Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Αυτό που λέει ο Πάνος ισχύει 200%.

Οι γυναίκες έλκονται απο το alpha male του εκάστοτε γκρούπ, το φυσικό 'αρχηγό', ο οποίος αρκετές φορές -αλλά όχι όλες συνάδελφε Tatini- είναι όντως ο ωραίος/γαμώ/γουατέβερ.

Και δε λέω ότι ντε και καλά έχουν οι ωραίοι κουσούρια, αλλά να θες να πάρεις ένα σελέμπριτι και να το συγκρίνεις με μας τους "κοινούς θνητούς" του μεροκάματου είναι άκυρο και άτοπο και αν το κηνυγάς, μόνο δυστυχισμένος θα σαι. Απο κει και πέρα, κάνεις το καλύτερο που μπορείς για τον εαυτό σου, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!

Έχω γνωστούς που ενώ ήταν κούκλοι ήταν τεράστια μογγολάκια απο άποψη κοινωνικότητας και γαμούσαν μια στα δέκα φεγγάρια και άλλους που ενώ δε σου γέμιζαν το μάτι, έκαναν τρελό παιχνίδι.

Εννοείται, ως εστέτ μπάσταρδος ψηφίζω δαγκωτό κατηγορία Τούρμπο, Ωραίος+ Τυπάς αλλά είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kakashi

Member

εγω αυτο που λεω ειναι κατα ποσο η εμφανιση επηρεαζει τις σχεσεις μας με τις γυναικες....τωρα το ποσο επηρεαζει η εμφανιση μας την αυτοπεποιθηση μας ειναι αλλο θεμα κ εξαρταται απο το καθενα το ποσο σημασια δινει στην εικονα τ....αυτο που συνηθως γινετε ειναι οτι η φαλκρα μας κανει πιο ασχημους κ επειδη για τους περισσοτερους η εμφανιση παιζει πολυ ρολο μας πεφτει η ψυχολογια κ μετα χανουμε στο θεμα γυναικες...αν ομως καταφερει καποιος να το ξεπερασει τοτε δενθα εχει κανενα προβλημα

tatini

New Member

ApofasismenosPsyxakias είπε:
Οι γυναίκες έλκονται απο το alpha male του εκάστοτε γκρούπ, το φυσικό 'αρχηγό', ο οποίος αρκετές φορές -αλλά όχι όλες συνάδελφε Tatini- είναι όντως ο ωραίος/γαμώ/γουατέβερ.

Τώρα νομίζω αρχίζουμε και καταλαβαινόμαστε.

tatini

New Member

kakashi είπε:
εγω αυτο που λεω ειναι κατα ποσο η εμφανιση επηρεαζει τις σχεσεις μας με τις γυναικες....τωρα το ποσο επηρεαζει η εμφανιση μας την αυτοπεποιθηση μας ειναι αλλο θεμα κ εξαρταται απο το καθενα το ποσο σημασια δινει στην εικονα τ....αυτο που συνηθως γινετε ειναι οτι η φαλκρα μας κανει πιο ασχημους κ επειδη για τους περισσοτερους η εμφανιση παιζει πολυ ρολο μας πεφτει η ψυχολογια κ μετα χανουμε στο θεμα γυναικες...αν ομως καταφερει καποιος να το ξεπερασει τοτε δενθα εχει κανενα προβλημα

Εγώ αυτό που λέω είναι ότι άσχετα του τι βαρύτητα δίνουν οι γυναίκες στην εξωτερική εμφάνιση του άντρα, καλό είναι να φροντίζουμε τον εαυτό μας για να είμαστε όμορφοι ΓΙΑ ΕΜΑΣ. Σε πρώτη φάση αυτό. Από εκεί και πέρα, δεδομένου ότι οι γυναίκες δίνουν μια -έστω μικρή- σημασία στην εμφάνιση του άντρα, ακολουθώντας το πρώτο είστε ακόμα πιο σίγουροι ότι θα έχετε τη γυναίκα που επιθυμείτε.

