Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

baldy

Member
δεν ειπα οτι αν εισαι μαπας και εχεις μαλλια βρισκεις γυναικα.Γιατι τα συγχεουμε.

Η καραφλα σε ριχνει πολλα σκαλια στην εμφανιση με οτι μπορει να σημαινει αυτο,σε σενα και την ψυχολογια σου και στην εξωτερικη σου εμφανιση και με οτι μπορει να σημαινει αυτη προς το γυναικειο φυλλο.

αν εσεις πιστευεται οτι πχ ο ηθοποιος που θα σας δειξω μπορουσε να ειχε την ιδια γοητεια πριν και μετα τι να πω http://www.rahalhairtransplant.com/wp-content/uploads/2012/09/mmhairloss.jpg

οπου παρεπιπτωντος στην δευτερη ειναι ισα με 5-6 χρονια μεγαλυτερος,δως του οση αυτοπεποιθηση θες και χαρακτηρα,και κανε τον αλλο ανασφαλη.Τον δευτερο θα το κοιτανε περισσοτερο και ας ειναι ο ιδιος στην ουσια ανθρωπος αλλα με 'χειροτερο χαρακτηρα'.Και το λογικο μετα φαλακρα δεν ειναι να γινεις καλυτερος απο αποψη ψυχολογιας και αυτοπεποιθησης,πρεπει να κανεις προσπαθεια να μεινεις ο ιδιος που ησουν πριν εσωτερικα ποσο μαλλον να καλυτερεψεις.Οποτε αν με μαλλια πετυχενες 10 πραγματα τωρα σιγουρα θα πετυχενες λιγοτερα και ας μην αλλαξεις καθολου δεδομενου οτι ο ανθρωπος ειναι αυτος που ειναι και οτι βελτιωση κανει ειναι αργη και σε μικρο βαθμο, που μαλλον βελτιωση δεν θα κανει γιατι οπως ειπα πριν γ... ψυχρη λογικη

οπως ενας γερος,μπορει να ειναι με μια καλη γκομενα ετσι και ενας φαλακρας μπορει αλλα αυτο δεν μου λεει κατι εφοσον αυτοι ειχαν πολλα αλλα προσοντα για να το πετυχουν αυτο

αν η φαλακρα ηταν κατι το επουσιωδες δεν θα υπηρχαν ολλες αυτες οι θεραπειες,δεν θα υπηρχε αυτο το φορουμ,δεν θα διακυνδινευε κανεις την υγεια του για να τη αποφυγει αλλα ακριβως επειδη σε γ.... για αυτο υπαρχουν τοσα τοπικς τοσες θεραπειες κτλπ

weznem είπε:
baldy είπε:
Στη σημερινη κοινωνια ενας υγιεις νεος πχ στα 25 κοιταζει να ζησει τη ζωη του και να αποκτησει εμπειριες,ο κομπλεξικος κοιταζει να δεσμευτει.

δεν μπορεις να γενικευεις, ο τροπος που σκεφτεται και συνεπως αποφασιζει για την εξελιξη της ζωη του(οσο την οριζει αυτος και οχι η μοιρα)ειναι μοναδικος προσωπικος..υπαρουν ανθρωποι που δεν τους λεει τιποτα να γαμανε απο δω και απο κει,αλλα επιζητουν αλλα πραγματα νωριτερα απο καποιους αλλους λογο ωριμοτητας..θελουν μια επαφη ψυχικη με την κοπελα να εχουν εναν ανθρωπο να επικοινωνησουν κτλ..δεν ειναι κομπλεξικοι..
το δυσκολο ειναι οτα θες και τα 2 οπως εγω και προσπαθεις να μην απατας διοτι σε καποιες γυναικες δεν αξιζει τετοια συμπεριφορα,οταν ειναι διαμαντια οπως αυτη που εχω εγω εδω και 5χρονια και ας ειμαι 25..και εννοω διαμαντια στα παντα απο το σεχ μεχρι το χαρακτηρα,εξωτερικη εμφανιση..εκει αλληλοσυγκρουεσαι με τον εαυτο σου.. ξερεις οτι ενα εφημερο πηδημα θα το μετανιωσεις πικρα αργοτερα αν χασεις μια κοπελα που αξιζει και σε αγαπαει,και δενσκεφτεται οτι σε γραφει στο μουνι της απλα θελει λιγη π@υτσα και ανδεν την δωσεις δεν σε υπολογιζει..
εχω φιλο που δεν πηγε ποτε σε μπουρδελο και με ολες τις μουναρες αηδιαζε διοτι ελεγε οτι ειναι βρωμιαρες, στυλ σασα μπαστα και τετοιες ωραιες αλλα ...κοριτσια για σπιτι..ηθελε να νιωσει κατι για καποια..δυσκολη περιπτωση για ανδρα αλλα υπαρχουν φιλε και αυτοι..ολα παιζουν στη ζωη..

