aleksandros
New Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση
Καλα κανεις αμα χορτασεις πας για κατι σοβαρο!
Καλα κανεις αμα χορτασεις πας για κατι σοβαρο!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
aleksandros είπε:Καλα κανεις αμα χορτασεις πας για κατι σοβαρο!
aleksandros είπε:Γλεντα οσο μπορεις, εγω ειμαι ακριβως το αντιθετο και αυτο εχει βγει σε κακο.
Εξαρταται που θα πεσεις φυσικα!
Οι γυναικες αυτη την εποχη ειναι ποιο πανω απο αντρες, βλεπεις την γινοταν παλια και τη γινεται τωρα, εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα.
Χαίρομαι που σου άρεσε και thanks για τα λόγια σου.hopefull είπε:Ακη εγραψες!!!και απο αυτα που γραφεις και απο τις εμπειριες που περιγραφεις πρεπει να εισαι γαμω τα παιδια και cool τυπακι, bravo που υπαρχει ενας ανθρωπος τοσο ψαγμενος και διαβασμενος εδω μεσα...κανε και αλλα τετοια post καιρο ειχε κατι να μου τραβηξει τη προσοχη.
Ναιhopefull είπε:Παρεπιπτοντως.... δικο σου ειναι αυτο το site?
Απ'όλα βρίσκεις, αν ψάξεις, σωστός.aleksandros είπε:εξαρταται και τη γυναικα ψαχνεις και που την ψαχνεις.
Δεν ειναι ολες το ιδιο!
Αμα θες κατι για σοβαρο βρισκεις, αμα θες κατι για να περνας την ωρα σου πρεπει να παιξεις διαφορετικα
Κοίτα, παλιά και εγώ έτσι σκεφτόμουν. Μεγαλώνοντας δηλαδή, σε αυτό το "τρυπάκι" ήμουν.NoMoreLoss είπε:Ρε μην κλαψουρίζετε δεν θέλουν μαλλιά οι γυναίκες. Αγάπη θέλουν......... :grandpa: και λίγα χρήματα καμια Ferrari κανα γιοτ κανα σπιτάκι στις Άλπεις...αντε έστω στην Αράχωβα. απλά καθημερινά πράγματα που κάνουν την ζωή τους ποιο ευκολη τέλος :-X
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι βρε δεν το είπα για εσένα. Γενικά μίλησαNoMoreLoss είπε:Άκη έτσι είναι πλάκα έκανα με τα φράγκα, έτσι? εγώ δεν έχω πολλά μαλλιά αλλά ούτε και φραγκάτος είμαι και όταν πλησιάζω μια γυναίκα δεν πάω σαν τραγί καταπάνω της, απλά της μιλάω σαν να θέλω απλά να γίνουμε φίλοι(που δεν θέλω...) και αν φάω χύλο βάζω και τυρί έτσι να είναι ποιο νόστιμη. στο παιχνίδι είναι όλα και πρέπει να ξέρεις να κερδίζεις και να χάνεις ;D ;D ;D πάω για καμάκι τώρα μου ήρθε η όρεξη
Όταν μιλάνε οι γυναίκες για αυτοπεποίθηση, εμείς γιατί να επιμένουμε για κάτι άλλο?Χριστίνα είπε:Μία παρένθεση :
Μην βασανίζεστε άδικα ότι θα σας απορρίψει μια γυναίκα απο το αραιωμένο μαλλί. Ειδικά όταν είστε σε μικρή κλίμακα ούτε συζήτηση. Σε μεγάλη κλίμακα norwood εκεί ίσως να αλλάζει λίγο το θέμα. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι θα σας απορρίψει όταν δεν έχετε αυτοπεποίθηση. Ειδικά οι περισσότερεςς γυναίκες που ΔΕΝ τους απασχολεί το θέμα τριχόπτωσης δε κολλάνε σε τέτοια. Κάπου είχα δεί ότι είχατε βάλει και τον Jude Law σε φωτογραφία εδώ για το λίγο μαλλί που έχει. Μα είναι δυνατόν βρε παιδιά ποιά γυναίκα θα απέρριπτε αυτόν τον άνθρωπο για τα λίγα του μαλλιά; χαχα Καμία!