φαλακρα στην πορεια θα την παρατουσα με τροπο και θα πηγαινα αλλου.

αλεξ δεν ειναι ακριβως ετσι..
πως θα χαρακτηριζες εσυ μια γυναικα που θα σε παρατουσε για τον ιδιο ακριβως λογο την στιγμη που θα σου εχει πει ποσο σ αγαπαει,π.χ.?

aleksandros

New Member

αγγελε επειδη εμενα δεν με λυπατε κανεις και γω δεν προκειτε ποτε να λυπυθω για καμια γιαυτο το λογο και μονο.

ANAR

Well-Known Member

aleksandros είπε:
Δεν ειμαι του τυπου καθομε επειδη την λυπαμε και ειναι κριμα.

Aλεξανδρε εδω νομιζω εισαι λαθος :-[

aleksandros

New Member

Οι γυναικες ειναι ατομα με 2 προσωπα.
Καμια δεν χρειαζετε λυπηση, τον εαυτο σας να λυπαστε και μονο αυτον, κανεναν αλλον.

Panos1982

Well-Known Member

παιδια κακα τα ψεμματα οταν εισαι με μια γκομενα....αυτο που σε κανει να εισαι μαζι της ειναι καταρχην το ερωτικο στοιχειο......το ερωτικο στοιχειο ειναι το α και το ω σε μια σχεση.....
αν δεν υπαρχει το ερωτικο στοιχειο.....τι να εισαι με την γκομενα....τι να εισαι με το φιλο σου
το βαγγελη για καφε.....ειναι το ιδιο πραγμα.....
Η διαφορα αναμεσα σε ενα φιλο σου και σε μια γκομενα ειναι το ερωτικο στοιχειο.....
κατα τα αλλα....ολα τα υπολοιπα ειναι σχεδον ιδια......μπορεις να συζητας με τον εναν ειτε με τον αλλον....αλλα σεξ παθος και αινθουσιασμο μπορεις μονο με μια γκομενα να νιωσεις.....
οταν αυτα λοιπον για καποιο λογο....ειτε αυτος ειναι η τριχοπτωση.....παυουν να υπαρχουν.....γιατι να μεινεις σε μια σχεση???
δλδ αν εγω ξενερωσω με αυτο το προβλημα.....χασω την ερωτικη διαθεση.....και δεν με ελκυει ερωτικα αλλο μια κοπελα λογο της τριχοπτωση της.....τι πρεπει να κανω???? να κατσω μαζι της επειδη ειναι καλη κοπελα???? Καλη κοπελα μπορει να ειναι....δεν αλλαξε ο χαρακτηρας της....αλλα αν δε με ελκυει....η σχεση περνει δρομο.....
Πιστευω να καταλαβαινεται τι θελω να πω......
Η γνωμη του αλεξ ειναι οτι δε θελει να εχει διπλα του μια κοπελα με τριχοπτωση.....εγω τον καταλαβαινω.....και αν δε γουσταρει θα φυγει.....
Ο χοουπ δεν εχει προβλημα.....αυτος μπορει να μεινει.....και να γουσταρει κιολας.....
Ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια.....και ειναι δικαιωμα του να κανει οτι νιωθει....
Το ιδιο ακριβως μπορει να συμβει κ με το παχος....δλδ να εχεις μια σχεση και μετα να παχυνει και να μην σου αρεσει.......αν δε σου αρεσει κ δε σε ελκυει πια.....αρχιζει παλι να υπαρχει προβλημα......

Hopefull

New Member

Ποιος μιλαει για λυπηση ρε παιδια???αμα ειναι να μενεις επειδη τη λυπασαι ή νομιζεις οτι ειναι κριμα αστο καλυτερα...καλυτερα να φυγεις χαρη θα της κανεις

NGL

Member

aleksandros είπε:
αγγελε επειδη εμενα δεν με λυπατε κανεις και γω δεν προκειτε ποτε να λυπυθω για καμια γιαυτο το λογο και μονο.

αλεξ δεν σου μιλαω για λυπηση..εκει δεν το συζηταω!καλα θα κανεις και θα φυγεις..
μιλαω για περιπτωση που σε δενουν πολλα περισσοτερα πραγματα.
κοιτα ολοι μας κακα τα ψεμματα θελουμε να επιβεβαιωνομαστε ειτε στους φιλους μας ,ειτε στις παρεες μας και να εχουμε διπλα μας καποια κοπελα που θα την θαυμαζουν ολοι και αυτο θ αντανακλαται σ εμας..
ερχεται ομως η ωρα που εχεις πολυ μεγαλυτερες και ουσιαστικοτερες αναγκες απο εναν ανθρωπο που μοιραζεσαι τον περισσοτερο χρονο στην ζωη σου.
βλεπεις πανεμορφες γυναικες που ειναι πραγματικα ζωα και ανυποφορες..που δεν ξερουν καν να ...πηδι@υνται...
θα προτιμουσες λοιπον καποιες τετοιες ή καποια που εχει ολα τα υπολοιπα απλα ετυχε να εχει ενα προβλημα τριχοπτωσης?
προσεξε μιλαω για μια σοβαρη σχεση κι οχι για ξεπετες?

Μπλουζα