Ναι εδω κανω λαθος,δεν ειναι απολυτο δικιο εχεις.Απλως μιλαω γενικα καπως,αυτοι που ειναι ωραιοι γκομενοι θα βρεις ενα 20% που θα θελουν μονο σοβαρα σε νεαροι ηλικια αυτοι που ειναι ασχημοι θα ειναι 90%

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member
"Η καραφλα σε ριχνει πολλα σκαλια στην εμφανιση με οτι μπορει να σημαινει αυτο,σε σενα και την ψυχολογια σου και στην εξωτερικη σου εμφανιση και με οτι μπορει να σημαινει αυτη προς το γυναικειο φυλλο."

Διάβασες σωστά το προηγούμενο μήνυμα της Κάπρι;

αν η φαλακρα ηταν κατι το επουσιωδες δεν θα υπηρχαν ολλες αυτες οι θεραπειες,δεν θα υπηρχε αυτο το φορουμ,δεν θα διακυνδινευε κανεις την υγεια του για να τη αποφυγει αλλα ακριβως επειδη σε γ.... για αυτο υπαρχουν τοσα τοπικς τοσες θεραπειες κτλπ

υπάρχουν επειδή έχουμε πρόβλημα με την ψυχολογία ΚΥΡΙΩΣ, όχι επειδή τρώνε χυλόπιτες οι καράφλες

Capri

Member
Baldy,σε κάποια πράγματα που λες έχεις δίκιο.Όπως το ότι θέλει προσπάθεια να μείνεις αυτός που ήσουν πριν να ξεκινήσει η όλη φάση.Ναι ,θέλει και γαμώ τις προσπάθειες.Κι εγώ στην αρχή ήμουν χάλια κι ακόμα είμαι κάποιες φορές αλλά αρνούμαι να μου καθορίσει αυτό το πράγμα όλη μου τη ζωή.Κι εγώ είμαι και γυναίκα,εκεί να δεις προσπάθεια.Κι εγώ στην αρχή έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται μήπως αξίζω λιγότερο επειδή μου πέφτει το μαλλί.Μήπως πρέπει να το βουλώνω και λίγο στο αγόρι μου γιατί μου πέφτει το μαλλί.Ευτυχώς συνήλθα γρήγορα γιατί δε δέχομαι κανέναν να μου καθορίσει τι μπορώ να έχω και τι όχι.Και από τότε που είπα να πάει να γαμηθεί,ότι γίνει θα το αντιμετωπίσω,είμαι και καλύτερα και με την πάρτη μου και με την τριχόπτωση.Το να το αντιμετωπίζεις δε σημαίνει να τα παρατάς(έγω έχω κουμπώσει και φίνα και οιστρογόνα κι απ'όλα τα καλούδια) αλλά να μη σου γ@μ@ει τη ζωή.
Παρεπιπτόντως ο ΜακΚόναχι όταν έχασε πολλά κιλά για κάποιο ρόλο σαν πουστόγρια είχε γίνει,τον είδες?

Άκης

Administrator
baldy είπε:
Αν δεν νιωθεις καλα με αυτο που βλεπεις στον καθρευτη και νιωθεις ξενος προς αυτο τοτε λογικο ειναι να σου επηρρεαστει η αυτοεκτιμηση,ξαφνικα καλεισαι να αποδεχτεις οτι αντικειμενικα εισαι χειροτερος απο πριν εξωτερικα γιατι πως να το κανουμε το ασπρο δεν ειναι μαυρο,ενα κουρεμα αλλαζεις και σου λεει ο αλλος πω δεν σου παει καθολου ποσο μαλλον το να καραφλιαζεις.Ναι υπαρχουν αντρες που τους χαλαει λιγοτερο και τα κυρια παραδειγματα ειναι αυτοι που ειναι ντουμπανο αλλα καποιους τους ριχνει παρα πολυ,τους πιο πολλους κατα τη γνωμη μου.Πως λοιπον να μην ειναι καποιος μιζερος οταν η εξωτερικη του εμφανιση καταστρεφεται και ειδικα αν ειναι νεος.Ενας με μαλλια μπορει να ειναι οτι θελει,ο φαλακρας πρεπει να τηρει ορισμενες προδιαγραφες για να τραβηξει την προσοχη απο το μαλλι.Πρεπει να ναι ντουμπανο να αφησει μουσι κατι να κανει
Βασικά το ότι δεν νιώθεις καλά με αυτό που βλέπεις, εκτός του ότι είναι στο μυαλό σου, μόνος σου το σκέφτεσαι, δεν σημαίνει ότι και η γυναίκα θα νιώθει το ίδιο.
Το αν το βάζεις κάτω και λες τέρμα μέχρι εδώ ήταν, από σήμερα θα ζω στην μιζέρια, πάλι δικό σου θέμα είναι.
Δεν χρειάζεται να κάνει κανείς τίποτα, αρκεί αν είναι εντάξει με τον εαυτό του.