Και η προηγούμενη παράθεση έγινε επειδή ο ψυχάκιας διευκρίνισε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ο αρχηγός της αγέλης είναι ο ωραίος/λεφτάς/γυμνασμένος. Συνήθως αρχιγιλίκι δεν πουλάς με 200 δάνεια να τρέχουν, εμφάνιση ζητιάνου και κοιλιά εγκύου στον 9ο μήνα -κυρίως επειδή αντί για αρχηγός περισσότερο μοιάζεις γελοίος.

aquilani

New Member

Φιλε Tatini, πρωτον πως εβγαλες οτι καποιος με προβλημα του τριχωτου της κεφαλής είναι ασχημος. Χαλαρωστε ρε παιδια, φαλακρα δεν σημαινει απαραιτητα και ασχημια. Δευτερον, αυτα που γραφω, οχι δεν ειναι παρηγοριά στον αρρωστο, ειναι οτι νιωθω απο προσωπικη εμπειρια. Τριτον, καμια γυναικα δε θα μεινει μαζι σου απο την αψογη εμφανιση σου.... κι αν μεινει, οταν αυτην την αψογη εμφανιση καποια στιγμη θα τη χασεις, και χασεις και τη γκομενα μαζι, τοτε ελα να μου πεις ποιος θα ηταν ο μαλακας της υποθεσης... Τεταρτον, ναι σε καποιες γυναικες ισως παιξει ρολο ενα ασχημο κεφαλι, εγω ρε φιλε δε θα κατσω να χαραμισω τη ζωη μου ομως μυξοκλαιγοντας για καποιες χαμενες μου τριχες. Και επειδη δεν το κανω, πιστεψε με εγω βγει κερδισμενος (δεν θελω να περιαυτολογω, αλλα πιστεψε με....). Και χαβαλε με τη καραφλα μου κανω, και φουλ ενεργεια εχω και 1002 αλλα πραγματα πανω μου προσεχω για να αρεσω πανω απο ολα σ εμενα. Αν καποιος βρισκει σωστο να χαλαει τη καθημερινη του ψυχολογια για τριχες, τοτε ναι ας συνεχισει να το κανει, μαγκια του, αυτος ζημιωνεται και αναζητα την ευτυχια σε μια ματαιοδοξη κατακτηση του ωραιου, κοινως ωραιοπαθης (tatini δεν παει για εσενα προς αποφυγη παρεξηγησεως, γενικα μιλαω). Ωρες ωρες μπαινοντας στο συγκεκριμενο φορουμ αναρωτιεμαι αν μιλαμε για τριχες η για καμια δυσβαχτατη ασθενεια, πραγματικα ειναι παραλογο ρε παιδια (ναι κ εγω μερικες στιγμες χαλιεμαι ρε παιδια και αναπολω το προ διετιας πλουσιο μαλλι μου,αλλα οχι σε τετοιο βαθμο ρε παιδια να το κανουμε σκοπο ζωης) . Εξαλλου δεν ειναι πλεον η τριχοπτωση τοσο σπανια οσο μια πεντηκονταετια πριν. Λογω κακης διατροφης και συγχρονης ζωης ολοι σχεδον οι αντρες απο ενα σημειο και μετα αρχιζουν την αραιωση, ειναι ενα συνηθες πλεον φαινομενο, που δεν χτυπαει τοσο πολυ ασχημα...
Εχω δει καραφλες και καραφλες να ειναι μαζι με ωραιες γυναικες και ξερετε γιατι; Γιατι πιστευω δεν το δειξαν ποτε τους.... Ειναι στ @@ τους, και απο αυτο βγηκαν κερδισμενοι. Αν εσυ φιλε μου tatini το θεωρεις το post μου ως παρηγορια στον αρρωστο, απλα σου τονιζω πως κανεις λαθος. Και επειδη ξερω σιγουρα πως νιωθεις γιατι καπως ετσι ενιωθα κ εγω (να υποθεσω πως εισαι σχετικα μικρος) και επειδη εχω αλλαξει οπτικη γωνια, πιστεψε με πως κανεις λαθος. Αν βρεις τον τροπο να αρεσεις σ εσενα, θα αρεσεις και σε αλλους, τελεια και παυλα (.-)

