Διασημοι/Celebrities

leas

Well-Known Member
δεν χρειαζεται προσθετο υπο καταλληλες συνθηκες φωτισμου,η φωτο του Νινο ειναι χαλια.
Δες εμενα που δεν φοραω προσθετο πως δειχνω εδω απο πυκνοτηταΠροβολή συνημμένου 12769

αα ρεε john john αυτή σου η hairline μην την ματιάσω.,χτύπα και το κράουν το ρημάδι γαμώ ρα φράγκα μας γαμώ..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
αα ρεε john john αυτή σου η hairline μην την ματιάσω.,χτύπα και το κράουν το ρημάδι γαμώ ρα φράγκα μας γαμώ..

δες τωρα εδω το πριν με το μετα και εκει ειμαι 6 χρονια νεοτερος στην πρωτη φωτο το 2010.
Για μετα μετα 4 χρονια και 3 μηνες που περασαν απο την μεταμοσχευση μου αξιζε που το εκανα.
Page1.jpg

nikolakis

Well-Known Member
Γιάννη πολυ καλή δουλεια σου κάνανε , το έχουμε πει πολλές φορες αλλα όταν βλέπουμε συγκριτικές φωτο φαινεται πολυ η διαφορα κ η δουλεια. Απορώ γιατι όλοι οι διάσημοι δεν ψάχνουν καλα το θέμα ωςτε να κάνουν καλες μμ κ να μην αναγκάζονται να βάζουν πατάκια κτλ.

John_John1

Οι manager τους στελνουν σε γκουρες και τετοια ξερω γω τι να πω.Να με δινουν κανα 200ρικο να τους κανω κανα consulation

tasos33

Well-Known Member
Τι λε; τώρα ρε φιλέ,δεν υπάρχει αυτή η διάφορα, μεταμόρφωση λεμε
δες τωρα εδω το πριν με το μετα και εκει ειμαι 6 χρονια νεοτερος στην πρωτη φωτο το 2010.
Για μετα μετα 4 χρονια και 3 μηνες που περασαν απο την μεταμοσχευση μου αξιζε που το εκανα.
Προβολή συνημμένου 12774

John_John1

Δλδ 1,9 το γκραφτ περιπου...μια χαρα τους το πηγες Γιανναρα...και σε εκαναν και μονδελο...

Ναι τοσο το πηρα.Εδιναν περιθωριο για καποιους μηνες-μερες δε θυμαμε για μια προσφορα που ετρεχε τοτε.

FreeThinker

Well-Known Member
Τρελο το ποσο μπορει να χαλασει ενα προσωπο μονο η hairline. Πριν απο 6 χρονια θα σε φανταζομουν ασχημο απο αυτο που βλεπω.

John_John1

Τρελο το ποσο μπορει να χαλασει ενα προσωπο μονο η hairline. Πριν απο 6 χρονια θα σε φανταζομουν ασχημο απο αυτο που βλεπω.

Kαι ενω ειχα καπαοια ωραια χαρακτηριστικα του πρωσοπου με την πρωτη φωτο ναι με ασχημενε.
Ουτε το ξυρισμενο κεφακι με πηγαινε παρολο που εχω μικρο,φατασουμε με ηυρισμενο παι χαλια θα ημουνα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
john εγώ νομίζω πως μαζί με crown χρειάζεται να δουλέψεις και τα temples ώστε να ισσοροπησεις το πρόσωπο γιατί δείχνει πολύ μεγάλο και πολύ πλατύ το μέτωπο..αν ψαξεις στο google θα δεις ένα τύπο που έφτιαξε στην hdc τα temples του και hairline και έγινε τουμπανο..βασικά το παρατραβηξε αυτος και έκανε πολύ κατέβασμα στη hairline και πάρα πολύ μπροστά τα temples του,ήθελε να μοιάζει με τον priesley γι αυτό..έχει χαβαλε ο τύπος,θα τον βρεις σίγουρα στο google..εσύ τα temples αν φτιαξεις σαν αυτόν,άλλα πιο συντηρητικά ,όχι τόσο μπροστά και το crown θα είσαι άρχοντας..

John_John1

Βρε λεφτα να εχω και τα φτιαχνω θελω να τα φτιαξω γιατι και εμενα ενοχλει.αλλα πρωτα κροουν και αν εχω λεφτα και δοτρια βαραω και temples.

aeratos28

Just aeratos
από δοτρια άλλο τίποτα.πέραν του strip έχεις παρθένα δοτρια john..έχεις άνετα γύρω στα 3000grafts να δώσεις με fue..ίσως και παραπάνω..το money είναι το θέμα.!
Βρε λεφτα να εχω και τα φτιαχνω θελω να τα φτιαξω γιατι και εμενα ενοχλει.αλλα πρωτα κροουν και αν εχω λεφτα και δοτρια βαραω και temples.

zaxosdogkanos

Active Member
johnare δεν θα σου πω εννοειται πως να ξοδευεις τα χρηματα σου αλλα αν ειναι το θεμα οικονομικο γιατι δεν κοβεις ξερω γω τα συμπληρωματα που δεν ξερουμε και αν βοηθανε κιολας και να μαζεψεις πιο γρηγορα?μετα αν ειναι πετυχημενη η μμ δεν θα τα χρειαζεσαι κιολας και θα εισαι αρχοντας

John_John1

johnare δεν θα σου πω εννοειται πως να ξοδευεις τα χρηματα σου αλλα αν ειναι το θεμα οικονομικο γιατι δεν κοβεις ξερω γω τα συμπληρωματα που δεν ξερουμε και αν βοηθανε κιολας και να μαζεψεις πιο γρηγορα?μετα αν ειναι πετυχημενη η μμ δεν θα τα χρειαζεσαι κιολας και θα εισαι αρχοντας

τα συμπληρωματα βιταμινων εχει 40 μερες που τα αρχισα εκτος τα ω3 που τα περνω μηνες τωρα.Αντε να βγαινουν 200 ευρω το χρονο αυτα που περνω.ο σιδηρος να φανταστεις εχει 180 καψουλες 6 μηνες σε παει και εχει 20 ευρω.και ενδιαμεσα θα κανω και καποιες παυσεις ενοειτε δεν θα τα περνω σερι.
οποτε αν τα περνω 20 χρονια σερι τα συμπληρωματα ειναι 4000 ευρω δηλαδη μια μεταμοσχευση.μηδαμινο το ποσο που ξοδευω τωρα και για την υγεια μου.τουλαχιστον δεν καπνιζω και δε πινω.

Μπλουζα