baldy είπε:
Φαντασου τωρα ενα 19χρονο αγορι να βλεπει ολλους τους συνομιλικους του με μαλλια και να ειναι ο μονος που να εχει φαλακρα να εχει ενα ταψι απο πισω και οι κροταφοι του να χουν μπει μεσα αντε να του πεις αυτου μετα οτι δεν φταιει η καραφλα τπου νιωθεις ετσι
Δεν φαντάζομαι τίποτα, γιατί τίποτα δεν ισχύει αν δεν το κάνεις εσύ να ισχύει. Ήδη μόνος σου "κατάστρεψες" όποιο 19χρονο αγόρι με αραιό μαλλί διαβάσει το ποστ σου, από μόνος σου δείχνεις με αυτά που γράφεις ότι σκέφτεσαι αρνητικά. Η τριχόπτωση δεν είναι καρκίνος να το βλέπουμε σαν καταστροφή, βρίσκεις κάτι άλλο και συνεχίζεις. Ναι μεν και εγώ παλεύω με αυτήν, αλλά δεν με πήρε και από κάτω και δεν μειώνω τον εαυτό μου απέναντι στον καλύτερο μαλλιά.

dk1984 είπε:
Ακη εχεις διαβασει pu η εχεις ασχοληθει σε foroum..κτλ?
Με ότι θες έχω ασχοληθεί :)
Βασικά ασχολούμαι περισσότερο με την αυτοβελτίωση και όχι τόσο με το PU σαν ιδέα. Ναι μεν πέσιμο και παιχνίδι, αλλά από αυτοβελτίωση, όχι ρουτίνες και άλλες αηδίες.

weznem είπε:
επισης να προσθεσω και κατι αλλο διοτι διαβασα τον φιλο που ειπε την αποψη του που συναναστρεφεται με μοντελα λογω δουλειας..τα μοντελα ειναι βληματα ομως οποτε δεν πολυπιανοντε..κατε με μοντελο ειναι και η ευα λασκαρη,μοντελο ειναι και η τζουλια αν μιλαμε για τετοιο επιπεδο μυαλου οκ..παω πασο..αυτες κοιτανε μονο χρημα(γνωστες πουτ@ν@ς)οι περισσοτερες ειναι γνωστο οτι κανουν βυζιτες,και καποιοι ηλιθιοι τις κανουνε κυριες μετα..
το στοιχημα ειναι να βρεις μοντελο με την στοιχειωδη νοημοσυνη..φαντασου καταντια..
Πες το ψέματα. Ούτως η άλλος πολλά από τα μοντέλα είναι καλά μόνο για πήδημα και όχι για κάτι σοβαρότερο, υπάρχουν άπειρες κοπέλες, ωραιότατες και με καλύτερο μυαλό και χαρακτήρα, από το να κάθεται κανείς να παλεύει και να αγχώνεται με τα μοντέλα. Άσε δε που όσες είναι απλά γλάστρες, μετά τα 30φεύγα δεν αξίζουν δεκάρα και ψάχνουν κάποιο καλό παλικάρι να καβατζωθούν.
Και σιγά αν πάω και την πέσω σε κανένα μοντέλο και μου πει οτιδήποτε αρνητικό (πόσο μάλιστα για το αν έχω ή όχι πολύ μαλλί) να μην τα βάψω και μαύρα...

Επίσης είμαι της άποψης ότι όσοι λένε σχετικά με το ότι το λίγο μαλλί μειώνει και τις πιθανότητες με το αντίθετο φύλλο, συνήθως δεν έχουν δοκιμάσει να φλερτάρουν το αντίθετο φύλλο ή στις πρώτες "πατάτες" τα βάφουν μαύρα. Δεν σκέφτονται ωστόσο πόσοι και πόσοι μαλλιάδες έχουν μπει στην λίστα με τους "φίλους" των γυναικών και απλά τις κοιτάζουν να τις κάνουν σεξ άλλοι...

