Γυναικα ΑΓΑ

daleo

New Member
Καλησπερα. Ειμαι γυναικα 39 χρονων με παρελθον διαχυτης τριχοπτωσης γυροειδους και τωρα ανδρογεννητικης αλωπεκιας. Κανω 15 μερες θεραπεια με μινοξιδιλη 5 τις 100 και κορτιζονη . Εχω απιστευτο πονο στο τριχωτο και απο τοτε που εχω ξεκινησει απιστευτη τριχωπτωση που επιδεινωθηκε με την εναρξη της θεραπειας. Βοηθεοα παρακαλω τα φωτα σας. Προτάσεις πο την εμπειριας σας θα ηθελα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

daleo

New Member
Καλησπερα. Ειμαι γυναικα 39 χρονων με παρελθον διαχυτης τριχοπτωσης γυροειδους και τωρα ανδρογεννητικης αλωπεκιας. Κανω 15 μερες θεραπεια με μινοξιδιλη 5 τις 100 και κορτιζονη . Εχω απιστευτο πονο στο τριχωτο και απο τοτε που εχω ξεκινησει απιστευτη τριχωπτωση που επιδεινωθηκε με την εναρξη της θεραπειας. Βοηθεοα παρακαλω τα φωτα σας. Προτάσεις πο την εμπειριας σας θα ηθελα
Γνωμες για novoxidil?

aeratos28

Just aeratos
Για τις γυναίκες είναι το 2% μινοξιδιλη.το 5% είναι για τους άντρες..γτ σου έγραψε 5%? Όσοι γνωρίζουν από γυναικεία τριχόπτωση κάτι παραπάνω για πείτε ρε παιδιά γτ μάλλον είναι λάθος το να χρησιμοποιεί η κυρία 5% μινοξιδιλη

LoverBoy

Well-Known Member
Για τις γυναίκες είναι το 2% μινοξιδιλη.το 5% είναι για τους άντρες..γτ σου έγραψε 5%? Όσοι γνωρίζουν από γυναικεία τριχόπτωση κάτι παραπάνω για πείτε ρε παιδιά γτ μάλλον είναι λάθος το να χρησιμοποιεί η κυρία 5% μινοξιδιλη
Αεράτε έχει βγει και 5% για Γυναίκες......Ούτε εγώ το ήξερα αλλά όταν είχα πάει στο Φαρμακείο νόμιζα ότι άλλαξε συσκευασία ο ανδρικός αφρός αλλά έχουν βγάλει και γυναικείο στο ίδιο ποσοστό μινοξιδίλης

aeratos28

Just aeratos
Με τι διαφορά δλδ από τον αντρικό που έχει 5% ?? Δεν ξέρω καθόλου τι παίζει.γι αυτό είπα να βοηθήσουν εδώ την κυρία παιδιά που τις παίζουν στα δάχτυλα τις θεραπείες και γνωρίζουν τα πάντα για αυτα
Αεράτε έχει βγει και 5% για Γυναίκες......Ούτε εγώ το ήξερα αλλά όταν είχα πάει στο Φαρμακείο νόμιζα ότι άλλαξε συσκευασία ο ανδρικός αφρός αλλά έχουν βγάλει και γυναικείο στο ίδιο ποσοστό μινοξιδίλης

LoverBoy

Well-Known Member
Με τι διαφορά δλδ από τον αντρικό που έχει 5% ?? Δεν ξέρω καθόλου τι παίζει.γι αυτό είπα να βοηθήσουν εδώ την κυρία παιδιά που τις παίζουν στα δάχτυλα τις θεραπείες και γνωρίζουν τα πάντα για αυτα
Έχει κάποια διαφορά στην σύσταση μου είχε πει η φαρμακοποιός αλλά περαιτέρω δεν ρώτησα καθώς δεν με αφορούσε....Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας μας δώσει τα φώτα του!

Hercules80

Active Member
ναι οντως έχει βγει και μινοξιδίλη 5% για γυναίκες...πιο παλια ηταν 2% για τις γυναικες

Regaine WOMEN’S® FOAM Αφρός μινοξιδίλης 5% για γυναίκες - Θεραπεία Τριχόπτωσης των Γυναικών

daleo

New Member
No
Δεν ξερω
Ισως εχει να κανει νε την επέκταση του προβληματος; Δεν ξερω; Γενικα κανω ουρολοιμώξεις συχνα εξ αιτιας καποιου μεταβολικου νοσηματος που εχω και σκέφτομαι μήπως εχει και αυτο σχεση

daleo

New Member
Εν το μεταξυ μου ειπε να κοψω την μινοξιδιλη και να παρω ενα μη αναγνωρισμενο σκευασμα το οποιο κοστιζει και 95 ευρω .εχετε να προτεινετε κατι αλλο για θεραπεια δοκιμασμενο;

Μπλουζα