Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ πολύ CVIAL για την άμεση απάντηση.Προφανώς.
Σχεδόν τέτοιου τύπου είναι η δική μου πύκνωση, μόνο που είναι σε μεταμοσχευμέναΕρώτηση σχετικά με πύκνωση:
Μπορεί να γίνει πύκνωση σε σημεία με τριχοθυλάκια που έχει πέσει ο λόγος τους (π.χ. 2τριχα έγιναν 1τριχα, 3τριχα έγιναν 2τριχα ή 1τριχα); (δεν έχει γίνει ολοκληρωτική απώλεια του τριχοθυλακίου)
Εδώ θα σταθώ σε 2 πράγματα με αφορμή το case απο freitas.Δημήτρη κάπου εκεί θα καταλήξεις.Hair Graft Technique FUE- 3.161 Grafts (8.204 Hairs) - Dr. de Freitas
Sex: Male Age: 38 years oldNW: IV- DiffuseHair characteristics: Medium thickness, straight and light brown.Surgical p...youtu.be
Οπότε προετοιμάσου.
Απο αυτά που δείχνει στους υποψήφιους θα είναι και ανεβάσμενα κατα πάσα πιθανότητα στο youtube1.Δεν έχω αντίρρηση,απλά έτυχε και ψάχνοντας βρήκα ένα ίδιο και το πόσταρα αμέσως,αλλά σωστή η επισήμανσή.
2.Νομίζω δεν είναι εφικτό αυτό γιατί τα δείχνει εκείνη τη στιγμή στους υποψήφιους.
Next time Lorenzo case.
Απο αυτά που δείχνει στους υποψήφιους θα είναι και ανεβάσμενα κατα πάσα πιθανότητα στο youtube
Οπωσδήποτε.
Απο αυτά που δείχνει στους υποψήφιους θα είναι και ανεβάσμενα κατα πάσα πιθανότητα στο youtube
Βλέπω τις επόμενες μέρες να φρεσκάρετε η μνήμη τουςΌλα, αλλά όπως σωστά είπε ο Vlafo αμφιβάλω αν θυμούνται ποια είναι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ολόψυχα φιλέ μου σου εύχομαι στο τέλος της περιπέτειας να έχεις ένα τεράστιο χαμόγελο και θα το έχεις.Δέκατη μέρα
Δυο μήνες και πέντε ημέρες
Φίλε ΔημήτρηΣε ευχαριστώ πολύ.Εχω αγωνία δεν το κρύβω εύχομαι να πάνε όλα καλα