Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οκ lucky i will...Πιθικα σου μίλησε κανένας; Καλο καλοκαίρι και απο φθινόπωρο ξεκινά και διδακτορικό στην ψυχολογία
Κι εγω δε σε καταλαβαίνω ρε βαγκ. Να στο πω και αλλιώς . Αν ήσουν 1 60 θα το θεωρούσες αδιάφορο;
Είπα ότι ειναι σαφώς δυσκολότερο και λιγότερο πιθανό για ενα καραφλό να χτυπήσει μια καλή, με την κοινή έννοια του όρου, γυναίκα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μα γράφεις ασυναρτησίες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο.Θα μου πεις στην Ελλάδα ζεις οκ. Διάβασε ξανά τα ποστ σου και τα λογικά άλματα που κάνεις για να δεις πόσο φελλός είσαι.Πιθήκα μιλάω μόνο με άτομα διψήφιου και άνω iq και η ερώτηση που κανεις αποδεικνύει και πάλι ότι όσο χρόνο και να χάσω δεν θα καταλάβεις. Τελευταία φορά που σου απευθύνομαι κάνε μου τη Χάρη να με αγνοείς, γατί εγω θα το κάνω στο εξής όσο και προσπαθήσεις .
Βαγκ , αυτο που γράφεις για τις τρίχες ειναι δεκτό αν μου πεις ότι σε αφήνει αδιάφορο σε μια γυναίκα η εμφάνιση. Και αν εσυ το έχεις επιτύχει μπράβο αλλα είσαι εξαίρεση και για άνδρες και για γυναίκες. Το παράδειγμα με τη συνατσακη λίγο άκυρο, μπορεί να μην ειναι ο τύπος σου αλλα ειναι ωραία κοπέλα , που αν πει και δυο ωραία πράγματα σε καλύπτει. Για πες μια γυναίκα σαν την ξέρω γω Μελίσσα μακαρθυ, αυτή μου ήρθε τώρα, θα σε γοήτευε ερωτικά αν τα έλεγε όμορφα;;α;α
Σέριφ
Υπαρχουν δυο λόγοι για να ασχολείται ενας άνδρας με θέματα εμφάνισης. Το ενα ειναι η ΑΥΤΟΕΙΚΟΝΑ του και το αλλο ειναι η εικόνα του στους άλλους. Απλά εδώ συζητάμε το δεύτερο.