Capri

Member
"Δεν φαντάζομαι τίποτα, γιατί τίποτα δεν ισχύει αν δεν το κάνεις εσύ να ισχύει. Ήδη μόνος σου "κατάστρεψες" όποιο 19χρονο αγόρι με αραιό μαλλί διαβάσει το ποστ σου, από μόνος σου δείχνεις με αυτά που γράφεις ότι σκέφτεσαι αρνητικά. Η τριχόπτωση δεν είναι καρκίνος να το βλέπουμε σαν καταστροφή, βρίσκεις κάτι άλλο και συνεχίζεις. Ναι μεν και εγώ παλεύω με αυτήν, αλλά δεν με πήρε και από κάτω και δεν μειώνω τον εαυτό μου απέναντι στον καλύτερο μαλλιά."

Σωστός ο Άκης...

somari

Active Member
Επίσης από τη στιγμή που το mpb είναι "νόρμα" σε μεγάλο ποσοστό των ανδρών (και αντίστοιχα το fpb σε μεγάλο ποσοστό των γυναικών) δε βλέπω γιατί να θεωρείται ΤΟΣΟ ασχημο...

baldy

Member
Ακη δεν ειχα σκοπο να πληγωσω κανενα,μπορει ο τροπος που τα λεω να μιαζει απολυτως αλλα απλως ειναι ο τροπος που βλεπω τα πραγματα.Το κακο με αυτη την ασθενεια γιατι για μενα ειναι ασθενεια για αλλους λιγοτερο σοβαρη για αλλους οχι τοσο ειναι οτι προχωραει,ειναι οτι και να αποδεχτεις τον εαυτο σου ετσι οπως ειναι σε λιγο καιρο ισως θα πρεπει και το πιθανοτερο ειναι να αποδεχτεις το επομενο πιο προχωρημενο βημα.Και αυτο μεχρι που να πεις δεν με νιαζει η εξωτερικη μου εμφανιση,αλλα θα το πεις μια στιγμη,σε 1-2 μηνες,θες σε 2 χρονια θα το ξανασκεφτεις γιατι ειναι αδυνατο να αποκοψεις τον εαυτο σου απο την εμφανιση σου.Οταν λοιπον θα ερθει αυτη η στιγμη θα μετανιωνεις για πραγματα που δεν εκανες,εννοω θεραπειες.Αλλα και οι θεραπειες ειναι εκβιαστικες γιατι δεν υπαρχει καμια με απολυτη ασφαλεια οποτε αυτος με την τριχοπτωση παντα ερχεται σε διλλημα γιατι αν εμφανισει παρενεργειες θα μετανιωσει παλι που την αρχισε.Τελικα ομως ειναι ακριβως οπως το βλεπει καθε ανθρωπος καποιοι δεν μπαινουν σε καποιες λογικες διαδρομες σκεψεις που ομως θα ηταν επιζημιες για τον εαυτο τους και γλιτωνουν πολλα.Για μενα το καλυτερο ειναι να μην κανεις ουτε θεραπειες ουτε τιποτα και να αποδεχεσαι τον εαυτο σου αλλα για καποιους ειναι εφικτο για αλλους οχι

το 19 χρονο παιδι δεν θα καταστραφει απο μενα,να εισαι σιγουρος ενας 19 χρονος που εχει το προβλημα που ανεφερα θα εχει φαει καζουρα.Δυστηχως ετσι ειναι ο κοσμος

Capri

Member
baldy είπε:
Ακη δεν ειχα σκοπο να πληγωσω κανενα,μπορει ο τροπος που τα λεω να μιαζει απολυτως αλλα απλως ειναι ο τροπος που βλεπω τα πραγματα.Το κακο με αυτη την ασθενεια γιατι για μενα ειναι ασθενεια για αλλους λιγοτερο σοβαρη για αλλους οχι τοσο ειναι οτι προχωραει,ειναι οτι και να αποδεχτεις τον εαυτο σου ετσι οπως ειναι σε λιγο καιρο ισως θα πρεπει και το πιθανοτερο ειναι να αποδεχτεις το επομενο πιο προχωρημενο βημα.Και αυτο μεχρι που να πεις δεν με νιαζει η εξωτερικη μου εμφανιση,αλλα θα το πεις μια στιγμη,σε 1-2 μηνες,θες σε 2 χρονια θα το ξανασκεφτεις γιατι ειναι αδυνατο να αποκοψεις τον εαυτο σου απο την εμφανιση σου.Οταν λοιπον θα ερθει αυτη η στιγμη θα μετανιωνεις για πραγματα που δεν εκανες,εννοω θεραπειες.Αλλα και οι θεραπειες ειναι εκβιαστικες γιατι δεν υπαρχει καμια με απολυτη ασφαλεια οποτε αυτος με την τριχοπτωση παντα ερχεται σε διλλημα γιατι αν εμφανισει παρενεργειες θα μετανιωσει παλι που την αρχισε.Τελικα ομως ειναι ακριβως οπως το βλεπει καθε ανθρωπος καποιοι δεν μπαινουν σε καποιες λογικες διαδρομες σκεψεις που ομως θα ηταν επιζημιες για τον εαυτο τους και γλιτωνουν πολλα.Για μενα το καλυτερο ειναι να μην κανεις ουτε θεραπειες ουτε τιποτα και να αποδεχεσαι τον εαυτο σου αλλα για καποιους ειναι εφικτο για αλλους οχι
Αγόρι τα δίκια σου τα έχεις.Αυτή η αβεβαιότητα είναι γ@μηστερή!!! Κι οι αποφάσεις για τις θεραπείες,και σε αυτό έχεις δίκιο.