Hairboost

Member

ειναι πραγματικα αδικια ο αντρας να πρεπει να ειναι περιποιημενος,ομορφος,πλουσιος,ισχυρος,δημοφιλης,μορφωμενος για να πληρει τις προυποθεσεις να βρει απλα μια ωραια γκομενα ενω οι γκομενες απλα να εχουν οποιον θελουν για σεξ εφοσων ειναι ομορφες

tatini

New Member

aquilani είπε:
Φιλε Tatini, πρωτον πως εβγαλες οτι καποιος με προβλημα του τριχωτου της κεφαλής είναι ασχημος. Χαλαρωστε ρε παιδια, φαλακρα δεν σημαινει απαραιτητα και ασχημια. Δευτερον, αυτα που γραφω, οχι δεν ειναι παρηγοριά στον αρρωστο, ειναι οτι νιωθω απο προσωπικη εμπειρια. Τριτον, καμια γυναικα δε θα μεινει μαζι σου απο την αψογη εμφανιση σου.... κι αν μεινει, οταν αυτην την αψογη εμφανιση καποια στιγμη θα τη χασεις, και χασεις και τη γκομενα μαζι, τοτε ελα να μου πεις ποιος θα ηταν ο μαλακας της υποθεσης... Τεταρτον, ναι σε καποιες γυναικες ισως παιξει ρολο ενα ασχημο κεφαλι, εγω ρε φιλε δε θα κατσω να χαραμισω τη ζωη μου ομως μυξοκλαιγοντας για καποιες χαμενες μου τριχες. Και επειδη δεν το κανω, πιστεψε με εγω βγει κερδισμενος (δεν θελω να περιαυτολογω, αλλα πιστεψε με....). Και χαβαλε με τη καραφλα μου κανω, και φουλ ενεργεια εχω και 1002 αλλα πραγματα πανω μου προσεχω για να αρεσω πανω απο ολα σ εμενα. Αν καποιος βρισκει σωστο να χαλαει τη καθημερινη του ψυχολογια για τριχες, τοτε ναι ας συνεχισει να το κανει, μαγκια του, αυτος ζημιωνεται και αναζητα την ευτυχια σε μια ματαιοδοξη κατακτηση του ωραιου, κοινως ωραιοπαθης (tatini δεν παει για εσενα προς αποφυγη παρεξηγησεως, γενικα μιλαω). Ωρες ωρες μπαινοντας στο συγκεκριμενο φορουμ αναρωτιεμαι αν μιλαμε για τριχες η για καμια δυσβαχτατη ασθενεια, πραγματικα ειναι παραλογο ρε παιδια (ναι κ εγω μερικες στιγμες χαλιεμαι ρε παιδια και αναπολω το προ διετιας πλουσιο μαλλι μου,αλλα οχι σε τετοιο βαθμο ρε παιδια να το κανουμε σκοπο ζωης) . Εξαλλου δεν ειναι πλεον η τριχοπτωση τοσο σπανια οσο μια πεντηκονταετια πριν. Λογω κακης διατροφης και συγχρονης ζωης ολοι σχεδον οι αντρες απο ενα σημειο και μετα αρχιζουν την αραιωση, ειναι ενα συνηθες πλεον φαινομενο, που δεν χτυπαει τοσο πολυ ασχημα...
Εχω δει καραφλες και καραφλες να ειναι μαζι με ωραιες γυναικες και ξερετε γιατι; Γιατι πιστευω δεν το δειξαν ποτε τους.... Ειναι στ @@ τους, και απο αυτο βγηκαν κερδισμενοι. Αν εσυ φιλε μου tatini το θεωρεις το post μου ως παρηγορια στον αρρωστο, απλα σου τονιζω πως κανεις λαθος. Και επειδη ξερω σιγουρα πως νιωθεις γιατι καπως ετσι ενιωθα κ εγω (να υποθεσω πως εισαι σχετικα μικρος) και επειδη εχω αλλαξει οπτικη γωνια, πιστεψε με πως κανεις λαθος. Αν βρεις τον τροπο να αρεσεις σ εσενα, θα αρεσεις και σε αλλους, τελεια και παυλα (.-)

