Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

somari

Active Member
Σημερα στο μετρο πιτσιρικα εγδυνε με τα ματια τυπα nw7 (κουρεμενο με μηχανη χωρις σκαλα),ψηλο και γυμνασμενο...ενημερωτικα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
πιτσιρίκα στο πλανητη που να ζαχαρωνε τυπα με νοργουντ μηδεν υπαρχει?αν ναι, οδηγουμαστε σε καποιο θεμελιωδες συμπερασμα με αυτο?δεν βρισκω νοημα σε αυτο που εγραψες φιλε ομολογω..

edyuser1

Active Member
ρε παιδια εχω δει φαλακρους οχι πολυ μεγαλα νοργ να ειναι ασπρουλιαρηδες,καμπουριαστοι,κοκαλιαριδες με λιγα λογια σαν αναποδο γαμωτο αυτοι ρε παιδια δεν προκειτε να βρουνε γκομενα και αν βρουνε θα ειναι δυσκολο γιατι μονο που τους βλεπεις βγαζουν απο μονοι τους μια αρνητικοτητα.μετα βλεπεις αλλους με τα ιδια νοργουντ και με ξυρισμενα κεφαλια αλλα εχουν το σωμα τους το ωραιο ντυνοντε ωραια και εχουν γκομενα.με λιγα λογια εγω πιστευω οτι πανω σε εμας τους αντρες παιζουν κιαλα πραματα ρολο ο αντρας πρεπει να βγαζει μια πυγμη προς τα εξω να εχει ενα καλο ιματζ

Serifis

Active Member
Εν ολίγοις: Ο άντρας ο ωραίος, με αυτοπεποίθηση, ο γυμνασμένος έχει πέραση. Ο άντρας που έχει όλα τα παραπάνω και δεν έχει καράφλα έχει μεγαλύτερη πέραση. Τέλος!

xk

Active Member
ετσι για κους κους και χαζεμα τα μπουτακια της μικρας

http://www.youtube.com/watch?v=-IaY9H-LzAU

baldy

Member
ειλικρινα το εχω βαρεθει ολλο αυτο,δεν μου αρεσει να μιλω χυδαια αλλα θα το πω.Και τι εγινε που ο καραφλας γαμησε μια γκομενα??? θελετε την αληθεια οι ραφλες σας δεν ειναι ωραιες και ενταξει εξω να το λετε η καραφλα ειναι γοητεια αλλα οχι και εδω μεσα ρε παιδια.Η καραφλα μπορει να τον καταστρεψει τον αλλον ποτε να τον βελτιωσει και αν ολλοι πρεπει να ειναι τουμπανα για να τους κοιταξει καμια γυναικα που και παλι προσεξτε ειπα καμια γκομενα γιατι οι περισσοτερες μην νομιζετε οτι τους αρεσουν τα τουμπανα δεν σημαινει τιποτα οι περισσοτεροι χαλιουνται και πολυ μαλιστα.Η ραφλα σου δεν αρεσει σε κανενα παρτο ειδηση,τα μαλλια ειναι δειγμα νεοτητας και ομορφιας,κανενας δεν θα ζηλεψει ενα ραφλα για την εμφανιση του και ειναι μεγαλο turn off ειδικα στις νεαρες κοπελες,μπραβο και οι ραφλες πηδανε,σπουδαια νεα!

edyuser1

Active Member
ναι ενω οι μαλλιαδες οι ασχημοι εχουν ξεσκιστει να πηδανε.παρτε το χαμπαρι και αν εχεις μαλλια μεχρι τα φρυδια και η μαπα ειναι ασχημη θα εισαι ενας ασχημος με μαλλια παει και τελειωσε δεν θα πει η γκομενα <<δεν πειραζει που ειναι ασχημος φτανει που εχει πλουσια κομη>>μην τρελαθουμε τωρα και μας πεσουν και τα πλαινα μαλλια

MKsmoke

New Member
edyuser1 είπε:
ναι ενω οι μαλλιαδες οι ασχημοι εχουν ξεσκιστει να πηδανε.παρτε το χαμπαρι και αν εχεις μαλλια μεχρι τα φρυδια και η μαπα ειναι ασχημη θα εισαι ενας ασχημος με μαλλια παει και τελειωσε δεν θα πει η γκομενα <<δεν πειραζει που ειναι ασχημος φτανει που εχει πλουσια κομη>>μην τρελαθουμε τωρα και μας πεσουν και τα πλαινα μαλλια

