Cloud
Member
οντως φενεται ο βεκρης να εχει κανει και βαζει και λιγο τοππικ
John μα πώς το ρωτάς αυτό;; Όχι μόνο έχει κάνει μμ, έχει κάνει ΤΗΝ μμ... Ορίστε: http://www.hairlossgr.com/goto/post?id=159166#post-159166
οντως φενεται ο βεκρης να εχει κανει και βαζει και λιγο τοππικ
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
για τον κανάκη έχουν ακουστεί πολλά εδω χωρίς toppik φαίνεται τίμια η εμφύτευση! το κούρεμα που κάνει γνωρίζει η μπορεί να κρίνει κανείς αν είναι όλο με μηχα
νή αλλά διαφορετικές σκάλες τα πάνω από τα πλαινά;
Ρε παιδια δειτε εδω το Σεφερλη νεο με μαλλι
Πως ειναι δυνατον να μην του χει μεινει κυριολεκτικα ουτε τριχα πανω στο κεφαλι? Εγω που ειμαι σχεδον 21 και εχω αρχισει να αραιωνω εδω και 4 χρονια, σκεφτομαι οτι νταξει, μ ολα αυτα που κανω θα τα διατηρησω τα μαλλια μου για αρκετο καιρο και δε θα τα χασω ολα. Και μετα βλεπω οτι ο υπεργλομπος ο Σεφερλης ειχε περισσοτερο μαλλι απο μενα και σε μεγαλυτερη ηλικια και λεω παναγια μου, δεν υπαρχει σωτηρια...
johny! μήπως τον ρώτησες πριν κάνει? χαχα, έχει κάνει σίγουρα πάντως και νομίζω τουρκία αλλά στην τηλεόραση τον βλέπω να αδειάζει ξανά
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ειχε κανει αλλα σιγα μην ελεγε ο κομπλεξικος γιατι μια ζωη ειναι κομπλεξικος απο παλιοτερα.
ο Κανάκης βάζει λίγο τοπικ,ο πουστοπουλος βάζει ενα χαλαρά κάθε πεντε μερεςΈτσι είναι. Εγώ έχω πάρει από την πλευρά του πατέρα μου που όλοι έχουν τον ίδιο τύπο αραίωσης.
Τώρα, όσον αφορά τον Κανάκη, έτσι όπως τον βλέπω δεν νομίζω ότι βάζει Τόπικ.
ναι φιλε μου τα πλαινα ειναι πιο κοντα απο τα πανω και το επανω μερος των πλαινων,φαινεται αν το παρατηρησεις καλυτεραγια τον κανάκη έχουν ακουστεί πολλά εδω χωρίς toppik φαίνεται τίμια η εμφύτευση! το κούρεμα που κάνει γνωρίζει η μπορεί να κρίνει κανείς αν είναι όλο με μηχα
νή αλλά διαφορετικές σκάλες τα πάνω από τα πλαινά;