Δεν είπα ποτέ φίλε μου ότι τριχόπτωση = ασχήμια. Εσύ κάπου το 'χασες λέγοντας "Ο μιζερος, ηττοπαθης χαρακτηρας δεν πα να εχει μαλλι σαν του βαμβακουλα και εμφανιση αψογη, αν ειναι ηττοπαθης, ηττοπαθης θα παραμεινει και παντα θα χανει...". Και διευκρινίζω ότι συνήθως οι εμφανισιακά άψογοι δεν αισθάνονται καθόλου ηττοπαθείς. Τουναντίον. Μη λέμε τα αυτονόητα, πραγματικά είναι κουραστικό. Νομίζω πως αυτό που ήθελα να πω έγινε σαφές, αποκεί και πέρα όποιος δε θέλει να καταλάβει δε θα καταλάβει, γιατί απλά έχει φτιάξει τη δική του πραγματικότητα και ζει μέσα σ'αυτήν.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Για το φίλο που έγραψε πριν περί αδικίας:

Αυτό είναι ως τα 32 φίλε μου. (Μαθηματικά τώρα, δώσε βάση)

Οι γκόμενες απ'τα 15-32, κυριαρχούν στο παιχνίδι. Και η τελευταία πατσόλα θέλει να γαμηθεί, πετάει το τίποτά της έξω, πάει σ'ένα μπαρ, της την πέφτουν 20, διαλέγει τον καλύτερο -που σε σχέση μ'αυτή είναι έτη φωτός μπροστά στην αγορά κρέατος- και πάνε σπίτι.

Ο πιο γαμάτος τυπάς θέλει να γαμήσει απ'τα 16-20φεύγα, είναι τέλειος, ξεκωλιάζεται στη δουλειά και το πέσιμο, για να πάει σπίτι ΜΙΑ γκόμενα που συνήθως είναι και κατώτερη εμφανισιακά και θα του κάνει τη ζωή πατίνι σε λίγο καιρό.

Αν επιβιώσεις όμως αλώβητος ως τα 32-33, αν δεν μπαταλέψεις, σε περιμένει η γλυκιά, υπέροχη εκδίκησή σου. Οι "μουνάρες" των νιάτων έχουν σαπίσει στους νωθρούς γάμους που τόσο επιδίωξαν όταν σ'έφτυναν για τους "ασφαλείς", τα πιπίνια σε θεωρούν σπουδαίο και ώριμο και είσαι στα καραντουζένια σου.

Λίγη υπομονή και συνεχής αυτοβελτίωση σ'αυτό το σκοτείνο 26-32 διάστημα κοινωνικού αποκλεισμού και θα σαι τσίφτης :D

ANAR

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
Αναρ....τι διαολο ρε συ? γιατι σκαλωσες ετσι????
οχι δεν ειμαι δασκαλος για να κανω μαθημα......την αποψη μου λεω....
κι επειδη σαν παιδι κι εγω εχω περασει απο διαφορα σταδια....εχω μια προσωπικη εμπειρια πανω στο τι δουλευει καλυτερα και στο τι δεν δουλευει με τις γυναικες.....
Οσο για τον γαμο οχι δεν εχω παντρευτει και ουτε το θελω ακομα.....θα το κανω μονο κ μονο οταν θελησω να κανω παιδια....για κανενα αλλο λογο.....
αυτα που λεω για τον γαμο τα ξερω και απ τους γνωστους μου και τους θειους μου που μου λενε ολοι το ιδιο πραγμα.......και δε μιλησα για ολο το θεμα γαμος....αλλα για την σεξουαλικη ζωη μεσα στον γαμο.....εχει διαφορα το ενα με τ αλλο......

Οσο για την εμφανιση που λετε.........
φυσικα και παιζει ρολο.....αλλο να εισαι θανασης βεγγος και αλλο να εισαι πανος μιχαλοπουλος...

:lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:
Πλακα εκανα ρε φιλε γουσταρα να στην πω λιγο εχτες :D
Μην ψαρώνεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Οι γκόμενες απ'τα 15-32, κυριαρχούν στο παιχνίδι. Και η τελευταία πατσόλα θέλει να γαμηθεί, πετάει το τίποτά της έξω, πάει σ'ένα μπαρ, της την πέφτουν 20, διαλέγει τον καλύτερο -που σε σχέση μ'αυτή είναι έτη φωτός μπροστά στην αγορά κρέατος- και πάνε σπίτι.

Ο πιο γαμάτος τυπάς θέλει να γαμήσει απ'τα 16-20φεύγα, είναι τέλειος, ξεκωλιάζεται στη δουλειά και το πέσιμο, για να πάει σπίτι ΜΙΑ γκόμενα που συνήθως είναι και κατώτερη εμφανισιακά και θα του κάνει τη ζωή πατίνι σε λίγο καιρό.

:D :D συμφονω!! :D

Panos1982

Well-Known Member

ANAR είπε:

Πωωωωωωωωωω..........κι εγω καθομαι κ σου εξηγω σαν τον μαλακα???????
εγω νομιζα στραβωσες που ειπα για τους παντρεμενους.......αλλα δε πειραζει......
γαμο δεν ηθελες......ρουφα τωρα!!!!!

ANAR

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
[quote author=ANAR link=topic=257.msg41211#msg41211 date=1287467961]

Πωωωωωωωωωω..........κι εγω καθομαι κ σου εξηγω σαν τον μαλακα???????
εγω νομιζα στραβωσες που ειπα για τους παντρεμενους.......αλλα δε πειραζει......
γαμο δεν ηθελες......ρουφα τωρα!!!!!
[/quote]

Εγω φιλε ειμαι μια χαρα :beach: :beach: :beach:

Panos1982

Well-Known Member

στην μια χαρα ολοι το ιδιο ειμαστε!!!!!! στις τρομαρες ειναι που διαφερουμε........χαχαχαχα :p

sofia

New Member

Ρε παιδία διάβασα τις τελευταίες σελίδες του τόπικ και πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο που τα γενικεύετε.Για παράδειγμα μου έκαναν εντύπωση οι απαντήσεις του ψυχάκια.Γιατί τόσο μίσος για τις γυναίκες;και γιατί τις βάζεις όλες στο ίδιο τσουβάλι;Αυτό είναι κάτι πολύ άσχημο που το κάνουμε και εμείς αλλά και εσείς.Εμείς με το παραμικρό "όλοι οι άντρες είναι μαλάκες",εσείς "όλες οι γυναίκες είναι που....".Έχω βαρεθεί να τ'ακούω αυτό.
Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες(και μιλάω για την κατηγορία των σοβαρών γυναικών-ναι υπάρχουν και αυτές,όπως υπάρχουν και οι σοβαροί άντρες-) θέλουν απλά να έχουν δίπλα τους κάποιον που να ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ.Διάβαζα που λέγατε ότι οι γυναίκες προτιμούν τον "αρχηγό" της παρέας....ναι αν ο "αρχηγός" δεν λέει μπαρούφες(γτ αυτός που λέει μπαρούφες νομίζω μόνο κάτι χαζογκόμενες μπορεί να γοητεύσει) τότε αυτό ισχύει γιατί πολύ απλά με αυτόν τον τρόπο βγάζει έναν δυναμισμό και προκαλεί τον θαυμασμό του αντίθετου φύλου.Αυτό είναι κάτι αμφίδρομο άλλωστε και έχω πολλά παραδείγματα κ από προσωπική εμπειρία διότι πάντα ήμουν χαμηλών τόνων και πάντα στις παρέες που βρισκόμουν τις περισσότερες κατακτήσεις τις είχε η κοπέλα που ήταν η αρχηγός της παρέας.Θυμάμαι επίσης χαρακτηριστικά μία φορά όπου ήμουν με μία φίλη μου η οποία έχει πολύ αυτοπεποίθηση κ είναι κ πιο εξωστρεφής και ήρθε κ της μίλησε ένα παιδί το οπόιο όμως μετά απο λίγο άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον για μένα κ όταν μου είπε ότι ενδιαφέρεται τον ρώτησα ευθέως γιατί τότε πήγε στην φίλη μου κ η απάντηση του ήταν ότι ήμουν σοβαρή κ κλειστή κ κατά κάποιο τρόπο αυτό αποτρέπει τους άλλους......Λοιπόν νομίζώ ότι δεν λειτουργούμε με πολύ διαφορετικό τρόπο.Επίσης δεν είναι απαραίτητο ο "αρχηγός" της παρέας να είναι κ ο ωραίος της παρέας.