weznem

Well-Known Member
εγω συμφωνω με ολους αν το κοιταξετε ολοι εν μερεις εχουμε δικιο..ποιος θα αρνηθει αυτο που ειπε ο φιλος με την εικονα του μακολαντ με μαλλια η χωρις?προσωπικα για εμενα ειναι πολυ γοητευτικος ανδρας αλλα χωρις μαλλια θα χασει πολλυ απο την εμφανιση του..σκεψου τον αντονιο μπαντερας διχως μαλλια?αφου η γοητεια του ειναι συνδεδεμενη με τα μακρια πολουσια μαλλια μεχρι το λαιμο..

θεωρω οτι το να χανεις τα μαλλια και οι συζητησεις που κανουμε σχετικα με αυτη την <<καταρρα>>αν το αποδεχομαστε η οχι, ειναι ιδιο με το να εχει καποιος ενα εγκαυμα στο μαγουλο,μια παραμορφωση,ενα στραβο στομα,ενα κομμενο αυτι κτλ..
αλλοι θα αποδεχθουν τον εαυτο τους οπως ειναι,και θα βρεθει καποιος γι αυτους για συντροφο,ολοι εχουμε ενα ταιρι στον κοσμο που ειναι για μας..αλλιως εκτος απο τους ωραιους οι αλλοι θα κοιταγαν..
αλλοι δεν θα αποδεχθουν την εικονα τους ειτε απο ναρκισσισμο(δεν το βρισκω κακο σε λογικα πλαισια,και εγω ειμαι ψωνιο σε λογικα επιπεδα πλεον..)ειτε απο χαμηλη αυτοεκτιμηση σε συνδυασμο με εναν συναισθηματικο χαρακτηρα,ευαισθητο πιο low profile που λεμε και στα χωρια μας..και θα εχουν ενα προβλημα μικρο η μεγαλο διαφερει σε καθε ανθρωπο...
αλλοι θα αυτοκτονησουν(που πρεπει να μην φθανουμε σε τετοια ακραια πραγματα).αλλοι την βλεπουν να κανουν τους αλλους οπως ειναι αυτοι απο εκδικηση,ο ψυχικος κοσμος του ανθρωπου ειναι περιεργο πραγμα και μοναδικο,αναλογα με τα βιωματα του και πολλα αλλα..αλλοι απλα γινονται μοναχικοι τυποι..
το σιγουρο ομως ειναι ενα πραγμα για να το κλεισω το θεμα,οτι αν υπηρχε κατι το οποιο θα τους εδεινε την παλια <<καλη>>ατομικα,εικονα θα το καναν ολοι,η οι περισσοτεροι θα μπορουσε καποιος να εχει ξανα πισω τα μαλλια του και θα ελεγε,ευχαρστω δεν τα θέλω?η να εξαφανιστει το εγκαυμα απο το μάγουλο?δεν νομιζω οποτε..εδω κρυβεται και η απαντηση η ειλικρινης νομιζω οτι..μια κατασταση που δεν ειναι ωραια αν δεν μπορεις να την αλλαξεις,προσπαθησε να την αποδεχθεις με τον καιρό..αλλιως θα σου προκαλεσεις και αλλα προβληματα με αγνωστο τελος..