χαχαχαχχχαχ ισχυειιι

baldy

Member
edyuser1 είπε:
τωρα λες κατι διαφορετικο ομως!Δεν ειναι μονο τα μαλλια ομορφια δεν ειπα αυτο.... Ειπα εγω οτι ολλοι οσοι εχουν μαλλια ειναι ωραιοι? οχι.Απλως λεω οτι η ραφλα ειναι απαισια και αλλαζει τον ανθρωπο!Και ναι δεν μπορεις να εισαι ο ιδιος ανθρωπος,η εικονα σου εχει αλλαξει και αναλογως την εκταση της φαλακρας ισως δραματικα.Εσυ μπορει να εισαι 30 και η εικονα σου λογω φαλακρας να ειναι τεραστια απο τα 20 ενω στον μεσο αντρα οχι.Σου αρεσει αυτο? πιστευεις το στυλ γυναικων που σε βρισκαν γοητευτικο στα 20 θα σε βρισκουν το ιδιο? οχι το γκρουπ που μπορεις να στοχευσεις εχει περιοριστει δραματικα ενω στον μεσο 30αρη οχι τουλαχιστον οχι λογω εμφανισης.Κανενας δεν γουσταρει την καραφλα και υπαρχει λογος για αυτο και ο λογος ειναι ενας οτι απλα δεν ειναι και ποτε δεν ηταν και ποτε δεν θα ειναι ωραια και αλλαζει πολυ την εμφανιση.Ειναι το χειροτερο που μπορει να εμφανιστει στον αντρα απο αποψη εμφανισης ολλα τα αλλα πολεμουνται.Αν εχεις μεγαλη μυτη αυτο δεν αλλαζει απο παιδι ετσι εισαι.Το βασικο στοιχειο γηρατος στην εμφανιση=καραφλα θα μου πεις η καραφλα εμφανιζεται και σε νεους,ναι σε ατυχους νεους!!!!!!!!Ενας Norwood 2 βαρβατο στα 20 τι να περιμενει? δες τον σε 5 χρονια ποσο εχει αλλαξει απο τον μεσο αντρα.Οι γκομενες δεν γουσταρουν την ραφλα σου και προφανως κανενας αντρας δεν την θελει.

gianniskritikos2

Active Member
τι συζηταμε ρε παιδια μου φενεται ξεκαθαρο το θεμα... ενας ομορφος αντρας και με καραφλα μπορει να τον ζηλευει καποιος με πλουσιο μαλλι γιατι? γιατι εχει το λεγιν εχει σωμα εχει καλη κορμοστασια και εχει περαση στις γκομενες... μπορει να τον ζηλευουν ...ομως ο ιδιος με μαλλι θα ηταν ακομα καλυτερος κανεις δεν νομιζω να το αμφυσβητει αυτο το θεμα ειναι οτι αλλους επηρεαζει περισσοτερο αλλους λιγοτερο...τωρα αν η γκομενες που ειναι στην παρεα σου ειναι τρελαμενες με την μεταλ γουσταρουν μαλλιαδες ε εκει δεν πα να εχεις την ποιο τελεια φατσα το ποιο ωραιο σωμα το εχεις χασει...πας αλλου γενικα το μαλλι ειναι στυλ σε κδηλωνει σαν καραφλας αποψη μου εχεις μια επιλογη αν θες να νοιοθεις καπως καλα γυμναστηκη οσο δεν παει.... ενας καραφλας αν ειναι και αδινατος προσωπικα δεν......και επισεις το θεμα δεν ειναι οι γκομενες ειναι ο εαυτος σου αλλιως νοιοθεις οταν εχεις μαλλι οταν νιοθεις δηλαδει ποιο ωραιος απο οτι καραφλας αρα εστω και σε καποιο βαθμο εχεις μεγαλυτερη αυτοεκτημιση τοτε το βγαζεις και προς τα εξω.... και νοιοθει και εσυ καλυτερα... και το οτι η αλλη τον κοιταζε στο μετρο τι λεει? οτι αν ειχε μαλλι δεν θα τον κοιταζε? σαφος θα τον κοιταζε εσυ σκεψου τι ειπες μονος σου(α κοιτα δεν προσεξε το προβλημα του(αρα 8α τον ηθελε και με μαλλι) αν ειχε ομως μαλλι και τον κοιταζε δεν θα ελεγες με σιγουρια (και καραφλο θα τον ηθελε) )αρα τι σημαινει αυτο? οτι αν εχεις περαση καραφλος θα ειχες και με μαλλι και καλυτερη αν δεν εχεις περαση καραφλος μπορει να ειχες με μαλλι και αν εχεις περασει με μαλλι μπορει να μην εχεις περαση καραφλος αν δεν εχεις περασει με μαλλι τοτε δεν εχεις περασει και καραφλος απλα πραγματα αυτες ειναι οι περιπτωσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baldy