Να σας πω και κάτι που συνέβη πρόσφατα.Ήμουν με μία παρέα φίλων εκ των οποίων ο ένας είναι καραφλός τελείως και κάποια στιγμή χόρευε μπροστά μας ένα μεγάλος σε ηλικία άντρας επίσης καραφλός αλλά χόρευε με πολύ αστείο τρόπο και μου λέει εκέινη την ώρα "τον βλέπεις αυτόν εδώ τον καράφλα;"και απαντάω απορημένη ναι γιατί λέω μα καλά πάει να μου τον κοροιδέψει τώρα;κ μου απαντάει " εε αυτός είμαι εγώ σε 20 χρόνια".Αυτό ήταν κάτι που με έκανε να γελάσω,να τον παραδεχτώ που είναι ακομπλεξάριστος και ανέβηκε κ πολύ στα μάτια μου.
Σόρρυ για την παρεμβολή μου στο αμιγώς αντρικό τόπικ.

tatini

New Member

Ο αυτοσαρκασμός είναι α) το καλύτερο όπλο για να αφοπλίσεις τον άλλον και β) ένας εύκολος τρόπος για να ξορκίσεις το πρόβλημα. Σχετικά με το αν ο ωραίος είναι ο αρχηγός της παρέας... όχι, δεν συμβαίνει πάντα, αλλά στην πλειονότητα των περιπτώσεων ισχύει. Είναι όπως με τις γυναίκες, που η πιο όμορφη/πλούσια/bitch είναι και η πιο popular στις παρέες. Ο δυναμισμός προϋποθέτει να συγκεντρώνεις χαρακτηριστικά που δε φέρει ο μέσος όρος, αλλιώς στην τελική γυρνάς και του λες του άλλου: "ρε άντε τράβα που είσαι σαν τον Καραγκιόζη και δεν έχεις λεφτά για έναν καφέ και μου το παίζεις Θεός του σύμπαντος". Ο δυναμικός και cocky τύπος γνωρίζει ότι υπερέχει στα σημεία, κι εκεί ακριβώς εντοπίζεται η πηγή της μεγάλης του αυτοπεποίθησης. Επίσης, η ένστασή μου έγκειται στο ότι κάποιοι προσπαθούν να ακυρώσουν την αξία της ομορφιάς και να περάσουν το μήνυμα ότι το να έχεις καλή εμφάνιση είναι εντελώς άσχετο με την γενικότερη ψυχολογία σου και τα επίπεδα αυτοπεποίθησής σου, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Βασικές αρχές της ψυχολογίας. Γι' αυτό και όταν ακούω τέτοια πράγματα πιστεύω ότι αυτοί που τα λένε πολύ απλά παίζουν το ρόλο της αλεπούς που δε φτάνει τα σταφύλια.

