Άκης είπε:
Γενικά από'τι κατάλαβα ο weznem (και πολλοί άλλοι) έχουν την αυτοεκτίμηση τους στο μηδέν, οπότε μιλάνε με βάση πάντα το πως βλέπουν τον εαυτό τους.
Το τι ισχύει σε κάθε γκόμενα ΔΕΝ μπορεί να το πει ένας και μάλιστα το λέει με βάση τι; Τις εμπειρίες του;
Ας αναφερθεί όποιος πιστεύει ότι με αραιό μαλλί είσαι "πεθαμένος" κοινωνικά (ή γκομενικά) με δικές του εμπειρίες και συναναστροφές με γυναίκες (και πως κατέληξαν, αιτίες κλπ) αλλιώς με το "γνώμη" και "άποψη" μου δεν κάνουμε δουλειά.
Δεν σου επιτίθεμαι weznem, κουβέντα κάνουμε αλλά είμαστε 6+δις στην γη, δεν μπορεί να ισχύει για όλους το ίδιο.
den εχω προβλημα παιδια...ακη κανεις λαθος παντως ειμαι απο την φυση μου το αντιθετο απο οτι νομιζεις και ποτε δεν ειχα προβλημα με τις γυναικες..καθε αλλο για εμενα ηταν παντα κατι ευκολο...οποτε καθε αλλο απο έλλειψη αυτοεκτιμησης με χαρακτηριζει σε διαβεβαιω γι αυτο..ουτε κομπλεξ εχω ιδιαιτερα.. και οτι καραφλιαζω μονος μου τολεω οπου και αν βρεθω και παει η συζητηση εκει..ακομα και αν δεν φαινεται ακομα..γενικοτερα τα εχω βρει με τον εαυτο μου.. :blush:
αυτο που λεω ειναι απλο..αυτο που λεει ο osfp ειναι η εξαιρεση του κανονα..ενας ανθρωπος αλλης κουλτουρας δεν ταιριαζει με μια του μπουζουκιου,ειναι μαθηματικος βεβαιο οτι αν συναψουν σχεση..μετραει ηδη αντιστροφα απο την αρχη ττης σχεσης..διοτι εχουν διαφοτερικες ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΕΣ στα παντα, υπαρχει ΧΑΩΔΗΣ διαφορα στις προσεγγισεις που κανουν στα ερεθίσματα που λαμβανουν απο το οτιδηποτε.. η μουσικη σε προσδιοριζει ως ανθρωπο..το ειδος της μουσικης που ακους για να ειμαι ακριβης..οποιος θελει μπορει να το ψαξει ενδελεχως... δεν γινεται να εχω κοινα ενδιαφεροντα και να ταιριαξω με μια κοπελιτσα που ακουει βερτη και παολα ειμαστε διαφορετικοι κοσμοι πως να το κανουμε..εξαιρεσεις υπαρχουν..απλα για να επιβεβαιωνουν τους κανονες.. :blush:
ειναι σαν να λες οτι ο μοτσαρτ θα μπορουσε να εχει σχεση με την παολα.. και μετα σκεφτειτε αν εχω δικιο στο οτι υπαρχει διαφορα στο επιπεδο του ανθρωπου και κατα ποσο κοινες σκεψεις κοινες ανησυχιες..κοινα ενδιαφεροντα..
μιαλμε για σχεση οχι για ξεπετα..μην μπερδευεστε..απο μια ηλικια και μετα σε καποιους τουλαχιστον, παυει να ειναι σημαντικο ενα εφήμερο ειδύλιο..
αλλο παραδειγμα .. εχθες συζηταγα με εναν πελατη την ωρα της δουλειας για το ταλεντο του moby και την αμεσοτητα που εχουν τα ακουσματα του στον θεατή και διαφορα ολα.. διπλα μου μια κοπελιτσα απο την δουλεια ομορφη ακουει να χτυπαει ενα κινητο με την παολα και αρχιζει να λεει δωσεεε και να κουνιετε..υπηρχε περιπτωση να ταιριαξω εγω με αυτην την γυναικα ποτε??? με τιποτα ομως.. αλλοι κοσμοι εντελως..
ελπιζω να καταλαβετε τι εννοω,ο καθενας πιστευει οτι θελει.. αλλα οποιος νομιζει οτι δεν ειμαι σωστος στο οτι η μουσικη που ακους σε χαρακτηριζει ως ανθρωπο,οτι με λιγα λογια ειναι ενα κλειδι που ανοιγει πολλες πορτες του εσωτερικου σου κοσμου,των συμβουλευω να διαβασει ψυχολογια και ο ρολος της μουσικης στην ζωη μας..
τελος να πω πριν απαντησετε κατι οτι καλο ειναι να κανετε μια μικρη ερευνα απο τον περιγυρω σας.. συζητηστε για διαφορα θεματα σημαντικα και μη με ανθρωπους που ακουνε διαφορετικα ειδη μουσικης περαν του σκουπιδιαριου και δειτε μονοι σας αν υπαρχει χαώδεις διαφορα, στις προσεγγισεις που κανουν..
εγω αυτο το βλεπω καθημερινως λογω δουλειας κυριως..