Member
εγω πρωσοπικα δεν θα ζηλευα ποτε ενα ραφλα δεν μπα να πηδαγε την μιση περιφερεια αττικης.Και τα μαλλια δεν αρεσουν μονο στις μεταλουδες,βιτσιο και φετιχ ειναι να σου αρεσουν οι ραφλες οχι το αντιθετο.Και οπως ειπα η κοπελλα δεν θα κατσει να αναλυσει θα μου αρεσε εαν ειχε μαλλι,δεν μπορει να κατσει να σε φανταστει.Και οσο για τα παραδειγματα των ωραιων καραφλων ειναι ελαχιστοι και ολλοι ειναι σωματωδης και εδω που τα λεμε δεν ειναι καν ωραιοι απλως μπορει μερικες γκομενες να τους θερουν ωραιους, σπανιο για καραφλα,το κλασσικο παραδειγμα του ωραιου καραφλα που φερνουν ολλοι ειναι ο Μπρους Γουλις.Ε οχι στις περισσοτερες γκομενες δεν αρεσει και αν αυτος θεωρειται απο τους τοπ φανταστειτε τους υπολοιπους.

somari

Active Member
Kαλα τραβα να μιλησεις σε καμμια γυναικα και μετα ελα να μας πεις τις θεωριες σου, απλα και ωραια.
Εμενα φιλες μου γουσταραν τον Κανακη (οχι λογω καραφλας, προφανως, αλλα δεν τις πειραζε, ετσι απλα) απο τα 20 τους, λογω αρρενωπου προσωπου και σωματος

Λοιπον αντε και bye κιολας γενικοτερα στο φορουμ, δε μπορω να μου γινεται η ψυχολογια αιδοιο καθε μερα, πηγαιντε και εσεις στον εφω κοσμο να βρειτε την υγεια σας, εχω ενα minor προβλημα και μου το χετε κανει με τετοιες αποψεις κομπλεξ, κατι που περιμενα οτι θα λειτουργησει ΑΝΤΙΘΕΤΑ οταν πρωτογραφτηκα.

weznem

Well-Known Member
παιδια το θεμα ειναι πως βλεπεις εσυ τον εαυτο σου, και να το αποδεχθεις η και να προσπαθησεις για οτι ειναι εφικτο να κανεις..δεν εινια ευκολο διοτι πρεπει να δεις το προβλημα σφαιρικα και αντικειμενικα,και οχι εγωιστικα,τα περισσοτερα αλυτα προβληματα μας ειναι λογω εγωισμου αν το δεις σφαιρικα θα πεις ανδρεα καραφλιαζεις και δεν σου παει,δεν θα πεταξεις απο την χαρα σου,αλλα δεν θα τελειωσει και η ζωη σου...κοιτα γυρω σου..ανθρωποι πεθαινουν στ 20 απο καρκινους.αλλοι γεννιούνται τυφλοι,αλλοι δεν εχουν νερο να πιουν.. οποτε αυτοματα αν τα αξιολογησεις ολα το οτι καραφλιαζεις θα ηταν το προτιμοτερο απο πολλα προβληματα που δεν θα θελες να σε βρουν και αςς ειχες μαλλια...να δωσω ενα παραδειγμα ενας δικηγορος με φραγκα στην πατρα ετων 42 εχει μαθει οτι εχει 6 μηνες ζωης λογο καρκινου παγκρεατος..λοιπον?? ας φιλοσοφησουμε την ζωη στην ουσια της ομως και πιστευω θα γινει καλυτερη και ποιοτικοτερη η ζωη μας...αλλος γιος δικηγουρου στην αθηνα ετων 32 βγηκε απο το δικαστηριο και σοριαστηκε τερμα πεθανε...τιποτα δεν ειναι δεδομενο παιδια προσπαθηστε να ξεκολησετε απο την ιδεα οτι αυριο ειναι δεδομενο οτιθα ζουμε και οτι θα χουμε χρονο δεκαετιων να κανουμε τα σχεδια μας...μακαρι να μην καραφλιαζαμε απο την στιγμη που μας πειραζει αλλα οκ, υπαρχουν και χειροτερα..η καραφλα δεν σου στερει την ποιοτητα ζωης σου..μπορεις να τρεξεις να κανεις μπανιο να παιξεις μπαλα να γελασεςι. κτλ... το να σε τυφλος σου στερει πολλα,το να χεις καρκινο επίσης,το ναχεις καρδια επισης, ας προσπαθησουμε να βλεπουμε το προβλημα που εχουμε στον βαθμο που του αρμοζει αντικειμενικα να ειναι <<τοσο>>προβλημα...και οχι και αλλο <<Τοσο>> που το εχουμε κανει στο μυαλο μας..

weznem

Well-Known Member
εχεις προβλημα και καλο ειναι να πας σε ψυχαναλυτη φιλικα..εχεις θεματα με τον εαυτο σου και δεν ευθυνεται η ραφλα γι αυτο,απο αλλου πηγαζει το προβλημα και μονο ειδικος μπορει να σε βοηθησει φιλε..αν θες με ακους..

