Γεια σας κ πάλι μετά από δυο χρόνια.Αποφασισα να ανοίξω πάλι καινούριο νήμα διότι δεν ξέρω πια τι άλλο να κάνω.Εχω γράψει παλιότερα την περίπτωση μου. Άπ το 2012 εμφανίστηκε το θέμα τριχόπτωση δυστροφικες τρίχες σε μένα .Αγωγη με μινοξιδιλη κ άλλες λοσιόν αρχικά μετά μόνο με μινοξιδιλη 5%.Την διέκοψα το 2019 για ένα χρόνο.κ μετά άρχισε όλο το έντονο προβλημα.Εχω πάει σε παρά πολλούς γιατρούς.εχω κάνει άπειρες θεραπείες με λοσιόν,βιταμίνες,prp,laser,μέσο θεραπείες.περασα κοβιντ το 2022 κ μου δημιούργησε ακόμα πιο έντονη τριχόπτωση.εκτοτε τα δυο τελευταία χρόνια από τπ Μάιο μέχρι Δεκέμβριο έχανα φουλ μαλλιά.περσι δεν έκανα κάποια θεραπεια γιατί έχω κουραστεί με τα πάντα.μονο μια μέσο θεραπεια με βιταμίνες κ ένα prp κ σταθερά βάζω μινοξιδιλη .ομως από φέτος το φθινόπωρο πλέον έχω μεγάλη αλλαγή συην πυκνότητα κ στην λέπτυνση της τρίχας.κ από το Μάρτιο τώρα μ έχει ξαναπιάσει πολύ έντονη τριχόπτωση .η μινοξιδιλη πλέον μετά από τόσα χρόνια δεν λειτουργεί σε μένα.δεν σταματάει την τριχόπτωση.Δεν με βοηθάει στην ποιότητα της τρίχας.ισως απλά να βγάζω λίγα καινουρια με αυτή. Ουσιαστικά βάζω κάθε βράδυ μινοξιδιλη 5% και παίρνω κ συμπλήρωμα με saw palmetto. Αλλά ουσιαστικά είναι σαν να μην κάνω καμία θεραπεια.Θα ανεβάσω κ δυο φωτός πως ήταν τα μαλλιά μ το 2022 που έγραψα το πρώτο νήμα κ πως είναι τώρα. γράφω εδώ γιατί δεν ξέρω πια τι άλλο να κάνω.Εξετασεις που έχω ψάξει τα πάντα δεν δείχνουν τίποτα. Τουλάχιστον οι ορμονικές κ οι αιματολογικές. Δεν ξέρω που με οδηγεί όλο αυτή η κατάσταση κ μ έχει πιάσει πανικός.οποιαδήποτε βοήθεια πληροφορία ίσως να ήταν κάποιο φως για μένα.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.