baldy

Member
o weznem(πως σε λενε) τα λεει ολλα.Εγω απο μικρος κοιταζα το μαλλι μου,το ειχα ως ενα μεσο εκφρασης,χανοντας αυτο χανω και μενα,και να σας πω το πρωτο που σκεφτηκα δεν ειναι πανε οι γκομενες.Γιατι οτι κανουμε δεν το κανουμε για τις γκομενες το κανουμε για μας πρωτα,σε μενα μου χουν πει πχ δεν σου παει αυτο το t-shirt αλλα μενα μου αρεσει και με κανει να νιωθω ωραια!Και αυτο ειναι το βασικο.Ποιος ειπε οτι κατι λιγδιασμενοι μεταλασες αρεσουν στις γκομενες και ομως αυτοι νιωθουν ωραια με αυτο γιατι εκφραζουν τον εαυτο τους και ετσι και χυλοπιτα να φανε δεν το παιρνουν βαρεως.Καποιοι εχουν μαλλι και το ξυριζουν παλι.Που ακομα και αυτοι θα τρωγαν μια μικρη φρικη αν τα χαναν κι ας ειναι ξουρα.Τι να λεμε τωρα για τα παιδακια στη αφρικη που πεινανε ή για τον αλλο που εχει καρκινο,ωραια και στο καρκινοπαθη μπορουν να του πουν φανταζεσαι να ειχες καρκινο και να μην ειχες κανενα να σε φροντιζει,αυτο θα το κανει καλυτερα?

ΦΑΛΑΚΡΑ=ΑΧΗΜΙΑ

και ετσι θεωρουταν παντα.Δεν σημαινει οτι εισαι απαραιτητα τερας αλλα σε αλλαζει παρα πολυ και ποτε προς το καλυτερο

somari

Active Member
"ΦΑΛΑΚΡΑ=ΑΣΧΗΜΙΑ "

Ο-Χ-Ι.

Ναι μεν δε παιρνεις τι ειπε περι εμφανισης ΓΥΝΑΙΚΑ πριν ("έχω δει καράφλες που τους θεωρω ωραιους αντρες και μαλλιαδες που τους θεωρω κακασχημους," το οποιο εμενα μου αρκει)

και ετσι θεωρουταν παντα.

Έτσι θεωρούνταν από "ποιους"; Μήπως από εσένα στο δικό σου το μυαλό σου;
Ρώτα λίγο τον κύκλο σου από γυναίκες, θα μείνεις άφωνος περί το τι θεωρούν ωραίο και τι κοιτάνε στην εμφάνιση... Προσωπικά εγώ όταν είχα πει σε κοπέλα που δεν είχα κάτι (aka δεν ηταν κοπέλα μου ώστε να με "παρηγορήσει") ότι θα κάνω "μπιφτέκι" η απάντησή της ήταν "χαχαχαχα γαμααατο γοητειούλαααα" τελείως αυθόρμητα (δεν της είχα πει ότι έχω κάποιο θέμα ή το θεωρώ κακό)... μετά από 2 μήνες έκανα σχέση με αυτή τη κοπέλα.

Εκτός και αν εννοείς ΦΑΛΑΚΡΑ = ΑΣΧΗΜΙΑ για τα standards του Hollywood (μιας και διαβάζω συνέχεια τέτοια παραδείγματα), διότι τότε ναι, συμφωνώ. Αλλά με αυτά τα standards απορρίπτουμε και όποια γυναίκα έχει κυτταρίτιδα ή μικρό στήθος(αναφέρω 2 "προβλήματα" τα οποία είναι στατιστικά στις γυναίκες σε αντίστοιχο βαθμό με την καράφλα στους άντρες). Κάτι το οποίο δεν έχω κάνει ούτε πρόκεται να κάνω ποτέ.

Αν είναι να νιώθω πως το "πρόβλημα" μου με ασχημαίνει όσο θα "ασχήμαινε" μια ωραία κοπέλα η κυταρρίτιδα, let it be. Δεν έχω ούτε πρόκειται να έχω χολυγουντιανούς κομπλεξισμούς...

Σε αυτό που θα συμφωνήσω είναι στό ότι κυρίως μας αρέσει εμάς τους ίδιους. Και εγώ για αυτό θέλω να σώσω ότι "σώζεται", επειδή μου αρέσει επάνω μου η συμμετρία. Κάτι σαν όταν έχεις κοιλίτσα, αλλά δε φαίνεται στους άλλους, ενώ εσένα σε ενοχλεί...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member
να πω και εγω την εμπειρια μου. στο θεμα γυναικα οταν μιλαω με καποια που γουσταρω λεω τωρα θα με κοιταξει στα μαλλια αλλα παρατηρω οτι με κοιτανε στα ματια επειδη εχω και ωραια ματια γαλαζοπρασινα απλα εχουμε κομπλεξ με το μαλλι εμεις. στο θεμα καζουρα τωρα οταν καποιος παρατηρησω οτι με κοιταει στο κεφαλι τον κοιταω και εγω η στα αφτια αν εχει μεγαλα η στην κοιλια αν ειναι χοντρος κλπ. τωρα στο θεμα ομορφιας παιζει ρολο 30%πιστευω παλια που ειχα πιο πολλα μαλλια μου λεγανε οτι μοιαζω τον μαρτακη τωρα δεν θελω να ακουσω με ποιον μοιαζω :)

