Διασημοι/Celebrities

tasos33

Well-Known Member
με τοππικ φαινεται καλη δουλεια...το θεμα ειναι χωρις τοππικ τι δουλεια εχει γινει..πισω αν εχει λιγα μαλλια το αποφευγει γιατι λογω ιδρωτα κ επσφης με σωματα ειναι ευκολο να φυγει...σαν μακροχρονιος χρηστης ειμαι βεβαιος οτι βαζει και μαλιστα αρκετο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nucky

Active Member
Χαιρετώ το υποφόρουμ μπασκετόφιλων του χερλος. Ο Σανικίτζε παίζων στην Ουνικς παρέα με καιμακόγλου τραυματίστηκε στα μέσα Ιανουαρίου και δεν ξαναέπαιξε στη σαιζόν. Ουδέν κακόν αμιγές καλού θα σκέφτηκε, ευκαιρία να κάνω τη μμ . Ακόμα και αν πήγε καρφί την άλλη μέρα στο γιατρό , αυτό που βλέπουμε είναι αποτέλεσμα οκταμήνου.

Αν και έχει τρίχα σύρμα, θα συμφωνήσω με τάσο ως προς το τοπίκ. Δεν νομίζω οτι γίνεται τέτοια διαφορά πριν και μετά με μία επέμβαση και στο οκτάμηνο χωρίς "βοήθημα".

zaxosdogkanos

Active Member
καλα ο χειροτερος μακραν ειναι ο καλαθης
ειχε βρεθει ντοπαρισμενος νομιζω λογω φαρμακου για τα μαλλια παλαιοτερα

Zeus30

New Member
παιδιά ο μπασκετμπολιστας βάζει τόπικ. Μπορείτε να το καταλάβετε από το χρώμα στις ρίζες των τριχών της hairline. Για κάποιον που δεν ξέρει, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Για κάποιον όμως σας εμας που ασχολούμαστε, φαίνεται ότι ''κάτι συμβαίνει'' με το μαλλί του.

naruto

Well-Known Member
Σχετικα με τον Diego Lopez παντως που αναφερθηκε πιο πριν,η δουλεια που εχει γινει στο κεφαλι του ειναι πραγματικα κορυφαια.
Απο τ καλυτερα αποτελεσματα που εχω δει,δεδομενου οτι ηταν σχεδον ΝW 5 πριν ο ανθρωπος κ οτι εκανε επεμβαση Fue,μιας κ σαν ποδοσφαιριστης δεν τον παιρνει για strip.Δεν ειμαι κ τοσο σιγουρος οτι φοραει κ τοπικ.Τον εχω δει σε αγωνα με καταρακτωδη βροχη κ να χει γινει μουσκεμα μεχρι το κοκκαλο,και τα μαλλια του ειχαν πολυ αξιοπρεπη εικονα.Δεν ηταν βεβαια τοσο πυκνα οσο καποιου που δεν εχει κανενα προβλημα τριχοπτωσης(πχ Κριστιανο Ροναλντο),αλλα ειχαν ξαναλεω αξιοπρεπη εικονα,κ οχι τραγικοτητες τυπου Ρουνει,που μολις υδρωσει λιγο φωταει ολοκληρος.Χωρια που ο Lopez στο crown φαινετε μονιμως αραιος,αν εμπαινε στο κοπο να βαλει τοπικ λογικα δε θα εβαζε κ εκει?
Κ ο Φαμπρεγας εχει κανει ΜΜ.Ηταν σχεδον ΝW 3 περσι κ φετος εχει μηδενισει

zaxosdogkanos

Active Member
καλα τον καλαθη τον θερισε μιλαμε η κωλοαρρωστια...7αρη καρφι τον πηγε...

κριμα γιατι ηθελε να το παλεψει αλλα η φινα/ντουτα ειναι στη λιστα με τις απαγορευμενες ουσιες αν και δεν ξερω ποσο θα τον βοηθουσε γιατι αδιασε παρα πολυ γρηγορα

poseidonas77

Well-Known Member
και αντε συντροφε δογκανε ο συγκεκριμενος με πορτοφολι βαρυ και αστειρευτο να του κατσει στον εγκεφαλο να φτιαξει τα μαλια..γινεται με τετοια δοτρια??
ερωτηση κρισεως...

zaxosdogkanos

Active Member
επρεπε να το προλαβει πολυ νωριτερα γιατι στο τελος οτι και να εκανε με τετοια κωλοδοτρια δεν μπορουσε να εχει αξιοπρεπες αποτελεσμα
αλλα μετα το θεμα με τη ντοπα νομιζω τα εγραψε ολα στα τετοια του και δεν ξανασχολειθηκε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
ποπο ρε φιλε τον θερισε τον ανθρωπο...οπως και τον σπανουλη...
ωρε τι να μας περιμενει αραγε τα επομενα χρονια....:eek::eek::eek::eek:

danceworld_2001

Well-Known Member
Παρατήρησε κανείς εχθές στο debate πως ο Τσίπρας έχει receding hairline απο το κέντρο και λοξά ή μόνο εγώ το παρατήρησα? Και ο Βαγγέλας σαν να αραίωσε χαχαχα!!!

Δημητρης38

Active Member
Παρατήρησε κανείς εχθές στο debate πως ο Τσίπρας έχει receding hairline απο το κέντρο και λοξά ή μόνο εγώ το παρατήρησα? Και ο Βαγγέλας σαν να αραίωσε χαχαχα!!!

Ο Σακελλαριδης εχει προβλημα .. καθε φορα που τον βλεπω αραιωνει και περισσοτερο.
Νομιζω οτι αντιμετωπιζει επιθετικη τριχοπτωση..σε 3-4 χρονια θα μπαινει στο φορουμ να ψαχνει λυση.

Επισης ειναι ενας βουλευτης απο τον Συριζα (Θεσ/νικης αν θυμαμαι καλα). με λιγο μπασα φωνη... που κανει μπαμ η κακη μεταμοσχευση που εχει κανει. Μαλλον σε καμια Β.Κ θα πηγε.

Ο Τσιπρας δεν νομιζω να αντιμετωπισει προβλημα ποτε στην ζωη του. Σαν 18χρονος ειναι στα μαλλια.

tasos33

Well-Known Member
ρε που εχουμε φτασει εμεις οι φορουμιτες....να τους κοιταμε ολους στα μαλλια....το συνομιλητη τον κοιτας στα ματια....εμεις στις τριχες...χαχα ελεος...

danceworld_2001

Well-Known Member
Χαχαχαχα καλά τα λέτε παίδες!! Πάντως ο τσίπρας αν τον πρόσεξε κανείς έχει θέμα σας λεω, ήταν αλλιώς η hairline του, ας βάλει κάποιος φωτογραφίες απο εχθές να δούμε συγκριτικά με πριν 1 χρόνο.

Μπλουζα