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
edyuser1 είπε:

Δυστυχώς αδερφέ, το μαλλί σε σώνει ακόμα και αν είσαι πανάσχημος.
Δες το τύπο:

http://www.youtube.com/watch?v=JZz_KKGpgfk

Είναι χαρακτηριστικά άσχημος, αλλά το ότι είναι norwood 1 τον σώνει σε μεγάλο βαθμό. Φαντάσου τον γυαλισμένο.

baldy

Member
πηγαινω weznm και.. τιποτα.Βλεπω οτι ειναι αδικος κοπος απλως δεν μπορω να βλεπω την εμφανιση μου να γαμιεται και ενα απο τα πραγματα που φροντιζα πιο πολυ στην εμφανιση μου να ξερω οτι αρχιζει και φευγει.Το να σου λεει ο αλλος κοιτα δεν ειναι μονο το μαλλι η εμφανιση ειναι και το πως ντυνεσαι και μπλα μπλα μπλα τα θεωρω ανοητα.Απλως πρεπει να μην σε νοιαζει η εμφανιση σου γιατι αν θελω να κοιτω την εμφανιση μου οπως και να το κανω δεν μπορω να επιβαλλω στον εαυτο μου μια αλλη αισθητικη το πρωτο πραγμα που θα κοιταξω ειναι αυτο.Αν ειναι εγω απο τα 23 μου να ζω ετσι αστο.Προς το παρον καλα ειμαι αλλα επειδη ξερω οτι θα ερθει το αναποφευκτο μεχρι τα 35 και μετα να την κανουμε.Αν γινει επιθετικη εχετε για βρισουλες πιο νωρις

vag25

Well-Known Member
baldy είπε:
πηγαινω weznm και.. τιποτα.Βλεπω οτι ειναι αδικος κοπος απλως δεν μπορω να βλεπω την εμφανιση μου να γαμιεται και ενα απο τα πραγματα που φροντιζα πιο πολυ στην εμφανιση μου να ξερω οτι αρχιζει και φευγει.Το να σου λεει ο αλλος κοιτα δεν ειναι μονο το μαλλι η εμφανιση ειναι και το πως ντυνεσαι και μπλα μπλα μπλα τα θεωρω ανοητα.Απλως πρεπει να μην σε νοιαζει η εμφανιση σου γιατι αν θελω να κοιτω την εμφανιση μου οπως και να το κανω δεν μπορω να επιβαλλω στον εαυτο μου μια αλλη αισθητικη το πρωτο πραγμα που θα κοιταξω ειναι αυτο.Αν ειναι εγω απο τα 23 μου να ζω ετσι αστο.Προς το παρον καλα ειμαι αλλα επειδη ξερω οτι θα ερθει το αναποφευκτο μεχρι τα 35 και μετα να την κανουμε.Αν γινει επιθετικη εχετε για βρισουλες πιο νωρις

Δεν ειναι αδικος κοπος φιλε baldy.
Το προβλημα σου ειναι καθαρα ψυχολογικο.Ολους μας επηρεαζει καραφλα αλλα οταν γινει εμμονη τελειωσαμε.
Ειναι αληθεια οτι και μενα με εχει ριξει το φορουμ πολλες φορες ψυχολογικα,ενω θα περιμενα το αναποδο.

Πραγματαπου χαλανε για μενα το κατα τα αλλα πολυ καλο φορουμ ειναι .
1. Η μιζερια(η οποια εχει διωξει πολλα σοβαρα/γεματα διαθεση και γνωσεις ατομα με αποτελεσμα να απομακρυνομαστε κι αλλο απο τον στοχο και η μιζερια τελικα να μεγαλωνει)
2.Η αρνητικοτητα σε οτιδηποτε καινουριο.(θα μπορουσε να ειναι και ενα με την μιζερια).
Αρνητικοτητα σε καινουριες αποψεις κ.α
Ερχεται καποιος και λεει κατι διαφορετικο απο φινα/μινοξ και τον τρωμε.Ειναι ''βαλτος'',''ασχετος'' ,''επικινδυνος ''.

Μπλουζα