baldy

Member
δεν ειναι τοσο ασημαντο για να στεναχωριεμαι απλως,ειναι θανατος της εικονας μου αρα και του εγω μου,Δεν ειναι σαν το γηρας που ερχεται σταδιακα,ειναι κατι αποτομο,ναι ειναι καταστροφη ειναι μια παραμορφωση,ετσι το βλεπω εγω.Το σιχαινομαι,ακομα και ενας θανατος αγαπημενου σου σε σκοτωνει μια φορα,αυτο σε σκοτωνει χιλιες και αλιμονο τι θα κανω αν προχωρησει αρκετα!

ακομα και γυναικα να γνωρισω θα θελω να της πω κοιτα δεν ειμαι εγω αυτος καποτε ημουν αλλιως,δεν μου αρεσει αυτο,αυτο που βλεπεις εξωτερικα δεν ειμαι εγω.Εχω αλλη αισθητικη

weznem

Well-Known Member
baldy είπε:
δεν ειναι τοσο ασημαντο για να στεναχωριεμαι απλως,ειναι θανατος της εικονας μου αρα και του εγω μου,Δεν ειναι σαν το γηρας που ερχεται σταδιακα,ειναι κατι αποτομο,ναι ειναι καταστροφη ειναι μια παραμορφωση,ετσι το βλεπω εγω.Το σιχαινομαι,ακομα και ενας θανατος αγαπημενου σου σε σκοτωνει μια φορα,αυτο σε σκοτωνει χιλιες και αλιμονο τι θα κανω αν προχωρησει αρκετα!

ακομα και γυναικα να γνωρισω θα θελω να της πω κοιτα δεν ειμαι εγω αυτος καποτε ημουν αλλιως,δεν μου αρεσει αυτο,αυτο που βλεπεις εξωτερικα δεν ειμαι εγω.Εχω αλλη αισθητικη

σε καταλαβαινω,αλλα υπερβαλλεις..
δες εδω http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5286.html το βιντο αφιερωσε 3λεπτα απο το χρονο σου..υστερα σκεψου ξανα το ζητημα και γραψε μου την αποψη σου ξανα..
ειμαι σιγορος οτι δεν ειναι ιδια,σαφως και οτι περναμε εμεις ειναι το πιο δυσκολο ακομα και οταν εχουμε την ικανοτητα να αντιληφθουμε οτι βλεπουμε απο λανθασμενη οπτικη γωνια το θεμα...αλλα πρεπει να δινουμε σημασια οτι βλεπουμε νλανθασμενα το θεμα για να μειωνουμε τις υπερβολές μας..

Άκης

Administrator
Αν καθίσω να γράψω πόσες φορές μου έχουν πει γυναίκες ότι δεν τις ενδιαφέρει το θέμα μαλλί, θα βαριόσασταν να διαβάζετε.
Το όλο πρόβλημα είναι θεωρητικό, αμφιβάλλω αν όλες αυτές οι φοβίες ή οι αρνητικές ιδέες πατάνε κάπου πρακτικά, είναι δηλαδή δοκιμασμένες και βγαλμένες από εμπειρίες.

Τα περισσότερα αποτελούν μέρος της πλύσης εγκεφάλου που δεχόμαστε από τα media, δεν νομίζω όσοι κλαίγονται για το ότι οι γυναίκες δεν θα πήγαιναν με έναν καραφλό άντρα να έχουν δοκιμάσει κάποιο είδος φλερτ, για να τεστάρουν και οι ίδιοι αν αυτά που πιστεύουν ισχύουν ή είναι απλά στο μυαλό τους.