aquilani

New Member

Φιλε tatini, δεν ξερω αν εγω ειμαι ενας απο τους παραληπτες των τελευταιων γραμμων του μηνυματος σου. Συμφωνώ εν μερει με αυτό που λες με την εμφάνιση, εξάλλου και εγω θα την προσέξω όσο παραπάνω μπορώ, ακόμα και το θεμα της τριχόπτωσης. Αυτό που ήθελα να τονίσω με τα ποστ μου (ισως οντως το εκανε να φαινεται λιγο ακραιο) ειναι οτι δεν ειναι αυτοσκοπός η εμφάνιση για να εχεις επιτυχιες στο συναισθηματικό τομέα, δεν αρκει. Ως ενα σημειο θα προσεξεις το να εισαι οσο καλυτερος για να αρεσεις στον εαυτο σου πανω απ ολα, αλλα μην ισοπεδωνουμε την κατασταση οπως μερικοι εδω μεσα, με αποψεις του στυλ ΄΄αντε τωρα με την καραφλα να βρεις γυναικα'' , και ''ποια θα μας θελει τωρα που παχυναμε;'' . Πιστευω να συμφωνεις με τα παραπανω. Ξανατονιζω οτι ισως με τον τροπο στα προηγουμενα ποστ μου να φανηκα και εγω λιγο ισοπεδωτικός ως προς το θεμα αυτο, αλλα η εμφανιση για μενα ειναι ενα θεμα που σαφως παιζει ρόλο στη γυναικα, αλλα οχι το μοναδικό, και οχι 100% απαραιτητο.... Ελπιζω να εγινα σαφης, και πιστευω πως δεν διαφωνεις με τα παραπανω...

xk

Active Member

tatini είπε:
Επίσης, η ένστασή μου έγκειται στο ότι κάποιοι προσπαθούν να ακυρώσουν την αξία της ομορφιάς και να περάσουν το μήνυμα ότι το να έχεις καλή εμφάνιση είναι εντελώς άσχετο με την γενικότερη ψυχολογία σου και τα επίπεδα αυτοπεποίθησής σου, κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

δεν προσπαθουν να κανουν αυτο...αλλωστε 8)

about_us_callout.jpg

απλα σε σχεση με σενα σκεφτονται πιο προσγειωμενα κι εχουν τις δικες τους εμπειριες ο καθενας.Εσυ με αυτα που γραφεις ειναι λες και περιτριγυριζεσαι μονίμως απο ομορφο κοσμο,δε ξερω μπορει να εισαι παιδι του lifestyle και του men's health...σε τετοιο κοσμο φιλε μου ναι το α και το ω ειναι να εισαι ομορφος...

σε κοσμο επιστημονων το α και το ω ειναι να σαι μορφωμενος

σε κοσμο κουτσομπολιου το α και το ω ειναι ξερεις μυστικα

στον κοσμο του φυσιολογικού που ειναι οι περισσοτεροι παιζουν ρολο απλα καθημερινα πράγματα..τι χρειαζεσαι για να περνας καλά σ αυτο το κοσμο...να σαι ομορφος?να σαι εξυπνος?να χεις λεφτά?...οτι εχεις καλο ειναι...αλλα ειναι τιποτα μπροστα στο να εχεις καλό χαρακτηρα καλους φιλους και να εχεις ανθρωπους κοντα σου που ξερουν τις εννοιες αλληλοβοηθεια κ αλληλοσεβασμος.Αληθεια χρειαζεται να εισαι ομορφος για να εχεις αυτα τα απλα πραγματακια?

Αυτο ειναι πηγη αληθινης χαρας και καλης ψυχολογιας κι οσοι δε το χουν νομιζουν οτι ειναι ευτυχισμενοι...ειτε εναι ομορφοι ειτε ασχημοι.Και θα το καταλάβουν στην πορεια.

π.ς..ο Ωνασης ειχε τα παντα(γυναικες,λεφτα,δοξα) αλλα αργοτερα καταλαβε ότι δεν ειχε τιποτα

xk

Active Member

μια απορια γενικου περιεχομενου...το συζηταγα μ ενα φιλο και ακρη δε βρηκαμε...

Πως γινεται οταν βγαινω με τον φιλο μου τοσα χρονια να πηγαινουμε για καφε τα 2 μπακουρια και στην καφετερια να μην εχουμε ανταποκριση απο γυναικεια βλεματα...ελαχιστα πραγματα...
ενω οταν βγαινω εγω μονο με την αδερφη/ξαδερφη/φιλη/υποψηφια γκομενα να γαμιουνται ολες να με κοιτανε...και το ιδιο να συμβαινει και στον φιλο μου.

νομιζω εμεις οι αντρες δεν το κανουμε,αν μας αρεσει καποια τη χαζευουμε ειτε ειναι μονη ειτε με αλλη κοπελα ειτε με αντρα...

Μπλουζα