Διασημοι/Celebrities

naruto

Well-Known Member
σωστος
ας ειμαστε κ εμεις ετσι στα 35-40 μας,οχι στα 46,κ εγω προσωπικα θα ειμαι ευχαριστημενος.Ειναι ενα υγιες τριχωτο αναλογο της ηλικιας του

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dynamics

Active Member
Αυτο λέω αν ήμουν ετσι τώρα δεν θα έμπαινα καν στο τρυπακι να ασχοληθώ με τα μαλλιά μόνο για το χτένισμα [emoji12]

Sent from my iPhone using Tapatalk

vag25

Well-Known Member
Ρε παιδια ο Ιτουδης μεχρι τα 90 θα ειναι NW2, δεν ξερω γιατι μπηκε στην κουβεντα.

naruto

Well-Known Member
Του κοουτς της Λιβερπουλ Γιουρκεν Κλοπ πως σας φαινετε η μεταμοσχευση του?Δεν ειχε μεγαλο θεμα,Nw3 προς nw4 ηταν.
Ο ιδιος παντως εχει δηλωσει πολυ ικανοποιημενος με το αποτελεσμα

mikegad

Well-Known Member
ε μάγκες, κοιτούσα χτες στον τελικό F4 τον Obradovic. Ο άνθρωπος έχει πάνω απο 10 χρόνια το ίδιο pattern και έχει προχωρήσει ελάχιστα.

το ιδιο και η hairline του ιτουδη, υποχωρει μεν με ρυθμους χελωνας δε

Νομίζω πως βρήκατε τη λύση μάγκες στο τι σταματάει την τριχόπτωση.
Πρέπει να γίνουμε και μεις coach στο μπάσκετ :p:p

tasos33

Well-Known Member
Αααα εχεις δικιο, ρε παιδιά κ ο μπαρτζωκας έχει το μπιφτέκι σταθερό χρόνια τωρα,γενικότερα στους αθλητές παρουσιάζουνται μικρά ποσοστά καραφλοτητας αναλογικά με τους κοινούς θνητούς ,εμας δηλαδη, μήπως να τ ρίξουμε στον πρωταθλητισμό?

billaros

Active Member
ρε παιδια ο κλοπ σιγοπυρα εχει κανει μ.μ.?δεν εχω δει καμια φοτο περιεργη?>φαινεται πολυ φυσικο

naruto

Well-Known Member
Ο Κλοπ το χει παραδεχθει δημοσιως οτι εχει κανει.Οπως ειπα δεν ειχε μεγαλο θεμα,κ αφηνε τα μαλλια του παντα μακρια,για αυτο κ περασε στο ντουκου η μεταμοσχευση του...

σε ενα προσφατο διαφημιστικο σποτ.. τι λετε?
Screen Shot 2016-05-19 at 15.39.20.png

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

billaros

Active Member
παιδια για την μ.μ. του καραφωτη πως φαινεται?επιτυχημενη η πολυ fake?νομιζω στον γκουρα την εχει κανει.παντως απο πυκνοτητα ειναι καλα.αλλα απο κοντα πρεπει να φαινεται πολυ πιστευω

Συνημμένα

• Kostas-Karafotis-Apo-Do-Perases-Cover_Digital_Single_.jpg
    Kostas-Karafotis-Apo-Do-Perases-Cover_Digital_Single_.jpg
    685.3 KB · Προβολές: 592
  • karafotis-new.jpg
    karafotis-new.jpg
    112.1 KB · Προβολές: 681
  • kara1.jpg
    kara1.jpg
    19.5 KB · Προβολές: 728

tasos33

Well-Known Member
Ο καραφωτης την είχε κανει με τον γκούρα αλλα στην bergman kord, οταν ηταν εκεί ακόμα, γενικώς ηταν μια πετυχημένη μτμ για την εποχή, 2007 περιπου, ίσως γιατι ηταν ιδανικός υποψήφιος,τα δυο τελευταια χρόνια όμως που τν βλέπω σε εκπομπές έχω δει πως χρησιμοποιει τοπικ γιατι θα υποχωρήσει τα μαμα μαλλια προφανως

dimitris50423

Well-Known Member
παιδια εβλεπα το your face sounds familiar για λιγο γιατι το βαριεμαι και προσεξα τον Βαλαντη οτι εχει τομη στριπ στο κεφαλι. ειναι γνωστο οτι ειχε κανει? τελικα τα ξυρισε ολα.. η απετυχε η προχωρησε πολυ το προβλημα αραιωσης που ειχε.

mikegad

Well-Known Member
παιδια εβλεπα το your face sounds familiar για λιγο γιατι το βαριεμαι και προσεξα τον Βαλαντη οτι εχει τομη στριπ στο κεφαλι. ειναι γνωστο οτι ειχε κανει? τελικα τα ξυρισε ολα.. η απετυχε η προχωρησε πολυ το προβλημα αραιωσης που ειχε.
Δες εδώ

Dynamics

Active Member
Τον ειχα δει κ στην εκπομπή του Αρναούτογλου μεγάλη ζημιά η ουλή που εχει

Μπλουζα