Και να επαναλάβω, υπάρχουν άπειροι άντρες, οι οποίοι είναι αρκετά εμφανίσιμοι, με ωραίο σώμα και μπόλικη τρίχα στο κεφάλι τους που είναι απλά "φίλοι" με τις γυναίκες.
Αυτοί κλαίγονται γιατί οι γυναίκες προτιμούν όσους δεν τις φέρονται ωραία (badboys u know), ενώ επίσης οι χοντροί κλαίγονται γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους αδύνατους, οι κοντοί γιατί προτιμούν τους ψηλούς, οι αδύναμοι γιατί προτιμούν τους δυνατούς, οι φτωχοί γιατί προτιμούν τους λεφτάδες κλπ και γενικά κανείς δεν είναι εντάξει με τον εαυτό του, στην πρώτη απόρριψη κάτι θα βρει άσχημο επάνω του και θα κλαίγεται γι'αυτό. Το θέμα είναι κάθεται και κλαίγεται ή απλά βελτιώνεται κάπου αλλού;

Δηλαδή ο Μηδενιστής για παράδειγμα, κλαίγεται για το μαλλί του και ότι δεν θα τον θέλει καμία; Και μην πείτε είναι γνωστός, παρακολουθώ τους ΖΝ χρόνια τώρα, προτού γίνουν τόσο γνωστοί (μιλάω για πριν αλλά και αρχές του 2000) και πάντα οι γυναίκες στα live τρελαίνονταν για τον Μηδε και την μαγκιά που έβγαζε και βγάζει.

yuebcxewho50d03b23b6037.jpg

weznem

Well-Known Member
Άκης είπε:
Αν καθίσω να γράψω πόσες φορές μου έχουν πει γυναίκες ότι δεν τις ενδιαφέρει το θέμα μαλλί, θα βαριόσασταν να διαβάζετε.
Το όλο πρόβλημα είναι θεωρητικό, αμφιβάλλω αν όλες αυτές οι φοβίες ή οι αρνητικές ιδέες πατάνε κάπου πρακτικά, είναι δηλαδή δοκιμασμένες και βγαλμένες από εμπειρίες.

Τα περισσότερα αποτελούν μέρος της πλύσης εγκεφάλου που δεχόμαστε από τα media, δεν νομίζω όσοι κλαίγονται για το ότι οι γυναίκες δεν θα πήγαιναν με έναν καραφλό άντρα να έχουν δοκιμάσει κάποιο είδος φλερτ, για να τεστάρουν και οι ίδιοι αν αυτά που πιστεύουν ισχύουν ή είναι απλά στο μυαλό τους.

Και να επαναλάβω, υπάρχουν άπειροι άντρες, οι οποίοι είναι αρκετά εμφανίσιμοι, με ωραίο σώμα και μπόλικη τρίχα στο κεφάλι τους που είναι απλά "φίλοι" με τις γυναίκες.
Αυτοί κλαίγονται γιατί οι γυναίκες προτιμούν όσους δεν τις φέρονται ωραία (badboys u know), ενώ επίσης οι χοντροί κλαίγονται γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους αδύνατους, οι κοντοί γιατί προτιμούν τους ψηλούς, οι αδύναμοι γιατί προτιμούν τους δυνατούς, οι φτωχοί γιατί προτιμούν τους λεφτάδες κλπ και γενικά κανείς δεν είναι εντάξει με τον εαυτό του, στην πρώτη απόρριψη κάτι θα βρει άσχημο επάνω του και θα κλαίγεται γι'αυτό. Το θέμα είναι κάθεται και κλαίγεται ή απλά βελτιώνεται κάπου αλλού;

Δηλαδή ο Μηδενιστής για παράδειγμα, κλαίγεται για το μαλλί του και ότι δεν θα τον θέλει καμία; Και μην πείτε είναι γνωστός, παρακολουθώ τους ΖΝ χρόνια τώρα, προτού γίνουν τόσο γνωστοί (μιλάω για πριν αλλά και αρχές του 2000) και πάντα οι γυναίκες στα live τρελαίνονταν για τον Μηδε και την μαγκιά που έβγαζε και βγάζει.

yuebcxewho50d03b23b6037.jpg
δεχομαι την διαφορετικοτητα ακη στα γουστα,απλα θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι γυναικες πουγια προτυμα εχουν τετοια καγκουρια απλα ειναι ασοβαρες με χαμηλοτατο επιπεδο,οποια εχω γνωριζει και τις αρεσει ο ντιζελ ο μηδενιστης κιτλ..δεν θεωρω τυχαιο οτι απο μυαλο αστα...
ως προς τα μαλλια/καραφλα ειναι απλα ρε παιδια αλλους δεν τους χαλαει την εμφανση αλλους του καταστερφει τοσο απλο ειναι θεμα δομης κεφαλιου,ακομα και αν μου πηγαινε ομως προσωπικα,θα με χαλαγε να ειμαι ραφλα,διοτι δεν ειναι looke απο επιλογη,αλλα επειδηδεν εχεις αλλη επιλογη..

Μπλουζα